WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 28. elokuuta 2010

Seitsemän sinetin avaaminen

JUMALTIETOISUUDEN SEITSEMÄN SINETIN AVAAMINEN

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (
www.ronnastar.com)
Heinäkuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

HUOMAUTUS RONNALTA:

Rakkaimmat ystävät, Arkkienkeli Mikael antoi minulle tämän upean meditaation/harjoituksen vuosia sitten esitettäväksi seminaareissani. Osa informaatiosta on hänen kolmannessa viestikirjassaan "Your Sacred Quest", mutta ei koko prosessia. Hän kertoi minulle, että on tärkeää, että ihmiset puhdistuvat tietyn määrän ja prosessoivat vanhoja energioita, ennen kuin he pyrkivät kohottamaan hengen kundaliini-tulta. Käytimme kahdeksaa "solaariharmonista täyden spektrin äänirautaa" meditoinnin aikana ja kokemus oli erittäin syvällinen.

Arkkienkeli Mikael toteaa: "Teidän kaikkien jotka haluatte, on aika siirtyä seuraavalle tietoisuustasolle, ja Jumaltietoisuuden seitsemän sinetin avaamisen aloittaminen auttaa kovasti teitä valaistumismatkallanne. Tämä prosessi voidaan tehdä vain kerran tai useita kertoja riippuen siitä, mistä tunnette teidän tarvitsevan vapautua. Virittykää kehoelementaaliinne ja opetelkaa keskittymään alueille, jotka lähettävät teille stressisignaaleja. Opitte pian ne kehonne alueet, jotka tarvitsevat enemmän huomioita."

Rakkaat sydämet, olemme hyvin dramaattisten ja elämää muuttavien aikojen keskellä, mitkä ovat usein jännittäviä ja upeita ja toisinaan hyvin haastavia ja hämmentäviä. Riippumatta siitä mitä tulevaisuus tuo, selviydymme yhdessä. Lähetän teille ikuista rakkauttani ja enkelisiunauksia.

Ronna

***********

Rakkaat ystävät, teidän on aika ottaa täysi hyöty fyysisistä ja henkisistä aisteistanne. Teidän on kehitettävä ja opeteltava kunnolla käyttämään fyysisiä aistejanne päästäksenne niihin korkeampiin aisteihin, jotka vaipuivat horrokseen hyvin kauan sitten: selvänäköisyys, selväkuuloisuus tai telepaattiset kyvyt ja selvätuntoisuus (empaattinen, intuitiivinen henkilö jolla on laajentunut sisäinen tietoisuus). Kaikki nämä tehostuneet kyvyt ovat osa jumalaista syntymäoikeuttanne, jotka vain odottavat, että otatte ne käyttöönne.

Olemme puhuneet hyvin yksityiskohtaisesti fyysisen astian seitsemästä päächakrasta ja hahmotelleet kunkin positiivisia ja negatiivisia ominaisuuksia. On tärkeää, että käsitätte myös, että jokaisella kehon chakralla ja elimellä on myös oma tietoisuus, mitä päällystää monien menneiden kokemustenne ja ajattelumuotojenne energiat. Ette ole luoneet uskomuksillanne ja ajatustenne värähtelytaajuuksilla ainoastaan ulkoista maailmaanne, vaan myös sisäisen maailmanne.

Kehonne kommunikoi kanssanne monin tavoin, mutta osaatteko kuunnella ja tulkita, mitä se kertoo teille? Olen sanonut tämän totuuden teille aiemmin, mutta se kestää toistamisen. Monet teistä ovat hyväksyneet sen tosiasian, että voitte kommunikoida ja vuorovaikuttaa enkeliulottuvuuksien ja valo-olentojen kanssa, mutta useimmat teistä ovat edelleen tietämättömiä siitä, että voitte kommunikoida myös kehomuotonne monien osien kanssa.

Jokin aika sitten annoimme teille korkeamman tietoisuuden seitsemän kristallipallon lahjan, jonka avulla aloititte chakrajärjestelmänne palauttamisen harmoniseen tilaan, hengittämällä jumalaisen "minä olen" -olemuksenne valopalloja fyysisen kehonne jokaiseen seitsemään päächakraan. Laitoimme teidät hengittämään valopallon sisään ja sitten asettamaan äärettömyysmerkin jokaisen pallon/chakran päälle nopeuttamaan epäharmonisten energiamallien irtipäästämisessä, kun pyritte ottamaan takaisin itsemestaruutenne lahjat. Fyysisen kehon seitsemän päächakran puhdistaminen, harmonisointi ja tasapainottaminen johtaa tärkeään vihkimysprosessiin, joka on nimeltään JUMALTIETOISUUDEN SEITSEMÄN SINETIN AVAAMINEN.

Kun kukin chakra on itsessään palautettu harmoniaan, aktivoituu prosessi, jonka avulla avautuu energiapyörre ja tuon chakran täydelliset ominaisuudet ja energiat heijastetaan ylöspäin seuraavaan chakraan. Myös Luojavalon timantinkovien hiukkasten varasto vapautuu joka chakrasta ja alkaa virrata ylöspäin prosessin toistuessa, kunnes kruunuchakra aktivoituu. Tämä sallii upean ja hämmästyttävän asian tapahtua: chakrajärjestelmä alkaa pyöriä niin nopeasti, että se muuttaa selkärangan hehkuvaksi valokuiluksi ja Luojan viisi korkeampaa galaktista sädettä virtaa alaspäin tuon valopilarin läpi ja valelee kaikki chakranne jumalaisen "minä olen" -olemuksenne loistevalolla/luminenssilla.

Tätä prosessia monet teistä ovat kokeneet muutamien viime vuosien ajan ja koska olette nopeutetulla vihkimys-/transformaatiopolulla, fyysisessä kehossa on aktivoitunut paljon epämukavuutta ja vääristymiä. Oli/on paljon vapautettavaa, korjattavaa ja tasapainotettavaa, ja se minkä luominen on vienyt tuhansia vuosia, muunnetaan muutamassa lyhyessä vuodessa. Olkaa siis lempeitä itsellenne ja tietäkää, että olette yhdistämässä ja transformoimassa ihmisitsenne loistavaksi ihmis-henki-itseksenne.

Sallikaa meidän antaa yksinkertainen harjoitus auttamaan teitä fyysisen astianne sisäiseen viisauteen yhdistymisessä. Annan teille avainsanan joka chakraa varten. Tutkikaa ja opetelkaa kunkin chakran ominaisuuksia ja sitten kun elätte päivittäistä elämäänne, hymiskää tai sanokaa tuo sana kullekin chakralle, silloin kun on sopivaa. (Näitä sanoja voidaan halutessanne soinnuttaa ja ylläpitää niin kauan, kuin se tuntuu mukavalle.) 


Aivan kuin vokaalien soinnutuksessa, aloittakaa itsellenne mukavimmasta, alimmasta sävelestä ja hitaasti siirtykää asteikolla ylöspäin, kun toistatte kunkin chakran sanaa. Tarkkailkaa, mitä tulee mieleen, kun hymisette avainsanaa ja keskitytte chakraan. Miten "ELÄTTE" juurichakran energioita, miten "RAKASTATTE" sydänenergioilla jne.?

JUURICHAKRA

Juurichakra maadoittaa fyysisen itsenne maan elämänvoimaan ja antaa vakautta (tämä on tärkeintä, sillä teidän on kunnioitettava ja ylläpidettävä fyysistä kehoanne kurkottaessanne tähtiin). Kun tämä chakra toimii kunnolla ja tasapainossa, teillä on enemmän elinvoimaa, rohkeutta ja itseluottamusta. Se auttaa teitä vapautumaan vanhoista selviytymis- ja niukkuusongelmista ja yhdistymään yltäkylläisyyden aarrearkkuun.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta "MINÄ ELÄN". Sano itsellesi: "PÄÄSEN JA YHDISTYN NYT YKSEYDEN VOIMAAN SEKÄ YHTEYTEENI MAAN JA KAIKEN YLTÄKYLLÄISYYDEN KANSSA."

Hengitä syvään. Kuvittele valopallon, joka edustaa juurichakraasi, alkavan pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee ensimmäisestä chakrasta toiseen (joka sijaitsee aivan navan alapuolella). Sano: "OLEN YHTÄ JUMALAISEN LUOJALÄHTEEN KANSSA." Hengitä syvään ja soinnuta: A(H).

NAPACHAKRA

Tämä on fyysisen/tunneitsenne sija. Silloin kun tämä chakra on tasapainossa, teitä ei enää kiusaa itse-epäily, riippuvuudet tai seksuaaliset ongelmat. Olette virittynyt sielumielenne viisauteen egomielen sijasta ja vähitellen kaikki alitajuisen mielen vanhat, itseä rajoittavat ajattelumallit korvataan itsevarmuudella ja tunnevakaudella. Otatte takaisin henkilökohtaisen voimanne, kun opitte luomaan iloa, rauhaa ja hyvinvointia, pelon ja rajoitusten sijasta.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ TUNNEN." Sano itsellesi: "PÄÄSEN JA YHDISTYN NYT INTOHIMON VOIMAAN OPPAANANI HENKI. HALUAN LUODA ILOA, RAUHAA JA HYVINVOINTIA NAUTTIAKSENI JA JAKAAKSENI TOISTEN KANSSA."

Hengitä syvään. Näe valopallon, joka edustaa toista chakraasi, alkavan pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee toisesta chakrasta kolmanteen (solar plexus). Sano: "OLEN EHYT JA KOKONAINEN ITSESSÄNI." Hengitä syvään ja soinnuta: UU.

SOLAR PLEXUS

Tämä on fyysisen/mentaalisen itsenne sija. Kun tämä chakra alkaa pyöriä harmoniassa ja jäljellä on vain muutamia epäsointuisia energioita, itsearvostuksenne palaa, tietäminen muuttuu viisaudeksi ja ajattelun selkeydeksi. Saatte takaisin itsekontrollin ja hallitsette halunne. Opitte asettamaan rajoja ja kunnioittamaan toisten rajoja, kun ammennatte energiaa elämän universaalista lähteestä ja omasta "minä olen" -olemuksestanne sen sijaan, että kytkeydytte ympärillänne olevien energioihin. Solaarivoimakeskuksenne (solar plexus, sydän ja kateenkorva) aktivointi alkaa tässä kohtaa.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ TAHDON". Sano itsellesi: "PÄÄSEN NYT HENKILÖKOHTAISEEN VOIMAKESKUKSEENI JA OTAN TUNTEENI HALLINTAAN. HALLITSEN HALUNI. ASETAN SELVÄSTI MÄÄRITELLYT RAJAT."

Hengitä syvään. Näe valopallon, joka edustaa kolmatta chakraasi, alkavan pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee kolmannesta chakrasta neljänteen (sydänchakra). Sano: "OLEN LUOMISVOIMA." Hengitä syvään ja soinnuta: OU.

SYDÄN

Sydänchakra on portti korkeampiin chakroihin, jotka yhdistävät teidät sieluitseen ja henki-itseen. Silloin kun sydänchakranne on tasapainoton tai enimmäkseen kiinni, toimitte ensisijaisesti vaistonvaraisena ihmisenä, mitä hallitsevat fyysisen itsen kolme alinta chakraa. Kun tasapainotatte sydämen energiat, mielen ja tunteet (kehon elämän- ja rakkausvoiman energiakeskukset), yhdistytte Jumalmielen ehdottomaan rakkausvoimaan. Irtipäästätte nopeasti kaikista energioista ja ajattelumalleista, jotka ilmentyvät mustasukkaisuutena, kateutena, itsekkyytenä, syyllisyytenä tai arvottomuuden tunteina. Kun sytytätte jumalaisen tahdon, viisauden ja rakkauden kolminkertaisen liekin, alatte kehittää myötätuntoa ja ykseyttä elämän ja kaikkien asioiden kanssa.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ RAKASTAN". Sano itsellesi: "AKTIVOIN NYT TUNTEIDENI JA SOLAARIVOIMANI ELÄMÄNVOIMAKESKUKSEN. VASTAANOTAN JA HEIJASTAN VAIN RAKKAUS- JA VALOENERGIAA. AVAAN SYDÄMENI HENGEN JUMALAISELLE VIRTAUKSELLE."

Hengitä syvään. Näe valopallon, joka edustaa neljättä chakraasi, alkavan pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee neljännestä chakrasta viidenteen (kurkkuchakra). Sano: "OLEN UNIVERSAALIA RAKKAUTTA." Hengitä syvään ja soinnuta: AA.

KURKKU

Kurkkuchakra on yhteydessä astraali/tunnetasolle tai mentaali/kausaalitasolle riippuen heijastamienne ajatusten ja sanojen värähtelytaajuudesta. Tämä saattaa vaikuttaa hämmentävältä. Koska kuitenkin luotte oman todellisuutenne säteilemillänne taajuusmalleilla, vetovoimanlaki varmistaa, että alemmat taajuudet joita lähetätte, vetävät puoleensa astraalitason energioita, ja korkeammat energiat yhdistyvät tietoisuuden mentaalitasoille. Ylösnousemusprosessi käsittää fyysisen, astraali- (tunne) ja mentaalitason - ja lopulta korkeampien ulottuvuuksien - hallitsemisen/mestaruuden. Kommunikointi, puhutun sanan voima, on yksi tärkeimmistä työkaluista fyysisellä tasolla. Silloin kun alatte käyttää rakkauden/valon kieltä ja sielupuhetta, puhutte aina korkeinta totuuttanne, puhutte ja kirjoitatte ilmaisevasti ja luovasti ja teistä tulee tehokas tulevaisuuden visionne ilmentämisessä.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ PUHUN". Sano itsellesi: "PÄÄSEN NYT TAHDONVOIMAKESKUKSEENI KOMMUNIKOINTI- JA ITSEILMAISUVOIMAN AVULLA. PUHUN TOTUUTTANI REHELLISESTI JA EROTTELUKYKYÄ KÄYTTÄEN."

Hengitä syvään. Näe valopallon, joka edustaa viidettä chakraasi, alkavat pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee viidennestä chakrasta kuudenteen (kolmas silmä). Sano: "OLEN TÄYDELLINEN ILMAISUMUOTO." Hengitä syvään ja soinnuta: AI.

KOLMAS SILMÄ

Otsachakra tai kolmas silmä avaa oven "sisäisiin aisteihin" ja yhdistää teidät ensin tiedostamattomaan itseenne (alitajuinen mieli) ja vähitellen korkeampaan itseenne, kun Jumalmielen puhtaan kosmisen valo-olemuksen (kutsutaan säteiksi) sallitaan tulla aktivoimaan Jumalatietoisuutenne (ydinolemuksenne). Siirrytte intuition kuiskausten kautta sen tietämiseen, että Henki opastaa ja innostaa teitä. Korkeampien mentaalisten ja intuitiivisten tasojen uusi tieto, luovat ideat ja innoitukset ovat ulottuvillanne, kun puhdistatte vääristymät.

Rakkaat, älkää pelätkö näennäisiä pimeitä energioita tai ajatusmuotoja, jotka leijuvat tietoisuuteenne tai silmienne eteen meditoinnissa, sillä nämä ovat omia luomuksianne, jotka tulevat etualalle parannettavaksi ja muunnettavaksi valoksi. Rakkaus on dynaaminen, luomisen koossapitävä voima ja kun rakkautta/valoa säteillään mihin tahansa "epäpätevään" ajatustaajuuteen, se "valaistuu" ja lopulta muuttuu. Muistakaa käyttää myös violetin liekin lahjaa.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ NÄEN." Sano itsellesi: "PÄÄSEN NYT INTUITIIVISEN MIELENI VOIMAAN. MINULLA ON SELKEÄ NÄKEMYS JA KUUNTELEN TARKKAAVASTI, KUN YHDISTYN SISÄISEEN VIISAUTEENI JA KORKEAMMAN ITSENI VIISAUTEEN."

Hengitä syvään. Näe valopallon, joka edustaa kuudetta chakraasi, alkavan pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee kuudennesta chakrasta seitsemänteen (kruunuchakra). Sano: "OLEN SELKEYEN JA VIISAUDEN TÄYDELLINEN INSTRUMENTTI." Hengitä syvään ja soinnuta: EI.

KRUUNUCHAKRA

Silloin kun kruunuchakra aktivoituu, avautuu väylä henki-itseenne ja "minä olen" -olemukseenne tallennetut viisaudet, lahjat ja aarteet ovat käytettävissänne. Kun osoitatte, että olette valmis elämään ja säteilemään luomisen rakkautta/valoa/totuutta, teitä huuhdellaan jatkuvasti lisääntyvällä Jumaltietoisuuden kahdentoista säteen ominaisuus- ja hyvevirralla.

Vedä syvään henkeä ja soinnuta: "MINÄ OLEN." Sano itsellesi: "PÄÄSEN NYT HENKISEEN VOIMAANI JA YHDISTYN JUMALAISEN "MINÄ OLEN" -OLEMUKSENI KANSSA, MIKÄ ON VALAISTUMISENI, INNOITUKSENI JA VIISAUTENI KESKUS."

Hengitä syvään ja näe valopallon, joka edustaa seitsemättä chakraasi, alkavat pyöriä nopeammin ja nopeammin, tulevan valoisammaksi ja kirkkaammaksi, kunnes se räjähtää säteileväksi auringoksi ja valosäde kulkee seitsemännestä chakrasta sielutähteesi. Hengitä syvään ja soinnuta: II.

SIELUTÄHTICHAKRA (15-20 cm kruunun yläpuolella)

Sano itsellesi: "YHDISTYN JA OLEN HARMONIASSA YKSEYSTIETOISUUTEEN KULKEVAN SATEENKAARISILTANI KANSSA. MUUNNAN NÄIN KAIKKI EPÄPÄTEVÄT ENERGIAT, KUN SIIRRYN KARMANLAIN YLI, ARMON TILAAN."

Hengitä syvään. Kun soinnutat, kuvittele valopilarin, joka yhdistää sinut Jumalitseesi ("minä olen" -olemus), levenevän ja levenevän, kunnes se muodostaa lotus-kukan pääsi päälle. Näe sen puhdistavan kaikki vääristymät ja pysähtyneisyys jumalaisesta yhteydestäsi Henkeen, niin että jumalaisen valon, tahdon ja viisauden taajuusmallit virtaavat vapaasti sinuun Äiti/Isä Jumalastamme ja sinusta maailmaan. Sano: "OLEN YHTÄ JUMALAISEN LÄHTEEN KANSSA." Hengitä syvään ja soinnuta kolme kertaa: AUM, AUM, AUM.

Auttamaan lisää puhtaan ja voimakkaan yhteyden muodostamisessa henkioppaisiinne, enkeliauttajiin ja jokaiseen, jonka kanssa haluatte työskennellä henkiulottuvuuksissa, annamme tämän harjoituksen:

Keskitä tietoisuutesi syvälle pyhään sydämeesi, kun vedät syvään henkeä muutaman kerran. Kuvittele (miten tahansa) ydinolemuksesi kulkevan valopallossa portaalin läpi pyhän sydänkeskuksesi takana. Siirryt nopeasti viidenteen ulottuvuuteen, uuteen ja henkilökohtaiseen valopyramidiin, mikä on erityisesti suunniteltu tapaamispaikaksi sinulle, ystävillesi ja kavereillesi korkeammissa ulottuvuuksissa. Siirry tähän pyhään paikkaan ja asetu makuulle kristallipöydälle. Kun teet tämän, katsele ympärillesi huoneessa ja näe pöydän ympärillä kristallituoleissa istumassa kaikki ne, joiden kanssa haluat kommunikoida ja työskennellä. Käytä hetki tunnistaaksesi ne, joiden kanssa olet pyramidissa.

Kuten kaikissa muissakin korkeampien ulottuvuuksien valopyramideissa, kaksipäinen, puhdas kvartsikristalli roikkuu pyramidin huipusta kristallipöydän päällä. Sähköisiä valokipinöitä säteilee jättikristallista huoneeseen. Tämä on Ylimmän Luojan ja Isä/Äiti Jumalamme jalostunutta olemusta. Pöydän alla on suihkulähde, mistä violetti liekki roihuaa huoneeseen ja muuntaa kaikki epäsointuiset energiat, jotka tuot tähän paikkaan vapautettavaksi ja puhdistettavaksi. Tule tähän pyhään paikkaan usein vahvistamaan yhteyksiäsi valoperheesi kanssa.

Sano itsellesi: "OTAN TAKAISIN JUMALAISEN SYNTYMÄOIKEUTENI JA YHTEYDEN KORKEAMPAAN ITSEENI, SIELUPERHEESEENI JA KAIKKIIN VALO-OLENTOIHIN, JOIDEN KANSSA MINUN ON TARKOITUS TYÖSKENNELLÄ JA KOMMUNIKOIDA, JOTTA PÄÄSEN SIIHEN KOSMISEEN VIISAUTEEN JA TOTUUTEEN, MIHIN MINUN ON TARKOITUS YHDISTYÄ JA MITÄ JAKAA. TÄSSÄ JA NYT OTAN TAKAISIN ITSEMESTARUUTENI JA KAIKKI JUMALAISEN ITSENI LAADUT, LAHJAT, AVUT JA OMINAISUUDET. HALUAN OLLA ELÄVÄ JA PERSONOITU ESIMERKKI RAKKAUDESTA, HARMONIASTA, YLTÄKYLLÄISYYDESTÄ JA ILOSTA. OLEN JUMALAINEN RAKKAUS, JUMALAINEN VALO, JUMALAINEN TAHTO JA JUMALAINEN VIISAUS TOIMINNASSA. NIIN OLKOON! NIIN SE ON! MINÄ OLEN MITÄ MINÄ OLEN!"

Rohkeat ja urheat ystäväni, kun tämä ylösnousemusprosessi kiihtyy, on tärkeämpää kuin koskaan, että käytätte hyödyksenne mahdollisimman monia kehittyneitä transformaatiotekniikoita. Tämä saattaa näyttää yksinkertaistetulta. Kuitenkin yllä oleva harjoitus/meditaatio on voimakas työkalu auttamaan vanhojen värähtelymallien vapauttamisessa ja palaamisessa fyysisen astian voimaantuneeseen kaksinaisuustilaan, jotta sielulauluistanne/energiapuumerkeistänne tulee voimakas ja suuri, kaunis ja harmoninen sinfonia.

Annamme teille kaikki tarpeelliset työkalut ja kaiken mahdollisen informaation auttamaan teitä valaistumispolullanne. Teidän on kuitenkin otettava vastuu paluustanne itsemestaruuteen. Seisomme rinnallanne auttamassa teitä, kun otatte takaisin oikeutetun asemanne henkisenä olentona Isä/Äiti Jumalamme jumalaisessa tehtävässä.

Osoitamme kunniaa urheudellenne. Teitä rakastetaan kovasti.

Olen arkkienkeli Mikael.



Chakrat tarkoittavat ihmisen hienorakenteisen, kehoa ympäröivään energiajärjestelmään liittyviä energiakeskuksia. Näkemykset ihmisen chakrajärjestelmään kuuluvista erilaisista chakroista ja chakrojen määrästä vaihtelevat melkoisesti. Yleinen näkemys on kuitenkin se, että chakrajärjestelmämme sisältää seitsemän päächakraa (juuri-, sakraali-, solar plexus, kurkku-, otsa- ja kruunuchakra).  Jokainen näistä päächakroista liittyy myös johonkin fyysiseen alueeseen ihmiskehossa. Jokaisella chakralla on myös oma henkiseen kehittymiseen liittyvä teemansa, ominainen värinsä, geometrinen symbolinsa, sointunsa ym.  

Olemme yhteydessä universaaliin elämänenergiaan tämän järjestelmämme kautta. Chakrajärjestelmämme on myös hyvin herkkä reagoimaan erilaisiin energiavirtauksiin.Vitaalisuutemme ja hyvinvointimme ilmaisee sen, miten tasapainoinen tämä energiajärjestelmämme on. Kehotietoisuutemme auttaa meitä huomaamaan sen, miten tämä energiajärjestelmämme toimii ja milloin siinä esiintyy häiriöitä. Kun tunnemme kehossamme kipuja tms. tai koemme mielen tasolla suurta levottomuutta ja huolia niin se tarkoittaa yleisten näkemysten mukaan sitä, että energiajärjestelmämme ei ole tasapainossa.
 
 

Ei kommentteja: