WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 5. elokuuta 2010

ILO ja Onnellisuus


Rakkaat ystävät, seuraavien noin kahden kuukauden aikana olkaa hyvin tietoisia siitä, mihin sellaiseen osallistutte, mikä aiheuttaa teille pettymystä, mitä sellaisia odotuksia asetatte itselle ja toisille, mitkä ajavat teidät siihen järjettömyyteen, että ette ole koskaan onnellinen, tyytyväinen, olette aina pettynyt, petetty jne., mikä itsen osa on niin järjetön, ettei se resonoi kehittyneen sydämen tuomitsemattomuuteen, mikä itsen osa edelleen roikkuu ahneudessa, ei edelleenkään hellitä ja siunaa toista tämän halujen vuoksi? Katsokaa näitä kysymyksiä ja piirteitä alemmassa sydämessänne, olkaa rohkeita kohtaamaan oma peilinne, olkaa rohkeita päästämään irti siitä syyttelystä ja tuomitsemisesta, mitä olette kohdistaneet toiseen, ja sen myötä keskittäkää energianne luovuuteen, myötätuntoisuuteen ja intohimon löytämiseen sydämestänne, mielestänne ja sielustanne.

Intohimo herättää kykynne luoda. Luovuus on intohimoa toiminnassa. Näin ollen luovana elätte intohimonne. Elämällä intohimonne vahvistatte unelmianne. Näin tekemällä vakuutatte itsen siitä, että onnellisuus on oleellinen, jatkuva osa elämäänne. Siksi vaatikaa, että näin on, ilon, innostuksen ja naurun kera, sillä nämä ovat sydämen lahjoja - kaikki upeita lahjoja, joita teidän ihmisenä on elettävä, harjoiteltava, toteutettava ja vaadittava. Ainoa ja helpoin tapa tämän tekemiseen on tulla intohimoiseksi siitä, mikä ilmaisee itseään sydäntilanne kautta.

Sydänchakran elementti on ilma. Siksi tarvitsette paljon aikaa luonnossa. Tulette huomaamaan, että ne jotka eivät tee tätä, alkavat vääjäämättä tuntea klaustrofobiaa ja näin tarvetta mennä ulos, kaipausta tai alitajuista halua olla luonnossa puiden keskellä, kulkea paljain jaloin nurmikolla, olla eläinten lähellä. Tämä johtuu siitä, että keholta viedään typpeä ja lopulta tämä kaikki estää DNA:nne täyden kehittymisen proteiinin puutteen vuoksi. Proteiinia mikä on lihasten pääasiallinen rakentaja, tarvitaan ollaksenne vahvoja ja terveitä. Olemalla luonnossa lataatte automaattisesi eteerisiä soluja DNA-kerroksissa sekä edistätte luonnollisen proteiinitason (proteiinisynteesin) muodostumista, sillä se on maapallon luonne, mikä sallii teidän herätä sydämenne pyhälle luonteelle.

Siksi toistan yhden suosikki-ilmaisuistani: kun sanan "earth" (maapallo, maa) loppu-h siirretään ensimmäiseksi, saadaan "heart" (sydän).

Kun tunnette elämän lannistavan teitä, menkää luontoon, koska elementaalit ovat siellä välittömästi auttamassa teitä. Luonto on teidän puolellanne. Voitte vapaasti yhdistyä luonnon fotonienergiaan, koska se lataa ja elävöittää teitä. Tämä on hyvin tarpeellista sydämelle, koska kaikki nämä lataamis- ja elävöittämisenergiat ovat hyvin suurelta osin sitä, mistä 10:10-tähtiportissa on kyse: itsen todellista ja lähempää tarkastelua korkeamman sydämen näkökulmasta. Tällöin alatte vaatia yksilöllisyytenne osana yhtenäistietoisuutta. Tietäkää siksi parin seuraavan kuukauden aikana, että jos kohtaatte energioita, jotka sotkevat suunnitelmanne, niin niitä tarvitsee edelleen puhdistaa ja tasapainottaa. Onko kysymyksiä tähän mennessä? (Ei)

Sydän siis vaatii aikaa luonnossa, luonnollista aikaa. Lisätkää hedelmien osuutta. Opetelkaa syömään kevyemmin. Ei ole mitään väärää syödä lihaa, mutta muistakaa, että mitä punaisempaa liha on, sitä tiheämpää sen värähtely on, vaikka eläintä olisi kohdeltu oikein. Mitä kevyempää ruoka on, sitä kevyemmäksi siis tulette. Tarvitsette vähintään kaksi vihannesta ja hedelmää päivässä, jos mahdollista, sillä tämä kantaa ilmaelementtiä tiedostamattomalla tavalla kehon biologiaan. Näin kehon fysiologian sallitaan luoda oman suurenmoisuutensa käyttäen autonomista hermojärjestelmää.

Tarvitsette paljon lepoa, aikaa ulkona, omaa aikaa, rentoutumista. On erittäin tärkeää olla hyvin tietoinen siitä, mitä syötte ja miksi. On erittäin tärkeää olla aktiivinen, sillä tämä lisää happivirtausta kehossanne, mikä tukee terveempää sydäntä. Kala on HYVIN suositeltavaa, mieluummin grillattuna. Välttäkää liikayrttejä ja -mausteita. Terveen sydämen vuoksi LAKATKAA tappamasta ruokanne kypsentämällä. Tämän sanoessa ymmärrämme toki, että tietyt ruoka-aineet on parempi keittää, mutta miksi tappaa ne ylikypsentämällä.

Tässä tarvitaan tieostamista ymmärtääksenne, että samalla tavalla kuin sydänchakran takana oleva psykologia tarvitsee muuttaa tekemään tietä korkeamman sydämen avautumiselle, myös keskuksen kulinaarisia piirteitä täytyy muuttaa, jotta tulette TÄYSIN tietoiseksi siitä, mitä laitatte suuhunne, sillä se mitä laitatte epäsuorasti sydämenne läpi, jarruttaa sitä. Enkä nyt puhu suhteen sydänsärystä, sillä se on täysin eri sydänkokemus.

Rakkaat ystävät, suhteiden pitäisi perustua kommunikointiin kahden kehittyneen sydämen välillä, ei alemman sydäntilan ja alempien keskusten tarvitsevuuteen.

Rakkaat ystävät, massiivisia, massiivisia muutoksia on tämän planeetan, ihmiskunnan edessä ja jossain määrin saattaa tulla myrskyisiä aikoja. Mutta riippumatta siitä mitä edessä on, ymmärtäkää, että teillä valotyöntekijöinä on kyky vastata toisillenne, pitää toisianne kädestä ja kulkea YHDEN yhtenäisen sydämen tietoisuudessa ja näin tehden tulla todella tietoiseksi siitä, että jos teette kaiken kaikkeuden suurimmaksi parhaaksi, niin antakaa sen alkaa itsestänne.

Valmistautukaa tämän iltapäivän energia-aktivointiin. Juokaa vähän vettä. (Tauko)

Rakkaat ystävät, tuntekaa olonne mukavaksi hengittäessänne, kun olette yhteydessä elämisen luontaiseen kaasujenvaihtoprosessiin. Hengittäkää sisään ja ennen uloshengitystä pitäkää hetken tauko. Vetäkää keuhkoihinne kaikkea, mikä on hyvää ja ihanaa. Päästäkää irti kaikesta, mikä on aiheuttanut teille vihaa, tuskaa, surua ja murhetta. (Tauko) Tuokaa hetkeksi sielunne silmiin se, mitä haluatte itsellenne, ja hengittäkää tätä todellisuutta keuhkoihinne. Samanaikaisesti kun hengitätte ulos, antakaa anteeksi toisille ja itselle se, mitä olette tehneet. (Tauko) Jatkakaa tätä muutaman hengityksen ajan, jotta voimme tulla lähemmäs ja kohottaa energiatasoanne, antaen teidän kuitenkin täysin rentoutua. (Tauko)

Rakkaat ystävät, ymmärtäkää, että rakkaus on ainoa ase, mitä koskaan voisitte tarvita. Se on ainoa ase, mitä teidän täytyy ymmärtää. Uudella maapallolla viidennen ulottuvuuden tietoisuudessa vain rakkaus tuo teille täyden ymmärryksen siitä todellisuudesta, mistä löydätte itsenne ja miten olette kanssaluoneet sen. Vain rakkaus luo teille tasapainoisia mahdollisuuksia muuttaa kaikki, mitä tarvitsee muuttaa. Vain rakkaus luo teille kaiken sen, mitä vielä haluatte tulevina aikoina. Siksi vain rakkaus voi luoda teille hämmästyttävän siteen, mikä paljastaa polun rakkauden korkeampiin energiapuoliin korkeammassa tai pyhässä sydämessä. Ymmärtäkää siksi, että teidän on nyt oltava tilassa, missä jokaisella teolla on sellaisen seuraus, joka jollain tavalla vahvistaa rakkautta. (Hyvin pitkä tauko)

Haluan teidän kuvittelevan, että edessänne on kaunein koskaan näkemänne puutarha. Tiedosta valtavat puut, pensaat. Maalaa yksityiskohtasi ja ole pyhässä puutarhassasi. Tunne pehmeä nurmi jalkojesi alla. Pyörähdä ympäri tiedostaen kaiken kauneuden ympärilläsi. (Tauko) Ala nyt kulkea syvemmälle puutarhaan, kun tulet tietoiseksi sinua ympäröivästä hiljaisuudesta, kun otat vastaan värit ja kaikki tuoksut. Ole tietoinen elementaalien läsnäolosta pyhässä puutarhassasi. (Tauko)

Etäällä puutarhassasi huomaat nurmikon, joka on tähtitetraedrin muotoinen - ruoho on leikattu Daavidin tähden muotoon. Kulje sitä kohti ja mene seisomaan sen keskelle. Käänny nyt taas täysi kierros ja tiedosta puutarhasi kauneus, tunne harmonia ja sisäisen hiljaisen pisteen autuus. Kun olet valmis, istuudu tähän keskipisteeseen tai kenties mieluummin panet makuulle - se on oma asiasi. (Pitkä tauko)

Haluan sinun nyt kuvittelevan, että sydänalueellasi palaa kaunis, vaaleanpunainen energialiekki noin 2.5 sentin korkeudella. Ota vain yhteys tähän vaaleanpunaiseen liekkiin sydäntilassasi. (Tauko)

Visualisoi nyt tämän vaaleanpunaisen liekin ulottuvan maapallon sydämeen, toisin sanoen sinun sydänchakrastasi yhdistyvän sykkivään maan sydämeen, jonka ytimessä on keskusaurinko. (Tauko)

Haluan sinun kommunikoivan maapallolle rakkauden, mitä tunnet sitä kohtaan, miten tunnet hyötyväsi sen läsnäolosta, miten tunnet tässä elämässä saavasi aikaan muutoksen sen elämänkaaressa, miten tunnet yhteyttä muihin ihmisiin. Kommunikoi kaikki hänelle käyttäen vaaleanpunaisen liekin yhteyttä sydämesi ja äiti maan sydämen välillä. (Tauko)

Tämän jatkuessa tule tietoiseksi neljästä olennosta, jotka ilmestyvät Daavidin tähtesi ulkopuolelle tasaisin välein muodostaen ympyrän, mikä sulkee sisäänsä laajentuneen tähtitetraedriverkkosi. (Tauko) Nämä neljä olentoa nostavat nyt kätensä ja säteilevät sydäntäsi kohti upeaa lahjaa. (Tauko)

Rakkaat ystävät, lordi Metatron, geometrian arkkienkeli, säteilee sydäntänne kohti siunauksen, jotta kykenette täysin ymmärtämään, että vaikka toisinaan elämänne näyttää hyvin monimutkaiselta, sitä ohjataan aina yksinkertaisuuden lakien mukaisesti. (Tauko) Lordi Metatron lähettää sydämeesi lahjan, joka sallii sinun tulla tietoiseksi voimasta tai geometriasta kaikissa elämän asioissa. Hän antaa sinulle lahjan ymmärtää itseä hyvin syvällä tasolla ja kuitenkin olla yhteydessä itseen sillä tavalla, mitä luonto opettaa luonnollisen prosessin osana. (Tauko)

Ota seuraavaksi sydämeesi vastaan lahjat voimakkaalta Mikaelilta. Mikael antaa sinulle lahjan olla täysin omassa voimassasi suurenmoisena ihmisystävänä ja palvella upeasta sieluosastasi. Rakkaat ystävät, arkkienkeli Mikael heijastaa sydänkeskuksenne sen ymmärryksen, että mistä tahansa sellaisesta tilanteesta löydättekin itsenne elämässä, mikä osoittautuu vaikeaksi tai rankaksi, niin kutsumalla hänen nimeään hän tulee aina vapauttamaan teidät siteistä, jotka sitovat teidät tuomitsemisen ja kyseenalaistamisen rajoihin alemmassa sydämessä ja mielessä.

Hän lahjoittaa teille upean energian, mikä leimataan sydämeenne. Se auttaa teitä tästä päivästä eteenpäin kulkemaan omassa jumalaisessa totuudessanne, löytämään pehmeyttä ja lempeyttä jokaisesta ristiriitatilanteesta kaikesta huolimatta ja muistuttaa teitä siitä, että ainoa asia mikä estää teitä kehittymästä, ovat ne siteet, jotka pitävät teidät sidottuna niihin ruumisarkkuihin, mitkä sisältyvät epätyydyttävän menneisyytenne toistuviin muistoihin. (Tauko)

Rakkaat ystävät, kolmantena olentona astuu esiin rakas, mestarillinen Hilarion, joka säteilee sydäntänne kohti ymmärrystä siitä, että minkään ristiriidan EI tarvitse koskaan joutua pois hallinnasta ja muuttua mahdottomaksi ratkaista harmonisin tavoin. Rakas Hilarion antaa teille siunauksen, joka herättää tästä päivästä alkaen sydämessänne uuden rauhan piirteen, uuden ymmärryksen tyyneyden, rauhan ja seesteisyyden todellisesta voimasta. Hän säteilee sydämeenne keveyden siunauksen, jotta hyväksytte itsenne kevyesti huumorilla ja naurulla ja näin olette olemukseltanne keveämpiä.

Seuraavana meillä on rakas Äiti Maria. Hän säteilee sydämeenne energiaa, joka tästä päivästä lähtien auttaa teitä kaikin tavoin omaksumaan aitoutenne. Tämä tukee ymmärrystänne siitä, että olemalla se, kuka olette, olette itsen ja toisten palveluksessa, mutta olematta se, kuka olette, ette itse asiassa hyödytä mitenkään ihmiskunnan, planeetan ja kaikkeuden kehitystä. Siksi rakas äiti Maria antaa sydämeenne lahjan omaksua todellinen aito itse, minä olen -tietoisuus. Hän koodaa sydämeenne energian, joka herättää sisällänne jokainen uusi päivä sädehtivän, kirkkaamman tulevaisuuden todellisuuden tai mahdollisuuden, kun vaaditte sitä läsnä olevassa hetkessä. (Tauko)

Olkoon sydämessänne rauha tämän energian ytimessä. (Tauko) Vain tuntekaa tätä rakkautta säteiltävän niistä neljästä olennosta, jotka muodostavat ulkopuolisen piirin, mikä sulkee sisäänsä luonnossa olevan tähtitetraedrinne energian. (Tauko)

Nyt aiomme lisätä energiavirtausta tässä tilassa. Sen sijaan että nämä neljä olentoa säteilevät tätä energiaa sydäntänne kohti, he alkavat säteillä rakkauttaan toisiaan kohti. Näin he säteilevät toisiinsa energioita, mitkä risteävät yläpuolellanne, linjassa "keskusydinkanavanne" kanssa. Jos siis makaatte, energiat risteävät korkeammalla kuin istuessanne, koska he seisovat.

Visualisoi nyt, että tähän yläpuolellasi olevaan risteyskohtaan muodostuu energiasilmukka, mikä luo täysin uuden verkkomatriisin, mikä kietoutuu sinun ja koko planeetan ympärille. Näe tämä risteys korkeamman sydämesi eteerisenä edustajana, kun energiasilmukka jatkaa kietoutumistaan sinun ja planeetan ympärille. (Tauko) Tuo nyt taas mieleesi vaaleanpunainen liekkiyhteys sydämesi ja äiti maan sydämen välillä, mitä vahvistetaan näillä energiasilmukoilla, jotka alun perin säteiltiin neljän olennon hiljaisesta pisteestä. (Tauko)

Rakkaat ystävät, välitätte näiden neljän olennon säteilemiä siunauksia koko olemassaololle automaattisesti, luonnostaan, yksinkertaisesti vaatimalla tämän ankkuroitumista energiakenttäänne - niin sisällä kuin ulkona. (Tauko) Ymmärtämällä näiden energioiden risteytymisen - vaikka fyysisestä kehostanne erossa, kuitenkin energia- ja fyysisen kenttänne ympärillä osana maapalloa - tunnistatte oman osanne tästä olemuksesta - niin ylhäällä, kuin alhaalla. (Tauko) Sallikaa tämän energian nyt rauhoittua ja tyyntyä täysin. Nämä neljä olentoa rentouttavat nyt energiakenttänsä ja vain kommunikoivat sydämestään teidän sydämeenne sitä rakkautta, mitä he tuntevat teitä kohtaan. (Erittäin pitkä tauko)

Tule nyt tietoiseksi siitä, että neljä muuta olentoa ilmestyy näiden olentojen välille ja sitten toiset neljä niin, että luonnon tetraedrianne ympäröi yhteensä 12 olentoa muodostaen täydellisen ympyräenergian. Neljä alkuperäistä mestaria edustavat pohjoista, etelää, itää ja länttä ja toiset kahdeksan tukevia energioita. Yhdessä he muodostavat 12-sakaraisen tähden, mikä maadoittaa sinut oman energiaverkkosi virtaavuuteen. (Tauko)

Rakkaat ystävät, lisäämme nyt taas energiavirtausta pyytämällä teitä kuvittelemaan, että 12 olentoa säteilee energiaansa kohti toisiaan kolmannesta silmästään. Tämä energia risteää taas samassa kohtaa päänne yläpuolella ja luo 12-kärkisen verkon geometrisen leiman yläpuolellenne, holograafisen leiman heidän näkökeskuksistaan yläpuolellanne. Olette suoraan sen ydinmatriisin alla, missä energia risteää, ja yhdistää sykkeensä pyhän eteerisen sydänenergianne sykkeeseen. (Tauko)

Nyt he siirtävät polttopisteen kolmannesta silmästä ja säteilevät sydänkeskuksestaan toisiinsa ja tämän myötä neljä pääolentoa - arkkienkeli Mikael, Äiti Maria, lordi Hilarion ja lordi Metatron - vahvistavat neljäsakaraisen ristin energiaa sydämestään, mikä ankkuroituu fyysiseen ja chakrasydämeenne. Tämä edustaa t-risteystä, mikä yhdistyy samaan energiaan, mikä aktivoitiin solar plexuksessanne - jos muistatte - kun nämä kaksi energiaa luovat tulevina aikoina yhdistävän chakran niiden välille, mikä edistää solaarisydänkeskusta. (Tauko) (Lordi Kuthumi toistaa aktivoinnin tähän kohtaan saakka.)

Haluan sinun nyt vapauttavan energian sydämesi ja äiti maan sydämen välillä, teidät yhdistäneen vaaleanpunaisen liekkienergian. Ja jos olet maannut tässä visualisoinnissa, niin nouse istumaan sielusi silmissä jooga-asentoon, kun 12 olentoa jatkavat energiansa säteilemistä toisiinsa luoden 12-kärkisen sydänverkkomatriisin sinua varten. (Tauko) Anna vaaleanpunaisen liekin jatkaa palamistaan sydämessäsi. (Tauko)

Nyt haluan teidän nousevan mielikuvituksessanne seisomaan. Kun teette tämän, tunnette ylempien keskustenne muuntuvan tai latautuvan kruunuchakrastanne alaspäin, kun jokainen ylemmän energianne osa ylittää tämän verkkomatriisin, kunnes lopulta seisotte täysin sen energian ytimessä, mikä risteää täsmälleen sydänkeskuksenne läpi. Näin kaikki ylemmät keskukset ladataan ja valmistellaan edessä olevaa uutta energiaa varten. Tämän vuoden charka-aktivoinnit loppuvat 22.11. kruunuchakravihkimykseen, kuten olemme pyytäneet.

Nyt seisoen… sallikaa tämän voimakkaan energian lempeästi poistaa kaikki epäusko kruunusta. Nähkää näiden olentojen suurenmoisten sydänsäteiden poistavan kaiken epäilyksen kolmannesta silmästänne. Nouskaa ylös ja kun seisotte suorana, sallikaa tämän energian poistaa kaikki ristiriita, syyttely, tuomitseminen ja uhrina oleminen kurkkukeskuksesta. Lopulta huomaatte korkean sydämen tasolla näiden säteiden risteävän luoden matriisisykkeen pyhän sydämen hiljaisessa kohdassa. Tämä yhdistää sisäisen totuutenne ja oman suurenmoisuutenne tiedostamisen Jumaltietoisuussoluun ja sytyttää noin 2.5-senttisen upean kultaliekin.

Tämä on korkean sydämen liekki, vaaleanpunaisen liekin palaessa juuri sen alapuolella alemmassa sydänkeskuksessa. Tämän alla teillä on rubiini-kultaliekki solar plexuksessa ja kolme kultaista pallomaista energiaa on leimattuna solar plexuksen päälle, mikä luo alaspäin osoittavan kolmion ja missä "pohjamunaa" ympäröi hopeapallo. Sen alla teillä on violetti liekki sakraalissa. Sen alla toinen kultaliekki aurinkokeskuksessa ja sen alla puhtaan valkoinen liekki juurikeskuksessa, mitä tukee kultapallo juurichakran vasemmalla puolella ja hopeaenergia oikealla puolella. Jätän teidät muutamaksi hetkeksi yhdistymään täysin tähänastiseen energia-aktivointiin. (Erittäin pitkä tauko)

Nyt kahdeksan olentoa, jotka tulivat tukemaan tätä energia-aktivointia, lähtevät energiakentästänne vapauttamalla voimavirtauksensa teistä ja jättäen teidät taas seisomaan neljän alkuperäisen olennon nelisakaraiseen ristiin. Nämä kauniit liekit palavat sisällänne ja paljastavat teille todelliset värinne - rakkauden, myötätunnon ja kiitollisuuden värit, puhtauden, rauhan ja valon värit, kunnian, vilpittömyyden ja urheuden värit, onnellisuuden, ilon ja suuren innostuksen värit.

Arkkienkeli Mikael astuu eteenpäin ojentaen sinulle upean, punaisen ruusun. Hän antaa sinulle tämän punaisen ruusun merkiksi siitä, että kannat sydämessäsi sen rakkauden todellista ankkuria, mitä olet. Kiitä häntä, kun hän astuu taaksepäin. (Tauko)

Rakas Äiti Maria astuu eteenpäin, kun hän ojentaa sinulle kallisarvoisen vaaleanpunainen ruusun muistuttamaan sinua siitä, rakas ystävä, että sisälläsi on kyky tunnistaa joka hetki, ettei rakkautesi tarvitse ehtoja. Anna rakkauttasi hänelle, kun hän astuu taaksepäin energiakentästäsi. (Tauko)

Lordi Hilarion asuu eteenpäin antaen sinulle loistavan, epätavallisen smaragdinvärisen ruusun. (Tauko) Tämä ruusu annetaan sinulle ymmärtääksesi, että sinussa syvälle juurtuneena on kaikki mahdollisuudet ilmentää runsaasti sitä, mitä haluat, tietääksesi olentona, että tulit tälle planeetalle tällä kertaa tarkoituksenasi elää elämääsi yltäkylläisesti. Kiitä häntä ja käänny nyt vasten lordi Metatronia, joka seisoo takanasi.

Lordi Metatron astuu eteenpäin ja ojentaa sinulle käärön. Avaa se ja lue, mitä siihen on kirjoitettu puhtaan kultaisella musteella. Rakkaat, tämä käärö on suoraa sielunne tulkkausta, mikä selittää teille ilman mitään epävarmuusehtoja, että on tullut aika kulkea tämä matka uuden tietoisuuden kera, nähdä asiat eri valossa, päästää irti matalammista energioista, joista olemme kertoneet teille aiemmin, ja sen myötä valmistautua yhteen jännittävimmistä ajoista, mikä on edessänne. Itse asiassa tällaista aikaa ette ole koskaan ennen ihmisenä kokeneet. Siksi olette tässä vaiheessa edelleen kyvyttömiä samaistumaan edessä olevaan innostukseen.

Lordi Metatron katsoo sinua silmiin epätavallisen voimakas hymy kasvoillaan, kun hän astuu halaamaan sinua, vetäen sinut voimakkaasti lähelleen ja asettaen pääsi lempeästi sydäntään vasten, sillä hän on erittäin pitkä olento. Hän pyytää sinua virittymään selväkuuloisuuteesi, kuulemaan pyhän mielesi korkeimmalta puolelta sen todellisen, ehdottoman rakkauden viestin, minkä hän nyt henkilökohtaisesti leimaa omasta sydämestään pyhään mieleesi. Tunne tuo rakkaus, tunne tuo voima ja tiedä, ettet koskaan voi olla yksin, kun Metatron ehdottaa sinua kutsumaan häntä ja pyytää sinua muistamaan tämän läheisen siteen, jonka hän nyt suurena kosmisena olentona muodostaa kanssasi. (Tauko) Hän päästää sinusta irti, ojentaa sinulle käärön ja astuu taaksepäin virne edelleen kasvoillaan. (Tauko)

Rakkaat ystävät, teillä on nyt nämä ruusut ja tämä käärö lahjana näiltä kauniilta olennoilta tukemaan kehityksessänne. Kiittäkää nyt mielessänne jokaista olentoa, kun he lähtevät energiakentästänne. Ottakaa nyt hetki ja kiittäkää sydämestänne Yhtä, joka loi teidät, siitä etuoikeudesta ja kunniasta, että saatte olla taas täällä inkarnoituneena, elää yhden elämänne laajentuman miehenä tai naisena. (Tauko)

Yhdistykää 12-kärkiseen sydänleimaan pyhässä tai korkeassa sydämessänne. Tuokaa taas kerran huomionne siihen, että seisotte pyhän puutarhanne ytimessä Daavidin tähti ympärillänne. Tunnustakaa, että teette kaiken elämässänne antaen ja hengittäen voimaa tämän maailman tekemiseksi paremmaksi paikaksi. Teette sen varmistamalla, että olette jokainen uusi päivä paremmin sydäntilassa.

Tämän myötä maadoitakaa itsenne, lempeästi maadoittakaa itsenne. Venytelkää käsivarsianne ja raajojanne, ottakaa vähän vettä ja olkaa taas täysin maadoittuneena tähän fyysiseen todellisuuteen.

Teillä on siis puhtauden valkoinen liekki, luovuuden kultainen liekki, muodonmuutoksen violetti liekki, voimaantuneen itsen rubiinin-kultainen liekki, ehdottoman rakkauden vaaleanpunainen liekki ja ikuisen rakkauden kultainen liekki korkeassa sydämessänne. (Tauko)

Rakkaat ystävät, onko tänään kysymyksiä, joissa voimme auttaa?

KYSYJÄ:
Saimme tietoa siitä, että Galaktinen liitto tulee maan päälle kylvämään rakkauskristalleja planeettaan.

KUTHUMI:
Aivan oikein.

KYSYJÄ:
Haluaisimme tietää, mikä kristallien varsinainen tehtävä on, miten ne auttavat ihmiskuntaa ja maapalloa ja mistä niissä tarkkaan ottaen on kyse?

KUTHUMI:
Rakas veli, näiden kristallien tehtävänä on hyvin paljolti saattaa harmoniaan se, mistä olen puhunut kanssanne viimeisten parin tunnin aikana ja sen myötä saattaa ihmiskunta sellaisen ymmärryksen aikaan ja paikkaan, että sen tavan jolla he ovat eläneet elämäänsä tähän saakka, on muututtava - on siirryttävä eteenpäin. Nämä rakkauskristallit kylvettiin auttamaan näiden rakkausvärähtelyjen muuttamisessa, jotka sisältyvät korkeampiin ja alempiin keskuksiin, mikä saavutetaan saattamalla tasapainoon ihmisen fyysinen, tunne-, mentaalinen ja henkinen puoli.

Kuten tiedätte, koko elämä värähtelee maskuliinisen ja feminiinisen tasapainossa. Siksi olemme leimanneet nämä kaksi energiaa ja niiden ilmentymisen näiden kristallien energiarakenteeseen, mikä tekee näiden kristallien toisesta puolesta konkreettisen ja toisesta eteerisen. Tällä tavalla ne palvelevat tasapainon saattamisessa kaikkeen tällä planeetalla.

Nämä kristallit ovat ERITTÄIN, ERITTÄIN voimakkaita rakkauden välittäjiä. Ne on ohjelmoitu kaikkien niiden 144000 ylösnousseen mestarin energialla, jotka ovat aktiivisesti osallisena maapallon ylösnousemisprosessissa ja näin planeetan kehittymisessä. Heidän rakkausenergiansa generoituu aikanaan jokaiseen kristalliin tällä planeetalla - riippumatta sen tyypistä. Se myös palvelee sitten muuntajana, joka luo energeettisiä linkkejä lähettämään rakkausimpulsseja eetterin, maapallon sähkön sekä maapallon sisätasojen energeettisen energian läpi ja tämän myötä yhdistyy myös jokaiseen verkkomatriisiin, mitä on tämän planeetan pinnalla ja sisällä. Toisin sanoen, vaikka niitä siis on vain muutamia, niillä on voima muuttaa käsitys rakkaudesta tällä planeetalla, sillä rakkaus on AINOA energia, jolla ei ole vastakohtaa eikä näin mitään, mikä voi poistaa tai hävittää sen.

Ehdoton rakkaus muodostaa kristallien energiamatriisin perusmuodon. Siksi millään vähemmän värähtelevällä ei ole voimaa niihin. Nämä kristallit sijoitetaan strategisesti hyvin ympäri planeettaa, mikä luo lisää verkkoenergiaa ja mikä muodostelma luo impulsseja, jotka eivät kulje ainoastaan maapallon sisään ja ympäri, vaan myös poispäin maapallosta. Sen on kuin heijastus, joka vähentää ulkoista negatiivisuutta, sillä suuri osa tätä planeettaa uhkaavasta negatiivisuudesta leijuu sen ympärillä. Tiesitkö tästä? (En) Sitä kutsutaan satelliiteiksi. Miten luulette pimeyden veljienne tai Illuminati-veljienne, kuten niitä kutsutte, tietävän jokaisesta liikkeestänne?

Näitä kristallienergioita on siis myös aloittamassa niiden, sanokaamme "kauhutaajuuksien" muuttamista, joita lähettävät nämä ihmisen tekemät "kamerat", jotka kiertävät planeettaanne, tarkkailevat teitä ja totta puhuaksemme, videoivat jokaisen liikkeenne. Nämä kristallit palvelevat myös maan negatiivisten energioiden sekä negatiivisen ydinenergian neutralisoijana.

Nämä kristallit yhdistyvät jokaiseen sydämeen planeettanne joka tasolla ja koska jokaisella sydämellä maailmassanne on sama jumalainen yhteys, jota kannetaan Jumalkipinässä sisällä, nämä kristallit toimittavat jokaiselle heräävälle sielulle totuuden hänen jumaluudestaan - sillä ei ole merkitystä, onko kyse siitä, joka jää taakse tai lähtee. Ne palvelevat ihmisten sydämen heräämisessä totuuteen ja esiin tulevien tapahtumien todellisuuteen, koska ne palvelevat rakkauskatalyytteinä, jotka kuorivat pois sitä, mikä estää monia näkemästä totuutta elämästä.

Kristallien tehtävät ovat siis moninaisia ja intensiivisiä, kun ne liittyvät hyvin laajaan palvelualueeseen, mutta sen lisäksi ja ennen kaikkea niiden tehtävänä on aktivoida jokaisen henkilön sisällä herääminen siihen todellisuuteen, että ette ole yksin. Ne tuovat ihmisten keskuudessa lisäoivallusta ihmistietoisuusverkkojen kautta, jotta tajuatte sen totuuden, että esitätte pienenpientä osaa vielä pienemmässä maailmankaikkeudessa, kun puhutaan kokonaisluomakunnasta monikaikkeudessa, jotta oivallatte, että teillä on monia avaruus-, tähti- tai ulkopuolisia veljiä ja sisaria tämän ja toisten maailmankaikkeuksien eri osista. Tämä myötä tunnette mukavammaksi sen tiedon, että he tulevat lähemmäs tulevina aikoina.

Yksi näiden rakkauskristallien tehtävä on poistaa sitä pelkoa, mitä saattaa syntyä tämän kontaktin tuloksena. Ne palvelevat nyt viha- ja sota-arkkityyppien neutralisoijina ja näin tuovat ihmisten keskuuteen tietoisuutta, että päivän lopussa ainoa asia, joka on todellisuudessa tärkeä, on, että vaaditte oman aidon itsenne ja olette sitä. Tässä kaikki, mitä voin kertoa tässä kohtaa, vaikka on muutakin. Vastaako tämä kysymykseesi? (Kiitos)

(Tauko) (Ei muita kysymyksiä)

Rakkaat ystävät, ymmärtäkää, että niillä kerroilla jolloin tulemme jakamaan kanssanne kuten nyt, on vain YKSI tarkoitus, ja se on herättää rakkaus sisällänne. Se on kertoa teille itsensä rakastamisen ja sen myötä kaikkien muiden rakastamisen merkityksestä. Se on kertoa teille itsensä hoivaamisen merkityksestä. Se on kertoa teille menneisyydestä irtipäästämisen merkityksestä, ja että teidän on nyt vihdoinkin aika kasvaa yli alemmista tunteista ja luottaa sen sijaan sisäisiin tuntemuksiin.

Tuleva maailma on täynnä sellaista harmoniaa, tasapainoa ja iloa, mitä ette voi kuvitella. Ymmärtäkää siis, että kun annetaan näitä viestejä - ei vain minulta tämän tai toisten kanavien kautta, vaan myös maailmaanne suodattuvia viestejä monilta muilta - ja kun jokaisen teidän luona vieraillaan unitilassanne, niin teidät viedään oppimisen ja koulutuksen korkeammille tasoille. Tiedostakaa siis, että jokaisen uuden päivän koittaessa tulee uutta kasvua ja toisinaan tämä kasvu saattaa olla vähän tuskallista tai saada aikaan epämukavuutta. Siihen voi myös sisältyä pettymystä tai surua. Mutta tietäkää sisällänne, pyhässä sydämessä olevan itsen korkeimman puolen voiman kautta, että teitä opastetaan ja suojellaan aina, jotta teette sitä ja olette siellä, missä teidän pitää olla.

Siksi yllytämme teitä lopultakin päästämään irti syyttelystä, tuomitsemisesta ja kaikista matalammista energioista ja sen myötä ottamaan vastaan vain sitä, mikä on hyvää, ystävällistä, rakastavaa, myötätuntoista ja täynnä välittämistä. Näin tehden pitäkää käsiä sydämellänne ja olkaa niitä ihmisystäviä, joita olette tulleet olemaan. Yhdistykää siirtymään tässä sydänkeskuksessa tai anahartassa. Vaatikaa aito puumerkkinne sieltä, korkeasta sydämestänne.

Kun suljette nyrkkinne ja asetatte sen sydämellenne, se sopii vain alempaan sydämeen. Kuitenkin kun avaatte sen kaikkien nähtäväksi, se voi sopia vain tasolle luvatun maanne yläpuolelle, mikä on pyhä tai korkea sydämenne.

Olen Kuthumi. Olen rakkauden ja viisauden kultaisen säteen chohan. Siunaan ja tervehdin teitä rakkaudessa. Adonai.

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: