WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 12. kesäkuuta 2012

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Tuomi kukkii (omakuva)


Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
22.-29.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, olen aina ollut selvänäköinen ja vartuin nähden toisia ulottuvuuksia. Kun olin 29-vuotias, tapasin erään miehen ja rakastuin välittömästi. Hän tunsi samalla tavalla, mutta oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta eikä hän voinut jättää avioliittoaan. En pystynyt lopettamaan itkemistä, koska olin kaivannut häntä erittäin paljon monta vuotta ja näin kaikki hänen astraali-itsensä. Kokemukseni hänen kanssaan avasi hologramminäkökykyni. Olemme olleet erossa melkein kaksi vuotta enkä pysty lopettamaan hänen ajattelemistaan tai rakastamistaan. Näen jatkuvasti unia hänestä sinisessä valossa, joka puhuu kanssani. Olen tuntenut olevani hukassa henkisesti ja vihannut lahjojani. En pysty siirtymään eteenpäin, vaikka yrittäisin mitä. Voitteko kertoa minulle, mitä tämä tapaaminen oli ja miksi, tapaammeko koskaan enää tässä elämässä ja mitä voin tehdä palauttaakseni henkisen luottamukseni? En ymmärrä ja olen sanoinkuvaamattoman surullinen. -Grace, USA

Vastaus:
Päätit tulla maan päälle muistaen monia lahjoja ja taitoja, joita olit kehittänyt menneissä elämissä. Jotkut tulivat helposti sinulle ja lisäsivät niitä tunteita ja tuntemuksia, joita pystyit tulkitsemaan ja jakamaan sielujen kanssa, joihin sinulla oli kontakti.

Tämä sielu ilmestyi antamaan sinulle perspektiiviä kykyihisi ja siihen, mitä voisit tehdä niillä. Hän on yksi sielukumppanisi ja kuten tiedät, sinulla on ollut monia elämiä hänen kanssaan. Te kaksi ette tunteneet tarpeelliseksi olla yhdessä tällä aikajaksolla, vaan sen sijaan hän stimuloisi useampien taitojesi heräämistä. Hänen polkunsa oli saada rakastava perhe, mitä hän opastaa elämän haasteiden läpi.

Olet antanut kolmannen ulottuvuuden romanttisten ajatustesi ottaa hallinnan ja harhauttaa sinut henkiseltä matkaltasi. Kuten kaikessa elämän vuorovaikutuksessa, ei ole oikeaa eikä väärää. Voit jatkaa sen ikävöimistä, että hän tulee elämääsi, mitä hän ei ole suunnitellut, tai voit kiittää häntä siitä herätyksestä, minkä hän antoi sinulle, ja siirtyä johonkin muuhun.

Käyttäydyt kuin hemmoteltu pikkusielu, joka on kokenut taas Kodin eikä halua saada mitään muuta kuin perimmäisen. Et halua tehdä enää töitä. Yksi oppitunneistasi liittyy perspektiiviin: päättää, mitä tulit oppimaan, ja katsoa, pystytkö sivuuttamaan häiriötekijät ja pääsemään "asiaan".

Valitse positiiviset tuntemukset ja seuraa niiden johdolla. Jos romanssi on ainoa tavoitteesi, henkisyyttä on vaikea sisällyttää mukaan. Sinun ei tarvitse olla myöskään lahjojesi orja. Voit siirtää ne sivuun ja siirtyä toiseen suuntaan. Mene intuitioosi ja tunne tiesi eteenpäin.

Kysymys:
Mestarit, AJ Millar (eli Jeesus) on sanonut, että pian merenpinta nousee 100 m ja pyyhkäisee pois koko Australian itärannikon. Minusta tuntuu, että kuultuamme tämän ja ollessamme muuttamatta ja suojelematta itsemme teemme itsemurhan. Tämä menee Jumalan lakeja vastaan. Tunnen pelkoa ja hämmennystä tästä. Minusta tuntuu olevan ok jäädä sinne, missä olen, ja kohdata se, mitä tapahtuu, mutta en halua rikkoa Jumalan lakeja! Mikä on oppituntini tässä? -Deanna, Australia

Vastaus:
Niiden sielujen opetukset, jotka viettävät aikaa maan päällä ihmisinä, pitää tulkita niin, kuin kukin ihminen tuntee sopivaksi omaa matkaansa varten. "Jumalan laeilla" on monta tulkintaa riippuen siitä, mitä jonkin uskonnon tai lahkon johtajat haluavat opetuslastensa uskovan. Yhteiskunta ja perhe antavat sinulle lisälakeja ja näistä kaikista "ei pitäisi" -jutuista valitset uskomusjärjestelmän, millä haluat mallintaa oman elämäsi.

Jokaisella on vapaus valita, mitä kokee. On sinun tehtäväsi päättää, hyväksytkö sokeasti kaikki, mitä saarnataan, vaikkei se tunnukaan oikealta. Sinulla on vaihtoehtona sanoa: "Se ei tunnu oikealta minusta enkä aio seurata tuota lakia."

Itsemurhassa on monia puolia. Jonkin tekeminen ennakoivasti fyysisen olemassaolonsa lopettamiseksi on yksi. Sitä ettei katso, mihin menee, tai astuu liikkuvan kulkuneuvon eteen, voidaan myös pitää itsemurhana. Myös sotilas joka menee taisteluun, mistä ei ole mahdollisuutta tulla pois, on itsemurhamuoto. Rantaviivalla seisominen liikkumatta, kun valtava aalto lähestyy, on eräänlainen itsemurha. Varotoimiin ryhtymättömyys jonkin vuoksi, mikä ei ole alkanut ja mikä voi tapahtua eri tavalla kuin odotettiin, ei ole itsemurha.

Useimmat uskonnot näkevät itsemurhan syntinä. Toiset uskonnot ja henkiset ryhmät näkevät sen elämänoppituntina, mihin ryhdytään kaikenlaisten tunteiden kokemiseksi - sekä niillä jotka riistävät henkensä että niillä jotka ovat ehkä tehneet sopimuksia saadakseen oppitunteja selviytyjän syyllisyydestä, katumuksesta, pettämisestä tai hylkäämisestä.

Sinun oppituntejasi tässä on luottamus itseesi ja siihen, minkä tunnet oikeaksi suunnaksi itsellesi. Lakkaa sokeasti hyväksymästä, mitä sinulle kerrotaan, ja kysy itseltäsi, mitä tunnet tuosta toteamuksesta. Jos se ei tunnu oikealta sinusta, niin älä seuraa sitä.

Lähde tai Luoja ei ole kostonhaluinen olento. Tuomitseminen on energiaa, mitä on vain täällä maaplaneetalla. Mikään ei ole oikein tai väärin. Kaikki tapahtumat ovat oppitunteja, jotka sallivat sinun oppia. Sinun on ymmärrettävä, mitä tunnet jostain, ennen kuin voit oppia siitä. Tämä on vastuun ottamista omasta elämästäsi. Ollessasi pelkkä seuraaja et koskaan opi.

Kysymys:
Mestarit, minut herätettiin helmikuussa suutelemalla lempeästi vasempaan käsivarteen, mutta olin yksin. Se tuntui hyvin viehkeältä ja siinä oli erään NR:n olemus - miehen jota rakastin ehdottomasti. NR poisti minut elämästään aivan odottamatta ja puhelussaan asiasta hän totesi, ettei hän luottanut minuun ja että olin manipuloiva. Peräännyin, järkytyin ja olen parantumassa henkisen kasvuni ja energiaparannuksen kautta. Mitä se oli? -LH, Englanti

Vastaus:
Sinulla on erittäin vilkas mielikuvitus ja ajatus siitä, millaista haluat elämäsi olevan. Luot tuota todellisuutta tietoisesti päivällä ja jatkat sitä tiedostamatta yöllä. Roikut edelleen kiinni ajatuksissasi ja muistoissasi NR:stä. Unesi toteutti halusi.

Yritit manipuloida tuossa suhteessa, kun olitte yhdessä, luodaksesi asiat haluamallasi tavalla. Menit niin pitkälle, että suostuit luopumaan joistain vaatimuksistasi saadaksesi hänen olonsa tuntumaan mukavammalta. Aloitit sen lyhyeksi ajaksi ja sitten lisäsit taas omien unelmiesi toteuttamisvoimaa.

Sinun täytyy astua etäämmälle tilanteesta ja tarkastella, mitä teit. Oppituntisi tässä elämässä liittyvät kaikki kontrolliin ja tämä on vain pikkuruinen osa tuota oppituntia. Toteat rakastaneesi häntä ehdottomasti, kuitenkin vaadit tiettyjä asioita häneltä ja se kielsi häneltä täydellisen valinnanvapauden, mikä on ehdottoman rakkauden määritelmä.

Silloin kun sinulla on odotuksia jostain tilanteesta tai ihmisen käyttäytymisestä, yrität kontrolloida tuota ihmistä ja lopputulosta. Oppiaksesi oppituntisi sinun on ymmärrettävä, ettet voi koskaan saada ihmisiä tekemään sitä, mitä haluat, elleivät he suostu siihen. Ala tehdä asioita ohjelmoimatta lopputulosta irtipäästäksesi kontrolloivasta persoonastasi. Mene universumin virran mukana - anna vain rullata.

Kysymys:
Mestarit, minulla on ja on ollut hevosia, koiria ja kissoja. Ne ovat kavereitani ja uskottujani. Mietin usein, onko niillä jokin elämänsuunnitelma. Tulevatko ne oppimaan ja miten tämä yhdistyy meidän oppimiseemme? Minulla oli myös hevonen, minkä myin vuosia sitten ajattelematta sen tunteita. Mietin usein, miten se voi - mitä se tunsi ja miten selviytyi tästä. Luullakseni tämä on kaikki osa oppimistani, kun mietin tätä tuodessani kotiin toisen hevosen. Minua kuitenkin kalvaa, mitä se tunsi. Toivottavasti voitte auttaa minua ymmärtämään. -Samantha, Iso-Britannia

Vastaus:
Suurinta osaa eläimistä elävöittää elämänenergian kipinä, joka on peräisin Lähteestä. Niillä ei ole sielua eikä siksi tarkkoja suunnitelmia elämään maan päällä. Ne luotiin auttamaan teitä ihmisiä elämänoppituntienne kanssa. Muutamat sielut ovat päättäneet saada kokemuksen elämisestä eläimessä ihmiskehon sijasta, jotta ne voivat kokea tiettyjä piirteitä, mitä niillä ei koskaan voisi olla ihmiskehossa. Tämä on harvinaista, vain noin 1-2% kaikista sieluista.

Useimmilla eläimillä on erityissyitä olla olemassa - useimmiten ihmisten palveleminen. Työ- ja ratsastushevoset menevät siihen malliin, mitä niiltä odotetaan tai mihin ne koulutetaan, ja ne elävät vain vaistonvaraisesti päivittäistä elämäänsä ajattelematta mitään muuta. Ne näyttävät kiitollisuutensa porkkanasta tai sokeripalasta.

Hevonen jonka myit, sopeutui helposti uuteen elämäänsä ja jatkoi hyvin onnellista elämää. Sitä kohdeltiin hyvin ja se löysi ystäviä, joiden kanssa olla vuorovaikutuksessa. Sinulla on taipumusta antaa ihmisperspektiivi eläimillesi eikä niillä ole sitä kapasiteettia. Osa elämänoppituntiasi on oppia käsittelemään myötätuntoasi. Se on sinulle helpompaa eläinten kuin ihmisten kanssa.

Jokaisella eläinlajilla on eri ominaisuudet. Kissasi haluavat omat tarpeensa tyydytettävän, mutta ne haluavat myös itsenäisyytensä. Koirillasi on tarve tuntea, että ne miellyttävät sinua ja että osoitat niiden kaipaamaa kiintymystä. Hevosesi haluavat, että niistä huolehditaan, että ne pystyvät juoksemaan ja "näyttämään" sinulle ja muille hevosille.

Ihmiset ovat paljon monimutkaisempia. Suunnittelet itsellesi kokemuksia, joista voit oppia asioita itsestäsi. Kaikki ajatukset joita mieleesi on tullut elämiisi liittyen, puhuvat niistä ihmisenä olemisen ominaisuuksista, joita pyrit ymmärtämään. Uskollisuus, myötätunto, välittäminen, jakaminen, vastuullisuus, reiluus ja huomaavaisuus ovat kaikki tärkeitä sinulle. Kysy, miten tunteesi eläimistä liittyvät tunteisiisi toisista ihmisistä. Ne ovat oppituntejasi.

Kysymys:
Mestarit, näin unta isoäidistäni, joka kuoli hiljattain. Unessa näin häntä saattavan kaksi muuta olentoa, jotka olivat hohtavan valkoista valoa. Isoäiti näytti hohtavan osittain. Meillä oli jonkinlaista keskustelua, ennen kuin he lähtivät, mutten pysty muistamaan, mitä se koski. Tämä on epätavallista, koska olen ennen muistanut tällaiset kommunikoinnit, tai muuten en muista koko tapahtumaa. Sitten oli musta käärme, mikä tuntui vanhalta ystävältä. Mestarit, haluan tietää, keitä nuo kaksi olentoa olivat ja mitä itse asiassa puhuttiin? Voisitteko jakaa informaatiota siitä, mitä tapahtui? Miten liityin tuohon käärmeeseen? -Suffian, Malesia

Vastaus:
Tarkkailit isoäitiäsi hänen kahden oppaansa kanssa, jotka tapasivat hänet, silloin kun hän teki siirtymän, ja auttoivat häntä sopeutumisessa takaisin ehdottomaan rakkauteen. Kaikki sielut tarvitsevat aikaa sopeutua raskaan fyysisen maakehon jättämiseen ja leijumiseen tuomitsemisen ja egon puuttumisen keveydessä. Niiden hehku oli puhdasta, isoäitisi hehku näytti, että hänessä roikkui edelleen vähän negatiivisuutta. Se on nyt kaikki poissa.

Keskustelu koski hänen hyvästejään ja toivettaan, että jatkat elämänmatkaasi. Hän sanoi olevansa maisemissa vähän neuvomassa sinua, jos ja kun tarvitset häntä. Hän halusi sinun myös tietävän, että sinulla oli vaadittavaa vahvuutta tehtäviesi suorittamiseen. Tiedostamattomasi muistaa sanasta sanaan, tietoisuutesi ei tarvinnut saada tuota tietoa.

Käärme on kuoleman ja uudestisyntymän symboli. Se on tuttu, koska olet käynyt sen prosessin läpi monta, monta kertaa. Se edustaa parantumista ja henkiinheräämistä. Käärmeet ovat osa symbolia, mitä lääkärit ovat käyttäneet varhaiskreikkalaisista lähtien kertomaan taidoistaan. Sinun täytyy vähän parantaa ajatuksiasi isoäidistäsi ja kuolemasta yleensä.

Käärme tuli luoksesi kertomaan, että tämä on suunniteltu kuolema, ja muistuttamaan sinulle, että se liittyy vain fyysiseen kehoon, koska sielu ei koskaan kuole. Se nousee ja saa uuden maakokemuksen ollessaan valmis.

Kysymys:
Mestarit, kuluneena talvena meditoin paljon ja chakrani pyörivät koko ajan ja tunsin tämän energian päässäni kuin sauvana, joka meni sisään. Minua huimasi, olin onnellinen, rauhallinen ja erittäin yhdistynyt kaikkeen. Sitten se menee pois enkä ole varma, mitä tapahtuu ja miten voin ylläpitää sen. En halua sen menevän pois! -Stacey, USA

Vastaus:
Kun ihmiset heräävät oivallukseen siitä ydinenergiasta, mistä he koostuvat, aistimukset fyysisessä kehossa tuntuvat dynaamisilta. Meditoiminen pääsemiseksi universumin energiaan tekee sinut tietoiseksi energiasta, mikä kiertää koko kehossasi. Sama vaikutus tapahtuu, jos joogaat, teet Tai Chita, Qigongi tai mitä tahansa harjoitusta, mikä hiljentää mielen sielun kuulemiseksi.

Tulet ensin tietoiseksi jatkuvasta virrasta kehosi läpi. Aistit, että tätä virtaa ohjaavat energiakeskukset, jotka tunnetaan chakroina. Tunnet, että chakrat nopeuttavat energiaa, jos ne pyörivät oikeaan suuntaan ja synkronissa toistensa kanssa. Voit ohjata ja vakauttaa tätä toimintaa aikomuksellasi.

Sitten kun kaikki toimii moitteettomasti, energia nousee pohjalta tai juurichakrasta ja kulkee ylös tai kruunuchakraan. Tämä on kundaliinienergiaa. Tämä on vahva voima ja se voi tuntua kun pommin räjähtämiseltä kehon sisällä. Yleistunne on rauhaa, tyyneyttä ja yhteyttä koko universumiin.

Kun olet saavuttanut tämän virstanpylvään, se ei oikeasti mene koskaan pois. Sen sijaan kehosi tottuu tähän voiman tunteeseen ja sopeutuu sen läsnäoloon. Sinulla on tuo voimakas aistimus, jos olet avoin sille, muttei sitä rakentumista, mitä tunsit päästäksesi siihen. Se on kuin vuodeaikojen vaihtumista. Kun alkaa kylmetä, joka vuosi sinua viluttaa, pysyt enemmän sisällä, käännät lämmön päälle ja lisäät vaatteita. Kun tuo vuodenaika jatkuu, kehosi tottuu kylmään ja huomaat meneväsi ulos takki auki ja nauttivasi raikkaan tuulen tunteesta.

Kehosi on tottunut lisäenergian läsnäoloon, joten et enää aisti sitä. Et voi mennä taaksepäin valaistumisprosessissa. Kun jotain on tapahtunut, et voi mitätöidä tuota tapahtumaa. Kun tiedät jotain, et voi olla tietämättä sitä - tämä on samanlaista prosessissasi. Sait loppuun kundaliinin heräämisen ja se on olemassa, mutta nyt se on hienovaraista, koska kehosi hyväksyy sen.

Jos teet jonkinlaista meditointia, yhdistyt välittömästi sieluusi - jos et sabotoi sitä kieltämällä sen olemassaoloa. Heitä pois odotuksesi siitä, mitä sinun mielestäsi pitäisi olla, ja hyväksy se, mitä on!

Ei kommentteja: