WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 8. kesäkuuta 2012

MITEN TÄMÄN AJAN MUUTTUVA ENERGIA VAIKUTTAA MEIHIN FYYSISESTI?Kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 5.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jokin aikaa sitten eräs lukija esitti tämän kysymyksen. Tässä se on kokonaisuudessaan:
 
"Minulla on kysymys. Se koskee tämän ajan muuttuvaa energiaa ja sen vaikutusta fyysiseen kehoomme. Olen lukenut melko monta blogia, joissa sanotaan, että voimme tuntea väsymystä tai olevamme vähemmän tavanomainen itsemme, koska sopeudumme tämän vuoden lisääntyvään energiaan tai värähtelyyn, enkä ole varma, miten ajatella siitä.
 
"Teemmekö (kuten Abraham joskus sanoo) liian suurta tästä kaikesta? Mietin, mitä Hengen ajatukset ovat muuttuvista energioista."
 
Henki
 
Olisimme samaa mieltä Abrahamin kanssa: joskus räjäytätte tämän asian ulos mittasuhteistaan.
 
Ei ole epäilystäkään siitä, että aikanne ja maailmanne energiat, värähtelyt, ovat muuttumassa. Olette kuulleet monien sanovan, että ihmiskunnan tietoisuus nousee, usein hyvin nopeasti. Se on tietysti totta.
 
Vanhat tavat hajoavat, koska ne eivät enää toimi. Näette tätä hallituksissa, kirkoissa, talousinstituutioissa jne. - ja omassa henkilökohtaisessa elämässänne.
 
Ajat ovat varmasti muuttumassa! Mutta ajatelkaa tätä hetki: ihmishistoriassanne ei ole koskaan ollut aikaa, jolloin ei olisi ollut muutosta - ei koskaan. Joskus muutos tuli hitaasti, joskus nopeasti. Mutta aina on ollut muutosta.
 
Muistakaa myös, että kaikki muutos - riippumatta siitä, miltä se näyttää ihmismielestänne - on hyvä asia. Se kaikki on hyvä asia.
 
Haluatte kasvaa, eikö vain? Voitte kasvaa vain muutoksen kautta. Muutos on vääjäämätöntä. Kasvu on vääjäämätöntä.
 
Jos otatte juuri kuvaamamme perspektiivin, siirrytte helpommin läpi maailmanne muuttuvista energioista tänä päivänä.
 
Kyllä, on ehkä aikoja, jolloin teistä tuntuu väsyneeltä tai vähemmän tavanomaiselta itseltänne. Mutta "tavanomainen itsenne" muuttuu myös. Väsymys on tilapäistä. Mutta muutos ei ole.
 
Menkää virran mukana, olkaa mukava itsellenne. Silloin liikutte helpommin näiden aikojen läpi. Ja teette sen ilolla - ja tietäen varmasti, että se kaikki on korkeimmaksi parhaaksenne.
 
Kaikki on hyvin.

Ei kommentteja: