WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 2. kesäkuuta 2012

VALMISTAUTUKAA SEURAAVAAN ENERGIA-AALTOON


Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (www.selacia.com)
29.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ajat joita varten olette kauan valmistautuneet, ovat saapuneet. 

Tiedättekö, mitä tämä merkitsee?
 
Olette juuri nyt yhdessä tyynemmässä siirtymässä ja valmistaudutte seuraavaan suureen energia-aaltoon. Teillä on muutama hetki hengähtää ja pohdiskella. Kun teette sen, on nopeasti selvää, miten monet asiat muuttuvat kaikkialla ympärillänne. Myös omat muutoksenne tapahtuvat "poimunopeudella".
 
Se osanne joka on ehdollistunut rajalliseen ajatteluun, on ehkä hermostunut eikä näe niitä todellisuuden moniulotteisia osia, jotka ovat nyt piirustuspöydällä. Vain se, että te ette pysty näkemään niitä, ei tietenkään merkitse, ettei niitä ole!
 
Jumalaiset muutoksentekijät ja moniulotteinen todellisuus
 
Tietämättänne tätä epävarmuuttanne lisää sisäinen ristiriita eri lähestymistapojen välillä elämää kohtaan: lineaarinen ja konventionaalinen tapa, jonka olette oppineet, ja moniulotteinen tapa, joka tulee luonnostaan teille sisätasolla.
 
Jumalaisena muutoksentekijänä opettelette käyttämään moniulotteista lähestymistapaa suuremman ja suuremman osan ajasta.
 
Osana henkistä kasvuprosessianne syleilette uutta ajattelumallia moniulotteisen lähestymistavan kera. Mitä enemmän käytätte tätä elämässänne, sitä laajempia mahdollisuuksistanne tulee.
 
Näette enemmän hienovaraisia ulottuvuuksia ja tajuatte enemmän syvempiä käsitteitä. Tämä lisää rikkautta elämänkokemukseenne ja sallii teidän havaita tavanomaisten rajojen ulkopuolella.
 
Kun opitte elämään moniulotteisessa todellisuudessa, täysin uusi vaihtoehtovalikoima tulee käyttöön. Polkunne laajenee kirjaimellisesti aivan silmienne edessä. Sen sijaan, että näette vaihtoehtojenne olevan tämä tai tuo, alatte oivaltaa sen voivan olla myös tätä ja tuota.
 
Kun opitte lähestymään rauhallisempia hetkiä moniulotteisesta tai kvanttiperspektiivistä, osaatte katsoa ilmeisen yli. Esimerkiksi pinnalta voi näyttää siltä, että liikkumisenne eteenpäin on estetty.
 
Miten löytää hienovaraisia tekijöitä
 
Jos haluatte uuden työpaikan eikä mitään materialisoidu, katsokaa hienovaraisia tekijöitä. Nämä voivat olla sisäisiä tai ulkoisia.
 
Sisäisiä esteitä, usein alitajuisia, on vaikeampaa löytää. Esimerkkejä ovat itse-epäily, viha, syyttely, riittämätön intohimo ja vastustaminen.
 
Ulkoisia esteitä, usein kontrollinne ulkopuolisia, ovat mm. toisten ihmisten henkilökohtaiset ongelmat ja kaaos organisaatioissa.
 
Jos havaitsette itseänne estettävän, kutsukaa korkeampaa viisauttanne paljastamaan, miten paljon estämisestä tulee sisältänne ja miten paljon siitä liittyy ulkoisiin tekijöihin.
 
Seuraavaksi kysytte esteen taustasyitä. Silloin kun teette tämän kyselyn, varmistakaa riittävästi hiljaista aikaa pohdiskeluun. Älkää olettako, että ensimmäinen saamanne vastaus on koko kuva. Menkää syvemmälle saadaksenne selkeyttä.
 
On ihanteellista tuoda ongelma myös unitilaanne yöksi tai pariksi ja kutsua henkeä antamaan teille korkeampi näkökulma.
 
Yksinkertainen kysymys
 
Muistakaa, että siirrytte ennenkuulumattoman muutosmäärän läpi. Kulkekaa lempeästi itsenne kanssa. Ette saa vastauksia koko ajan. Ette tunne oloanne mukavaksi koko ajan. Ette aina myöskään tiedä, mitä kysyä.
 
Kun seuraavan kerran tunnette esteen polullanne, hiljentykää ja esittäkää tämä yksinkertainen kysymys: "Mitä en näe?" Vastaus tähän kysymykseen voi avata mielenne suuremmalle kuvalle. Saatatte myös yllättyä miellyttävästi kuullessanne, ettei ole mitään tehtävää juuri nyt, paitsi olla kärsivällinen, kun kumuloituneet ponnistelunne alkavat materialisoitua. Menkää silloin nauttimaan päivästänne, tietäen kaiken olevan hyvin!
 
Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

Ei kommentteja: