WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Valonvoimaa


Symbolit ja muodot

Symbolit kuvaavat energian liikettä ja suuntaa. Ihminen on löytänyt symbolit luonnosta, kivistä ja kasveista, ja hän toistaa niitä astrologiassa, taroteissa, riimuissa jne. Ne toistuvat myös kirjaimissa

Kiven hiominen neliöksi antaa asioille vauhtia, ja ristin muoto antaa suojaa.

YMPYRÄ

kuvaa aikaa (kello), ikuisuuttaa ja jatkuvuutta. Ympyrä on myös suljettu piiri, jota käytetään erilaisissa rituaaleissa. Ympyrän ei aina tarvitse olla pyöreä - se vain palaa lähtökohtaansa. Astrologisella kartalla planeetta on kuin rengasmatka, joka opettaa aina uusia asioita jokaisella keirroksellaan. Kivet toimivat matkaoppaina, joita voi tarvaita tien näyttäjinä valintatilanteissa. Kunjuktio eli kotiinpaluu kertoo mitä opittiin matkalla. Spiraali kuvaa matkan kehitystä, joka kulkee oppivaihjeessa ylöspäin ja taantumassa alaspäin.

OVAALI

on soikea muoto, jonka päissä energia tiivistyy. Ovaalin pöydän päässä istujat ovat vahvimmillaan muihin nähden. Ihmisen aura on pystysuuntaisen ovaalin muotoinen, joka kuvaa energioitten vahvuutta maahan ja korkeampiin voimiin.

KOLMIO

on luonnollisuutta ja asioiden luovimista omalla painollaan ilman pakkoa. Se toistuu kivikunnan kidejärjestelmissä, pyramidissa ja kattojen muodossa, josta johtuen ullakkohuoneen pikkukolmiolla on virkistävä vaikutus. Kolmiot löytyvät myös astrologiasta, jossa ne tuovat helppoutta, harmoniaa ja luovuutta. Violetti kolmio helpottaa mietiskelyä. Hiotussa kivessä on hionnasta riippuen paljon pikkukolmioita.

NELIÖ

toistuu kivissä ja rakennuksissa. Se on konkreettinen, suojaa antava, aitana rajaava. Astrologiassa neliö on kulma, jossa aina tapahtuu ja asiat saavat vauhtia. Neliö on kuin nurkka, jossa asiat kohtaavat.

RISTILLÄ
on suojaava vaikutus. ANKH, egyptiläisten pyhä risti tuli tutuksi erikoisesta muodostaan. Ristin keskellä oli suuri timantti, joka on ikuisen Rakkauden Symboli. Silmukkapäinen risti välitti parantavia energioita silloin, kun siihen yhdistyi Rakkaus. Ilman Rakkautta sitä ei voinut käyttää.

Ihminen on risti kädet kohotettuina sivuille, joka on suojattu ovaalilla (aura) VALON VOIMILLA. Jalat tuovat maaenrgiaa ylöspäin, ja päälaen kautta virtaavat henkiset voimat alaspäin. Nämä energiat kohtaavat toisensa SYDÄNKESKUKSESSA. Avatut kädet kuljettavat kosketuksellaan energioita eteenpäin ja suljetut kädet pidättävät ne. Jos ylhäältä tuleva yhteys on poikki, niin toiminta on itsekästä ja joskus agraessiivistakin. Yhteys näiden eneragioiaden välille saadaan liittämällä kädet yhteen (rukous). Koruna risti toimii Korkeamman Rakkauden ja Parantavien Voimien Välittäjänä.

Kehon eri puolet ja kivet

Kehon puolet, oikea ja vasen, voivat olla fyysisestikin erilaiset. Oikea puoli kertoo isäsuhteesta ja siellä ovat miesasiat, kuten myös miehisyys.

Vasen puoli kertoo äitisuhteesta ja siellä ovat naisasiat, kuten myös naisellisuus. 

Ongelmat ja kivut toisella kehon puoliskolla viittaavat työskenneltäviin asioihin. 

Oikealla puoliskolla viestimme itsetuntoa ja vahvuutta.
Vasemmalla tunteellisuutta ja luovuutta.

Oikeanpuoleinen silmä katsoo asioita eteenpäin.
Vasen silmä taaksepäin.

Oikea korva kuulostelee asioita isältä ja mieheltä.
Vasen korva kuulee äitiä ja vaimoa.

Polvissa asuu ylpeys ja nöyryys. Polvet tuntuvat jäykiltä, kun on tarpeeksi nöyryytetty. 

Vai olisiko se ylpeyttä, kun ei voi niiata?

Vasemmalla puolella kannettavat hopeakorut vahvistavat intuitiivisuutta, herkkyyttä ja naisellisuutta. Krysokolla, akvamariini ja kuukivi ovat sopivan herkkiä.

Oikea puoli kehosta on positiivinen. Oikea käsi kirjoittaa, tarttuu, ojentaa ja on valpas. Oikealla puolella kannettavat kultakorut vahvistavat järkiasioita ja valintoja ( sitriini, keltainen topaasi).

Lähde: Valonvoimaa Kivi-ja väriterapiaopas Anne Hietanen Unio Mystica  1998

Ei kommentteja: