WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

ONKO VÄÄRIN TUNTEA OLONSA HYVÄKSI, KUN TOISET KÄRSIVÄT?


Kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 11.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on sähköposti, jonka saimme muutama viikko sitten.

"Hei John,

Tulin juuri tapaamasta ystävää, jota en ole nähnyt moneen vuoteen. Kerroin hänelle lapsistani ja lapsenlapsistani ja hän kertoi minulle veljistään ja sisaristaan ja näiden lapsista (tämä nainen ei ole ollut koskaan naimisissa). Yksi sisarentytär ja -poika ovat huumeidenkäyttäjiä, yksi veli ja veljen vaimo juovat rankasti ja yksi veljenpoika maleksii ilman töitä, yksi sisar ja veli ovat henkisesti kyvyttömiä.

Olen sanonut sen aiemmin ja sanon sen taas: olen hyvin onnekas, kun minulla on niin hyvät lapset, jotka ovat kasvattaneet upeita lapsenlapsia. Samalla kun kuuntelen toisten ongelmia, kiitän Jumalaa omasta ja lasteni upeasta elämästä.

Onko minun väärin tuntea kiitollisuutta hyvästä onnestani, kun toiset eivät ole yhtä onnekkaita?

Kiitos, John."

Tässä on Hengen vastaus.

Henki

Vastaamme lukijan kysymykseen yhdellä sanalla: Ei!

Ei koskaan palvele teitä tai ketään muuta luopua kiitollisuuden tunteesta, hyvänolon tunteesta siksi, että toiset ihmiset kamppailevat elämässään.

Itse asiassa paras tapa auttaa noita kärsiviä on pysyä rauhallisessa tilassa, missä tunnette kiitollisuutta ja olonne hyväksi. Sanomme jopa näin: hyvänolon tunteminen on avain sen ilmentämiseen, mitä haluatte elämässänne. Tehkää se, mitä vaaditaan hyvänolon tunteeseen.

Tuosta hyvänolon tunteesta voimaannutte auttamaan tehokkaammin toisia. Teistä ei ole koskaan paljon hyötyä toisille, silloin kun alennatte värähtelynne heidän tasolleen yrittäessänne auttaa heitä. Tämä on täysin tehotonta.

Voitte auttaa heitä nostamaan värähtelyään ja parantamaan elämäänsä vain rauhan ja voiman keskuksestanne.

Voi auttaa, jos näette nämä kamppailevat ihmiset niin, kun heidän korkeampi itsensä (tai Lähde tai Jumala) näkee heidät.

Korkeampi itsenne näkee teidät ja kaikki muut sellaisena, kuin te todella olette ihmistilan ulkopuolella, sellaisena kuin olette sielutasollanne. Olette kaikki kauniita valoja tuolla tasolla.

Ihmisen kamppailut menevät ohi. Ja nuo kamppailut kantavat teidät aina korkeampaan värähtelyyn, koska ne mahdollistavat kasvunne henkisellä polulla. On totta, ettei teidän tarvitse kasvaa kamppailun kautta, mutta monet teistä valitsevat tuon kasvupolun.

Jatkakaa siis kiitollisena olemista. Jatkakaa hyvänolon tuntemista. Ja jatkakaa elämästä nauttimista. Kaikki on hyvin.

Ei kommentteja: