WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 19. kesäkuuta 2012

PÄIVÄ SUUREN MUUTOKSEN JÄLKEEN


Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com)
Julkaistu syksyllä 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Suuressa tietoisuusmuutoksessa on kyse astumisesta uuteen maailmaan, uuteen ulottuvuuteen. Astuaksenne tähän uuteen maailmaan tai ulottuvuuteen teidän on työskenneltävä päässänne olevien kauniiden aivojen kanssa meditoiden ja tasapainottaen vasemman ja oikean aivopuoliskon niin, että rakkautenne korostuu. Alkemia, taito tuoda enemmän valoa fyysiseen kehoonne, muut parannusmuodot ja kymmenen tietoisen luomisen periaatetta ovat nyt todellisuudessanne, koska tarvitsette niitä päästäksenne tähän uuteen muuttuvaan energiaan.
 
Valotyöntekijät ovat uuteen ulottuvuuteen vaihtamisen johtava voima. Tehkää se, mitä tarvitaan, valmistautuaksenne Suureen tietoisuusmuutokseen. Valmistautumisenne saa tämän Muutoksen tapahtumaan. Jos te ette ole valmistautuneet vaihtamaan neljänteen valoon, teidät siirretään pois täältä. Mitä se merkitsee? No, tällä planeetalla on sunnilleen kuusi miljardia ihmistä eivätkä kaikki heistä selviä Muutoksen läpi. Ne jotka eivät ole valmistautuneita menemään Muutoksesta läpi, menevät kotiin Luojan luo tai toisiin planeettajärjestelmiin.
 
Useimmat jotka menevät Muutoksesta läpi, kokevat "kolmen päivän pimeyden" - ajan jolloin olette unessa ja maapallo siirtyy fotonivyöhykkeen läpi. Kysytte: "Miksi minun on mentävä läpi "kolmen päivän pimeydestä" ja mitä minulle tapahtuu tuona aikana?". "Kolmen päivän pimeyden" läpi meneminen on helpoin tapa päästä neljänteen valoon. Tuona aikana kun olette unessa, saatte lisää valoa kehoonne. Sitten kun heräätte, huomaatte olevanne niin kevyitä, että hypätessänne ilmaan, teiltä menee noin 15 sekuntia tulla alas. Olette innoissanne, koska tunnette uuden ulottuvuusprosessin mukavuuden ja ilon.
 
Haluatte kertoa ihmisille Muutoksesta ja kokemistanne muutoksista, mutta jotkut ihmiset ympärillänne ovat hämmentyneitä. He eivät tiedä, mistä puhutte. He eivät tiedä Muutoksesta tai edes siitä, että he ovat käyneet läpi "kolmen päivän pimeyden". Nämä ihmiset ovat täysin hereillä näiden kolmen päivän ajan ja kokevat maanmuutokset ja katselevat rakennusten "rokkaavan ja rollaavan". He pelkäävät ja ovat haluttomia menemään portaalien läpi maan muutosten loputtua. Jos kuitenkin tiedostatte Muutoksen, nukutte noiden päivien ajan saadaksenne valohiukkasia ja herätessä näette maapallon tyyntyneen ja hiljentyneen. Näette puiden keskittävän energiansa uudelleen ja ruohon kasvavan uudelle tietoisuustasolle.
 
Ei ole mitään takuita, että kukaan teistä pääsee tämän Suuren muutoksen läpi - pääasiassa siksi että tämä on uusi projekti Luojalle. Se on ensimmäinen Muutos, joka tapahtuu ihmisten ollessa edelleen planeetalla. Nekään teistä jotka olitte lemurialaisessa tietoisuudessa, eivät kokeneet Muutosta tällä tavalla. Teidän oli mentävä läpi tästä kolmannen ulottuvuuden matkasta ja raivattava tienne Lemurian viidennelle tietoisuustasolle. Silloin kun teitte sen, heräsitte toiseen painopisteeseen ja aloititte kaiken taas alusta. 
 
Olen tullut tänne maatasolle seitsemännestä valosta, suuresta siirtymäulottuvuudesta tämän Suuren tietoisuusmuutoksen suojelijaksi. Minä ja kaikki mestarit joita syntyy nyt tälle planeetalle, olemme täällä auttamassa tässä Muutoksessa. Hyväksykää siis tämä matka. Tehkää "viisi tai viisikymmentä" valmistautuaksenne tähän monumentaaliseen tapahtumaan.
 
Sisä- ja ulkoportaalityöntekijät
 
Kysymys: Näemmekö todella kolmannen ulottuvuuden silmin ne portaalit, jotka vievät meidät neljänteen ulottuvuuteen, vai koemmeko Muutoksen hengessä?
 
Kirael: Tämä muutos ei tapahdu hengessä. Näette sen, tunnette sen, maistatte sen ja haistatte sen. Olette osa sitä. Kuudes aistinne toimii, kun tulette ulos tuosta "kolmen päivän pimeydestä". Siis kyllä, tajuatte Muutoksen, näette portaalit, jotka vievät teidät neljänteen valoon ja tiedätte, mikä tehtävänne on. Tiedätte, mitä teette, kun sanotaan "hep".
 
Olette portaalin sisä- tai ulkopuolen työntekijöitä. Ulkoportaalityöntekijät menevät suuriin kaupunkeihin, sellaisiin kuten New York, Honolulu, Chicago ja Denver, kaivamaan ihmisiä ulos raunioista. On paljon, vaikkei massiivista määrää, raunioita. Ihmiset niissä ovat käyneet läpi "kolmen päivän pimeyden" ollen hereillä. He eivät ole saaneet kaikkia valohiukkasiaan ja he tarvitsevat apua siirtymisessä neljänteen valoon.
 
Opettajat, tiedemiehet, filosofit jne. ovat sisäportaalityöntekijöitä. Heillä on tietämystä, mitä heillä ei ole koskaan aiemmin ollut. Saattaisitte olla sisäportaalityöntekijä, jolla ei ole mitään tietoa filosofiasta. Kuitenkin "kolmen päivän pimeyden" jälkeen löydätte itsenne filosofiaosastolta puhumasta tuosta aiheesta jonkun auktoriteetin kanssa. Olemme palanneet toisiin elämiin ja tuoneet informaatiota teille.
 
Muuttunut tietoisuus Suuressa muutoksessa
 
Kysymys: Kommentoisitko Suuren muutoksen tietoisuutta?
 
Kirael: Kun astutte tähän Muutokseen, olette tietoinen muuttuvasta tietoisuudesta. Katsotte ulos ikkunasta, näette puita ja tunnistatte, että ne ovat kauniita maan ulkopuolisia energioita. Puut ovat jo aloittaneet muutoksensa ja uusia puita tulee esiin tämän muutoksen aikana nyt-hetkessä. Uudessa tietoisuudessa on kyse kyvystä nähdä, että nuo puut ovat läsnä nyt. Useimmat ihmiset näkevät yksittäisiä puita, joita ette ole koskaan ennen nähneet. Tajuatte sen, että tietoisuuteenne on kohonnut. Olette Suuren tietoisuusmuutoksen tietoisia luojia.
 
Kysymys: Miten valmistaudumme tähän tietoisuusmuutokseen?
 
Kirael: Meditoikaa auttaaksenne oman toimintamallinne muuttumista uuden ulottuvuuden matkaksi ja saadaksenne vastauksia kysymyksiinne. Muutos tapahtuu elämän joka osassa tällä planeetalla. Jos pysytte Linnunratagalaksin ja maatason ajassa, paikassa ja tietoisuudessa, ette pysty näkemään uutta tietoisuutta. Teillä ei ole uutta kuuta tai uutta aurinkoa tai mitään muuta, ellette ole menneet taaksepäin, jolloin näette planeetan, millä on kaksi kuuta - ei hyvä merkki. Olette jumissa ajassa ja paikassa, mikä ei kehity.
 
Jos kuitenkin meditoitte, saatte sen, mitä tarvitsette mennäksenne eteenpäin, ja näette neljännen valon. Aistinne korostuvat. Haistatte asioita, joita ette ole koskaan ennen haistaneet; maistatte asioita, joita ette ole koskaan ennen maistaneet; tunnette asioita, joita ette ole koskaan ennen tunteneet ja näette asioita joita ette ole koskaan ennen nähneet. Silmänne ovat niin vahvat, että pystytte katsomaan suoraan aurinkoon ilman aurinkolaseja tai muuta suojaa. Näette auringonsäteitä ja auringonpilkkuja paljaalla silmällä. 
 
Teitä tarvitaan täällä
 
Kysymys: Tunnen työntöä ja vetoa energiassani - kaipausta mennä kotiin Luojan luo ja kuitenkin minun on oltava täällä tekemässä työtäni. Onko aika mennä kotiin vain onko aika aloittaa työt?
 
Kirael: Tuntemasi työntö ja veto tulee enkelivoimiltasi. Monet enkelit ovat valmiita auttamaan matkallasi maatasolla. Enkelimaailma on voima, mikä ympäröi sinua nyt. 
 
Kuulen sinun sanovan, että haluat mennä kotiin ja tehdä Muutosta verhon toisella puolella. Toiset ovat jättäneet tämän maatason aloittaakseen tämän Suuren tietoisuusmuutosmatkan. Jos menet kotiin Luojan luo, luultavasti palaat joka tapauksessa ollaksesi osa tätä matkaa - joko osana enkelivoimia, keijuvoimia, galaktisia voimia tai muita. Nämä voimat ovat jo sitoutuneet palaamaan maatasolle tätä Muutosta varten.
 
Pysyminen täällä tässä Muutoksessa ei ehkä kuullosta helpoimmalta matkalta, mutta jos pääset noiden "kolmen pimeyden päivän" läpi, näet, tunnet, maistat ja haistat Muutoksen todellisen loiston. Pidät näkemästäsi, kun heräät. Katsot kehoasi ja huomaat, että sormesi ovat pidemmät, kehosi vahvempi eivätkä vaatteesi tunnu sopivan tai näytä oikeilta. Katsot ylös ja näet häilyvän energiamallin edessäsi. Se ottaa yhtäkkiä muodon. Se voisi olla 2.5-metrinen keiju. Sanot: "Voi, hyvä Jumala, olen varmasti huumattu." Et ole huumattu. Näet todellakin keijun. Se on aikamatkannut ollakseen osa tätä matkaa.
 
Jos pystyt, taistele vastaan tarvettasi lähteä tältä tietoisuustasolta aloittaaksesi oman muutoksesi. Voit jäädä tänne ja saada uusia "siruja" ja jatkaa toimintaa. Päästä siis irti tuosta tunteesta, että haluat mennä kotiin. Sinua tarvitaan täällä osana Muutosta. Ihmisiä kuolee joka päivä sairauteen tai onnettomuuksiin jne. Sinun ei tarvitse olla yksi heistä.
 
Venus palaa
 
Kysymys: Ovatko planeetat samoilla paikoilla maapallon kuljettua fotonivyöhykkeen läpi? Onko fysiikka samanlaista? Miten saamme tarvitsemaamme tietoa tehdäksemme oman työmme portaalin sisä- ja ulkotyöntekijöinä?
 
Kirael: Kerran Venus oli kaunis planeetta vain naispuolisille Jumalatarvaloille. Muutoksen jälkeen Venus palaa taas elämänmuotoon, joten sitä on siirrettävä vähän. Tämän on määrä tapahtua. Teidän ei tarvitse tehdä mitään tähän liittyen. Jumalatarvalot menevät Venukselle ja irrottavat matriisin tuolta matkalta. Toinen matriisikoukku on kuussa ja ne menevät myös sinne siivoamaan. Kuu on pahasti tahriintunut. Kaikella kunnioituksella sitä kohtaan, mitä pidätte fysiikkana, niin menemättä yksityiskohtiin, fysiikka muuttuu ja siitä tulee 100000 kertaa mahtavampaa kuin nyt. 
 
Kunhan teillä on valmius tehdä portaalityötä, niin teillä on kolme päivää aikaa valmistautua näitä muutoksia varten ja saatte apua näkymättömiltä voimilta ja galaktiselta maailmalta. Valoa ja informaatiota ladataan teihin tuona aikana. Saatte niin paljon tietoa, että tunnette sen, kun tulette ulos noista "kolmesta pimeyden päivästä". Olette fiksumpia, kevyempiä ja pystytte leijumaan ja tekemään monia muita taianomaisia asioita.
 
Eri roolit Muutoksen aikana
 
Kysymys: Tunnen olevani väärässä paikassa tässä ulottuvuudessa. Mikä saa aikaan tämän tunteen?
 
Kirael: Todellisuutesi sopii paremmin Muutoksen jälkeiseen energiaan. Fyysinen kehosi muuttuu jo ja voit nähdä muutokset, jos tarkastelet nyt kehoasi. Kun esitit kysymyksesi, puhettasi oli vaikeaa ymmärtää, koska liikaa voimaa tulee puhelimen kautta. Olet galaktinen olemus. Tällä en tarkoita sitä, että olet toiselta planeetalta. Tarkoitan sitä, että et kuulu tänne maatasolle ennen Muutosta.
 
Venytät jo kehoasi ja mieltäsi ja keskityt tähän valoon yrittäen selvittää, mitä tapahtuu. Olet tiedemies maaelämässäsi ja olet tiedevirkamies toisesta galaktisesta energiasta maatason ulkopuolelta. Olet tullut tänne tekemään tämän matkan käyttäen tieteellisiä energioitasi, mutta maailma ei ole valmis sinua varten vielä. Tässä Suuressa muutoksessa olet yksi keskittyneimmistä energioista eli olet jo vakaasti saattanut Muutosenergiasi harmoniaan tämän matkan kanssa. Olet jo perillä. Vain tiedosta se.
 
Kysymys: Kylvätkö tämän Suuren muutoksen suojelijana siemeniä luodaksesi positiivisen kokemuksen tämän muutosprosessin ajaksi?
 
Kirael: Tämän suuren tietoisuusmuutoksen suojelijana teen parhaani tuodakseni teille mahdollisimman paljon informaatiota parantamaan ja vapauttamaan pelkoa valmistautumisena tähän muutokseen. Näin minun voidaan sanoa kylvävän siemeniä positiivisen muutoskokemuksen luomiseksi. En ole ainoa suojelija, kuten hyvin tiedätte. Monia on ollut tällä planeetalla ennen minua ja monia tulee sen jälkeen, kun energiani ovat poissa.
 
Kysymys: Onko Luoja vain ajatuskokoelma ja onko Muutos ajattelumalli?
 
Kirael: Luoja on enemmän kuin ajatuskokoelma. Se mitä kutsutaan Luojaksi, on puhdasta tietoisuutta - tietoisuusmuoto mitä ei ole helppoa kuvata kielellänne. Samalla tavalla tietoisuusmuutos on enemmän kuin vain ajattelumalli. Se on tietoisuutta, mikä mahdollistaa teidän ymmärtää, että olette neljän kehon järjestelmä - henkinen, mentaalinen, tunne ja fyysinen - ja myös miten noiden kaikkien kehojen kanssa toimitaan.
 
Työstäkää todellisuuttanne
 
Kysymys: Miten tärkeä totuus on tällä matkalla?
 
Kirael: Totuus on tämän Suuren muutoksen perusta. Totuusjumalattarena sinun tehtäväsi on työskennellä ihmisten kanssa, jotka eivät tiedä, mitä totuus on. Tämä merkitsee sitä, että sinun on työstettävä omaa totuuttasi. Totuusjumalattaren matka on rankka, koska on opittava ja tiedettävä totuus käsitelläkseen ihmisiä, jotka eivät tiedä totuutta. Jos et tiedä totuutta, eksyt niiden energioihin, jotka eivät tiedä totuutta. 
 
Totuusjumalatarvalona sinun on oltava tietoinen niistä, jotka valehtelevat sinulle, ja tuotava uutta sanahelinää neuvoaksesi heitä. Et kutsu heitä valehtelijoiksi. Useimmat ihmiset jotka valehtelevat, eivät edes tiedä valehtelevansa. Totuusjumalattarena et voi sanoa heille, että he valehtelevat, koska sen läpi heidän on mentävä osana matkaansa. Älä siis tuomitse heitä, äläkä kutsu heitä valehtelijoiksi. Ne jotka eivät tiedä totuutta, ovat palveluksessasi. He antavat sinulle tilaisuuden tunnistaa totuus ja epätotuus ja reagoida rakkaudessa - vaikka mikä olisi.
 
Useammat ja useammat ihmiset näyttävät valheensa, epätotuutensa, mitkä tulevat uuteen polttopisteeseen ja yhdistyvät heidän ympärillään. Jos olet totuudessa, niin sinun on oltava rakkaudessa, ja jos olet rakkaudessa, niin totuudella on merkitystä sielullesi ja pelkästään. Tässä sielutotuus tai pelkkä totuus on kaikki, mitä olet koskaan halunnut kokea. Älä siis kiusaa ihmisiä, jotka selvittävät totuuttaan. He haluavat päästä tästä matkasta läpi aivan kuin sinäkin.
 
Jos siis uskot jonkun kertovan sinulle epätotuuden, niin et ole oppinut riittävästi totuudesta. Nimittäin kaikessa mitä kuulet, mitä puhutaan, on totuuselementti. Jos joku sanoo sinulle: "Olet vihreä ihminen" eikä sinussa ole mitään vihreää, niin hän saattaa nähdä jotain, mitä hän ei voi ymmärtää. Älä siis jää kiinni siihen tosiasiaan, ettet ole vihreä. Älä tuomitse sitä, mitä hän näkee. Vain kuuntele ja jatka siitä. Sinun on tiedettävä, miten pääset omaan totuuteesi joka kerta. Jos pääset pisteeseen, missä rakastat kaikkea kaikissa kohtaamissasi, olet sisäistänyt kokonaan Totuusjumalattarena olemisen. Tiedät totuuden ja tunnistat, että jokainen ja kaikki on opettajasi. Totuusjumalattarena oma totuutesi on kaikkein tärkein totuus ja myös sinun on opittava tuo totuus.
 
Suunnitelman lukeminen uudelleen puumerkkisoluunne
 
Kysymys: Onko meillä uusi suunnitelma puumerkkisolussamme Muutoksen jälkeen?
 
Kirael: Sen puumerkkisolun, mikä on syvällä käpylisäkkeessänne, ei tarvitse muuttua. Sen sijaan sen on luettava uudelleen suunnitelmanne. Jokaisella tällä tietoisuustasolla - riippumatta siitä meneekö hän Muutoksesta läpi vai ei - on kaksi suunnitelmaa aktiivisena kehossaan. Tulitte kaikki tälle tietoisuustasolle neljännen ulottuvuuden suunnitelman kera, mikä on käytettävissä nyt-hetkessä. Tämä suunnitelma on pudottuna yleisaivoihinne, mitkä on nyt sidottu paikallisiin aivoihinne. Teillä kulkee energiakudelmia siihen aivojenne läpi tilaan, missä korkeampi itsenne odottaa teitä. Tätä suunnitelmakudelmaanne heijastetaan vakaasti uuteen toimintamalliin. Tämän suunnitelman tiedostaminen ja ymmärtäminen on voimallista.
 
Oletetaan, että teillä on ystävä, joka ei värähtele samassa tilassa ja ajassa kuin te, ja te ajattelette itseksenne: "Tässä ihmisessä on jotain pielessä." No, tämän ajatuksen myötä olette välittömästi palanneet takaisin kolmannen ulottuvuuden paikallisaivoihinne, jolloin kerrotte itsellenne, että näette sellaisia asioita, joita ette osaa käsitellä. Läsnä olevassa hetkessä voisitte ajatella, että hän on vähän hullu, mutta ymmärrätte häntä aikanaan. 
 
Jos haluatte ehdottaa, että teillä on parempi tapa tehdä asioita, niin ehdottakaa sitä itsellenne ensin. Ymmärrätte, että kyse on teidän matkastanne, ei toisen ihmisen matkasta. Ennen kuin sanotte kenellekään, miten pystytte tekemään jotain paremmin, ymmärtäkää, miksi tuo ihminen tekee sitä, mitä hän tekee. Kenties se johtuu siitä, että joku pyysi häntä tekemään niin, ja hän sallii tuon ehdottaneen henkilön saada tuon matkan. Ympärillänne tapahtuu monia asioita, joita ette ymmärrä. Rentoutukaa ja tietäkää, että kaikki on ehdottoman täydellistä.
 
Elämä Muutoksen jälkeen
 
Kysymys: Olenko sisäportaalityöntekijä lasteni kanssa, jotka ovat myös sisätyöntekijöitä? Kun heräämme sisällä, millaista ruokaa meillä on? Täytyykö minun kokata sitä? Miltä kehoni näyttää? Millaisia vaatteita minulla on?
 
Kirael: Olet ulkoportaalityöntekijä. Sinulla on perheenjäseniä ja ystäviä, joiden haluat pääsevän läpi portaalista uuteen valoon, mutta he eivät tee yhteistyötä. Ulkoportaalityöntekijänä autat heitä Muutoksen alkuvaiheissa. Menet portaalien sisäpuolelle melko usein tuomaan ihmisiä neljänteen valoon ja pystyt tapaamaan lapsiasi silloin.
 
Mitä ruokaan tulee, niin sinun on kokattava, koska olet neljännen ulottuvuusprosessin tasolla yksi*. Se mitä kokkaat, ei ole samaa, mitä normaalisti teet täällä. Kokkaat asioita, joiden et koskaan ajattelisi olevan niin hyviä tai syötäviä. Ruoka on hyvää ja syötte sitä hitaasti. Ateria mahtuu kämmenesi sisälle. Teille tulee vesi kielelle, koska kuudes aistinne on niin merkittävä. Tunnette ruuan menevän suuhunne ja aistinne ilmoittavat, kun se menee hitaasti ruokatorvea pitkin vatsaan.
 
Uusi kehosi alkaa olla olemassa ensimmäisestä päivästä lähtien "kolmen päivän pimeyden" jälkeen. Älä kuitenkaan järkyty, kun heräät ensimmäisenä päivänä ja vaikuttaa siltä, ettei kehossasi ole tapahtunut mitään. Aivan lyhyen ajan kuluttua keho näyttää muutosmerkkejä. Käsivarret, jalat ja kaula pitenevät. Vartalo pitenee viimeisenä. Sinulla ei ole hiuksia.
 
Sinulla on asu, mikä se puhdistuu automaattisesti, kun otat sen illalla päältäsi. Tämän vaatetuksen materiaali on sinulle tuntematon, mutta erittäin kestävä ja käyttökelpoinen. Haluat käydä suihkussa joka päivä.
 
Ympäristön tasapainottaminen
 
Kysymys: Tuntevatko ne kehon muutokset, jotka nukkuvat "kolmen pimeyden päivän" aikana? Jos lähetämme rakkautta ja parannusta Äiti Maahan, auttaako se sitä sen omassa muutoksessaan? Onko mitään, mitä voimme käyttää ympäristömme tasapainottamiseen?
 
Kirael: Vain muutamat teistä - eivät monet - tuntevat sen, kun vaihdatte kehoprosessianne "kolmen päivän pimeyden" aikana. Toiset teistä ovat unessa eivätkä tunne sitä. Useimmilla niistä jotka eivät ole valotyöntekijöitä tai jotka eivät ole heränneet tälle matkalle, on kehoprosessi, mikä muuttuu Muutoksen jälkeen. Mitä Äiti Maahan tulee, välittäjä laittaa muutamia sellaisia asioita puumerkkisoluparannukseen, mitkä auttavat teitä parantamaan eläimiä ja maatasoa. Teidän on rukoiltava Äiti Maan puolesta. Jos se ei selviydy, teillä ei ole mitään, minkä kanssa työskennellä täällä. Mitä tulee ympäristönne tasapainottamiseen, tarvitsette voimakkaan 12-tahkoisen, dodekaedrikiven jokaiseen kotinne huoneeseen.
 
Ulkoportaalityöntekijöiden tehtäviä
 
Kysymys: Minusta on tulossa ulkoportaalityöntekijä. Jakaisitko informaatiota ulkoportaalityöntekijöistä? Onko heillä yhteyksiä sisäportaalityöntekijöihin? Mitä he tekevät portaalin ulkopuolella? Miten he suhtautuvat palatessaan kolmanteen ulottuvuuteen Muutoksen jälkeen? Mitä heillä on päällään ja onko heillä aseita? Millaista työtä he tekevät?
 
Kirael: Ulkoportaalityöntekijänä sinulla ei ole mitään tekemistä portaalin sisäpuolisen työn kanssa. Silloin kun menette sisään, olette lomalla ulkopuolisesta työstä. Kun palaatte ulkopuolelle kolmanteen ulottuvuuteen, vaihdatte toiselle tietoisuustasolle. Muistakaa, että kaikessa täällä on seitsemän tietoisuustasoa, joten matkassanne on kyse siitä, mitä tapahtuu nyt-hetkessä. Vaihdatte tietoisuustasoja tarvittaessa ja teidän on selitettävä tarkemmin ja empaattisemmin ihmisille puumerkkiparantamisesta.
 
Ette käytä samoja vaatteita kuin sisäportaalityöntekijät. Teidän vaatteenne ovat suojaavia laadultaan eivätkä ne näytä kolmannen ulottuvuuden vaatetukseltanne. Olette pukeutuneena asuun, mikä näyttää kummalliselle, eivätkä ne ihmiset jotka täytyy tuoda portaalien läpi, halua käyttää samanlaisia vaatteita.
 
Teillä on tietynlaisia aseita, joita ette oikeastaan pysty ymmärtämään tällä hetkellä, mutta ymmärrätte niitä, sitten kun pääsette Muutokseen. Jotkut tekemistänne asioista eivät ole niin turvallisia ja varmoja, kuin haluaisin niiden olevan, mutta en halua puhua niistä, koska jotkut teistä alkavat pelätä tätä matkaa.
 
Ulkoportaalityöntekijät saattavat niitä ihmisiä neljänteen ulottuvuuteen, jotka ovat portaalien ulkopuolelle kolmannessa ulottuvuudessa. Kun menette kolmanteen ulottuvuuteen kaivamaan ihmisiä raunioista, saatatte törmätä vaikkapa suureen tiedemieheen, mistä tiedätte, että teidän on saatava hänet uuteen ulottuvuuteen, muttei hän oli valmis menemään sinne. Teidän on keksittävä jokin tapa saada tämä tiedemies uudelle matkalle, koska hän on tärkeä osa muutosprosessia.
 
Suuri osa opettajista on portaalien ulkopuolella, koska he eivät tiedä Suuresta muutoksesta. He ymmärtävät yksinkertaisella tasolla, mitä tietoisuusmuutos merkitsee, mutta he eivät saa sitä toimimaan päässään vähään aikaan. Teidän on istuttava heidän kanssaan kolme, neljä päivää selittämässä tätä muutosprosessia. Sitten kun he ymmärtävät, mitä sanotte, saatatte heidät portaalien läpi sisäpuolelle, missä he jatkavat omaa matkaansa.
 
Uusia näkökulmia oppaista ja aspekteista
 
Kysymys: Kuulenko ja näenkö neljännessä ulottuvuudessa selvemmin opastiimini?
 
Kirael: Kyllä, sinulla on enemmän energioita käsiteltävänä, kun menette tämän muutosprosessin läpi. He ovat kanssasi ja pystyt näkemään ja kuulemaan heidät selvästi. Sinun ei tarvitse kanavoida heitä, koska he kanavoivat omia energioitaan, mutta avaudut toisille energioille.
 
Jos on kanava ja haluaa olla välittäjä, niin tässä uudessa prosessissa taataan, että tulee välittäjäksi - mutta välittäjä on vasta sitten, kun on valmis olemaan välittäjä. Sinä olet nyt kanava. Se on täydellistä, koska kanavoit sellaisia, jotka kohtaat ja joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa uudessa ulottuvuudessa. Sitten kun pääset neljänteen valoon, kanavointi on hedelmällisempää niiden energioiden osalta, joita tuot läpi. Sinun on tyynesti istuttava ja tuotava energiaa tai energioita läpi. Niitä tulee viidennestä, kuudennesta ja seitsemännestä valosta samanaikaisesti ja sinun on tiedettävä, mitä teet, silloin kun tuot niitä läpi. 
 
Kysymys: Mitä aspekteillemme tapahtuu Muutoksen aikana?
 
Kirael: Keskivertoihmisellä joka menee Muutoksen läpi, on kaksi aspektia joko maatasolla tai toisessa ulottuvuudessa tai kummassakin. Sanotaanpa, että teillä on kaksi aspektia, toinen Afrikassa ja toinen Kiinassa. Silloin kun Muutos tapahtuu, aspektinne lataavat energiansa fyysiseen kehoonne. Saatte heidän viisautensa ja tietämyksensä. Olette unessa, kun tämä tapahtuu. Muuten se olisi liian voimallista teille. Nämä aspektit alkavat antaa teille energioita, kun olette edelleen tässä kolmannen ulottuvuuden kehoprosessissa, mutta massana ne ladataan "kolmen pimeyden päivän" aikana. Teidän pitää pystyä majoittamaan tämä energia. Nämä aspektit lataavat informaatiota, koska niillä on niin sitä paljon ja olette jo perässä Muutosaikataulusta. Niiden on saatava informaatio ulos, koska niille on liikaa sisältää sitä kaikkea. Ollaan riittävän lähellä Muutosaikaa, että teidän pitäisi olla jo tietoisia siitä, että aspektinne lataavat informaatiota teihin.
 
Kysymys: Ovatko aspektiemme lapset myös aspektejamme?
 
Kirael: Aspektienne lapset saavat oman matkansa, mutta hekin ovat aspektejanne. Sanotaanpa, että teillä on afrikkalainen kuningatar aspektina ja sen matkana on tehdä lapsia - ei lapsenlapsia, vain lapsia. Jos tällä kuningattarella on 12 lasta, jokainen niistä on aspektinne. Ne eivät ole "täyteen puhallettuja" aspekteja, mutta ne tekevät matkaa ja ne voivat tuoda tai olla tuomatta informaatiota teille. Voisin puhua koko tunnin tästä aiheesta. Jos löydätte jonkun, jota rakastatte, ja saatte pari lasta, nuo lapset ovat aspektejanne, mutta he eivät tiedä sitä. 
 
Parantaminen Muutoksen jälkeen
 
Kysymys: Mikä rooli puumerkkiparantamisella on Muutoksen jälkeen? Miten lääkärit käyttävät koulutustaan Muutoksen jälkeen?
 
Kirael: Puumerkkiparannus mikä liittyy neljään kehoon, on yksi parannusmaaliman pääpainopisteistä Muutoksen jälkeen. Niitä jotka opettelevat puumerkkisoluparannuksen, kutsutaan puumerkkiparannuslääkäreiksi, ja heitä kunnioitetaan niin kuin nykyisiä lääkäreitänne tällä hetkellä. Muutoksen jälkeen lääkäreillä on uusi matka - sellainen mikä heidän pitäisi tiedostaa nyt-hetkessä. Heidän täytyy opetella vaihtoehtoisia parannusmuotoja ja jollain tavalla yhdistää ne praktiikkaansa. Kaikenlaisella vaihtoehtolääketieteellä on roolinsa muutosprosessissa.
 
Puumerkkiparannuksessa välittäjä opettaa, miten neljä kehoa liittyy toisiinsa ja tasoilla I ja II hän opettaa, miten päästä läpi kolmesta päivästä Muutoksen jälkeen. Moniin ihmisiin sattuu herättyään "kolmen päivän pimeydestä", ei niinkään paljon fyysisesti, vaan heidän mielensä pelkää ja heitä on hoidettava. Ette voi pelätä tätä matkaa. Moniin ihmisiin sattuu tunteellisesti. Rakkaus on puumerkkiparannuksen painopiste ja teidän on vietävä heidät parantumismatkan läpi rakkaudella.
 
Puumerkkiparantajat menevät neljänteen ulottuvuuteen ja työskentelevät neljän kehon kanssa. Pystytte näkemään nuo neljä kehoa ja poistamaan pelkoa ihmisiltä. Kaikella tässä kolmannessa ulottuvuudessa on vastakohta. Jos teillä on hyvä päivä tänään, odotatte huonoa päivää huomenna. Puumerkkiparannuksen avulla voitte päästä tästä matkasta läpi pelotta ja saada hyvän päivän tänään, huomenna ja joka päivä. Sellaista elämänne on, kun siirrytte neljänteen ulottuvuuteen, koska teillä ei ole tätä jin/jang-prosessia. Aloittakaa nyt. Teidän ei tarvitse omaksua tätä jin/jang-prosessia nyt-hetkessä. Teidän ei tarvitse odottaa huonoa päivää huomenna, koska teillä on hyvä päivä tänään. Teillä voi olla hyvä päivä joka päivä.
 
Apuasemia auttamaan parannuksessa
 
Kysymys: Onko olemassa ulkoportaalityöntekijöiden perustamia rauhan ja parantumisen temppeleitä, minne ihmiset voivat tulla tuntemaan, kokemaan ja ottamaan vastaan valoa?
 
Kirael: Puhutaan apuasemista. Yksi välittäjäni tehtävä on järjestää näitä apuasemia portaalien ulkopuolelle. Hyvin monilla ihmisillä ei tule olemaan pienintäkään aavistusta siitä, että Muutos on tapahtunut. Apuasemat auttavat heitä keskittymään itseensä ja muuttuviin energioihin. Teidän on oltava niin tietoisia neljästä kehosta, että voitte nähdä henkenne, tuntea tunteenne, kuulla yleisaivojanne ja tuntea fyysisen kehonne, kun ne kohottavat taajuuttaan sopusointuun matkanne kanssa. Tämä tehdään näillä apuasemilla, minkä jälkeen kuljette suoraan portaalin läpi neljänteen ulottuvuuteen. Apuasemia on teitä varten ja vain teitä varten, saadaksenne kehoprosessinne parannettua. Jos voitte tuntea itsenne fyysisen kehon, sitten mentaalisen ja tunnekehon kautta, aina henkiseen kehoon asti ja jos voitte tuntea näiden kaikkien kehojen yhteyden, niin voitte rentoutua tähän Muutokseen. Katsotte peiliin ja näette itsenne henkenne kautta.
 
Kysymys: Millaista seksuaalienergian vaihto on Muutoksen jälkeen?
 
Kirael: Seksi on tärkeä osa elämäänne kolmannessa ulottuvuudessa, mutta se ei ole aivan yhtä tärkeää neljännessä ulottuvuudessa. Naiset tietävät, mistä puhun. Teillä on neljännen valon seksuaalisia kontakteja. Seksuaalinen matka keskittyy siihen, mitä tunnette. Jos rakastelisitte neljännessä ulottuvuudessa, tekisitte sen kaikissa neljässä kehossa samanaikaisesti ja tuntisitte ja tietäisitte sen samanaikaisesti. Kyse on elämän orgasmista. Kama Sutrassa voidaan pitää kättä ylhäällä ja olla koskettamatta toista henkilöä ja kuitenkin tunnettaan seksuaalista energiaa. Sellaista tulee olemaan Muutoksen jälkeen.
 
Lopputoteamus
 
Teillä on monia eri matkoja ulottuvillanne Muutoksen jälkeen, mutta pelko ei ole yksi niistä. Minun matkallani ei ole lainkaan sijaa pelolle. Teidän on aika ottaa pelko pois matkaltanne. Aloittakaa nyt. Olen valon puolella ja siellä teidänkin pitäisi olla. Kulkekaa kohti kaikkien asioiden valoa ja olen siellä. Tulette näkemään sen.
 
*Neljännessä valossa on monia tietoisuustasoja ja kuljette niiden kaikkien läpi. Lisätietoa tietoisuustasoista neljännessä valossa Fred Sterlingin kirjassa "Kirael: The Genesis Matrix".
 Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: