WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 14. elokuuta 2010

Arkkienkelit

Tämän on kanavoinut Stephen Lovering. 
Enkelten Värit tarjoaa seitsemän yhdistymistä seitsemään Arkkienkeliin. 


Nämä seitsemän yhdistymistä annetaan yhtenä kauko vihkimyksenä, jossa saat yhteyden jokaiseen Arkkienkeliin ja sen jälkeen voit kutsua yhden tai kaikki nämä Arkkienkelit aina kun haluat heihin yhteyden. Enkelit eivät milloinkaan jätä tai ole välittämättä sinusta ja kuuntelevat sinua riippumatta siitä onko päivä vai yö.

 
Kun sinut on yhdistetty jokaiseen Arkkienkeliin sinut on myös yhdistetty jokaiseen säteeseen ja sen vastaavaan väriin jota Arkkienkeli palvelee. Vain visualisoit kunkin Arkkienkelin värin johon sinut on yhdistetty niin tunnet yhteyden vahvistuvan. Tämä on ihanteellinen niile joilla on vaikeuksia visualisoida kuvia, tässä visualisoidaan vain väri, se on kaikki mitä tarvitaan.
Seitsemän Arkkienkeliä ja Säteet ovat seuraavat:
Arkkienkeli Mikael  palvelee ensimmäistä Sädettä, joka on Sininen Säde , Suojauksen ja Voiman Säde. Arkkienkeli Jofiel  palvelee kolmatta tai Keltaista Sädettä, joka on Valon ja Viisauden Keltainen Säde. Arkkienkeli Samuel  palvelee kolmatta tai Vaaleanpunaista Sädettä , joka on Rakkauden Säde. Arkkienkeli Gabriel  palvelee neljättä tai Valkeaa Sädettä , joka on Sopusoinnun ja Puhtauden Säde. Arkkienkeli Rafael palvelee viidettä tai Vihreää Sädettä, joka on Parantamisen ja Totuuden Säde. Arkkienkeli Uriel palvelee kuudetta tai Kultaista Sädettä, joka on Rauhan Säde. Arkkienkeli Zadkiel palvelee seitsemättä tai Violettia Sädettä, joka on Vapauden Säde.
Kukin yhteys vastaanotetaan toinen toisensa jälkeen , joka pysyvästi yhdistää sinut jokaiseen Arkkienkeliin ja Säteeseen.

http://www.ortodoksi.net/index.php/Viisi_rukousta_Jumalanäidille 
http://www.dianacooper.com/ 

Ei kommentteja: