WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

ÄLKÄÄ MENKÖ NÄIDEN PELONLIETSONTATAKTIIKKOJEN LANKAAN


Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
24.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumalan Rakkaus ihmiskuntaa kohtaan ylittää kaikki ne käsitykset, mitä voitte kuvitella ollessanne suljettuna harhaan ja sen lumoamia, kuten hyvin monet teistä ovat.

Kyllä, monet asiat ovat väärin ja huolestuttavia ja elämän kokeminen harhassa aiheuttaa teille kärsimystä, mutta se ei estä teitä olemasta sen lumoissa.

Myös niiden jotka tietävät, että koette elämää kuvitteellisessa tilassa, on edelleen lähes mahdotonta olla samaistumatta kehoonsa melkein koko ajan, kun se vaatii teiltä jatkuvasti - unta, ravintoa, parantamista, ajanvietettä, viihdettä, liikuntaa jne.

Harha on hyvin vakuuttavaa, koska kyse on massauskomusjärjestelmästä liittyen siihen kuviteltuun ympäristöön, mihin kaikki ihmiset päättivät tulla mukaan ja ylläpitää sitä. Kun joku käsittää tämän ja yrittää vetää huomion sen järjettömyyteen, hänet tehdään nopeasti naurunalaiseksi ja hänelle sanotaan, että hän on järjetön, hullu. Hänet voidaan laittaa jopa laitokseen tai pidättää, jos "auktoriteetit" uskovat hänen olevan uhka itselleen tai yhteiskunnalle. Ja tietysti harhassanne on tosiaan joitain, jotka ovat häiriintyneempiä kuin useimmat ja joita täytyy rajoittaa oman parhaansa tai yhteiskunnan parhaan vuoksi. Kuitenkin usein teidän on erittäin vaikeaa erottaa järkevästi raja näiden kahden tilan väillä ja tämä lisää niiden kärsimystä, jotka tuntevat olevansa jo yhteiskunnan hylkimiä, kun toiset tuomitsevat heidät ja pitävät heitä puutteellisina.

Monet teistä yrittävät erittäin kovasti ja meditoivat paljon helpottaakseen ja vähentääkseen sitä epäharmoniaa, tasapainottomuutta, konflikteja ja epäsopua, mitä on perheissä tai yhteiskunnassa laajemmin, ja tämä on suositeltavaa - se rakkautta toiminnassa - mutta se tosiasia jää, että harha on kuvitteellinen tila, mistä teidän täytyy herätä.

Siihen saakka kun tämä tapahtuu, nousee jatkuvasti monia kysymyksiä, jotka häiritsevät ja huolestuttavat teitä, ja teistä voi näyttää siltä, että yritys auttaa toisia usein vain pahentaa tilannetta. Muistuttakaa vain itsellenne, ettei näin ole - jokaisella rakastavalla ajatuksella, sanalla ja teolla on hyvin kauaskantoisia ja suotuisia vaikutuksia, vaikkeivät ne ole ilmeisiä teille.

Rakastava käyttäytyminen ja ei-rakastavista käyttäytymistavoista ja asenteista irtipäästäminen on polku heräämiseenne - eikä koskaan ennen ihmisen historiassa ole niin valtava määrä ihmisiä astunut tätä polkua yhdessä. Siksi henkiulottuvuuksissa on paljon iloa sekä paljon apua ja rakkautta virtaa planeetalle tässä evoluutionne kohdassa. Tämän vuoksi ei ole ehdottomasti vähäisintäkään mahdollisuutta, että ihmiskunta epäonnistuu, ja näin heräämisenne on taattu.

Älkää huolestuko huonoista uutisista, kärsimyksestä, epäreiluudesta ja konflikteista, mihin epäilemättä valtavirtamedian jatkuvat vuodatukset innostavat ja mihin se vaikuttaa keskittävän jakamattoman huomionsa. Valtavia muutoksia tapahtuu valmisteluna heräämishetkeenne ja koska siihen liittyy harhan häviäminen, vaikuttaa usein siltä, että asiat menevät vakaasti huonompaan, kun teille informoidaan kasvavasta määrästä murheita ja katastrofeja ympäri maailmaa.

Osa tästä huonojen uutisten tulvasta johtuu siitä, että ne jotka haluisivat pyörittää maailmaa ja kontrolloida teitä, näkevät menettävänsä otteen. He ovat peloissaan ja haluavat pelotella kaikki muut uskomaan, että vain he osaavat ratkaista ongelmat, jotka uhkaavat maailmalaajuista vakautta. Sitten he uskovat voivansa muodostaa uudestaan itseä palkitsevan tai perityn erinomaisuutensa ja ottaa vallan, minkä tavalliset ihmiset halukkaasti tai haluttomasti antavat heille, kun nuo ihmiset hyväksyvät, että se on heidän roolinsa.

Älkää menkö näiden pelonlietsontataktiikkojen lankaan. Niiden ainoa tarkoitus on vakuuttaa teidät heidän erinomaisuudestaan ja teidän puutteellisuudestanne, jotta he voivat jatkaa yritystä maaliman pyörittämisestä omaksi edukseen. Heidän päivänsä ovat luetut. Heillä ei ole enää vaikutusvaltaa, pätevyyttä tai tukea säilyttää auktoriteettirakenteitaan ja itsekeskeisiä agendojaan, joita nuo rakenteet tukevat, ja voitte nähdä heidät nyt romahduksen partaalla.

Jumalan suunnitelma heräämisellenne, paluullenne täyteen tietoisuuteen ja harhan hajoamiselle kulkee eteenpäin täsmälleen hänen aikomuksensa mukaisesti eikä mikään seiso sen tiellä. Heräätte todellisen ja jumalaisen tilanne loistoon ja ilonne ja hämmästyksenne on ihmeellistä. Muistuttakaa itseänne tästä säännöllisesti päivän aikana ja rentoutukaa tietoon tästä jumalaisesta totuudesta.

Rakastava veljenne, Jeesus
ÄLKÄÄ MENKÖ NÄIDEN PELONLIETSONTATAKTIIKKOJEN LANKAAN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: