WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

LEIKITÄÄNPÄ VÄHÄN TÄNÄÄN


Mikaelia kanavoinut Ron Head (oraclesandhealers.wordpress.com)
7.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Puhumme taas kerran, Rakkaat Ystävät. 

Keskustelumme koskee tänään haluanne tietää tulevaisuutenne. Aloitamme antamalla teille ehdottoman ennustuksen tulevaisuudestanne, sellaisen mikä ei koskaan epäonnistu. Palaatte Luojanne ehdottomaan rakkauteen ja ykseyteen. Tuotte mukananne rikkaina lahjoina kaiken, mitä olette kokeneet.
 
Kyllä, tiedämme, että haluatte tietää jotain vähän konkreettisempaa, kuten sanoisitte. Mutta korostetaanpa ensin, että teidän konkreettisenne ei ole sitä kiinteää ja muuttumatonta ainesta, mitä kuvittelette sen olevan. Tieteenne on vasta alkanut nähdä tämän ja tuo tieto ulottuu hyvin pitkälle tietoisuuteenne. Jokainen molekyyli ja jokainen atomi ja hiukkanen on ikuisesti muutostilassa.
 
Leikitäänpä vähän tänään ja katsotaan, miksi emme anna kovin usein ennusteita tulevaisuudestanne. Myönnämme antavamme hyvin yleisiä ennusteita, jotka ovat saavuttaneet todennäköisyyden, jopa vääjäämättömyyden pisteen. Mutta nämä eivät tyydytä janoanne tietää tulevaisuus vai kuinka? Muuten, se on ok, koska ilmaisette vain valtavan draivinne muutokseen ja asioiden parantumiseen.
 
Asetamme eteenne nyt valtavan pitopöydän. Pöydän ympärillä istuu seitsemän miljardia rakasta sielua, jotka odottavat tulevaisuuden ilmestymistä. Aa! Tässä tulee Aika ja hän tuottaa valtavan käsin tehdyn pöytäliinan. Levittäessään liinan pöydälle eteenne hän ilmoittaa tämän olevan tulevaisuutenne, joka on levitetty kaikkien nähtäväksi. Se on täydellinen ja kaunis. Ajalta on vienyt ikuisuuden tuottaa se ja itse asiassa se on saavuttanut vasta nykytilansa tällä hetkellä.
 
Rakas sydän, katso nyt liinan reunaa edessäsi. Näet hienot lankahapsut. Ota yksi lanka sormiisi. Vedä lankaasi lempeästi tai ei, niin kuin tunnet itseäsi opastettavan. Voit vetää ylöspäin, alaspäin, vasemmalle, oikealle, kovaa, pehmeästi - miten tahansa miten valitset tällä hetkellä. Katso koko pöytää. Näetkö, että se mitä teet, muuttaa edessäsi olevien kauniiden kuvioiden joka osaa? Korostakaamme, että nyt on myös seitsemän miljardia muuta sielua vetämässä lankojaan. Jokainen vetää omien unelmiensa, aikomustensa ja ymmärrystensä mukaisesti. Nyt esitämme sinulle pienen kysymyksen. Millaiselta kuvio näyttää jollain hetkellä tästä eteenpäin? Viiden minuutin päästä? Tunnin? Voit tehdä joitain yleisiä ennusteita, eikö vain?
 
Pointtimme on, että joka hetki jokaisella muutoksella te, jotka olette jumalaisia muutoksentekijöitä, teette valintoja, päätöksiä ja aikomuksia, jotka määrittelevät, millainen tulevaisuus on. Jotkut niistä tuottavat pienempiä muunnelmia. Toiset johtavat suureen muutokseen. Kaikki niistä johtavat teitä kotiin.
 
Emme sano, että teidän ei pitäisi kysyä tietääksenne. Uteliaisuutenne on tulosta halustanne tietää ja se on upea asia. Mutta pyydämme teitä opettelemaan kenties vähän lisää kärsivällisyyttä. Voimme muistuttaa teille yhdestä asiasta. Nykyisyytenne on suoraa tulosta menneisyydestänne ja tulevaisuutenne on suoraa tulosta nykyisyydestänne. Niinpä hyvin itämaisesta perspektiivistä katsottuna, jos haluatte tietää, mitä tulevaisuutenne on, katsokaa, mitä teette tällä hetkellä. Tietysti meidän perspektiivistämme, koska näemme teidät yhtenä ja näemme paljon enemmän kuin sen, mitä te teette fyysisesti, se on paljon helpompaa, eikö vain?
 
Toivomme, että olette nauttineet pikkupelistämme. Puhumme taas huomenna.

Ei kommentteja: