WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 21. kesäkuuta 2012

RAKKAUDEN "KOLMINAISTUMINEN"* - Seuraava evoluutio


Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 17.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Steveltä:
 
Tässä kanavoinnissa oli useita yhteenpunoutuneita viestejä. Kanavoinnin perusta oli viesti rakkaudesta. He sanoivat, että kaiken on maan päällä oltava jotenkin epätäydellistä ollakseen olemassa. He käyttivät havaintoesimerkkinä rakkautta, kun kaikki rakkaus Kotona on täydellistä ja ehdotonta. Täällä maan päällä käytämme enimmäkseen ehdollista rakkautta, kun myös avioliittolupaukset ovat noita ehtoja. Se ei ole oikein tai väärin. Kyse on vain siitä, että kaksinaisuuskentässä on enimmäkseen ehdollista rakkautta, mutta kun siirrymme kolminaisuuteen, se muuttuu ehdottomaksi. He ehdottivat, että käytämme mahdollisimman paljon ehdotonta rakkautta suhteissa, koska se sallii näiden suhteiden kasvaa meidän mukanamme.
 
Tässä kanavoinnissa oli kohta, jolloin Ryhmä sanoi huoneen täytyvän olennoista. Pari minuuttia myöhemmin tilan pääovi lensi yhtäkkiä auki kaikkien haukkoessa henkeään. Minun oli pidäteltävä sisäistä nauruani, kun Ryhmä mumisi "kerroimme, että he tulisivat". Nämä olivat olentoja, jotka astuivat sivuun, jotta me voisimme olla täällä maan päällä tällä hetkellä. He olivat täällä kannustamassa meitä, hurraamassa meille ja täyttämässä meidät rakkaudella Kotoa. Rakkaus tuossa huoneessa oli kaunista ilmaisua täysin ehdottomasta rakkaudesta. Tunne sitä nyt, kanna sitä mukanasi ja välitä joka hymyn myötä. Tiedä, ettet ole koskaan yksin ja että sinua rakastetaan kovasti.
 
Upeaa kuukautta!
 
Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä.
 
Steve
 
Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.
 
TERVEISIÄ KOTOA

Sielun polku
 
Energia kulkee verhon läpi joka kerta, kun sanomme nuo sanat "terveisiä Kotoa". Uskotte, että me lähetämme teille tätä uskomatonta rakkautta, mitä tunnette joka kerta aloittaessamme puhumisen. Haluamme kertoa teille, rakkaat ystävät, että tätä te pidätte sisällänne. Käytätte meitä heijastajana. Me voimme auttaa teitä muistamaan todellisen suurenmoisuutenne ja todellisen luonteenne. Se on kuitenkin haastavaa, sillä olette keksineet verhon, mikä estää teitä muistamasta historiaanne, ei ainoastaan menneitä elämiänne, vaan myös todellisen alkuperänne - kuka olette ja mistä tulitte.
 
Olemme kertoneet teille monta kertaa, että olette itse asiassa kuninkaan tyttäriä ja poikia. Olette kuninkaallista perhettä, täällä ankkuroimassa kaikki henget Kotoa. Tämä on uskomaton tehtävä, jota jokainen teistä on pyytänyt. Tuotte suurimman halunne Kotoa vaikuttaaksenne täällä maaplaneetalla. Yritätte pitää nämä energiat maan päällä ja joskus se on erittäin menestyksekästä, koska toimitte sydänenergialla. Toisilla kerroilla ne eivät kuitenkaan toimi samalla tavalla maaplaneetan ja sen verhon vuoksi, minkä olette rakentaneet itsellenne saadaksenne tämän kokemuksen.
 
Monet teistä sanovat: "No, poistetaan se verho. Se ohenee joka tapauksessa. Otetaan verho vaan pois ja pelataan tätä peliä ilman sitä ja täysin muistaen, keitä olemme." Kuulostaa hauskalta, eikö vain? Haasteena on, että verhon poistamishetkellä ei ole enää peliä. Menette kaikki Kotiin. Ei ole mitään tarkoitusta olla tällä planeetalla, silloin kun teillä ei ole verhoa. Muistatte, keitä olette ja että olette täällä oppiaksenne kokemusten kautta.
 
Entä nämä kokemukset? "Olen kerännyt vain hyviä", sanotte. "Minulla on ollut upeita kokemuksia tällä planeetalla." Mutta todellisuudessa olette täällä kerätäksenne laajan valikoiman kokemuksia. Joitain sanotte hyvin hämmästyttäviksi tai myös intohimon täyteisiksi. Toisia kutsutte keskiverroiksi, tuskallisiksi tai pelkästään selviytymiseksi. Kaikki nämä kokemukset ovat äärimmäisen arvokkaita sielulle. Ne eivät ole arvokkaita ainoastaan sielulle, vaan myös ihmiskollektiiville. Voitte ajatella olevanne kokemusten keräämistehtävässä. Mainitsimme viime kuussa virheiden keräämisestä, mitkä ovat monin tavoin samanlaisia kuin kokemukset. Virheet määrittelevät joskus sitä, kuka olette, ja auttavat teitä löytämään vahvuutta todellisessa luonteessanne.
 
Kolminaistuminen - astuminen ulos kaksinaisuudesta
 
Tänään haluamme kertoa teille vähän lisää verhosta ja erityisesti tästä energiasta, mikä kulkee edestakaisin kummankin puolen välillä erittäin nopeasti. Kaksinaisuuskentässä on positiivisia ja negatiivisia energioita. Olette siirtymässä kaksinaisuuskentästä kolminaisuuskenttään, missä teillä ei ole polariteettia: hyvä ja huono, oikea ja väärä, ylhäällä ja alhaalla tai rakkaus ja pelko. Teillä on enemmän vaihtoehtoja, joiden kanssa toimia, ja alatte nyt nähdä paljon laajemmasta perspektiivistä. Tapa ajatella sitä on erittäin yksinkertainen.
 
Ajatelkaa viivaa, polariteettia, missä negatiivinen on täällä ja positiivinen on tuolla. Kun kolminaisuus tulee, teillä on uusi yhteys korkeampaan itseenne tai periaatteessa kolmanteen pisteeseen, mistä voitte nähdä kaiken selvemmin. Jos olisitte todella tällä viivalla, ette voisi erottaa, missä tämä loppuu tai tuo alkaa, koska voisitte tuntea vain viivan. Kun havaintotapanne muuttuu ja yhdistytte vahvasti korkeampaan itseenne, näette eri tavalla. Tämä on tapahtumassa nyt kaikilla ihmisillä, ei ainoastaan henkisillä ihmisillä. Kaikki oppivat näkemään uudesta perspektiivistä kaksinaisuusrajojen ulkopuolella ja olemme antaneet sille nimeksi "kolminaistuminen".
 
Haluamme puhua myös jostain muusta tänään ja kutsutaan havainnollistustamme varten tätä taivaaksi (kuvainnollinen taivas) ja tuota maaksi. On hyvin mielenkiintoista, miksi viittaatte taivaaseen "ylhäällä". Se liittyy siihen, että kun vauvana tunsitte ensimmäisen kerran maan energiat, suurin osa kokemuksistanne ja hoivastanne tuli ylhäältä. Vanhempanne tulivat nostamaan teidät. Joku piti teitä sylissä ja rakasti teitä ylhäältä, joten silloin kun etsitte hoivaa, ajattelette edelleen taivaan olevan yläpuolella. Meistä se on todella hauskaa ja leikimme sillä joskus.
 
Koska elätte polariteettikentässä, keksitte myös helvetin ja laitoitte sen suunnaksi "alhaalla", taivasta vastapäätä. Voi, me emme koskaan edes ajatelleet sitä. Olette hyvin mielikuvituksekkaita! On erittäin hauskaa katsella, miten jatkuvasti muutatte tätä peliä. Kutsutaan tätä Kodiksi ja tätä maaksi. Kaikki tällä viivalla on kokonaista ja täydellistä ja samalla kaiken tällä viivalla täytyy olla jollain tavalla epätäydellistä.
 
Havaintoesimerkki tästä on musiikkinne, mikä edustaa energiaa, jossa elätte koko ajan Kotona. Uskokaa meitä, kun sanomme, että te ette ole oikeasti kuulleet musiikkia, ennen kuin palaatte taas Kotiin. Koette musiikin uudella tavalla, sillä se täyttää täysin henkenne - myös kaikenlainen musiikki. Kyllä, voitte myös nauttia rap-musiikista Kotona, sillä se on pelkästään edustaja. Sen on oltava epätäydellistä ollakseen maaplaneetalla. Edes kromaattinen asteikkonne ei ole täydellinen. Jos otatte nuo sävelet ja jaatte ne täysin tasaisesti, se ei miellytä ihmiskorvaa, koska se on liian täydellistä. On oltava kevyt epätäydellisyysmauste, mikä sallii kauneuden ilmaisemisen. Näytetäänpä teille, minne olemme menossa tämän koko prosessin osalta.
 
Rakkauden kolminaistuminen
 
Puhutaanpa nyt rakkaudesta. Jokainen teistä kukoistaa rakkaudesta, ihmisiä ruokitaan rakkaudella. Se on rakkautta Kotoa, mikä on täydellistä. Kuitenkin rakkauden kokemiseksi tällä planeetalla sen on kuljettava verhon läpi ja löydettävä pieni epätäydellisyysmauste. Helpoimmin voimme kuvata tätä omilla sanoillanne. Kotona on vain ehdotonta rakkautta, sillä enimmäkseen ehdollinen rakkaus on suosikkimakunne tästä "palasta". Useimmille teistä tämä kuulosti negatiiviselta, ikään kuin olisimme tuominneet teidät jotenkin tai sanoneet, että teette jotain väärää. Mutta tilanne ei ole niin, sillä olette rakkaudella työskentelemisen polulla - yksinkertaisesti. Työskentelette sillä, mitä teillä on, ja kehitytte mennessänne ja tämä on täydellistä. Kun alatte kehittää itseänne monilla näistä alueista henkenä, joka teeskentelee olevansa ihminen, kehitätte nyt myös rakkautta. Annetaanpa teille esimerkki tästä ehdottomasta rakkaudesta, mistä puhumme.
 
Teette avioliittolupauksia sitoutuessanne, eikö vain? Nuo lupaukset ovat itse asiassa ehdollisen rakkauden toteamus. Rakastan sinua kun - rakastan sinua jos. Siinä ei ole mitään väärää. Kuitenkin kehittyessänne voitte yhdistää lisää ehdottoman rakkauden osia tuohon ehdolliseen rakkauteen. Tämän tekemällä alatte lopulta päästää irti monista ehdoista, joita teillä on ollut hyvin pitkään. Kehitytte omaan todelliseen luonteeseenne luodaksenne enemmän sitä, mitä todella on Kotona, ei maan päällä. Rakkaus on seuraava "palanne".
 
Toinen evoluutioprosessin osa on se, mitä nyt tapahtuu fyysisessä kehossa. Olette siirtymässä uudelle alueelle ja kuten tiedätte, fyysinen keho aloittaa evoluutioprosessinsa. Vie jonkin aikaa saada loppuun tämä osa, aina vuoteen 2222 saakka. Sillä hetkellä kun sanoimme tämän, monet teistä ajattelivat: "En ole täällä!" Mutta saatatte olla, jos haluatte, sillä tämä on yksi ehdoista, mikä alkaa vapautua.
 
Kurkottakaa tulevaisuuteen
 
Teillä on uskomusjärjestelmiä siitä, miten kauan elätte, ja juuri nuo uskomusjärjestelmät lopettavat elämänne. Elätte peliä. Elätte tarinaanne, mikä kertoo teille tällä hetkellä, että elätte ainoastaan noin 100-vuotiaaksi. Tuo tarina muuttuu, ennen kuin käsitättekään, mutta sen on muututtava kollektiivimielessä.
 
Ennen fyysisiä muutoksia pyydämme teitä alkamaan kuvitella, että teillä on 150 vuoden elämänkaari. Mitä aiotte tehdä tuolla lisäajalla? Mikä on tarkoituksenne, jos se on tavoitteenne? Jos olette täällä niin pitkään, miten voitte hahmotella saavuttavanne sen, mitä varten tulitte? Haluaisimme teidän alkavan ajatella sillä tavalla nyt, sillä monet teistä uskovat jäävänsä eläkkeelle tietyssä iässä. Miksi tekisitte sen? Mikä sen tarkoitus on? Onko teidän tarkoitus lakata tekemästä kaikkea ja vain pitää hauskaa lopun elämäänne? Se tappaa teidät. Luulemme, että huomaatte sen jo.
 
On täysin ok vaihtaa tästä tuohon, mutta jos lakkaatte tekemästä mitään - paitsi leikitte - loppuelämänne ajan, se vie teidät pois planeetalta hyvin nopeasti, koska se merkitsee, että olette valmis. Kun kaikki on tehty, te lähdette. Te lähdette. Tässä ei ole oikeaa tai väärää eikä se merkitse, että olette tehneet mitään väärin. Se merkitsee vain, että olette saaneet työnne valmiiksi. Tässä on monia osia, jotka alkavat muuttua, mutta ehdottoman rakkauden osan jaamme kanssanne tänään.
 
Kaksien aivojen uudelleentasapainottaminen
 
Kehossanne on kahdet aivot. Päänne aivot kuluttavat eniten energiaa kehossanne. Vielä äskettäin niiden uskottiin olevan tärkein elin kehossanne. Kuitenkin hiljattain tiedeyhteisö löysi, että aivojen kalorikulutus ei ole läheskään yhtä suuri kuin sydämen. Sydämen magneettikenttä on itse asiassa paljon suurempi, koska sydämellä on omat aivonsa.
 
Maan päällä monet haasteistanne on tulosta pääaivojenne ja sydänaivoenne välisestä taistelusta. Sydänaivonne sanovat: "Haluan tätä. Haluan elää tätä elämää. Haluan olla tämä ihminen." Sitten pääaivonne sanovat: "Ei, ei voi tehdä sitä. On mentävä kouluun. On tehtävä tätä, on opittava tuo ja on tehtävä näitä asioita: a, b, c." Teette kovasti työtä saavuttaaksenne sen, mitä yhdet aivot käskevät teidän tehdä - vain oivaltaaksenne, että saavutuksistanne huolimatta olette onneton, koska toisia aivoja [sydän] ei ole koskaan tyydytetty.
 
Tätä tapahtuu koko ihmiskunnassa, sillä olette tietoisesti siirtymässä "suunnitelma B" -sopimuksiin tyydyttääksenne sydämenne toiveet. Tässä on esimerkki siitä, miten tämä toimii. Viisikymmentä on avainikä ihmisille. Erittäin yksinkertaisesti: jos elätte 100-vuotiaaksi, 50 on puolivälin merkki ja saatte kaiken roskan pois tieltä. Merkitseekö tämä, että lakkaatte kamppailemasta, nautitte elämästä ja elätte sydämestä? Rakkaat ystävät, olette maaplaneetalla. Haluaisin kehottaa teitä seuraamaan sydäntänne joka hetki, mutta teidän on edelleen tasapainotettava se tietoisten aivojenne kanssa. Elätte täällä ja on tiettyjä vastuita, jotka teidän on hyväksyttävä. Pyydämme teitä kiinnittämään tarkemmin huomiota siihen, kun koette tätä taistelua näiden kaksien aivojen välillä. Nyt käännämme ylä- ja alapuolen ylösalaisin, koska täällä edustetaan maaplaneettaa ja Kotia. Se on näin yksikertaista. Mistä haluaisitte ottaa vihjeenne? Siitä mitä olette oppineet vai kaikilta niiltä olennoilta, jotka ovat edelleen Kotona, lähettävät teille ehdotonta rakkautta ja työskentelevät kanssanne monin eri tavoin?
 
Ehdoton rakkaus on edustettuna planeetallanne monin eri tavoin. Koirat joita usein kutsutaan ihmisen parhaaksi ystäväksi, ovat erityisesti muistuttamassa teitä ehdottomasta rakkaudesta. Voitte torua tai potkaista koiraa, olla ilkeä ja häijy, kuitenkin se tulee takaisin häntä heiluen ja nuolee naamanne. Miksi? Koska ne näyttävät teille, ettei rakkaus ole ehdollistettu siihen, mitä teette niille. Se on niiden rakkauden ilmaisemista, yksinkertaisesti. Ehdottoman rakkauden ilmaisemisen kautta teille näytetään, miten ottaa vastuu puhtaan energian tuomisesta Kotoa. Merkitseekö tämä, että rakastatte jotakuta riittävästi päästääksenne hänet menemään? Joskus merkitsee. Ehdottomasti rakastaminen merkitsee, että alkaa tuoda tätä energiaa Kotoa.
 
Tämä ei aina toimi suhteissanne tässä kohtaa, koska monet suhdeuskomuksistanne perustuvat kaksinaisuus- ja polariteettikenttäänne. Olette rakentaneet suhteita ns. monogamialle, mikä on pelkästään tapa, millä olette mukavasti ilmaisseet rakkauttanne ja suhteitanne maaplaneetalla. Paljon tästä muuttuu ajan kuluessa - vaikka monogamia on luultavasti aina suosittu valinta täällä maaplaneetalla, koska suuri osa evoluutiostanne on tapahtunut kaksinaisuustilassa. Siinä ei ole mitään väärää tai oikeaa, mutta kaikki nämä "palat", joista puhumme, ovat ehdollisia. Ajatelkaa toisianne erityismauksi alkuperäisestä ehdottomasta rakkaudesta.
 
Ruokkikaa itsenne kolme kertaa päivässä
 
Mitä teiltä vaatii ilmaista ehdotonta rakkautta kolme kertaa tänään ja joka päivä? Ilmaiskaa sitä ihmiselle, joka tarjoilee teille ravintolassa. Ilmaiskaa sitä ihmiselle, joka pysäköi autonne. Ilmaiskaa sitä ihmiselle, jonka ohitatte käytävässä. Emme puhu teidän esitysnaamastanne, minkä näyttämisessä maailmalle jokainen teistä on taitava. Löytäkää tapa olla haavoittuva ja yhdistyä heidän sieluunsa ja antaa heille ehdottomasti, vaikka vain hetken. Löytäkää tapa antaa ehdottomasti kolme kertaa joka päivä ja elämänne muuttuu hyvin nopeasti.
 
Alatte olla tyydyttynyt uusin tavoin, sillä näette asioita, joita ette ole panneet merkille aiemmin. Teillä on valintatilanteita saadaksenne kaiken rakkauden, mitä voitte sisältää, sillä se on kaikkein suurin haaste ehdollisessa rakkaudessa. Ehdollinen rakkaus saa teidät sulkemaan ovia rakkauden saamiseksi monilta ihmisiltä. Monet omat uskomusjärjestelmänne ja suuri osa omasta energiastanne muuttuu, kun kehitytte eteenpäin. Huomaatte myös, että tämä on alue, jonka suunnittelette uudelleen rakastavasti, sillä maan ehdollisessa rakkaudessa on upea maku. Mitä enemmän voitte löytää noita ehdottomia osia, sitä enemmän tuotte Kodin energiaa omaan elämäänne ja omiin suhteisiinne. Tästä rakkaudesta jokainen teistä kukoistaa tällä planeetalla - Kodin ehdottomasta rakkaudesta.
 
Tiedämme, keitä olette. Olemme nähneet kaikki asiat, jotka kätkette, ja rakastamme teitä yli ymmärryksenne. Olette osa meitä. Ei ole erillisyyttä. Olette pelkästään työskennelleet tämän kaksinaisuuskentän ja verhon kanssa, jonka keksitte estämään teitä muistamasta sen. Rakkaat ystävät, sydän herää unesta ennen päätä. Päätöksentekoonne on nyt sisällyttävä sekä pään että sydämen panos. Teillä on oltava panos ainakin sydämestä, muuten haaskaatte aikaa kauan. Olemme nähneet sen tapahtuvan uudestaan ja taas uudestaan. Voitte saavuttaa tavoitteenne - ei ongelmaa - mutta voitteko saada rakkautta Kotoa? Tämä on se kysymys ja haastamme teidät harjoittelemaan sitä päivittäin.
 
Rakkaat ystävät, toivomme, että voisimme olla kanssanne, koskettaa teitä, opastaa teitä joka päivä ja näyttää teille, mistä puhumme. Mutta todellisuudessa opitte paljon paremmin, kuin voisimme mitenkään opettaa teitä. Teille puhuminen alentaa itse asiassa värähtelyämme. Verhojen välillä on värähtelykuiluja, mikä on osasyy siihen, että myös Isännän kautta tulevan viestimme on oltava jotenkin epätäydellinen, jotta voitte kuulla sen. Löytäkää epätäydellisyys ja syleilkää sitä. Rakastakaa sitä! Tietäkää tuo epätäydellisyys teidän omaksi mauksenne. Uskotte puutteiden olevan virheitä. "Voi ei, emme tee sitä. Meissä ei ole puutteita." Rakkaat ystävät, kauneutenne sisältyy puutteisiinne.
 
Epätäydellisyyden rakastaminen
 
Vasta jokin aikaa sitten ihmiset oppivat tekemään timantteja. Voitte tehdä niitä nyt laboratoriossa. Tekemänne timantit toimivat ja niitä käytetään paljon, enimmäkseen teollisuudessa. Mutta oli aina pelko, että käyttäisitte näitä timantteja koruissanne. Siitä oli niin suuri huoli, että nyt suurimpaan osaan luonnon timanteista on tehty kaiverrus, jotta voidaan sanoa, etteivät ne ole tekotimantteja.
 
Mielenkiintoista on, että nämä ihmisen tekemät timantit eivät luultavasti tule koskaan yleisille markkinoille, koska ne ovat täydellisiä. Näissä timanteissa ei ole sulkeumia, joten valo tulee niiden läpi kuin lasista. Ne eivät sädehdi luonnon timanttien tapaan, koska niissä ei ole puutteita. Sama pätee teihin. Puutteenne on kauneutenne, kuitenkin aiemmin olette pitäneet niitä jotenkin viallisina. Omistakaa ne, sillä ne ovat teidän lahjanne. Löytäkää tapa ilmaista epätäydellisyyttänne. Pitäkää sitä aitona valoansiomerkkinänne, minkä olette ansainneet maaplaneetalla.
 
Valinta on teidän. Sanotaan esimerkiksi, että teillä on imago-ongelma, koska nenänne on vähän pidempi kuin useimmilla ihmisillä. Joka kerta katsoessanne peiliin sanotte: "Voi, voisin olla menestynyt, jos tätä pitkää nenää ei olisi." Vihaatte osaa fyysisestä kehostanne ja siksi joka kerta katsoessanne sitä mietitte, mitä voisitte tehdä asialle. Voitte mennä leikkaukseen muuttamaan nenäänne tai voitte päättää olla ylpeä siitä ja mennä eteenpäin.
 
Olkaa uskollinen itsellenne ja nenällenne, älkääkä sitten ihmetelkö, jos pian toiset haluavat nenänsä näyttävän juuri samanlaiselta. Tätä on tapahtunut jo monta kertaa kuuluisien näyttelijöidenne osalta. Kun jotkut näyttelijät tulevat kuuluisaksi, aivan yhtäkkiä toiset muuttavat kehoaan näyttämään enemmän heiltä. Voimme kertoa teille, että nuo näyttelijät ajattelivat kehossaan olevan jotain vikaa, mutta he omistivat sen ja he tulivat siksi. He ilmaisivat ehdotonta rakkautta oman kehonsa kautta ja yhtäkkiä kaikki resonoivat. Kaikki menivät samalle polulle, kaikki ymmärsivät yhteyden.
 
Se miten kauniita olette, sisältyy epätäydellisyyteenne, ja jos otatte rakkaudeltanne pois ehdot, näette sen. Omistakaa se. Kulkekaa ylpeästi, sillä hehkutte Kodin valoa. Me emme ole antaneet tuota valoa teille - olette avanneet sydämenne ja tuoneet sitä itse. Olkaa ylpeä siitä ja tietäkää, että joka kerta katsoessanne jotakuta silmiin, vaikutatte, koska leimaatte hänet kauniilla valolla Kotoa. Tehkää se tietoisesti ja nauttikaa tämän polun joka askeleesta.
 
Rakennatte uutta maapalloa yksi osa kerrallaan, yksi sydän kerrallaan. Astutte täysin uuteen ympäristöön. Fyysinen kehonne ja maapallo sopeutuvat tukeakseen paremmin voimaantuneita ihmisiä. Teette sen ja olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Olette kurkottaneet verhojen yli, oman ymmärryksenne yli itsestä ja uskaltaneet vetää sivuun verhon nähdäksenne, kuka oikeasti olette. Pitäkää se. Olkaa ylpeä siitä ja tietäkää, että olette Kodin valoa.
 
Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen joka hetki. Hoivatkaa toisianne ja pitäkää ovea avoinna joka tilaisuuden tullen, ja kun rakennatte tätä uutta maailmaa, pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo.
 
Ryhmä
*Suom. huom. "triality" on matematiikassa kolmen vektoritilan välinen suhde. Siitä on tässä tekstissä johdettu sana "trialitation". En tiedä näille suomenkielistä vastinetta ja olen kääntänyt sanat "kolminaisuus" ja "kolminaistuminen".


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: