WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 13. elokuuta 2010

Kultainen Graali


"Kultainen Graali on osa Jumalallista sydänkeskusta. Se on yhteydessä Maahan ja tätä kautta osallisena Maan Graaliin, joka sisältää elämän syvimmän perusolemuksen. Maan Graali sisältää Maaplaneetta-olennon elämän ja uhritulen, joka ravitsee ja vahvistaa kaikkien Maan olentojen elävää liekkiä. Kultaisen Graalin energia on lähes identtinen Maan sydämen Aurinko-Kristusenergian kanssa, ja se on osa kaikkiin Maan luomakuntiin virtaavaa Pyhän Elämän virtausta.
Kultainen Graali on Jumalallisen elävöittävän rakkauden polttopiste, auringonkaltainen sydänchakra Maan keskipisteessä, sekä kaikissa muissa Jumalallisen elävän rakkauden keskuksissa. Sen voi kokea osana rakkaudellisen elämän universaalia planeettojenvälistä verkostoa.
Kultainen Graali on kaikkialla, missä sisäinen elämä muuntuu rakkauden virtaukseksi. Ihmiset, ja myös Kultaisen Graalin järjestön jäsenet, jotka ovat osa tätä virtausta, ovat myös osana Kultaista Graalia. He ovat sisimmillä tasoillaan liittyneinä virtaukseen, josta saavat apua eläviksi graaleiksi muuntumiseensa. 
  
Sisäisillä tasoilla Kultaisen Graalin järjestö on Maa-planeetan Kultaisesta Graalista vuolaana virtaava elämän, rakkauden ja pyhän valon voima. Ulkoisella tasolla Kultaisen Graalin järjestö on Veljes-sisarjärjestö, jossa ihmiset jakavat yhteisen tehtävän ja vision, auttaen ja tukien toisiaan saavuttamaan järjestön tavoitteet yksilöllisessä elämässään parhaan kykynsä mukaan, Maan ja ihmiskunnan hyväksi".
pohdintaani

Ei kommentteja: