WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 10. elokuuta 2010

Kehon viestit / osa 2.


Jalkapohjat
Vasen jalkapohja vastaan ottaa äiti Maan tuen ja oikea antaa maahan sen energian, mitä se ei voi hyödyntää. Jos jalkapohjistasi ei virtaa energiaa ulos tai sisään, et ole yhteydessä maaperään ja mikään ei kannata sinua. Seisot kuin tyhjän päällä.
Symboli: Juuret
Jalkapöytä
Jalkapöydän jäykkyys kertoo kiristyneistä hermoista ja kroonisesta jännitystilasta.
Symboli: Sinitaivas
Nilkka
Ovatko jalkateräsi kylmät?Energiaa voi vuotaa tällöin ulos nilkasta, jolloin jalat jäävät kylmiksi. Heikko nilkka viestii huonosta sopeutumiskyvystä.
Symboli: Spiraali
Polvi
Kertoo suhteesta äitiin ja isään. Vasen polvi kuvaa äitiä ja oikea polvi kuvaa isää.
Symboli: Kotilo
Nivuset
Menevät helposti lukkoon istumatyötä tehdessä. Nivusissa esiintyy myös kaksi chakraa. Jos täällä ongelmia, oireita voivat olla mm. stressi, energia voi pakkautua pään alueelle, voi aiheuttaa levottomuutta tai päänsärkyä.
Symboli: Pajunoksa
Pakarat
Liittyy muistoja lapsuudesta
Symboli: Huvikumpu
Selkäranka
Kun selkä kipeytyy, se kertoo, että perusturvallisuus on uhattuna. Voi olla huolia työpaikasta, rahasta tai avioliitosta. Selkäkipu voi myös saada jalat lukkoon.
Sukupuolielimet
Kuvaavat käsitystä itsestäsi. Tulehdukset tällä alueella voivat olla naisella peräisin esim. reagointi puolison ulkopuolisiin suhteisiin.
Symboli: Punainen tulppaani
Alavatsa
Pitää sisällään tunteita ja tapahtumia, joita et ole vielä kerennyt käsitellä. Jos kokemasi loukkaukset ovat vasta tapahtuneita, alavatsasi voi olla kuin ilmapallo.
Symboli: Lähde, jossa ui valkoinen joutsen
Perna
Imee kehoosi elinvoimaa. Jos olet aina väsynyt tai sairas, voi olla että pernasi ei ole kunnossa.
Symboli: Mandariini
Suolisto
Huono suolisto voi heijastua hartioihin aiheuttaen niissä jännityksiä.
Symboli: Ankerias
Maksa
Edustaa tyytyväisyyttä ja tyytymättömyyttä itseen. Ärtymys kerääntyy tänne.
Symboli: Lohikäärme
Haima
Pidätteletkö itseäsi? Elätkö täysillä? Onko elämäsi ankeaa vai maukasta?
Pallea
Itsetunnon ja identiteetin alue. Onko palleasi jännittynyt? Jos, niin voi olla, että huolehdit mitä muut ajattelevat sinusta. Mitä vähemmän itse luotat itseesi, sitä jännittyneempi palleasi voi olla.
Symboli: Aurinko
Sydän
Korkea verenpaine voi olla seurausta sisäisistä ristiriidoista ja alhainen verenpaine merkki siitä , että olet antanut periksi.
Symboli: Sydän
Käsivarret
Sydämen jatke. Pidätkö käsiäsi aina puuskassa vai oletko avoin kaikille?
Symboli: Karhu
Hartiat
Kantavat huoliesi ja tunteidesi taakkaa. Jos otat hartioillesi enemmän kuin jaksat kantaa, ne tulevat jäykiksi. Jos taas annat kaiken vastuun toisille, hartiasi voivat olla lysyssä
Symboli: Aasi
Kurkku
Onko kurkkusi usein kipeä? Se voi viestittää sanomatta jääneistä asioista tai asioista, jotka yrittävät nousta tietoisuuteesi.
Symboli: Satakieli
Lähde: Maaret Caner

Ei kommentteja: