WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kesäkuun energiaennuste VÄHEMMÄN KULJETUN FEMINIINITIEN RAKASTAMINEN


Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
5.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Feminiinienergia on valtavan voimakasta emmekä olisi täällä ilman sitä. Kuitenkin hyvin pitkään feminiinisyyttä on pelätty ja se on tukahdutettu psyykessä ja asenteissa maan päällä. Feminiinisyys edustaa (tunteilla) tunnettua ja näkymätöntä. Feminiinivoima on hoivaamista, luovuutta, intuitiota ja sydänkeskeistä elämistä ja rakastamista. Viime vuosina nämä ominaisuudet ja niiden arvo ovat nousseet ja monet miehet ja naiset ympäri maailmaa osoittavat sen.
 
Tässä kuussa feminiinisyystulivuoren kansi aukeaa. Tänään 5.6. - päivänä jolloin lopettelen tämän kirjoittamista - on Venus-transiitti. Ensimmäinen kahdeksaan vuoteen. Tukahdutettua feminiinisyyttä sataa meidän kaikkien päälle ja sisään kesäkuun ajan ja tulokset ovat yhtälailla sähköistäviä ja tuhoavia, riippuen suhteestasi maskuliinisuuteen ja feminiinisyyteen elämässäsi.
 
Kokemuksia ovat:
 
* Totuutesi puhuminen (riippumatta reaktioista sanoihisi tai erimielisyydestä niiden kanssa)
* Vihan siivoaminen (toisilta nieltynä tai tukahdutettuna sisällesi)
* Taian, kauneuden ja voiman tunnistaminen siinä, että on inkarnoitunut, elossa ja hetkessä
* Elämän hetkien, suhteiden tai menetettyjen rakkaiden sureminen (tunnepuhdistuminen uudistumista varten)
* Sen tarpeen kadottamisen juhliminen, että tarvitset "rakenteen" ihmisenä olemisen kokemiselle
 
Ironista siinä sukupuolitasapainottomuudessa ja naisten tukahduttamisessa, mitä maailmamme on luonut muutaman tuhat vuotta, on, että jokainen mies syntyy naisesta. Sukupuolisota näyttää melkein naurettavalta silloin, kun monet miehet kautta historian ovat päättäneet torjua naisten - syntymiskohtansa - tasavertaisuuden. Se on irrallisuutta ja erilaisuuden pelkoa, joilla kummallakin on juuret tiedostamattomuudessa ja varjoissa. Kuitenkin ne tavat joilla naisia ja feminiinienergiaa on tukahdutettu ja alistettu yhteiskunnassamme, ovat kaikkea muuta kuin naurettavia.
 
Vuorovesi on kääntynyt ja tässä kuussa nähdään feminiinisyyden nousevan kaikessa loistossaan ja vimmassaan. Tämä vaikuttaa syvästi meissä kaikissa mies- ja naispuoliseen energiaan liittyvissä kokemuksissa - vähäisemmässä tai suuremmassa määrin riippuen omasta henkilökohtaisesta tasapainostasi ja sijainnistasi asteikolla. Lukiessasi seuraavia kappaleita voit soveltaa "energia-analogioita" itseesi tai ympärilläsi oleviin, mutta älä näe minun viittaavan sukupuoleen, sillä se olisi harhaanjohtavaa. Muista, että monet miehet ovat syvälle juurtuneita feminiinisyyteen ja monet naiset ovat vallitsevasti miespuolisessa energiassaan. Mutta yhteiskuntatasolla miespuolinen energia on johtanut hyvin, hyvin pitkään.
 
Vanha miesenergia on tällä hetkellä menettänyt johtajuutensa maan päällä, minkä vuoksi monet miehet (ja naiset joilla miespuoli johtaa) ovat ymmällään, uupuneita ja ilman suuntaa siinä miesenergian suunnittelemassa yhteiskunnassa, mikä on parhaillaan saavuttamassa vääjäämättömän romahduspisteen.
 
Jos siis yrität saada vanhan rakenteen toimimaan elämässäsi käyttäen miespuolista energiaa (pyrkien ulkoiseen menestykseen, saavuttamiseen, yhteiskunta-asemaan, varallisuuden tai materiaalin keräämiseen), olet luultavasti hyvin kärsivä tai turhautunut tällä hetkellä. Sillä nämä tavat ovat juuri sitä - vanhoja. Miesenergiavarjo voi löytyä myös kilpailemisesta toisten kanssa tai vertailemisesta toisiin. Vertaileminen on tietysti harhakuva, koska emme voi olla muuta kuin itsemme ja olemme kaikki yhteydessä. Mutta se sisäinen haava joka ajaa tätä harhakuvaa, tulee selviytymispelosta - näin ollen tarve taistella tai ottaa toiselta selviytyäkseen.
 
Ole siis tietoinen, että toiset polttavat tiedostamatta pois näitä sirpaleita ympärilläsi, koska jotkut taistelevat tietään läpi tästä valtataistelusta sisällään kesäkuun aikana.
 
Tai jos näitä ajatuksia tai tunteita nousee sinussa, kysy itseltäsi, poltatko sinäkin miesvarjoja itsessäsi osana omaa avautumisprosessiasi. Jos tämä paljastuu sinulle, älä pelkää nähdessäsi sen, vaan tuo tietoisesti mukaan feminiinienergiaa ja tasapainotut.
 
Tapa tämän tekemiseen on hoivata itseäsi, lakata saavuttamasta, lakata yrittämästä kontrolloida - äläkä yritä poistaa tunne-epämukavuutta toiminta- tai järjestelykorvikkeella. PYSÄHDY. Vain ole hetki epämukavuuden kanssa ja salli sen olla läsnä ja kutsu sitä liikkumaan lävitsesi.
 
Kesäkuussa maailmaamme tulee suurta armo- ja sydänenergiaa, mikä sallii tunneliikkeiden olla nopeita ja syviä, jos olet valmis päästämään niistä irti. Sitä vastoin jos vastustat tai välttämättä haluat pitää kiinni tuska- tai kärsimystarinasta, asiat tuntuvat sinusta kroonisilta, kunnes alat tuntea etkä ajatella tietäsi kaiken läpi.
 
Kutsu siis feminiinisyyden kasvua uudeksi tavaksesi. Ala ottaa useammin hetkiä hidastaa, pysähtyä ja ottaa sisään sitä, mitä tapahtuu ympärilläsi. Nytkin lukiessasi tätä pysähdy ja katso ikkunasta puuta tai lähellä olevaa ihmistä tai kuvaa seinällä. Harjoittele vain hetki pysähtymistä ja palaa aistimuksiisi maailmasta ympärilläsi, sen ulkopuolella mihin keskityt tällä hetkellä. Tämä on feminiinisyyttä toiminnassa - aistimista, tuntemista ja havaitsemista.
 
Antautumalla tuntemiseen enemmän ja enemmän ja sallimalla vain jokaisen hetken olla sinussa, antaudut vanhan ja "niellyn" maskuliinidraivin sisäiselle huuhtelemiselle.
 
Yksi vertauskuva tästä draivista on, että miesenergiassasi olet ajanut asfalttitietä, ollen aina onnellinen ajaessasi määränpäähän, mutta ollen vähemmän rento, kun saavut perille ja sinun on pysähdyttävä. Olemme nyt ajaneet asfalttitien loppuun maailmassamme, joten on aika sallia feminiiniajan sinussa tulla esiin - olet sitten mies tai nainen. Tällaiseen ajamiseen liittyy siirtyminen pois normaalilta reitiltä ja sen näkeminen, mitä on vasemmalla ja oikealla puolellasi - laajat ja aukeat nurmikentät, jotka ovat vähemmän kuljettuja feminiiniteitä. Tiloja joita et ollut aiemmin nähnyt ja jotka ovat hedelmällisiä uuden sisäisen elämäsi siementen kylvämiselle.
 
Feminiinienergian nouseminen tukee kauniisti ja runsaasti sydäntä ja yhteisökeskeistä kasvua tässä kuussa. Yhteisörakentaminen ja sydänkeskeiset toimet virtaavat helposti ja huomaat yhdistyväsi nopeasti toisiin, jotka ovat myös tässä virrassa. Toisten kanssa jaettu energia moninkertaistuu sisälläsi, joten pysy avoimena ja ota katsekontakti toisiin, jotka ovat valmiita ja avoimia kohtaamaan katseesi sydämestä. Ole läsnä. Päästä rakkautta silmiesi läpi niin usein, kun uskallat. Sekä antaen että vastaanottaen.
 
Ole kiitollinen siitä feminiinisyydestä, mitä olet jo kokenut maan päällä, koska tällä tavalla juhlit sitä, mitä kutsut. Haluat ehkä kiittää äitiäsi ja isääsi heidän feminiinisestä hoivastaan. Haluat ehkä kiittää maapalloamme, joka ylläpitää ja kantaa meitä. Kiitä myös itseäsi ja feminiinisyyttä itsessäsi, mikä johtaa sinua joka päivä, hoivaten sinua, rakasten sinua ja tukien elämääsi maan päällä.
 
Lopuksi, rakasta jumalaista maskuliinisuutta sisälläsi. Älä torju mitään miesenergiasi haavoittuneita osia tai haavoja, joita näet miespuolisessa energiassa muualla. Kaikkien puoliemme parantaminen on aina mahdollista, kun taas minkä tahansa osasi torjuminen luo vain lisää haavoja. Myötätunto ja avoimuus parantumiselle ovat elintärkeitä energioita. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että opit olemaan keskuksessasi oman energiasi mestarina, sillä silloin toisten haavoittunut käyttäytyminen ei kaada tai sido sinua, vaan voit olla heidän prosessinsa hiljainen ja myötätuntoinen tarkkailija sekä positiivisen ja sydänkeskeisen toiminnan edustaja maailmassa.
 
Jumalainen maskuliinisuus ja feminiinisyys nousee meissä kaikissa luomaan sydämellisemmän olemis- ja elämistavan, ykseydessä planeettamme ja toistemme kanssa. Meidän täytyy vain kutsua ja sallia prosessi.
 
Sielun elämä on ääretön.
 
Ihmisen elämä on hetkellinen.
 
Nauti hetkistä ja luota, että se mitä nousee sinussa jokaisen hetken tapahtuessa, liikkuu myös. Aivan kuten äiti joka synnyttää vauvan, tietää tuon vauvan olevan eräänä päivän aikuinen.
 
Viesti Zacharylta
 
Maan päällä tapahtuu suuri tasapainottuminen, ennen kuin ihmisenne ja planeettanne siirtyvät elämän ja evoluution seuraavalle tasolle. Tämän vuoden 2012 merkityksestä puhutaan usein, mutta sanomme teille, että 2012-2015 muokkaa maapallon ja ihmistenne lähitulevaisuutta ja monin tavoin aloitte hahmottaa 2012-energian jo 2008.
 
Tämän ajan anti useammille planeettanne ihmisille kuin muutamaan tuhanteen vuoteen on "tilaisuushyppy", missä monet pystyvät kerralla heräämään siihen elämänenergian kosmiseen mysteeriin, mikä on tähän saakka ollut raskaasti verhottuna massoilta maan päällä.
 
Monet teistä ovat olleet tietoisia tästä nousevasta intensiivisyydestä (nopeutumisesta) niistä hyppykohdista saakka vuosina 2001, 2003 ja 2007, mitkä kiihdyttivät lineaarista aikaa ja fyysistä ainetta ja sen reaktiona ihmisenä olemisen kokemusta.
 
Ihmiskehoina te fyysisesti seuraatte tätä planeetan evoluutiokäyrää, ette johda sitä. Sieluina olette tietoisia sen kaikista piirteistä, mitä tapahtuu, ja hyvin "hetkessä" prosessinne kanssa.
 
Niinpä sen sijaan että olette nopeutumisessa, kuten jotkut teistä tunsivat sen, voitte nähdä itsenne tapahtumisessa. Kuljette tämän ajan läpi sujuvimmin, jos osallistutte kehonne ja tietoisuutenne kanssa tasavertaisesti. Tasapainottakaa keho ja sen tietoisuus mahdollisimman paljon, sillä tasapaino on vaikeaa säilyttää sen nousevan geomagneettisen intensiivisyyden aikana, mitä koette, joten ekstrauutteruutta ja uusia lähestymistapoja vaaditaan näiden fyysisten kulkuneuvojenne kanssa.
 
Monet teistä haluavat tietää, mitä on tulossa, ja tuntevat pelkoa tähän liittyen. Kysykää kuitenkin itseltänne, mitä tämä pelko on, miksi pelko tulevaisuudesta on niin suurta, että keskitytte levottomasti tulevaisuuteen ja unohdatte sen, mitä on nyt. Itse asiassa pelko on "nyt-hetkestä". Pääskää siis kosketukseen sen kanssa ja ystävystykää pelon kanssa kehossanne nyt-hetkessä, niin että olette taas kerran selkeä ja avoin kaikelle ja valmistautunut itsessänne kaikkeen.
 
Ottakaa kiinni ne osanne, jotka edelleen elävät vanhassa tarinassa fyysisestä selviytymisestä. Olette enemmän kuin fyysinen osa. Olette aina ollut enemmän kuin fyysinen osa. Ja jos kiellätte tämän osan itsestänne, kiellätte totuuden siitä, mitä tapahtuu tässä vaiheessa 2012. Sen vastustaminen, mitä koette kehossanne tunteellisesti, johtaa vain kamppailuun ja pitkittyneeseen kärsimykseen. Halukkuus elää sisäisesti ja sallia ulkoisen muotoutua ympärillänne sen mukaisesti, antaa eniten valaisevia hetkiä.
 
Feminiinisyystasapaino on voimatasapaino. Ihmisen täysi voima on tukahdutettu ja kielletty niin kauan, kuin tämä tasapainottomuus on ollut olemassa. Niissäkin jotka ovat jo kehittyneet feminiinisyydessä, vapautetaan vielä suurempi voima (nähdä, tuntea ja luoda) nyt feminiinisyyteen sisällänne. Tämä johtuu muutoksesta, mikä tapahtuu yksilötietoisuudessa ja sitten poliittisesti ja kulttuurillisesti ympäri maapalloa, sillä myös politiikka ja kulttuuri seuraavat planeetan evoluutiokäyrää, politiikan ollessa hitain muuttumaan ja se vastustaa voimakkaimmin tällä hetkellä. Politiikka on upea merkki ihmisen muutosvastarinnasta. Se näyttää teille, missä paino on raskain. Useimmissa maissa ympäri maailmaa sitä hallitsee edelleen vanha miesenergia, joten tiedostakaa, että keskitytte tähän, silloin kun politiikka turhauttaa teitä.
 
Silloin kun tarinanne itsestänne, elämästänne, politiikastanne ja myös vuodesta 2012 tulee tiukaksi tai rajoittuneeksi, muistakaa, että vapautumiseksi tarinan rajoittuneesta määritelmästä mielessänne täytyy vapautua sisäisestä kamppailusta kehossa ja tunteissa. Näin vapautatte itsenne takaisin laajaan universaaliin matriisiin.
 
Ja muistakaa, että te ette ole yksin, että maa on oma olentonsa ja että tämä on erittäin suuri universumi.
 
Affirmaatio
 
Avaudun feminiinisyydelle sisälläni ja kutsun tasapainon energiakenttääni.
 
Avaudun feminiinisyydelle ulkopuolellani ja uusin silmin näen ja tunnen sen läsnäolon kaikkialla.
 
Avaudun kohtaamaan maailman sydämen oman sydämeni kautta.
 
Rakkaudessa ja rauhassa kaikille
Lee
x

Ei kommentteja: