WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Löydä entiset elämäsiVapaata lainausta Ted Andrewsin kirjasta:

Jäälleensyntymän ja edellisten elämien tutkiminen voi
auttaa meitä tunnistamaan nykyhetkeä pidemmälle ulottuvia malleja. Se voi saada meidät tekemään vastuullisempia valintoja, vaikka lasten hankinnasta tai käyttäytymismalleista. Voimme muuttaa käyttäytymistämme vasta kun olemme päässeet perille sen syntytavasta. Pitää ymmärtää, että nykyinen olemuksemme on kaikkien niiden persoonallisuuksien summa, joissa olemme aikaisemmin eläneet ja joita olemme kehittäneet.

Pyrimme jälleensyntymän myötä kehittämään persoonallisuuksiemme luonnetta yhä korkeammalle tasolle, jotta voisimme yhdistää ne sopusointuisesti sieluumme. Tämän myötä opimme ilmaisemaan sielumme energioita ja voimaa. Meillä on tilaisuus kehittyä yksilöiksi, jotka osallistuvat maailman luomiseen rakkauden ja tahdon voimalla.


Jälleensyntymään uskovan mielestä valitsemme itse tietyt vanhemmat ja syntymäolosuhteet, jotta loisimme elämän tietynlaiseksi ( esim. hyväksi, pahaksi, yhdentekeväksi), valintaamme vaikuttavat aikaisemmat saavutuksemme ja se, mitä vielä haluamme sielun tasolla oppia. Tapahtumaketjuun liittyy aina tuntemattomia tekijöitä. Emme tiedä ennalta, mitä kaikkea on tulossa, vaikka meillä on vapaa tahto.

Sielu valitsee sellaiset olot, joiden se toivoo edistävän kasvua ja kehitystä.

Tedillä on kolme pääperiaatetta jälleensyntymälle; evoluution periaate, siis sielun halu kehittyä ja kasvaa Vapaan tahdon periaate, sillä ei voi kumota aivan kaikkea

kolmantena karma, sen periaatetta voi selittää monella tavalla. kristillisessä perinteessä se ilmaistaan periaatteena: mitä kylvät, sitä niität. Fysiikan piirissä on käsitys: niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan, jokainen tapahtuma aiheuttaa yhtä suuren itselleen vastakkaisen reaktion. Ted ei halua nähdä karmaa pelkkänä velka- ja hyvitysjärjestelmänä. Valitsemme monesti vaikean ja koettelemuksia täynnä olevan elämän siksi, että voisimme sielun tasolla oppia tiettyjä läksyjä. Kun teemme oikeita päätöksiä ja toimimme sopivalla tavalla, avaamme ovet myönteisille mahdollisuuksille. Myös väärillä teoilla ja valinnoilla on omat seuraamuksensa. Vastuullisuus merkitsee sitä, että teemme tietoisia valintoja ja muistamme niiden seuraamukset. Olemme valmiit hyväksymään kaikki mahdolliset seuraamukset tietäen, että ne on tarkoitettu opettamaan meille jotakin.

Aivan kaikki ei kuitenkaan johdu aikaisemmista teoistamme. Meidän on tarkoitus annetuissa puitteissa kehittää luovuutamme ja oppia uusia taitoja. Kohtaamme elämässämme kasvun mahdollisuuksia.


Jokainen meistä oppii läksynsä eri tavalla ja olemme kukin erilaisessa kasvun vaiheesssa.

Sielun ei tarvitse kärsiä edistyäkseen. Vain siinä tapauksessa, että se opettaa sille tavan välttää tuskaa myöhemmässä vaiheessa. Edistystä tapahtuu, kun tekosi ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden luonnollisten lakien kanssa.

Karma on ohjaava ja rakentava voima. Karma valitsee hyvitykselle sellaisen hetken, jolloin yksilölle on opetuksesta eniten hyötyä. Esim. tilanteet, joissa kaikki osalliset hyötyvät tapahtumasta. karma säätelee olosuhteita, tasapainottaa tilanteita tai saa aikaan oivalluksen. Karmisista ongelmista päästään eroon itsekurin, kovan työn, rakkauden ja hyväksymisen tai viisauden ja armon avulla. Henkilökohtaisen karman lisäksi kasvuumme vaikuttaa lisäksi perheen, rodun, uskonnon, kansallisuuden ja koko maailman karma.


Entisen elämien tutkiminen auttaa meitä ymmärtämään toisiamme. Kun alamme hahmottaa henkisyyden

avaudumme uudenlaisille havannoille.

Kirjan nimi: Löydä entiset elämäsi
Tekijä: Andrews Ted
Kustantaja: Unio Mystica
Sivumäärä: 160
Kieli: Suomi
Kääntäjä: Tuikku Ljungberg
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2003

Ei kommentteja: