WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 7. kesäkuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTENKirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 4.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kesäkuun energiat
 
Jokainen kuukausi mikä alkaa pimennyksen kera, sisältää harvinaisen Venus-transiitin, ulkoplaneetan merkkivaihtumisen ja Uranuksen ja Pluton neliön, muodostuu jännittäväksi eikä tämä kuukausi ole poikkeus. Mutta on erilaisia "jännittävää"-tyyppejä ja yksi parhaita tapoja selvitä kesäkuun energioista on olla ilman mitään odotuksia niistä siunauksista, joita se antaa meille, ja muistaa, että on monia erilaisia siunauksia. Toisaalta, meillä on äärimmäistä selkeyttä siitä, minne olemme laittaneet energiaamme, ja toisaalta ei mitään epäilyksiä matkamme seuraavista askelista, mitä valintoja tehdä ja onko meillä rohkeutta olla onnellinen ja alkaa elää tavoilla, jotka täyttävät unelmamme.
 
Kesäkuu on perinteisesti hääkuukausi ja se tuo ihmisiä yhteen. Näemme ehkä kuitenkin enemmän eroja kuin parinmuodostusta ja lupauksia rikotaan pitämisen sijasta. Aluksi meillä on kuunpimennys 4.6., mikä saattaa loppuun auringonpimennyksen 20.5. Sitten 5./6.6. on kauan odotettu Venus-transiitti, harvinainen tapahtuma missä Venus "pimentää" auringon. Meillä on mahdollisuus luoda miespuolisten ja naispuolisten energioiden tasapaino itsessämme ja maailmassamme (mielenkiintoista, että Venus perääntyy ja Mars on perääntymisen varjoalueella tänä aikana). Missä kätket nämä puolesi, kumpaa pidät voimakkaampana ja miten sitä ilmaistaan elämässäsi? Ja mitä teit kesäkuussa 2004, jolloin Venus-transiitin ensimmäinen puolikas tapahtui? Se mikä paljastui tai oli kesken tuolloin, saa nyt päätöksen. Miten kauas olet tullut sen jälkeen, voitko tehdä vielä lisää ja miten olet muuttunut? Tarkkaile ajatuksiasi näissä vastauksissa, koska ne valaisevat sinua seuraavissa askelissasi.
 
Mars saattaa edelleen loppuun varjoaan tammikuun 2012 perääntymisestä, mikä loppuu 23.6. Tämä on tuonut esiin marttyyriparantajamallin ja sen, miten parannamme itseämme ja toisia. Kaikki tekomme ja valintamme säteilevät siitä, miten päätämme tehdä parannustyötämme. Marttyyriparantajina laitamme toisten tarpeet etusijalle, hoidamme heidän parantumistaan ja välttelemme omaamme. Kesäkuun energioiden myötä kohtaamme voimallisen kysymyksen: "Onko meillä rohkeutta olla onnellinen ja valita onnellisuus itsellemme?" Vaatii rohkeutta elää unelmamme, ilmaista ja toteuttaa toiveemme rakkaudesta, yltäkylläisyydestä, menestyksestä ja ilosta ja antaa sille täysi energeettinen huomiomme. Nyt tuo ovi avautuu meille - onko meillä rohkeutta astua siitä?
 
Ja on muutakin! Jupiter menee Kaksosiin ja aktivoi pimennysenergian 11.6. - on aika keskittyä karman selvittämiseen ja alkaa puhua todellinen mielipiteensä. Voit tuntea, että sinulla on liikaa tehtävää eikä aika riitä tai käsität vain, että sinulla on selkeyttä kaikesta, mitä haluat tehdä, ja tiedät, että voit tehdä mitä tahansa, kaiken tai et mitään siitä. Tässä kuussa on paljon yltäkylläisyysenergiaa, mutta muista, ettei yltäkylläisyys tuomitse, joten yltäkylläisyyttä on kaikissa asioissa. Valitse se tyyppi, mikä tuo sinulle eniten iloa.
 
Saturnus lakkaa perääntymästä 23.6. (lopultakin, oltuaan kuukausitolkulla askendentillani) ja meillä on voimakas (ja tämä on vähättelyä) Uranuksen ja Pluton neliö, ensimmäinen seitsemästä, mikä voimaannuttaa lisää niitä maailmanlaajuisia valtamuutoksia, joita maailma kokee. Muutosvoimaa ei voi enää pysäyttää ja loppuvuoden ajan kuulemme lisää järjestelmistä, jotka kontrolloivat, manipuloivat, hallitsevat ja vaikuttavat planeetalla. Tämä on osa heräämisprosessiamme ja käsitämme, että olemme kahleissa, jotka rajoittavat ilmaisuamme, iloamme, vapauttamme ja liikkuvuuttamme. Mutta heräämisprosessimme sisältää myös työkaluja iloon, avaimen vapautumiseksi kahleistamme ja voimaantumista noustaksemme kollektiivisortamistamme vastaan. Meillä ei ole nyt aikaa olla vihainen, surullinen tai järkyttynyt - se ei ole energiamme parasta käyttöä.
 
Heräämisprosessin ensimmäinen askel on oivaltaa, että olemme olleet unessa. Voimme maata sängyssä ja itkeä sitä aikaa, jonka luulemme hukanneemme, tai nousta ylös sängystä ja alkaa elää tarkoituksellisessa ilossa. Valo voittaa aina pimeyden ja korkeammat värähtelyt voittavat aina matalammat. Kun me ja koko ihmiskunta heräämme unestamme, meidän on päätettävä, mitä aiomme tehdä kaikella tuolla voimalla: tuleeko meistä voimakkaita ihmisiä vai pelkästään ihmisiä, joilla on voimaa/valtaa ja oma lehmä ojassa järjestelmässä? Valaistuneempi valinta on elää voimakasta elämää, maadoittuneena iloon, itseilmaisuun, luomiseen, yltäkylläisyyteen ja käyttää voimaamme sen elämän ja maailman luomiseen, mikä on lahjojemme, taitojemme, unelmiemme ja energiamme suurinta ilmaisua.
 
Tämän kuukauden energiat haastavat sinut seuraamaan sydäntäsi, valaisemaan unelmiasi, tutkimaan iloasi ja olemaan uskollinen omalle parantumisellesi ja elämänpolullesi. Voimme siirtyä eteenpäin omassa energiassamme tai tulla kannetuksi muutostulvassa, mikä auttaa luomaan uuden maan. Tätä olemme täällä tekemässä, joten voimme täyttää tankkimme ilobensalla, alkaa elää ilossa ja lopultakin nauttia tästä matkasta. On sen aika ja olemme tehneet riittävän kovasti työtä, joten aletaan pitää hauskaa. Upeaa kuukautta.

Ei kommentteja: