WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 1. kesäkuuta 2012

JEESUKSEN KRISTUKSEN VIESTI PYYTEETTÖMÄN RAKKAUDEN TEOISTA



17.8.2006
JEESUKSEN KRISTUKSEN VIESTI PYYTEETTÖMÄN RAKKAUDEN TEOISTA

Minulta on pyydetty esimerkkejä pyyteettömän rakkauden teoista. Samoin kun pyydätte esimerkkiä minulta, voit kysyä samaa itseltäsi. Sydämessäsi tiedät ja saat kutakuinkin saman vastauksen.

Voisin luetella lukuisia esimerkkejä pyyteettömän rakkauden teoista. En kuitenkaan luettele mitään, vaan korostan sitä kuinka pyyteetön rakkaus on enemmänkin antamista, kuin saamista. Toisin sanoen: "ongessa ei ole koukkua, vaan pelkästään syötti joka annetaan".

Mitä enemmän annat, sen enemmän saat... Mutta jos motivaatio, toisin sanoen "koukku" tekemiselle on tämä, se ei enää olekaan pyyteetöntä rakkautta.  Sillä sen teot ovat tekemistä odottamatta ja vaatimatta itselle yhtään mitään. Silti tietäen ja luottaen siihen, että itse saa aina juuri sen
minkä tarvitseekin. Pyyteettömän rakkauden teot ilmaisevat mitä suurinta luottamusta Korkeimpaan, elämän tarkoitukseen ja sen kantavuuteen.

Luettelon sijasta annankin teille vain yhden esimerkin, joka itsessään sisältää lukuisia esimerkkejä pyyteettömän rakkauden teoista. 

Esimerkkini korostaa sitä, kuinka pyyteetön rakkaus on enemmänkin olotila. Enemmän olemista kuin tekemistä ja tekoja. Onko siis varsinaisia pyyteettömän rakkauden tekoja laisinkaan? ON. Onhan oleminenkin kuitenkin eräänlaista tekemistä. Kaikki on tuota samaa ikuista ja jatkuvaa energiaa, joka virtaa kaikessa, kaikesta ja kaikkeen mikä on.

Tässä esimerkkini kaikessa yksinkertaisessa moninaisuudessaan: 

PUU

Tässä vielä hieman selitystä miksi:

Oletko koskaan kysynyt miksi on puita? Mitä tarkoitusta varten ne oikeastaan elävät, mitä ne todellakin lopulta tekevät? Minä sanon teille, mitä varten ne ovat henkisesti: Ne ovat täynnä pyyteetöntä rakkautta ja tekevät pyyteettömän rakkauden tekoja ihan pelkällä olemassa olollaan. Mitä tästä sitten seuraa, mitä ovat nämä "teot" konkreettisesti? Kas tässä jotain lyhyesti ja yksinkertaisesti:

- puu puhdistaa ilmakehäänne monenlaisista haitallisista myrkyistä
- puu antaa happea, jotta voisitte hengittää
- puu antaa suojaa auringon paahteelta, tuulelta ja sateelta
- puu antaa kodin teille, kuin monille eläimillekin, hyönteisille ja sienille

Mitä puu sitten pyytää, mitä se vaatii kaikesta tästä? 

Ei mitään. Se ei pyydä eikä vaadi yhtään mitään ja silti se saa aina kaiken minkä se tarvitsee, kaiken mikä on tarkoitettu juuri sillä hetkellä ja niin pitkään kuin on tarkoitettu. Se ottaa vastaan kaiken veden ja ravinnon jota se elämänsä aikana saa suurella kiitollisuudella. Se tietää, että elämä on lahja ja jokainen hetki jonka se saa elää on ihme. Joku voi tässä kohtaa ajatella tyyliin: puuhan on vain puu. Kysyn kuitenkin teiltä: 

Niinkö todella? Mitä tämä VAIN on? Oletteko tekin VAIN ihmisiä? Kaikessa asuu myös henki ja omanlaisensa tietoisuus. Kaikki on yhtä. Puu "tietää" mikä se on ja olemalla mitä se on, se täyttää tehtävänsä ja tarkoituksensa maaplaneetallanne. Olemalla PUU.

Luonto on puiden lisäksi täynnä esimerkkejä pyytteettömän rakkauden teoista. Avatkaa silmänne, kuunnelkaa ja katselkaa. Tekin voitte henkisesti olemalla sitä mitä olette, olla yhtä kuin pyyteetön rakkaus ja tehdä pyyteettömän rakkauden tekoja.

Teidän ei kuitenkaan kaikkien tarvitse olla "Äiti Teresoja", sillä pienet arkipäiväisetkin teot riittävät. Riittää kun vain teette parhaanne.  Vilpitön hymy tuntemattomalle, tai halaus läheisellenne juuri oikealla hetkellä. Sitä ne teot ovat, pyytämättä tai vaatimatta mitään.Kun tietää ja tuntee pyyteettömän rakkauden, tietää ja tuntee teotkin.

Muistakaa, että elämä on suuri ihme, pieniä ihmeitä pullollaan. Olkaa sitä mitä olette: pyyteettömän rakkauden fyysisiä ilmentymiä, IHMISIÄ. Ilmentäkää todellista itseänne, josta pyyteetön rakkaus kumpuaa,  jossa se elää ja asuu.
 
Ilmentäkää sitä ikuista henkeänne, joka ON pyyteetön rakkaus.

Rakkauden Valo
Kanavointi
Jeesus 

Ei kommentteja: