WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 19. elokuuta 2010

Oppitunnit

Jokainen elämämme osa joka elämässä on meille tilaisuus muistaa, kuka olemme voimassamme, rakkaudessamme ja jumaluudessamme. Emme tule maailmaan voimattomina ihmisinä - tulemme ihmisinä, jotka eivät muista omaa voimaansa. Sitten koemme sarjan oppitunteja, joiden tarkoitus on auttaa meitä yhdistymään taas omaan voimaamme ja käyttämään sitä tehdäksemme voimallisia päätöksiä ja valintoja. Tätä varten meillä on lukemattomia opettajia, joiden roolina elämässämme on auttaa uudestisyntymäprosessissa.

Jokainen elämässämme on opettaja ja jokaisella on rooli ylösnousemus- ja yhdistymismatkallamme. Jotkut opettajat voivat olla haastavia, toisten kanssa on ilo olla. Jokaisella on jokin siunaus meille, kunhan saamme sitä ymmärrystä, minkä he tuovat ulottuvillemme. Avaimena on, miten kauan meiltä menee ymmärtää opettajiemme rooli, tehdä tilaa tietoisuuteemme heidän oppitunneilleen ja oppia ottamaan se, mitä tarvitsemme, ja lähteä oikealla hetkellä.

Oppitunnit tuodaan usein hämmentävällä tavalla. Tehokkaimmat opettajat ovat niitä, jotka haastavat meidät ratkaisemaan oppitunnit sisällämme ja pakottavat meidät etsimään lähteen parantumiseen, rauhaan, rakkauteen ja voimaan omista resursseistamme. He eivät kiellä meiltä rakkautta, koska emme ole rakastettavia, vaikka niin uskommekin - heidän roolinsa on saada meidät kääntymään sisäänpäin löytääksemme sen, mitä etsimme. 

Silloin kun voimme nähdä opettajamme siinä valossa, keitä he ovat (viestintuojia, jotka saapuvat elämäämme, silloin kun olemme valmiita astumaan uusiin energioihin) ja mitä he ovat (lähteemme yhdistymiseen), kaikki oppitunneissamme muuttuu. Opettajamme eivät enää näytä niin pelottavilta ja voimakkailta. Heillä ei ole valtaa meihin, koska he vain pitävät energiatilaa meille ja odottavat meidän astuvan siihen. 

Katso tällä viikolla eri opettajia elämässäsi. Mikä on heidän siunauksensa, mitä he ovat opettaneet sinulle uudestisyntymästäsi ja miten voit voimaantua, jotta vapaudut heistä?

Kanavointi:Uriel parantaa 16.8.2010 - Adonai 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Mahtava arkkienkeli Uriel johtaa Rauhan enkeleitä. Hän työskentelee kaksoisliekkinsä Auroran kanssa purppuran- ja kullanvärisessä säteessä, joka tunnetaan myös nimellä rubiinisäde. Purppuranpunainen edustaa muutoksen ja anteeksiannon voimaa. Se sisältää puhtaan hengen violettia sekä toiminnan punaista, sen vuoksi se lisää halukkuutta palvella henkisesti. Kulta kuvastaa viisautta. 

Kuudes säde on omistautumisen ja idealismin säde. Sen käänteisilmentymiä ovat uskonnolliset järjestöt ja dogmit, kun sen ihannepiirre puolestaan on puhdas henkisyys, joka hyväksyy kaikki uskonnot ja ulottuu vielä niiden ylitsekin. 

Uriel on arkkienkeli, joka huolehtii ja vastaa ihmisten solar pleksuksen kehityksestä. Kolmiulotteisella tasolla solar pleksus on keltainen ja se on tiedon mutta myös pelkojen keskus. Solar pleksus on myös valtava henkinen vastaanotin ja lähetin. Sen kautta olet varuillasi, yhteydessä rakkaimpiisi ja virittäydyt yhteisöllisten pelkojen ja katastrofien tasolle. Sen takia herkät ihmiset tuntevat usein ahdistusta solar pleksuksensa alueella. 

Jeesus Kristus tai Sananda, jona hänet tunnetaan sisätasoilla, edustaa myös kuudetta sädettä, jonka väri on indigonsininen. Arkkienkeli Uriel ja Sananda tekevät luonnollisesti yhteistyötä edistääkseen kauneuden, armon ja myötätunnon ilmenemistä ihmisten keskuudessa. He suojelevat meitä rakastavasti ja opettavat meille epäitsekästä palvelemista. He ohjaavat niitä, jotka etsivät keinoja saavuttaakseen Jumalan omistautumalla palvelemiselle. He innoittavat veljeyteen ja edistävät aina yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötä. 

Arkkienkeli Urielin henkinen asuinsija on Tatra-vuorilla Puolassa ja hänen viikonpäivänsä on torstai.

Ei kommentteja: