WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 7. elokuuta 2010

Unelmat


Aarrekartta on työkalu. Sen avulla voit keskittyä päämääriesi ilmentämiseen, mikä on samalla hauskaa ja luovaa puuhaa.

Kun sinulla on selkeä tavoite, luo kuvallinen aarrekartta, ja ripusta se esille.

Aarrekartan tekemiseen voit käyttää monia valmiita elementtejä, esimerkiksi valokuvia. Voit ottaa kuvia myös aikakausilehdistä, piirtää tai maalata. 

Aarrekarttaan pätevät tavanomaiset tavoitteiden asettamisen periaatteet: määrittele, keskity ja päästä irti.

Päätä päämääräsi ja ala rakentaa aarrekarttaa. Voit tehdä sen yhdessä ystäviesi, työtovereidesi tai perheen kesken yhteisen päämäärän toteuttamiseksi, mikä lujittaa ihmissuhteitasi ja auttaa oman tavoitteesi ilmentymistä.

Voit tehdä myös luettelon niistä asioista, jotka haluat toteuttaa tietyn ajan kuluessa. Kiinnitä kuvat ja symbolit paperille. 

Voit liittää unelmaasi seuraavan lauseen: " Tämä tai jotakin parempaa ilmentyy nyt minun elämääni kaikkien parhaaksi."

Aarrekartalla unelmista totta

Aarrekartan tekeminen on hauska ja mielenkiintoinen prosessi, jossa tutustut itseesi ja syvimpiin toiveisiisi ja mietit mitä todella elämääsi haluat ja tarvitset. Sillä kun tiedät mitä haluat, olet jo ottanut huiman askeleen kohti unelmiesi toteutumista.

Ole varovainen mitä universumilta pyydät - se saattaa toteutua :)

Aarrekartan tekemiseen tarvitset periaatteessa vain sakset, liimaa ja alustan, johon liimailet esim. lehdistä tai esitteistä löytämiäsi kuvia unelmastasi, sekä roimasti mielikuvitusta ja toivoa. 

Blogissani
Tekstejä yhteensä: 333
Elokuu 7.8.2010 33 julkaistua tekstiä


Numero 3
Luovuus, ilo, optimismi

Näin teet oman AarrekartanVaraa itsellesi kunnon työtila sekä kuvalehtiä, esitteitä, muistilappuja, kyniä, liimaa, sakset ja iso paperiarkki. Karttapohjan on hyvä olla sen kokoinen, että voit luontevasti sijoittaa aarrekartan näkyvälle paikalle arkiympäristössäsi. Halutessasi voit tehdä vaikka lompakkokokoisen aarrekartan. Valitse kuvia, jotka kuvaavat unelmiasi. Kuvat voivat olla konkreettisia (kesämekko kokoa M, tunturivaellus), viitteellisiä (kauniit kukat, auringon kajastus pilvien lomasta) tai täysin abstrakteja (sinua miellyttävä väri tms.). Voit myös piirtää tai maalata unelmia ja kirjoittaa karttaan tärkeitä sanoja. Jos haluat tehdä kokonaan sanallisen aarrekartan, kirjoita itsellesi kirje. Asettele kuvat karttaan itsellesi sopivalla tavalla. Kuvat voivat lomittua toinen toisiinsa tai vaikka muodostaa tiettyjä ryhmiä. Samaan aarrekarttaan voit sommitella useampiakin unelmia. Muista kuitenkin, että kerralla työstettäviä asioita on hyvä olla rajallinen määrä. Valitse siis työn alle 1–5 unelmaa kerrallaan. Laita valmis aarrekartta paikkaan, josta voit kohdata sen päivittäin. Mielen on saatava kokea monta kertaa millaista elämä on sitten, kun unelma on totta. Onnistunutta aarrekarttaa on mukava tutkiskella kerta toisensa jälkeen: se innoittaa joka päivä. Aarrekartan kohtaaminen päivittää myös tietoisen mielen siitä, mitä todella haluat. Määrittele tarkistushetki. Kirjoita aarrekarttaan toteutusajankohdan lisäksi päivämäärä, jolloin tarkistat, onko unelma jo totta. Unelmien työstöön on helpompi keskittyä lyhyehköissä ajanjaksoissa, joten älä määrittele tarkistuspäivää liian kauas. Pari kuukautta on hyvä aikaväli elämän ensimmäisen aarrekartan prosessoimiselle. Silloin voi jo hyvin arvioida, onko unelma toteutunut tai ainakin suunta oikea. Jos mitään ei ole tapahtunut, mieti voiko mielessäsi/alitajunnassasi olla muutosprosessia jarruttavia esteitä. Jos on, mieti, miten työstät niitä päästäksesi niistä eroon. Voi olla myös syytä pohtia, onko unelma edelleen paras mahdollinen vai haluaisitko korjata sitä. 
Aarrekarttani kuva
 
Aarrekarttani kuva

Toiveiden löytäminen Löydä todelliset toiveesi

Ensimmäinen tehtävä on löytää todelliset toiveesi ja unelmasi. Meillä kaikilla on asioita, joita toivoisimme tapahtuvan. Tärkeintä on löytää ne asiat, joita me todella haluamme omasta sydämestämme. Kun tiedät mitä toivot ja haluat, olet jo kulkenut puolet matkasta niiden toteutumiseen. Mikä siis on sinun sydämesi unelmasi, sinun hartain halusi, salainen toiveesi?

Kaikki toiveet ovat yhtä hyviä ja oikeita. Voimme toivoa yhtä hyvin maallista hyvää kuin henkistä viisauttakin. Tärkeintä on vain, että toive on aito, ja meidän omamme. Me voimme toivoa rahaa ja rikkauksia, ystäviä ja vaikutusvaltaa, tai vain iloa ja rakkautta kaikille. Mitä vain me ikinä haluamme. Toive voi koskea vain meitä itseämme, kuten rohkeutta tehdä asioita, joita olemme aina halunneet tehdä. Se voi koskea myös koko maailmaa, ja kaikkia ihmisiä.

Toivelista

Luo lista toiveistasi ja unelmistasi. Kirjoita listaan kaikki ne asiat, joita toivoisit tapahtuvan. Anna mielikuvituksesi lentää, ja listaa ylös kaikki ne toiveet, joita olet halunnut tai unelmoinut. Kirjoita ylös kaikki mistä olet salaa unelmoinut, vaikka se olisi kuinka epätodennäköistä tahansa. Suhtaudu siihen kuin leikkiin, niin voit avoimesti kirjoittaa rohkeimmatkin ja salaisimmat unelmasi. Tässä vaiheessa tämä on vain viatonta haaveilua. 

Entä jos - leikki

Leikitään nyt lisää. Valitse jokainen toive kerrallaan, ja mieti ´entä jos´. Entä jos tämä unelma, tämä toive tulisikin nyt oikeasti toteen? Mitä minä silloin tuntisin? Olisinko silloin onnellinen? Kuvittele, että sinulla olisi kaikki toiveet toteuttava voima, Aladdinin taikalamppu, ja voisit toivoa minkä tahansa toiveen todeksi välittömästi. Mitä silloin todella haluaisit ja toivoisit?

Kuvittele mielessäsi jokainen toive. Kuvittele, että se on jo tullut todeksi, että se on jo totta. Mieti, mitä sinä tunnet silloin. Tunnustele, oletko todella onnellinen, tunnetko tyytyväisyyttä ja rauhaa sydämessäsi. Jos et ole todella onnellinen, niin tämä toive ei ehkä ole silloin lähtöisin sinusta. Todelliset toiveet täyttävät sydämen lämmöllä ja onnellisuuden tunteella. Todellinen toive on aina kaunis ja tuntuu hyvältä. Aidot toiveet ja unelmat tulevat myös toteen.

Etsi ydin

Etsi toiveidesi ydin. Etsi se, mitä tässä toiveessa todella haluat. Mieti, mikä on todellinen tunne unelmasi taustalla. Monet toiveistamme ovat itse asiassa tapoja, joilla kuvittelemme todellisen toiveemme toteutuvan. Esimerkiksi jonkin asian saavuttamisen toive voi itse asiassa toisten ihmisten hyväksynnän ja kunnioituksen toive. Nämä ovat unelmia naamioituneina muiksi toiveiksi. 

Jos haluat paljon rahaa, mieti mitä aioit rahalla ostaa. Pohdi, mikä toive on tämän toiveen taustalla. Kenties haluat jotain asiaa, jonka luulet toteutuvan suurella rahasummalla. Mutta maailma on täynnä mahdollisuuksia. On lukemattomia muita tapoja, joilla toiveesi voi toteutua suoraan, ilman ylimääräisiä välikäsiä. ämä on toiveiden sekoittamista niiden toteutukseen. On parempi toivoa tarkalleen sitä, mitä haluat. Salli kaikki tavat unelmiesi toteuttamiseen.

Tämä on toiveiden ja unelmien luomisen ydin. Luo niitä asioita, joita todella toivot ja haluat. Sen etsiminen voi viedä sinulta aikaa, mutta vasta silloin voit todella luoda vapaasti, ja käyttää sisäistä voimaa. Kun toiveesi on todellinen, on voimasikin todellinen. Usko itseesi ja toiveeseesi, niin siitä tulee todellisuutta.

Unelmien luominen

Unelmien luomisen taito
Unelmasi ja toiveesi ovat nyt mielessäsi. Silloin on aika luoda ne todellisuuteen, ja tuoda ne sinun luoksesi. Tämä harvemmin kuitenkaan tapahtuu vain taikasauvaa heilauttamalla, vaikka sekin on mahdollista. Visualisointi on yleensä paljon hienovaraisempaa ja huomaamattomampaa. Energia liikkuu näkymättömänä, ja muuttaa juuri niitä asioita, joita on tarpeen muuttaa. Visualisoinnissa sinä lähetät energian matkaan, ja se palaa luoksesi asioina ja tapahtumina.

Visualisointi avaa sinulle tien, ja kuljettaa sinut kohti unelmaasi. Visualisointi luo sinulle polun unelmasi luo. Se avaa sinulle kaikki mahdollisuuksien ovet. Voit kulkea kohti unelmaasi itse. Visualisointi luo sinulle siihen tilaisuuden. Se aiheuttaa tapahtumia ja sattumia, se auttaa sinua olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tapaat oikeat henkilöt, ja kuljet oikeaan suuntaan. Tämä on visualisoinnin todellinen voima.
Tämä on myös sen kauneus. Unelmien toteuttaminen omin käsin, niiden tekeminen todeksi omin voimin on eräs kauneimmista ihmisen kokemuksista. Visualisointi luo sinulle tähän mahdollisuuden. Se tukee ja johdattaa sinua. Se avaa sinulle polun, ja auttaa sinua uskomaan unelmasi oikeutukseen. Kaikki unelmat voivat tulla toteen, ne ansaitsevat tulla toteen, myös sinunkin unelmasi.

Kultainen valo

Lähetä toiveesi matkaan mielikuvana
Kuvittele toiveesi elävänä mielessäsi. Kuvittele juuri sellainen tilanne, sellainen lopputulos, jonka haluaisit olevan todellisuutta. Luo siitä mielikuva mieleesi. Näe se kristallinkirkkaana ja selkeänä. Koe olevasi juuri toiveessasi, ja tunne miltä se tuntuu juuri nyt. Lisää siihen tunnelma, se, mitä haluat tuntea ja kokea. Liitä kuvaan kaikki äänet ja tunteet, ja hajut ja maut. Tee siitä elävä mielikuva, joka on täynnä tunnetta ja voimaa. Tunne mielikuvasi olevan todellisuutta juuri tässä hetkessä. 

Sisällytä tuo mielikuva loistavaan kultaiseen palloon. Kultainen valo ympäröi ja suojelee sitä. Tuo valo on sinun mielesi voimaa. Kohota valopallo korkeammalle yllesi, kohti valoa. Tunne kuinka se kohoaa korkeammalle kaikkeuteen, kirkastuu ja saa lisää voimaa maailmankaikkeudelta. Unelmasi tulee yhä kirkkaammaksi, selkeämmäksi ja kauniimmaksi. Se värähtelee nopeammin, ja loistaa yhä kirkkaampaa valoa. Voit näin voimistaa ja selkeyttää mielikuvaasi. 

Lähetä nyt toiveesi matkaan. Päästä valopallosi ilmaan, ja anna sen lentää suoraan määränpäähänsä. Päästä irti toiveestasi, ja anna sen tulla todeksi. Voit tuntea maailman muuttuvan. Anna toiveesi toteutua omalla tavallaan. Jätä tapa, jolla toiveesi toteutuu maailmankaikkeuden huoleksi. Hyväksi kaikki tavat, jolla se voi toteutua. Ole avoin ja luottavainen, ja anna sen tapahtua silloin kun se tapahtuu.

Sydämen magneetti

Vedä toiveesi luoksesi
Sydämessä on toiveita toteuttava voima. Rakkaus on magneetti, joka vetää puoleensa kaikkea sitä, mitä rakastamme ja haluamme. Rakkaus on voima muuttaa maailma. Rakasta unelmiasi ja toiveitasi, ja ne virtaavat luoksesi luonnollisesti ja vapaasti. Avaa olemuksesi niille. Voit kutsua kaikki toiveesi ja unelmasi luoksesi, ja avata niille sydämeesi. Vedä ne puoleesi, tuo kaikki unelmat luoksesi.
Tunne rakkautesi unelmiasi ja toiveitasi kohtaan. Kuvittele, että sydämesi on kuin magneetti. Se vetää puoleensa kaikkea mitä haluat ja rakastat. Kuvittele kuinka valo sydämessäsi muodostaa magneetin. Tunne sydämesi vetovoima. Kutsu unelmiasi luoksesi. Avaa kaikki tiet itsesi luokse, ja ota vastaan toteutunut toiveesi. Ota ne vastaan tässä hetkessä, ne ovat toteutuneet juuri nyt.
Vedä puoleesi toiveitasi maailman halki. Ole kuin painovoiman keskus, jota kohti kaikki toiveet virtaavat. Tunne maailman taipuvan ympärilläsi. Ole kaiken vetovoiman keskus. Kaikki mitä haluat, virtaa luoksesi. Avaa sydämesi ottamaan se kaikki vastaan. Tämä on unelmien kutsumista ja vastaanottamista.

Äänen voima

Luo toiveita äänelläsi
Luo toiveesi äänen voimalla. Etsi lauseita, joka kuvaa unelmaasi. Tee niistä laulu, jossa unelmasi on jo totta, ja iloitset siitä. Sulje silmäsi, ja laula lauluasi, tunne äänen värähtelevän ympärilläsi. Tämä laulu on voiman laulua, joka kumpuaa syvältä sisimmästäsi. Kiedo ääni ympärillesi, värähtele sen tahtiin, ja lähetä se eteenpäin itsestäsi. Voit laulaa myös täysin sanatonta laulua, joka sisältää vain aikeesi ja unelmasi.
Tanssi laulusi tahdissa, ja laula koko kehollasi. Koko sinun olemuksesi värähtelee äänesi voimasta, ja lähettää äänen värähtelyä koko maailmaan. Viritä oma olemuksesi laulullasi, hymise niin että koko kehosi värähtelee sen tahtiin. Harmonisoi koko maailma laulullasi. Ääni leviää aaltoina ympärillesi, ja muuttaa maailmaa. Toiveesi tulevat todellisiksi äänen voimalla.
Äänellä ja värähtelyllä on voimaa muuttaa maailmaa. Kaikki olemassa oleva värähtelee omalla taajuudellaan. Myös unelmallasi on oma värähtelynsä. Voit virittää itsesi ja maailman tälle taajuudelle, taajuudelle jossa unelman toteutuminen on mahdollista. Tämä on maailman synkronisoimista, maailman harmonisoimista.

Ohjeita ja neuvoja

Aloita pienistä unelmista, ja siirry niiden toteuttamisesta isompiin. Tämä on helpompaa, koska on helpompi uskoa pienten toiveiden toteutumiseen, kuin kerralla suurten ja kaukaisten. Kun löydät itsestäsi enemmän varmuutta, ja onnistut luomisessasi, voit luoda todeksi myös suurempia ja ihmeellisempiä unelmiasi.

Luomisen hetki on aina nyt. Kaikessa visualisoinnissa kuvittele toiveesi olevan totta juuri tällä hetkellä, juuri tässä paikassa. Toive, joka toteutuu vasta jossain kaukana tulevaisuudessa ja toisessa paikassa, jää aina häämöttämään jonnekin taivaanrantaan. Kaikki tapahtuu aina nyt tässä hetkessä ja paikassa. Ajalla ei ole merkitystä visualisoinnissa, sillä se tapahtuu vain nykyhetkessä. Kuvittele unelmasi olevan totta juuri nyt. Voit myös valita tietyn ajan ja paikan, jolloin haluat sen toteutuvan.


Ole visualisoidessa aina positiivinen. Sinä luot sitä mitä on mielikuvassasi. Mielesi ei ymmärrä negatiivisia toiveita. Visualisoinnilla luot juuri se, mikä on mielikuvasi sisältö. Jos et halua jonkin asian tapahtuvan, valitse sen sijaan asia, joka tapahtuu sen sijasta. Valitse siis vain positiiviset mielikuvat, vain ne asiat joiden haluat todella tapahtuvan.


Visualisoinnin taito kehittyy harjoittelemalla. Siinä voi aina kehittyä ja parantua. Vähitellen opit tuntemaan, milloin unelmasi tulevat toteen. Tunnet, milloin energiat osuvat kohdalleen, ja ylittävät tarpeellisen rajan. Silloin tiedät, että voit lähettää unelmasi matkaan, ja tiedät sen tulevan myös toteen. Huomaat myös milloin kohtaat vastustuksen sisälläsi uskomuksissasi ja tunteissasi, ja voit silloin keskittyä sisäisen esteesi ymmärtämiseen ja avaamiseen.

Ei kommentteja: