WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 5. elokuuta 2010

Transformaatio / osa 1.


syvämuutosta...
Transformaatio tarkoittaa muutosta, mutta se ei ole sama kuin tavallinen muutos. Tavallinen muutos tapahtuu vähitellen ajan kuluessa tietoisesti tekemällä. Transformaatio taas on muodonmuutos, joka tapahtuu syvällä psyyken ytimessä ajan ulkopuolella, jolloin menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus muuttuvat samanaikaisesti. Transformaatiota ei voi manipuloida; se on tässä hetkessä elämisen luonnollinen sivutuote. Transformaatio ei tee kenestäkään mitä hän ei ole, vaan se pyrkii tuomaan esiin jokaisen täyden potentiaalin. Transformaation voima on vahvempi kuin mikään muu henkisen kasvun opeista. Se pystyy muuttamaan arkisen elämän maagiseksi silmänräpäyksessä.
Laihdutuskuuri on hyvä esimerkki tavallisesta muutoksesta. Syömällä vähemmän ja kuntoilemalla painomme putoaa. Eli teemme jotain konkreettista, mikä johtaa fyysiseen muutokseen. Mutta tällöin todellinen ongelma ei ole välttämättä korjaantunut. Pelkkä elintapojen muuttaminen ei ole vastaus kysymykseen, mitkä ovat ylensyömisemme perimmäiset syyt. Useimmiten tällaisesta pakkolaihdutuksesta seuraa vain turhautuminen, ja painonpudotus jää väliaikaiseksi. Tosiasia on, että pitkällä aikavälillä yli yhdeksänkymmentä prosenttia laihdutuskuureista ei toimi.
Transformaatio tapahtuu, kun syvällä emotionaalisella tasolla ymmärtää ylensyömisensä perussyyt. Saatamme esimerkiksi käyttää ruokaa täyttämään henkistä tyhjyyttä. Tämän oivaltaminen voi auttaa meitä tunnistamaan ne syyt, mistä tämä henkinen tyhjyys johtuu. Näiden syiden tiedostaminen niitä tuomitsematta johtaa todelliseen sisäiseen muutokseen, transformaatioon, ja siten yleensä nopeaan ja pysyvämpään tulokseen.

Bren-Tonia kanavoinut Mark Kimmel 
( www.cosmicparadigm.com)
24.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Mikä on transformaatio?
 
Transformaatiossa on kaksi pääpiirrettä. Ulkopuolisten energioiden avustuksella maa transformoi itsensä palautuen entiseksi turmeltumattomaksi itsekseen. Enää se ei salli fossiilisten polttoaineiden polttamista. Enää se ei salli ilmakehänsä, vetensä ja maaperänsä saastuttamista. Se palaa turmeltumattoman kauniiseen tilaan.
 
Maan ihmisten transformaatio on toinen puoli. Se on ainutlaatuinen kokemus. Ihmiset kutsutaan transformoitumaan kevyemmän värähtelyn ja korkeamman tietoisuuden olennoiksi ja toimimaan rakkauden pohjalta. Ainoastaan sieluanne ei kutsuta transformoitumaan, vaan fyysinen kehonne myös transformoituu, jos niin valitsette.
 
Tämä on täydellinen transformaatio, sillä kaikki muuttuu. Enää eivät pelko, viha, kiukku, väkivalta ja valheet hallitse tätä planeettaa. Nämä ns. kolmannen ulottuvuuden piirteet menevät pois kera niiden rakenteiden ja uskomusten, jotka suosivat vain muutamia. Tämä ei ole vain yksi liiketoimintasykli eikä sosioekonominen mullistus. Kyse on ihmiskunnan perustavaa laatua olevasta transformoitumisesta. Löydätte lisää yksityiskohtia transformaatiosta aiemmista viesteistämme.
 
Transformaatio suoritetaan muutamien seuraavien kuukausien aikana. Kiinnittäkää turvavyönne. Olette mukana todellisessa muodonmuutoksessa huolimatta siitä, mitä näette kansallisessa mediassanne. Transformaatio on käynnissä. Sen fyysisiä, mentaalisia, henkisiä ja tunneosia tapahtuu. Ei ole enää "normaalibisnestä". Onko mikään ihme, että hyvin monia olentoja ympäri universumia on kerääntynyt tänne katselemaan tätä ihmeellistä tapahtumaa?

Ei kommentteja: