WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 28. kesäkuuta 2012

VESI


Hyvää nykyhetkeä, Rakkaat ihmiset.

Me undiinit, vesielementaalit, olemme iloisia puhuessamme meidän ihmistemme kanssa. Sanomme "meidän", koska vesielementti täyttää niin suuren osan maa-astiastanne. Tiedämme, että työmme on erittäin tärkeää, kun vesi on Gaian kehon suurin resurssi. Monet ihmiset eivät kuitenkaan käsitä tätä, sillä jos he käsittäisivät, he varmistaisivat, että se pysyy puhtaana ja raikkaana.

Kerran suuret valtameret ja vesireitit olivat puhtaita ja turmeltumattomia. Vesissämme oli riittävästi elämää ihmisten ja muiden eläinten ruokkimiseen ja jäi vielä vähintäänkin riittävästi olentoja lisääntymään. Nyt monet vetemme ovat saastuneita ja vailla elämää. Meidän ei tarvitse saarnata teille ahdingostanne, koska tiedämme teidän olevan tietoisia siitä. Meillä on vain suurta surua siitä, että se usein estää muuntamistyötämme. Ihmiset käyttävät vettä puhdistamaan kehonsa, talonsa, autonsa, vaatteensa ja monia muita osia elämästään. Mikseivät he pidä vettään puhtaana?

Näyttää siltä, että vaikka teemme työtä niin paljon kuin pystymme, toinen ihminen vaan aiheuttaa uuden katastrofin, mikä pilaa taas vesiämme. Siksi haluamme pyytää ihmisiä liittymään seuraamme vesireittiemme puhdistamisessa ja merielämämme suojelemisessa. Olemme tietoisia niistä rakkaista sydämistä, jotka ovat päättäneet auttaa meitä, ja tiedämme myös, että harvat vahingoittavat tätä suurta resurssia monien puolesta.

Vesielementit virtaavat myös fyysisen kehonne läpi. Lisäksi juotte säännöllisesti pyhää nestettämme. Jos voisitte lähettää rakkautta juomaanne veteen, terveytenne lisääntyisi suuresti. Vesi on elämän perusta, mikä vastaanottaa ajatuksia ja tunteita. Siksi jos juotte vettä vihaisena, pelokkaana tai surullisena, pilaatte juomanne veden. Toisaalta käyttäessänne hetken rakkauden lähettämiseen veteen, ennen kuin juotte sen, lähetätte itse asiassa rakkautta kehollenne veden kautta.

Lisäksi jos lähetätte sekä moniulotteista valoa että ehdotonta rakkautta veteen, mitä juotte, nopeutatte kovasti ylösnousemusprosessianne. Koska Gaian kehossa on vielä enemmän vettä kuin omassa muodossanne, auttaisitte myös suuresti planeettaylösnousemusta, jos siunaisitte kaikkia vesimuotoja valolla ja rakkaudella. Tuo siunaus yksin puhdistaisi paljon vesireittejämme ja nostaisi vesimolekyyliemme taajuutta.

Elementaalit eivät hahmota teidän maailmaanne tai käyttäytymistänne samalla tavalla kuin te. Me undiinit hahmotamme veden kaiken elämän voimana. Näemme, miten sade pitää kasvikunnan terveenä ja hedelmällisenä. Näemme, miten vesi puhdistaa savusumua taivaalta ja likaa maasta, taloista ja autoista. Vetemme ovat olleet suuria nestemäisiä valtateitä, joita pitkin olette kulkeneet vuosituhansia. Näemme, että vesi palvelee ihmiskuntaa monin tavoin, mutta emme näe, että ihmiskunta luo tasapainon palvelemalla vettä.

Toisaalta ymmärrämme, että monet ihmiset laajentavat tietoisuuttaan havaitakseen elämänvoimaa siinä, mikä ennen hahmotettiin elottomaksi. He alkavat muistaa, että maa on tiedostava ja elävä olento. Syynä tähän on, että ihmiskunnan ymmärrys todellisuudesta lisääntyy tietoisuuden laajentuessa.

Aivan kuten meidän havaintomme todellisuudesta muuttuu, silloin kun resonoimme jään hitaaseen taajuuteen tai höyryn nopeaan taajuuteen, teidän havaintonne muuttuvat, kun ette enää ole "jähmettyneet" kolmannen ulottuvuuden maan aikasidonnaiseen rakenteeseen. Kun mielenne laajenee, uusia ideoita alkaa virrata tietoisuuteenne. Nämä uudet ideat voivat virrata nopeammin ja nopeammin, kunnes ne saavuttavat kriittisen massan. Silloin nämä ideat puhkeavat ilmentymiseksi.

Samalla tavalla ihmiset laajentavat tietoisuuttaan "unohdukseen jähmettymisestä" muutosvirran seuraamiseen ja muotonsa muuntamiseen taajuudeksi, mitä ei enää sido muoto. Tietoisuutenne mitä usein symbolisoi vesi unissanne, laajenee fyysisen kotelon yli ja on valmis syöksymään vapaaseen sekoittumiseen kaiken elämän kanssa.

Kun virtaatte aiempien rajoitustenne yli, vapaudutte monista harhakuvista, jotka ovat vainonneet teitä myriadeja inkarnaatiota. Vapaana tietoisuutenne voi muistaa ydinolemuksenne, mikä on muodoton kuin meidän höyrymme. Muistatte myös, että olette vannoneet suojella elämää kaikissa muodoissaan. Kun palaatte ITSENNE korkeampaan ilmaisuun, valtava luomisvoimanne palaa ja osallistutte aktiivisesti uuden maapallon luomiseen.

Rakkaat ihmiset, muotonne on luotu samoista alkuaineista/elementeistä ja elementaaleista kuin maa. Itse asiassa elementaalimme virtaavat lävitsenne, aivan kuten virtaamme Gaian läpi. Näin ollen olette deeva, mikä vetää kaikki myriadit alkuaineemme yhteen kehoon. Tämän sisäisten voimienne tiedostamisen myötä korkeampi tarkoituksenne oivalletaan ja muistatte, että olette täällä Gaian asukkaiden tilanhoitajina.

Te olette luominen toiminnassa. Gaia on luominen toiminnassa. Elohim, deevat ja elementaalit ovat luominen toiminnassa. Silloin kun kunnioitatte, rakastatte ja arvostatte luomuksianne, saatatte loppuun tämän luomissyklin ja olette valmis aloittamaan seuraavan syklinne. Tulette näkemään helposti elämää kaikessa mitä on ja tulette tietoiseksi siitä jäljestä, minkä teette tuohon elämään. Näette myös korkeamman valotaajuuden, mikä virtaa kaiken elämän läpi ja yhdistyy yhdeksi elämäksi ja yhdeksi planeetaksi.


Kirjoittanut Suzanne Lie (Suzan Caroll) (suzanneliephd.blogspot.com)
21.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: