WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 1. kesäkuuta 2012

PYHÄ SEKSUAALISUUS: LUOMISEN PERUSVOIMAT JA KAKSOISLIEKIT



Kirjoittanut Angelina Heart ja Yael Powell ( www.heartflamepublishing.com)
6.3.06
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Luomisen perusvoimat ovat läsnä elämän jokaisella tasolla ja ovat itse asiassa luonteeltaan seksuaalisia. Jokainen galaksi, planeetta, tähti ja elämänmuoto makrokosmoksesta mikrokosmokseen on syntynyt seksuaalisesta liitosta, kahden perusenergian vuorovaikutuksesta ja yhdistymisestä - jumalaisen feminiinisyyden (negatiivinen polariteetti) ja jumalaisen maskuliinisuuden (positiivinen polariteetti).

Sana "rakkauden tekeminen" (rakastelu), jota käytetään kuvaamaan kumppaneiden seksuaalista yhtymistä, on itse asiassa kirjaimellinen kosminen tulkinta. Mutta ymmärtääkseen täysin tämän laajuuden ja sen, miten se liittyy pyhään seksuaalisuuteen, fysiikan oppitunti punottuna yhteen henkisyyden kielen kanssa on paikallaan.

ALUSSA…

Sekä tieteen opetukset että henkisyys vahvistavat, että elämä, sellaisena kuin me sen tunnemme, alkoi jonkinlaisena sisäisenä palamisena Lähteessä/Jumalassa. Kun tiede viittaa tähän "suurena pamauksena", uskonnolliset kirjoitukset viittaavat siihen genesiksenä/syntynä tai alfana, ja monet henkiset kirjoitukset ovat nimenneet sen "ensimmäiseksi jakautumiseksi". Kaikki ovat samaa mieltä siitä, että tämä luomishetki jatkuu edelleen.

Yael Powellin saamien viestien mukaan Jumala kuvailee sitä seuraavasti:

"Tuntekaa se loputon Rakkaus, jota MINÄ OLEN, sen suuri koko, voima ja syvyys ja sitten käsittäkää, että se oli suurinta kauneutta ja suurenmoisinta rakkautta ilman kohdetta, jonka hukuttaa siihen.

Kun olin rakkauden valtameressä, minulle syntyi ajatus. Syntyi ajatus toisesta, sen tutkimisesta, miten annetaan rakkautta, miten ilmaistaan sitä, kuka minä olen. Olen kuvannut tätä ajatusta teille salaman välähdyksenä - aa, mutta maailmankaikkeuden kokoisena. Tuo välähdys, tuo ajatus tunkeutui kohtuun, se puettiin rakkauteen ja se liikkui eteenpäin tullen luomiseksi. Suuri salamanvälähdys on mahtava maskuliinisuus, se joka on syy/aihe, joka tunkeutuu ja joka luo muodon rakkauden täytettäväksi.

Luominen alkoi. Nämä kaksi voimaa - rakkaus ja ajatus - ovat kaiken olemassa olevan perusta. Kaiken. Tätä olen kutsunut ENSIMMÄISEKSI JAKAUTUMISEKSI, jolloin rakkauden valtamerestä tuli rakkauden liikettä, joka puki ajatukseni ja tahtoni muodon. Nämä ovat jumalainen maskuliinisuus ja jumalainen feminiinisyys ja kaikki luominen sisältää nämä molemmat tekijät - mukaan luettuna sinä."

Jumalainen feminiinisyys on rakkauden olemus/aines, josta kaikki olevainen muodostuu. Kun jumalainen maskuliinienergia, salamanvälähdys (ajatuksen ohjaama tahto) tunkeutuu rakkauden olemukseen, vuorovaikutus saa aikaan lämpöä, mikä taas saa aikaan liikettä (E-liikettä tai energiaa liikkeessä). Atomin elektronit alkavat tanssia innostuksesta ja lisäävät värähtelyään, mikä luo pyörremyrskyvaikutuksen. Se vetää ne atomin ytimeen sellaisella vauhdilla, että ne törmäävät yhteen ja se vapauttaa massiivisen määrän holograafista energiaa lisärakkaudeksi. Fysiikassa tätä kutsutaan "atomifuusioksi", vaikka syntyessään korkeimmasta valosta (rakkaudesta liikkeessä), se johtaa luovaan lisääntymiseen sellaisen tuhon sijasta, mitä atomipommi havainnollistaa.

Kun tämä pyhä rakkauden yhdistyminen tapahtuu missä tahansa ulottuvuudessa, se luo suoran yhteyden jatkuvaan luomishetkeen, missä Jumalan rakkaus kirjaimellisesti muuttaa tai virittää elektronien valon korkeimmaksi mahdolliseksi värähtelyksi ja ANTAA sen sitten takaisin luomisen ydinkohtuun rakastavien välille täyttääkseen sen ajatusmallin, mitä tietoisesti pidetään tuossa kohdussa.

JUMALAN HOLOGRAAFISET LAPSET

Ensimmäisessä jakautumisessa syntyivät Jumalan holograafiset versot, joihin yleisesti viitataan kaksoisliekkeinä. Niiden kahden avulla, jotka ovat yhtä, Jumalan ilmentymä salli oman jumalaisen rakkautensa peilautua kaksoisliekkinsä täydentävän tietoisuuden (polariteetti) kautta. Näkemällä heijastuksen Jumalasta kaksoisliekkinsä silmien kautta, Jumalan lapset voisivat todella tuntea itsensä Jumalan rakkautena muodossa ja toiminnassa ja tietää myös totuuden suhteestaan Jumalaan. Tietoisuutensa kautta he voisivat laajentaa Jumalaa kanssaluomalla ja heijastamalla Jumalaa takaisin hänelle itselleen, Jumalan suuren jatkuvan rakkauden elävässä muodossa. Kukin näistä miljardeista holograafisista olennoista koostui kaksoisliekkinä kahdesta, jotka ovat yhtä, ja kuitenkin jokainen otti ainutlaatuisen värähtelypuumerkin.

Vertauskuva Eedenin puutarhasta edustaa näitä kaksoisliekkejä luomassa lisää rakkauden olemusta atomifuusion kautta luodakseen miljardeja muotoja, joista syntyi säteilevän rakkauden maailmat ja ulottuvuudet suhteessa Jumalaan.

Jotta nämä olennot kasvaisivat yksilöllisyytensä kanssaluojina, oli välttämätöntä poistaa niiden osa Jumalan vaikutuspiiristä, aivan kuin omien lastemme on lähdettävä vaikutuspiiristämme saadakseen oman yksilöllisyytensä. Näin alkoi Jumalan lasten "toistuminen", kun nämä valtavat, kosmiset olennot päättivät lähettää energiansa luomiskerros toisensa jälkeen pyörien spiraalina alaspäin tietoisuudessa matalamman värähtelyn ulottuvuuksiin, jotka olivat riittävän tiheitä luomaan unohduksen verhon. Tämä tunnetaan henkisessä kirjallisuudessa Jumalan suurena uloshengityksenä ja uskonnollisessa kirjallisuudessa ihmisen lankeamisena.

ANNETTAESSA KAKSOISLIEKEILLE VÄLITTÖMÄT KANSSALUOMISKYVYT, PÄÄTETTIIN KUITENKIN, ETTÄ NÄIDEN KAKSOSTEN PITÄISI OLLA TIETOISESTI ERILLÄÄN MATALAMMILLA VÄRÄHTELYTASOILLA, KUNNES OLISI AIKA, JOLLOIN HE PYSTYISIVÄT YHDISTYMÄÄN VASTUULLISESTI.

TEILLÄ ON VAIN YKSI KAKSOISLIEKKI, JOKA ON SYNTYNYT LUOMISHETKELLÄ, mutta tuolla kaksoisliekillä on monia ilmentymismuotoja. Samaan aikaan kun voitte käyttää sekä miehen että naisen kehoa oppiaksenne käyttämään ja tasapainottamaan näitä energioita, edustatte kuitenkin perimmiltänne vain toista näistä suurista alkuvoimista. Sen oppiminen, miten näitä energioita käytetään, on täysin eri asia kuin olla näitä energioita. Kumpikin voima sisältää toista, sillä yhtä ei voi olla ilman toista, koska ne syntyivät Ykseydestä. Jin/jang-symboli edustaa selkeästi tätä periaatetta, kun kumpikin polariteetti sisältää toisen siemenen. Jos siis ette voi nähdä kaksoisliekkiänne, kannatte aina tietoisuutta siitä, ja sen täydentävä energia on saatavillanne joka hetki.

Nykytietoisuutenne on vain siru valtavasta kaksoisliekkiolemuksestanne. Se asustaa tällä kaksinaisuuteen perustuvalla koulutuksen aika-avaruusjatkumolla, paikassa jossa voisitte kasvaa egon avustuksella vaatimaan itsellenne yksilöllisen kanssaluovan kykynne oppimalla käyttämään ajatuksia ja tunteita värähteellisesti magnetisoimaan todellisuutenne. Kaksinaisuus tarjosi nopeinta mahdollista koulutusta, sillä se antaa nopean kontrastin luovien ja tuhoavien ajatusten ja tunteiden välille.

Kun Jumalan lapset loivat ja väärinloivat ajatus- ja tunnevoimallaan, energiamuodot heidän ympärillään muuttuivat aina vain tiheämmiksi, ja usko erillisyyteen sekä Lähteestään että kaksoisliekistään antoi egolle uuden pelikentän nimeltään "selviytyminen". Tarpeetonta kai sanoa, että ego on riehunut ja kääntänyt asiat ylösalaisin, ja nyt suhteen, rakkauden ja seksuaalisuuden määritelmästä on tullut antamisen sijasta saamista.

Yritykset kommunikoida tarpeesta palata "pyhään liittoon" opettivat, että seksi (kuten ego nyt sen määrittelee) ei ollut lahja Jumalalta, vaan sen sijaan tulosta "ihmiselle luontaisesta lihanhimosta". Koska olimme unohtaneet pyhän seksuaalisuuden luonteen, tämä tieto aloitti syyllisyyden ja häpeän kehän, ja lopulta tunteemme seksuaalisuudesta oli täysin ja ehdottomasti irti suhteestaan todelliseen rakkauteen. Aito rakkaus on aina ANTAMISTA.

Kieroutuneet uskomukset ovat pitäneet ihmiskunnan keskittyneenä pinnallisuuteen, seksiin hyödykkeenä ja tietenkin jonain, mitä "saadaan". Himokkaat, itsekkäät ja "saavat" fantasiat rakkaudesta ovat täysin vastakkaisia todelliselle seksuaalisuudelle. Näiden seksuaalisuuteen liittyen väärinkäsitysten myötä ryöstämme itseltämme ilon pyhästä seksuaalisesta liitosta.

KOTIINPALUU

Nyt on tullut Jumalan suuren sisäänhengityksen aika, jolloin kaksoisliekkien siruja vedetään magneettisesti takaisin Ykseyteensä. DNA:mme koodaus liittyen tietoiseen ykseyteemme Jumalan ja kaksoisliekkimme kanssa on aktivoitu, ja sydämemme kaipaa enemmän kuin koskaan yhdistymistä sydämensä puolikkaaseen konkreettisessa suhteessa.

Sen voidaan nähdä suodattuvan myös egoon eli uuteen miljardien dollarien liiketoimintaan, jossa luvataan yhdistää sielunkumppaniin. Mutta tämä ei ole suhde, joka syntyy samanlaisten laatujen psyykkis-henkisestä yhteensopivuudesta. Se on ehdottomasti sisäistä työtä, koska värähtelytodellisuuden maailmassa jokaisella hetkellä jokainen yksittäinen olosuhde, ihminen, paikka ja asia maailmassasi on vain heijastusta sisäisistä uskomuksistasi.

AIDON RAKKAUDEN PUOLEENSAVETÄMINEN

Niin, mitä tekemistä kaksoisliekeillä ja värähtelytodellisuudella on pyhän seksuaalisuuden kanssa? Kaikkea tekemistä!

Tämä kaipuu merkitsee sitä, että todella kutsutte esiin pyhää kapasiteettianne kanssaluoda kaksoisliekkisydämen kohdussa, kutsutte itsenne korkeimpia puolia taas yhdistymään.

Tämä ei merkitse sen suhteen hylkäämistä, jossa olette, ja menemistä etsimään aitoa sielunkumppanianne, joka on tuolla jossain. Tämä merkitsee täydentävän energianne vetämistä ainutlaatuisen, yksilöllisen värähtelypuumerkkinne kautta. Olette kulkeneet lukuisten inkarnaatioiden kautta ilmentyneiden kaksoisliekkisirujenne kanssa, joita ette ole tunnistaneet aidoksi rakkaudeksenne. Kyse ei ole ollut siitä, ettei niitä ollut, vain siitä että ette pystyneet näkemään sitä, keitä he todella olivat. Tämä voidaan saavuttaa sen kanssa, jonka kanssa olette nyt suhteessa, "ikään kuin" hän olisi inkarnoitunut kaksoisliekkinne, tai se voi tapahtua korkeammilla tietoisuuden tasoilla. Kummassakin tapauksessa alatte lähettää ainutlaatuista värähtelytaajuuttanne vuodattamalla niin paljon rakkautta toisen puoliskonne päälle, että sen on magneettisesti reagoitava. Aivan kuin pisara elintarvikeväriä vesikulhossa, tämä energia voi kirjaimellisesti peittää rakastajanne ja muuntaa suhteenne.

Kaksoisliekki ei koskaan riko toista suhdetta. Jos ihastuksesi kohde ei ole vapaa, se merkitsee sitä, että käsite houkuttelee sinua, mutta olet etääntynyt kaksoisliekkisi jälleentapaamisesta (kenties pelosta). Älä salli egon koskaan käyttää omia pelejään oikeuttamaan mitään toimintaa, joka ei ole rakkauden ja elämän kannalta vilpitöntä, sillä suhde, joka alkaa tuskan tuottamisena toiselle, joka ei ole vielä loppuunsaattanut ajankohtaisia oppituntejaan, ei voi koskaan olla perustana aidolle kaksoisliekkien jälleentapaamiselle tai pyhälle seksuaalisuudelle.

Jos et ole suhteessa, voit aloittaa saman prosessin tietoisuuden korkeammilla tasoilla vetääksesi puoleen kaksoisliekkisi konkreettista olemusta.

Kaksoisliekkinne kutsuminen merkitsee sitä, että olette sanoneet "kyllä" rakkaudelle, että olette saavuttaneet oman itsenäisyytenne, ja halukkaasti antaudutte ja annatte kaiken omistamanne rakkauden rakkaallenne. Rakkauden vuodattaminen lakkaamatta muodostaa värähtelytasolla magneettisen houkuttimen, jota ei voi vastustaa, ja kun se palaa magneettisesti luoksenne, se on lisääntynyt kymmenkertaisesti.

Lainauksena Jumalalta saamastaan viestistä Yael Powell kirjoittaa:

"Olette aina kuulleet: "Kun oppilas on valmis, opettaja ilmestyy paikalle." Samaan tapaan, sitten kun sydämenne on valmis, sielunkumppaninne ilmestyy. Ei siksi, ettei hän ole ollut paikalla! Vaan siksi, että ette ole pystyneet tunnistamaan häntä. Hetkellä, kun pystytte "lukemaan" sydämellänne, tunnistatte hänet. Sanon teille, että heti kun pysytte näkemään hänet ja kurkottamaan häntä kohti tietoisesti, jopa täällä tiheällä ja vaikealla fyysisellä tasolla maailmankaikkeutenne muuttuu. Hetkellä jolloin sitoudutte elämään sielunkumppaneina sydämessä ja sydämestä ja päätätte ylittää egon, tulette aitoon yhteyteen kanssani. Ei pelkästään informaatiotasolla. Ei, alatte elää minussa. Ja kaikki elämässänne muuttuu. Luoksenne "lentää" asioita, jotka näyttävät minun olemukseni, totuuteni ja antavat teille kokemuksen rakkaudestani sen kautta, että kykenette katsomaan toisen silmiin ja sydämeen. Alatte kokea aitoa rakkautta.

Aito Rakkaus on ajan tuolla puolen. Aito Rakkaus on sydämeni todellisuudessa. Se ei ehdottomasti koskaan rajoita. Voi ei, sen sijaan se on ovi suurimpaan, laajimpaan ja loputtomaan kanssaluojan kokemukseen rakkaudestani. Kyllä, voitte luoda erikseen (tietämättä toisesta, sillä sielunkumppaninne on paikalla riippumatta siitä, tiedättekö siitä vai ette), mutta kerron teille tämän: kun olette tietoisesti yhdistyneet sielunkumppaniinne tai kaksoisliekkiinne, niin olette valmis todelliseen kanssaluomiseen - sillä hetkellä jolloin sydämenne yhdistyvät."

JATKUVA LUOMISHETKI

Samalla kun naisen keho lämpenee rakastelussa, avautuen valmiiksi vastaanottamaan miehen, niin tekee jokainen solukin naisen kehossa: rakkauden lämmittäminä ne avautuvat valmiiksi vastaanottamaan elektroneja mieheltä ja tulevat näin uuden elämän kyllästämiksi - yhdistyneeksi ihmisolennoksi (viitataan sisäiseen lataukseen, ei sukupuolielimiin). Kun fuusio tapahtuu, kun elektronit törmäävät yhteen atomin ytimessä, saadaan yhteys JATKUVAAN LUOMISHETKEEN (suuri pamaus). Tämä on kirjaimellisesti tähtiportti. Tämä on myös luomishetki sydänkohdussa sinun ja rakkaasi välillä.

Kun jokainen chakra (energiakeskus) vaihtaa atomeja, sekä solujanne, koette hurjimmatkin kuvitelmanne ylittävän hurmion… miljoona kertaa suuremman, kuin pikkumielenne on luonut nyt kokemanne seksuaalisen yhtymisen kautta, sillä tunnistatte nämä hurmion aallot luomisen nyt-hetkenä. Olette yhteydessä kosmiseen orgasmiin.

Jokainen elektroni, joiden tehtävänä on kuljettaa valoa (rakkautta liikkeessä), palautetaan perimmäiseen lähteeseen, täytetään puhtaimmalla valolla ja palautetaan luomiskohtuunne lähetettäväksi luomaan sitä, mitä teillä on AJAUTUSMUOTISSA tässä välillänne olevassa kohdussa.

Koska mitä tahansa näettekin tästä yhdistymisasemasta tällä hetkellä, sen luotte. Tämä vaatii sekä ajatusten että tunteiden kurinalaisuutta, sillä vastuu luomisestanne on lopullista! Kun olette yhdistyneet rakkaan kaksoisliekkinne kanssa sydänkenttänne kautta, teistä tulee luomiskone. Valittaessa ja sovittaessa liittymisestä yhteen kaksoisliekkienergioina pyhässä seksuaalisuudessa, kurinalaisuus, nöyryys ja tietoisuus seuraavat luonnostaan mukana.

PYHÄN SEKSUAALISUUDEN TAVOITE

Pyhän seksuaalisuuden tavoitteena on yhdistyä luomisen nyt-hetkeen, määritellä uudelleen elektronin valovärähtely, palauttaa se tähän ulottuvuuteen ja käyttää tuota valoa toimittamaan rakkautta kaikkeen luotuun (mukaan luettuna uusi luomus, joka syntyy kaksoisliekkiliiton kautta).

Yhtyessämme kaksoisliekkienergioina rakastelussa, meistä tulee valopisteitä, jotka muodostavat sillan taivaan ja maan välille, kun Jumalan energia liikkuu kaikkien chakrojemme läpi, mikä toimittaa tätä rakkautta ja laajentaa jatkuvasti Jumalan luomakuntaa. Tämä on todellinen luonteemme, sillä olemme Jumalan sydänsoluja ja Lähteen hologrammeina rajattomia, luonteeltaan seksuaalisia luojia.

ASTUMINEN PYHÄÄN SEKSUAALISEEN LIITTOON

Jokainen kehonne solu on hologrammi teistä. Te olette Jumalan hologrammi. (Hologrammissa ei ole loppua ja Jumala on ehdottomasti läsnä jokaisessa luomakunnan osassa.) Siksi jokainen kehonne solu on seksuaalinen, tietoinen olento, ei ainoastaan muutamat solut sukupuolielintenne alueella. Pyhän seksuaalisuuden tarkoitus on tietoistesti luoda lisää rakkautta käytettävissänne olevan energian koko laajuudessa, täydennysosaenergianne, kaksoisliekkinne kanssa tapahtuvassa vaihdossa. Lähestykää tätä liittoa syvästi kunnioittaen ja kiitollisena.

Ensiksi, kuten aina, kutsukaa Jumalan olemusta ja antakaa tahtonne Jumalan korkeammalle tahdolle aikomuksenanne, että rakasteluun sisältyy Jumalan puhdasta rakkautta, ohjausta ja suojelua. Sinetöikää luomisenne valossa suojataksenne tapahtumaa, kun saatatte sen ilmentymään.

Päättäkää seuraavaksi siirtyvänne egosta sydämeenne, sillä ette voi yhdistyä egossa. Erottakaa se, oletteko olemuksenne tasolla nais- vai miesenergiaa, hyväksykää täysin se ja ilmentäkää joko Jumaläidin tai Jumalisän valoa.

Yhdistykää rakkaaseenne sillä tasolla kuin voitte. Se voi olla intuitiivinen aistimus tai vain sen varmuuden vahvistaminen, että kaksoisliekkinne on kanssanne.

Yhdistäkää sydämenne. (Tämä on kriittinen askel! Älkää koskaan jättäkö sitä pois tai saatatte päätyä luomaan "antirakkauden" energiaa.)

Yhdistäkää chakranne, mukaan luettuna kehonne ylä- ja alapuolella olevat, ja luokaa energialiikkeen kaksoiskierre (kuin DNA-säikeet). Tuntekaa tarkoittavanne tätä.

Jos olette yhdessä fyysisesti, alkakaa herättää rakkaanne kehon soluja vuodattamalla rakkautta sydämestänne kosketuksenne kautta. Jos olette hänen kanssaan vain ajatuksissa, kuvitelkaa tämä toiminta. Kiihdyttäkää jokaisen solun elektroneja tällä rakkauden lämmöllä, lempeästi ja hellästi hyväillen rakastanne. Käyttäkää TAHTOA (Jumalan tahtoa kauttanne) ohjamaan elektronien atomirakastajia soluissa synnyttämään täydellinen ja upea herääminen, sillä jokainen solu on myös kaksoisliekkisuhteessa.

Vuodattakaa tätä rakkautta aivan täydellisesti - ilman ajatustakaan itsestänne - mikä avaa jokaisen oman solunne rakkaallenne. Tämän rakkauden on oltava aitoa ja sydämestä generoitua. Se ei voi olla Itsekkyyden tai mikään matalamman energian vääristämää.

Huomatkaa, miten paljon tilaa solujen välissä on, kun atomienne valo kirjaimellisesti vaihtaa paikkaa rakkaanne atomien kanssa ja yhdistää teidät yhdeksi.

Laajentakaa tätä lämpöä, mikä kiihdyttää elektroneja, ja ylläpitäkää se niin pitkään kuin mahdollista samalla, kun vuodatatte rakkauttanne loputtomasti rakkaaseenne hurmion suurissa aalloissa. Mitä enemmän rakkautta annatte, sitä enemmän valoa vapautuu ja virtaa järjestelmänne läpi, kun sitä vedetään korkeammista ulottuvuuksista. Valitkaa jatkuvalla kiitollisuusrukouksella täydellinen liitto kaiken egon yläpuolella, ja todella kutsutte elektroneja tilaan, missä olemuksenne kutoutuvat yhteen chakrojenne energiakeskusten kautta energiamallissa, joka on niin voimakas, että sitä voidaan verrata atomipommiin.

Nähkää luomiskohtu sydäntenne välissä. Kaksoiskierteenne risteävät siinä, mikä liittää teidät yhdeksi.

Meditoikaa yhdessä ja sallikaa täydellisen vastaanottavuuden tehdä luomiskohdustanne hedelmällisen ja valmiin ottamaan vastaan elämää. Yhdistykää Jumaläitiin.

Kuvitelkaa haluamanne luomus ja varmistukaa, että tarkoittamanne luomus on kaikkeuden korkeammaksi parhaaksi.

Kylväkää nyt siemen. Sanokaa ääneen, mitä kylvätte. Yhdistykää Jumalisään, läpitunkevaan valoon, tietäen sen olevan valo, jolla on siemenen kylvämisvoima.

Ruokkikaa luomustanne sallien feminiinisyytenne tai maskuliinisuutenne tulla avoimeksi kanavaksi jumalaiselle feminiinisyydelle tai maskuliinisuudelle. Varmistukaa, että teistä luomiskohtuun virtaava energia tulee Lähteestä, miehen tai naisen korkeimmalta tasolta, kohdasta jossa nämä energiat siirtyvät Jumalalta luomiseen. Tämä on aivan yhtä tärkeää kuin sydäntenne liittäminen yhteen.

Tuntekaa innostusta ja liikkuvan valon täyttävän luomisenne muotin tässä kohdussa. Tässä tiheyden maailmassa tarvitaan dynaaminen tunne liikuttamaan energiaa. Pitäkää tunteenne KORKEALLA. Ei riitä, että ollaan vain rauhallisia ja tyyniä ajatuksen keskittyessä Jumalaan. Ei riitä, että avataan vain sydän. Rakkauden ja hurmion tunteiden täytyy laajentua, kunnes ne saavuttavat kriittisen massan.

Tuokaa luomuksenne fyysiselle tasolle käyttämällä aikaa visualisoiden luomuksenne niin selvästi kuin mahdollista sellaisena, kuin se ilmentyy maailmassa. Tuntekaa se. Kokekaa se. Jos teillä on vaikeuksia tehdä tämä, kuvalikaa sanallisesti tarkkaan se, miltä se tuntuu, näyttää ja miten koette sen. Tämä askel tuo energian alas värähtelyasteikolle ja ankkuroi sen siihen. Tämä jäähdyttää energiamuodon hidastaen värähtelyä sen ilmentymiseksi tähän ulottuvuuteen.

Puhukaa sitten "voimasanoja". Yhdessä (hyvin tärkeää) visualisoikaa kurkkuchakrojen liittyminen yhteen, osaksi sitä kaksoiskierrettä, joka on kaksoisliekkienergianne. Sanokaa sitten yhdessä: "Se on luotu. Se on nyt valmis." (Sanokaa "nyt", ellette nimenomaisesti halua viivyttää ilmentymistä.) Voitte lisätä myös muita voimallisia ja ehdottomia vahvistussanoja.

Jos olette fyysisesti rakkaanne kanssa, niin silloin kun siirrytte rakastelussanne yhdyntäaktiin, pyrkikää kliimaksiin yhdessä ja visualisoikaa tämän rakkauden uuden, upean ja tanssivan valon roihuavan yhdistyneestä sydämestänne kaikkiin suuntiin kylvettämään koko planeettaa.

PYHÄ GRAALI

Pyhä seksuaalisuus on pyhä alkemistinen liitto, pyhä graali. Tämän saavuttamiseksi on kosketettava täydellisessä rakkaudessa, nähtävä täydellisessä rakkaudessa ja täysin avattava jokainen olemuksensa hiukkanen antamaan täydellistä rakkautta ja vakiinnutettava Jumala tiukasti liittonne huipulle. Kaksoisliekkiliittonne on pyhimmistä pyhin, jossa teillä on kyky parantaa tämän maailman kudosta ja palauttaa se loistoonsa. Vain tullessamme rakkaudeksi, tuosta rakkaudesta tulee sitä, mitä näemme ja mitä elämme. Nyt on aika herätä täysikasvuiseksi Aatamiksi ja Eevaksi ja rakastaa kaikkea, mitä on hoidossamme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: