WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Intuitiivinen parannus

Intuitiivisen parantamisen tavoitteena on tuoda jokaiselle enemmän rakkautta ja iloa. Parannusta voidaan antaa kaikkeen ja kaikille. Tämä tapahtuu mm. purkamalla erityisesti menneisyydessä, usein tämän elämän lapsuudessa tai sitten menneissä elämissä, syntyneitä tunnelukkoja ja erilaisia ajatus-, uskomus- ja käyttäytymismalleja, jotka aiheuttavat meille alakuloisuutta ja jopa sairastuttavat kehojamme.

Intuitiivisen parantamisen tarkoituksena on saattaa kehon solut sopusointuun eli puhdistaa ne. Sairaudella ei tässä ole nimeä. Sairaus on epäharmoniaa asiakkaan mielen, hengen ja kehon solujen välillä. Kun asiakas pääsee harmoniaan itsensä ja ympäristönsä kanssa, niin fyysinen kehokin paranee asteittain.

Intuitiivinen parannus on hoito, jossa ei ole mitään tiettyä kaavaa eikä se yleensä vaadi koskettamista. Parantuminen perustuu täydellisesti ikuisen rakkauden parantavaan voimaan ja taivaisten auttajien apuun. Hoitaja on täysin taivaisten auttajien ohjauksessa toimien heidän ohjeidensa mukaisesti. Jokainen hoito on aina yksilöllinen kunkin hoidettavan sen hetkisten tarpeiden mukaan, koska ihminen kasvaa ja kehittyy joka hetki. Emme ole tänään sitä, mitä olimme eilen, emmekä huomenna sitä, mitä olemme tänään. Hoito perustuu aina jokaisen asiakkaan sielun suunnitelmaan. Hoito vaikuttaa fyysisen kehon lisäksi tunteisiimme ja ajatuksiimme kanavoitujen viestien kautta.

Intuitiivisessa hoidossa yksilö on ikuisen rakkauden parantavassa virrassa, joka suo hänelle lohtua, tuo tietoa ja ymmärrystä elämän kulkuun, selkeyttää ajatuksia, lisää luottamusta ja intuitiota elämämme päätöstilanteissa ja käännekohdissa. Hoito auttaa näkemään haasteellisetkin elämän tilanteet sielun kannalta katsottuna ja auttaa päästämään irti niistä ajatus- ja uskomusmalleista, jotka estävät yksilöä muuttamasta elämää ilon ja rakkauden täyteiseksi. Se auttaa häntä myös muistamaan, ettei hän koskaan ole yksin, että häntä rakastetaan aina ehdoitta ja että apua saa aina, kunhan sitä pyytää.

Intuitiivinen parannus on hyvin kaunis ja koskettava hoitomuoto. Se on sisäisesti hyvin kohottava. Se tuo sydämeen rauhaa, keveyttä, iloa, sisäistä kauneutta ja rakkautta.


Auttajani henkisellä tiellä... kiitos, kiitos, kiitos... 
http://www.arsmirjanuutinen.com/ 

Ei kommentteja: