WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 9. elokuuta 2010

Tunteiden eheyttäminen


K: Minä olen ajatellut, että tunne-esteet luovat erilaisia vaivoja kehoon. Voitko valaista sitä, miten äärimmäiset tunteet luovat sairauksia ja vaivoja fyysiseen muotoon?
Kirael: Kun olet äärimmäisen tunteen vallassa, kun tunteesi ovat hyvin kielteisiä, fyysisen kehon on kompensoitava tämä jollakin tavoin. Sen on korostettava itseään kyetäkseen vastaamaan kokemaasi paineeseen. Kun olet tunteeton, olet niin ikään samanlaisessa tilassa. Tunteettomuus on seurausta suuresta tunteiden tukahduttamisesta, joka on myös haitallista keholle. Kun et hallitse tunteitasi keskipisteestäsi käsin, silloin kaikki muut kehosi - fyysinen, mentaalinen ja henkinen - siirtyvät äärimmäiseen valoon. Niin pitkään kuin tunteet eivät mene täysin äärimmäisyyksiin, niissä ei ole mitään vikaa. On siis opittava tuntemaan niiden tasapainotila.
Fyysinen keho on ihmisenä olemisen matka. Tunnekeho on ymmärrys. Mentaalikeho on tilanteen kartoittamista ja henkinen keho sen tajuamista, ettei olekaan ihminen. Kun tarkastelette energiajärjestelmäänne tästä näkökulmasta, tunne on eräs lataus, joka voi viedä teidät johonkin määrättyyn suuntaan. Kaikki muu seuraa perässä, ja siksi teidän tuleekin pyrkiä pysymään tarkoin keskipisteessänne.
K: Sanoit suuttumuksen olevan äärimmäinen tunne. Nyt sanot mielestäni, ettei mikään tunne ole äärimmäinen; pikemminkin tunnekokemuksen syvyys tekee jostakin tunteesta äärimmäisen. Eikö suuttumus sitten ole pikemminkin vain tunne tunteiden joukossa kuin äärimmäinen tunne ja vasta äärimmäinen suuttumus äärimmäinen tunne?
Kirael: Jos kiihdyt siitä, ettet opi jotakin oppiläksyä tai ettet selviydy ihmisyydestäsi, se on tunne. Jos suutut niin, että alat kirota itseäsi ja muita, silloin olet äärimmäisen suuttunut. Tunteissa on todellakin aste-eroja. Tunteissa ei siis ole mitään vikaa, kunhan ne eivät mene äärimmäisyyksiin.
K: Kuinka paljon fotonienergia vaikuttaa tunteisiin?
Kirael: Maapallolla tällä hetkellä olevalla fotonienergialla on tietty vaikutus ihmisen tunteisiin. "Tietyllä" tarkoitan sitä, että fotonienergia vaikuttaa kehittyvän olennon tunnetasoon. Fotonienergian määrällä ja tunteilla ei kuitenkaan ole keskinäistä ennustettavuussuhdetta. Korkea fotonienergian taso ei toisin sanoen merkitse, että ihmisten tunteet olisivat voimakkaita. Päinvastoin, ne jotka ovat muutenkin vähätunteisia saattavat kokea itsensä vieläkin tunteettomammiksi, kun fotonitaso on korkea. Jokainen luvun 5 - keskitason - ylittävä tai alittava fotonitason arvo antaa ihmiselle mahdollisuuden kokea oppiläksynsä jollakin toisella tasolla. Kun fotonitaso on 7, ihminen voi kokea mitä vain 5 ja 7 välillä varsin kivuttomasti, mutta jos yrittää tunteissaan mennä tasolle 3, sysää itsensä pois keskipisteestä eikä fotonienergia enää ole kokemusten kanssa sopusoinnussa. Fotonienergian taso voi toimia ohjenuorana kokemuksissasi, sillä sen arvon perusteella tiedät, millainen liikkumatila sinulla tietyllä aikavälillä on.
Jos fotonitaso on korkea ja toimit täydellisen tasapainoisesti tasolla 5, ei vaadi suuriakaan ponnisteluja päästä aina tasolle 9 saakka. Kiipeäminen on helpompaa. Fotonitaso ei kuitenkaan vedä sinua sinne itsestään, se vain avaa sinulle tilan päästä ylöspäin. 
Lähde: Mestariopas Kiriel puhuu

Ei kommentteja: