WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 28. kesäkuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTENKirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 25.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt on kesäkuun viimeinen viikko ja tämän kuukauden varmasti muistamme. Tällä viikolla jotkut planeetat alkavat liikkua eteenpäin, minkä pitäisi alkaa liikuttaa energiaa elämässäsi. Meillä oli 24.6. Uranuksen ja Pluton neliö, ensimmäinen seitsemästä joista viimeinen on maaliskuussa 2015. Kyllä, seuraavat kolme vuotta koemme tätä transformaatiotasoa.

Missä sinun täytyy sallia enemmän iloa, parannusta, rauhaa, rakkautta, itsetietoisuutta, itsearvostusta ja kiitollisuutta elämääsi? Sitten kun sinulla on halu muuttua, tarvitsemasi informaatio ja oppitunnit sen saavuttamiseen tulevat sinulle. Ja jos sinulla ei vielä ole tuota halua, sekin voidaan toimittaa ovellesi.

Siinä on valtava ero, että on tuskissaan tai on valmis parantumaan. Koet ehkä tätä omassa elämässäsi ja näet sitä toisissa. Silloin kun olet valmis parantumaan, olet myös valmis päästämään irti tuskasta. Mutta et ole välttämättä valmis parantumaan, silloin kun sinulla on tuskaa.

On aika alkaa integroida oppimaamme elämään. Kesäkuun 24. päivä meidät "käynnistettiin uudestaan" (katosiko sinulta tunti tai pari, otitko torkut tai tunsit suurta yhteydettömyyttä?) ja uudet toimintamallit ovat nyt käytettävissä. Päästäksesi niihin käsiksi sinun on integroiduttava ja harmonisoiduttava siihen, mitä olet oppinut - muutoshalun kera. Se näyttää paljolta tekemiseltä, mutta jos sinulla on pienkin aavistus siitä, mistä puhun, olet jo perillä.

Lisää loppumisia tulee mahdollisesti, kun ne tekevät tietä aluille. Kiinnitä siis huomiota loppumisiin, joita tapahtuu elämässäsi, pidät niistä tai et. Olemme jaksossa, missä harmonisoituminen on erittäin tärkeää, ja kaikki mikä ei ole harmoniassa aikomustesi kanssa, työnnetään ulos elämästäsi. Menen tähän yksityiskohtaisemmin viikon radio-ohjelmassa keskiviikkona.

Yksi tämän kuukauden oppitunneista on löytää rohkeutta olla onnellinen ja se alkaa sen oivaltamisesta, missä olemme onneton. Tiedostaminen on parantumisen ensimmäinen taso. Voimmeko oppia tekemään parantumistyömme helposti ja sujuvasti? Kyllä, se on vaihtoehtomme. Tässä jaksossa heinäkuusta syyskuuhun on kyse onnellisuuden oppimisesta. Haasteenasi tällä viikolla on harmonisoitua helppouden ja sujuvuuden kanssa ja löytää alueita, joissa voit harjoittaa vaivattomuutta ja iloa.

Indigojen epäonnistuminen omalle tielleen lähtemisessä
Indigolasten äitinä tiedän, miten turhauttavaa voi olla saada heidät hyväksymään oman elämänsä aloittaminen. Niin lahjakkaita, voimakkaita, rakastavia ja upeita kuin he voivatkin olla, heissä on se puoli, että he ovat turhauttavan hitaita, huolestuneita, riskiä välttäviä ja epäröiviä menemään uusiin tilanteisiin. Ja vaikuttaa siltä, että se vain pahenee heidän tullessaan vanhemmaksi, kunnes ollessaan vähän yli 20-vuotiaita, he jäävät jumiin eivätkä pysty liikkumaan mihinkään suuntaan ja vaikkeivät he kerro tätä sinulle, he ovat kauhuissaan ja pelkäävät ottaa riskiä, vaikka he tietäisivätkin kykenevänsä menestymään.

Tämä näyttää vaikuttavan useimpiin indigoihin, kun he astuvat varhaisaikuisuuteen, ja sen perusta on siinä kokemuksessa, että monia heistä on kiusattu, heillä on ollut ADD tai muita käyttäytymisongelmia, he eivät ole sopineet joukkoon eikä heillä ole aina tarvitsemaansa aikaa käsitellä informaatiota niin kauan, kunnes tilanne tuntuu mukavalta heistä. Heidän tarvitsee tietää kaikki vastaukset, he haluavat varmistaa tietävänsä jokaisen yksityiskohdan ja epäröivät silti. Jos he tekevät tätä asuen edelleen kotona, ollen käymättä töissä ja ilman suurempaa sosiaalista elämää tai kunnianhimoa, alat ihmetellä, teetkö jotain väärin tai onko heissä jotain vikaa.

Tämä näyttää olevan luonnollinen osa indigojen kasvuprosessia ja ikäjakso 20-30 vuotta on erityisen vaikea. Tänä aikana heidän pitäisi saada kaikki kasaan, tietää, mitä he haluavat, ja alkaa tavoitella sitä. Heille kerrotaan, että heidän pitäisi saada työpaikka, tehdä rahaa ja olla pelinsä hallinnassa ja koska he eivät ole, tämä saa heidän olonsa tuntumaan vielä pahemmalta. Masennuksesta tulee silloin suurempi ongelma heille, mikä vain pahentaa ongelmaa. He eivät oivalla, että vaaditaan vain yksi askel siihen suuntaan, jota he pitävät luultavasti vähiten menestyksekkäänä tai mahdollisena, ja se ratkaisee koko ongelman.

Indigojen jääräpäisyys sallii heidän pysyä vakuuttuneena siitä, etteivät he voi tehdä mitään, ennen kuin heillä on todiste menestyksestä, mitä he tarvitsevat siirtyäkseen eteenpäin. Mutta todiste tulee heidän ryhdyttyään toimeen - ei ennen sitä - ja heidän saamisensa vakuuttuneeksi tästä voi viedä jonkin aikaa. Ja mitä teemme sillä välin? Heidän antamisensa riutua ei ole vaihtoehto, vaikka heidän pakottamisensa toimimaan ei myöskään ole kovin hyödyllistä. Voimme auttaa heitä tutkimaan vaihtoehtoja, puhua paljon ja saada heidät kertomaan, miltä heistä tuntuu (tämä voi olla ensin yksinpuhelua), painostamatta heitä tekemään jotain. Sinun täytyy ehkä mennä heidän kanssaan tutkimaan kursseja tai ryhmiä ja sitten kun he pääsevät selville polusta, he liikkuvat täyttä vauhtia eteenpäin ja heittäytyvät omaan elämäänsä luottavaisena.


ELÄMÄÄ VALAISTEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: