WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Kuu

Kuun vaikutuksia juuri nyt:

Täysikuu oli maanantaina 26.7. aamuyöllä klo 04.37, eli nyt on alakuu = laskeva kuu = vähenevä kuu.
- Vähenevän kuun aika on kasvien maanpäällisten osia kuivattavaa, ja kasvien juuria kasvattavaa. Nyt kerätyt yrit ja vihdat/vastat kuivuisivat siis liian kuiviksi ja rapeiksi, ja niistä lähtisi tuoksu ja maku eivätkä ne kestä säilytystä.
- Juurien keruun sensijaan vähenevä kuu sopii hyvin. Mutta nyt on vielä kesäaikaa, joten parempi juurienkeruuaika olisi kun kasvin maanpäällinen osa on kuivunut ja kasvuvoima varastoitunut juuriin syksymmällä. Tehoaineita juurissa on silloin siis enemmän.
- Vähenevä kuu on kasvavaa kuuta parempi siivoukseen. Tahrat ja lika irtoavat paremmin. Nyt kun on kesähelle, on oiva aika mennä mattopyykille!
- Tämän kuun syntymästä (uusikuu) kolmantena päivänä oli sää kaikkialla Suomessa helteinen ja ukkoskuuroinen. Perimätieto kertoo että sellaisena sää sitten pysyy sen kuunkierron ajan. Tämä sää on pysynyt täysikuuhun asti niin vahvana että näyttää jatkuvan vielä viimeiseen neljännekseen asti. Saa nähdä, joko säätyyppi sitten kuunsirpin vähetessä jo alkaisi vaihtua.
- Nyt leikattu nurmikko kasvaa hitaammin takaisin. Toki helteetkin voivat auttaa. Myös alakuulla leikatut hiukset kasvavat hitaammin jatkossa. Sama pätee tietysti säärikarvoihin. Kun niitä poistaa alakuulla, alkaa niiden kasvu heikentyä, harventua, ja hidastua. Joskus on toki poistettava yläkuullakin kun uimaranta kutsuu, mutta mitä useammin onnistuu ajoittamaan poiston alakuulle, sen parempia ovat tulokset.
- Vähenevän kuun viimeisinä päivinä raivataan pajukot, haavat, ym joiden ei haluta enää vesovan uudelleen. 7.-9. elokuuta on kuunsirppi viimeisimmillään, ja näiden päivien iltapäiviin ja iltaan kannattaa ajoittaa isommat perkaus- ja raivausurakat. Eli kaikenlaisia rikkaruohoja on sen parempi perata mitä pienemmäksi kuun sirppi ohenee. Ja koska kasvit aamuisin heräävät yhteyttämään, on perkaus parasta iltapäivällä tai illalla.
- Uusikuu syntyy 10. elokuuta, klo 06.08 aamulla. Kuu on samana päivänä myös lähimpänä Maata olevassa ratansa kohdassa, joten uudenkuun vaikutus on tavallista voimakkaampi. Joskus Maata lähellä oleva uusikuu tai täysikuu aiheuttaa maanjäristyksiä tai tulivuorenpurkauksia. Niitä sattuu kuitenkin muulloinkin. Tiistaina 10. elokuuta alkaa siis kasvavan kuun eli yläkuun eli nousevan kuun aika, ja yrttien keruu ja saunavihtojen teko, jos vihdat viime yläkuulla jäivät tekemättä.


Lähde: Yläkuu

Ei kommentteja: