WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

PARATIISI ON KIRJOITETTUNA TAIVAALLETähtivanhimpia kanavoinut Aluna Joy Yaxk'in (spiritlibrary.com)
Julkaistu 12.11.2008 (kanavoitu syyspäiväntasauksessa 2008)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Osa yksi aurinkokoiraviestistä (aurinkokoira = halo) - viesti Ensimmäisiltä ihmisiltä, Andien Apuksen hengiltä ja Etelä-Amerikan Valkoiselta veljes- ja sisarkunnalta.

Olen käynyt Perussa viimeiset 14 vuotta. Joka vuosi käyn aina paikassa nimeltään Saqsaywaman, jossa on muinaiset Lumerian kivimuurit. Saqsaywaman sijaitsee aivan maapallon navan eli Perun Cuscon pohjoispuolella. Ei ole toista aivan sen kaltaista pyhää paikkaa eikä muureja, jotka ovat niin uskomattoman massiiviset.


Saqsaywaman on sen valtavan puuman muotoisen alueen pää ja rosoiset hampaat, jonka keho on Cuzcon muinainen kaupunki. Siellä on kolme nousevaa, siksakkaavaa muuria eri tasoilla, jotka on tehty valtavista kalkkikivilohkareista. Alimpien tasojen lohkareet ovat suurimpia. Yksi on 8.5 metriä korkea ja painaa noin 140 tonnia. Tämä paikka on luokiteltu kuuluvan kyklooppiselle tai megaliittiselle kaudelle. Kivet sopivat niin täydellisesti yhteen, ettei veitsenterää voi ujuttaa niiden välistä tänäkään päivänä. Laastia ei ole ytetty ja paikan arkkitehtuurinen rakenne luokiteltaisiin muurarin painajaiseksi. Kaikesta massiivisesta mahtavuudesta huolimatta ei ole käytetty mitään "piirustuksia", joten koko paikka on mystinen arvoitus. Saqsaywaman johtaa meidät uneksimaan siitä, miksi se rakennettiin, ja tekee meidät nöyräksi sen vuoksi, ettemme pystyisi toistamaan tuota rakennetta tänä päivänä.


Paikallinen Quechua-kansa sanoo, että kolme nousevaa muuria edustavat Andien kosmologian kolmea tasoa. Uku Pacha (maanalainen/käärme), Kay Pacha (maa/puuma/vuorileijona) ja Hanan Pacha (taivas/andien kondorikotka). Saqsaywamanin aivan huipputasolla, taivas/kondoritasolla, on valtava kivipuolainen, "pyhä rengas/mandala" (medicine wheel). Jotkut väittävät, että puuman siksakkaavat hampaat edustavat myös salamaa, ja salaman "kosketusta" pidettiin suuren heräämisen lahjana (kuva).


Joka vuosi vierailen tällä massiivisella paikalla ja joka vuosi lähden päätäni raapien ja ihmetellen, miksi se oli olemassa, mitä se merkitsi, ja hämmentyneenä muinaisten ihmisten vaitonaisuudesta tähän asiaan liittyen. Olin luopunut tänä vuonna yrityksestä ymmärtää Saqsaywamania. Päätin vain "imeä" sitä ja lakata yrittämästä ymmärtää. Tiesin vähän siitä, että se viesti, minkä sain Phoenixin lentokentällä olentoryhmältä nimeltään "Ensimmäiset ihmiset", oli yhteydessä tähän paikkaan.


Kun istuuduin vain tuntemaan tätä paikkaa, näin jatkuvasti näyn, joka oli alkanut monia vuosia aiemmin. Siinä pystyin näkemään epätavallisen 3D-verkon, joka näytti tekevän sillan muurin hampaista luonnonkivimuodostelman toiselle puolelle. Tämä korkean teknologian verkko vaikutti vieraalta maaplaneetalle. Olen nähnyt samanlaisen Aveburyssä Englannissa. Silloin en ymmärtänyt sitä, joten annoin sen vaan mennä ja laitoin sen siihen paikkaan, jota kutsun… "Jukra, mitähän tämä oikein on?"


Sitten aloin kuulla heidät taas, "Ensimmäiset ihmiset", alkuperäiset ihmiset, ne jotka alkoivat puhua minulle, kun olin Phoenixin lentokentällä. Tiedän, että se mitä kerron tässä teille, on hyvin puutteellinen näkyyni verrattuna. Mutta aion yrittää, koska tiedän, että tämä visio laukaisi sen, mikä kehittyi koko matkan ajan, ja toivon, että se laukaisee teissä jotain yhtä kaunista.


Alkuperäiset ihmiset kertoivat minulle… He tulivat maapallolle kauan sitten. Tämä oli aikaa, jolloin kaikki elämä oli vielä ilmentymättä. Maapallo oli vain hiljainen pallo maailmankaikkeudessa. Ei ollut kasveja, eläimiä, ihmisiä. He tulivat kylvämään maapallolle energiaa, joka tukisi kasvi- ja eläinelämää valmisteluna ihmiskunnan saapumiselle. Koska heille maapallon energiat olivat vieraita, heidän täytyi rakentaa keinotekoisen näköinen, korkean teknologian verkkojärjestelmä, missä olla. Tätä verkkoa käytettiin alkuperäisten ihmisten sopeuttamiseen ja yhdistymiseen maan energioihin ja elämiseen maan päällä jonkin aikaa. Ympäri planeettaa oli monia muita paikkoja, jotka tekivät samaa asiaa, mutta suurin osa niiden todisteista on nyt poissa.


He sanoivat, että maapallon energiaan sopeutuminen vei noin 100 vuotta - ennen kuin he edes pystyivät menemään verkon energiakentän ulkopuolelle. Toisin sanoen, he olivat jumissa korkean teknologian kosmisessa kasvihuoneessa vuosisadan ajan. Tänä aikana he ankkuroivat vision ja kylvivät elämän mahdollisuuden maan päälle. He ylläpitivät myös sellaista visiota, että lopulta ihmiset kehittyisivät täysin tietoisiksi, eläviksi mestariksi maan päällä. He tekivät tämän ankkuroimalla 13. koodin tähän verkkoon ja ylläpitivät visiota tämän koodin ilmentymisestä fyysiseen maailmaan. He kylvivät paratiisin siemenet maan päälle. He jatkoivat sanoen, että olemme tämän paratiisin puutarhureita ja siemenet ovat juuri alkamassa orastaa. (Lue erillinen artikkeli 13 koodista (käännetty)).


Yksi heidän työnsä ongelmista on se, että he ankkuroivat vision energian tälle planeetalle keinotekoisesti. He rikkoivat hiljaisuutensa ja alkoivat kertoa tätä viestiä, koska ihmiskunnalle oli tullut aika herättää henkiin 13. koodi maan päällä. Mutta tällä kertaa ihmiskunnan on määrä tehdä se luonnollisesti, ei keinotekoisesti. Meidän tehtävämme on tuoda tämä visio paratiisista taas maan päälle. Kun he alkoivat häipyä ja minä väsyä, he muistuttivat meitä pitämään sydämemme avoimina, jotta voimme vastaanottaa viestejä alkuperäisiltä ihmisiltä. Sanoimme, että tekisimme niin.


Ollantaytambo-viesti aurinkokoirasta (lue aurinkokoirista ja Ollantaytambosta täältä www.kachina.net/~alunajoy/2008oct.html). Vasta saavuttuamme Ollantaytambon periteiseen kylään kuulin taas Ensimmäisistä ihmisistä. Kun saavuimme perille, valtava aurinkokoira ilmestyi hyvin matalalle taivaalla ja osoitti tämän alueen suosikkipaikkaani kohti… kondorikotkakallioon. Voisin varmaankin viitata Ollantaytamboon suosikkipaikkanani Perussa.


Haluaisin sanoa tässä myös sen, että tuomme teille tämän viestin kumppanini Raphaelin vuoksi, joka nauhoitti ja kirjoitti puhtaaksi tämän viestin. Hän tietää, että unohdan viestit välittömästi vastaanotettuani ne. Tämä viesti ei ollut vain ryhmäämme varten. Olemme kaikki täysin tietoisia siitä, että tämä viesti oli samanmielisille ihmisille ympäri planeettaa (kuva).


Ensimmäiset ihmiset aloittivat… Aurinkokoira taivaalla on todiste siitä, että se alkaa. Se alkaa meistä, koska sydämemme on avoin tälle. Sydämemme ovat avoimina tuomaan harmonian ja paratiisin takaisin maan päälle. Niinpä se alkaa meistä, ja meidän tehtävämme on tuoda tämä sateenkaari, sateenkaarisydänenergia takaisin maailmaan, mihin palaamme, kun olemme lopettaneet tämän matkan. Mutta tällä erää haluamme teidän vain päästävän sateenkaaren sydämeenne (lukijat voivat tehdä tämän meditoimalla yllä olevaa valokuvaa tästä aurinkokoirasta) ja tietävän, että kaikki värit ovat edustettuna sateenkaaressa, vaikkette ehkä pysty näkemään niitä kaikkia silmillänne. Kaikki ovat läsnä ja ne ovat kaikki yhtenä kauniin harmonisena kehänä päämme päällä. Värit edustavat ihmiskunnan monimuotoisuutta ja kehä edustaa harmoniaa ja tämän monimuotoisuuden yhdistymistä.


He jatkavat… Maan päällä on tällä hetkellä toisia paikkoja, toisia pyhiä paikkoja, minne aurinkokoiria ilmestyy. Kysykää perheeltänne ympäri maailmaa, näkivätkö he aurinkokoiria tänä vuonna päivätasauksen aikoihin. Kertokaa tätä tarinaa myös muille, jotta he voivat uudistaa toiveensa ja uskonsa siihen, että harmonia palaa. Todiste on kirjoitettuna taivaalle. Se on kirjoitettuna taivaalle ja Henkeen tällä hetkellä. Tämä on ensimmäinen askel harmonian ilmentämiseksi fyysiseen maailmaan ja fyysiseen todellisuuteemme. Tämä on sen harmonian takaisintuomista, mitä olemme kaikki etsineet hyvin pitkään.


Tämä energiaa tulee siitä lähteestä, mitä kaikki on. Mutta tämän päivän aurinkokoirassa on myös huomattava määrä plejadilaista energiaa. Arvostamme sitä, että tunnistatte siunauksen tässä… useimmat tällä paikalla kulkevat ihmiset eivät huomaa sitä. Mutta te huomasitte, ja koska näin tapahtui, sydämenne ovat avoimina antamaan sen tulvia sydämeenne tämän sateenkaarienergian myötä, mikä on hyvin magneettista, hyvin energistä ja välitetään äärimmäisen korkealla taajuudella.


(Aluna lisää vähän historiaa.) Tähtivanhimmat sanoivat useita vuosia sitten, että riittävä määrä valoihmisiä teki työtä rikkoakseen neljällä vuodella sen ennusteen, jonka he olivat laskeneet melkein 10.000 vuotta sitten. He olivat laskeneet, että ihmiskunnan suuri herääminen tapahtuisi vuonna 2012, mutta useita vuosia sitten he sanoivat, että vuosi 2008 olisi suuri ajankohta. Olemme vain muutaman kuukauden päässä tämän vuoden loppuunsaattamisesta. He sanovat, että näemme suuria muutoksia kollektiivitietoisuudessa vuoden vaihteeseen mennessä. Olemme nähneet sellaisia muutoksia maapallossa ja pyhillä paikoilla ympäri planeettaa, jotka avaavat. Energiamuutokset avaavat aina ensin pyhissä paikoissa ja sitten tuo energia tulvii ympäri planeettaa. Niinpä koemme ensimmäiset paratiisisäteet tämän uskomattoman aurinkokoiran myötä ja tämä huuhtoutuu ympäri planeettaa seuraavien kuukausien aikana. Meillä on ollut siunaus olla ensimmäisiä, jotka näkevät auringonnousun paratiisissa.


Haluamme siis käyttää hetken kiittääksemme Suurta lähdettä kaikesta siitä, mitä se antaa meille, ja uskoo meille tämän kauniin energian, mitä tulvii planeetalle. On suuri kunnia olla tällä pyhällä maalla kokemassa tätä upeaa energiaa. Se on jotain sellaista, mitä en ole nähnyt niiden 14 vuoden aikana, jolloin olen käynyt täällä. Tämä on siis hyvin spesiaalia.


Alkuperäiset ihmiset jatkavat… Lähde mitä kaikki on, tuntee kiitollisuutta jokaista sellaista kohtaan tässä ympyrässä ja ympäri tätä planeettaa, joka tunnistaa tämän hetken. Paikat ovat heräämässä henkiin. Ne imevät tätä energiaa… kasvot vuorissa, kondorikotka - ylös ja alas pyhää laaksoa, aina Machu Picchuun ja Cuscoon saakka. Tätä energiaa tulvii tänne nyt ja toisiin pyhiin paikkoihin ympäri planeettaa. Monia ihmisiä matkustaa tällä hetkellä tämän päiväntasauksen aikana. Hekin siis tuntevat tämän.


Vuoret heräävät henkiin. Kasvit heräävät henkiin tavalla, mikä ylittää kaiken sen, mitä olemme kokeneet aiemmin. Ymmärrämme, että mikään elämä ei ole erillään muusta. Emme näe eroa itsemme ja sen puun tai kallion välillä, minkä vieressä seisomme, tai maan millä seisomme. Tunnistamme, että ne ovat aivan yhtä eläviä kuin me. Näemme kaiken olevan yhtä elävää, kuin mitä tunnemme kehossamme. Niin elävältä kaikki tuntuu. Unohtamassamme paratiisissa tunnistamme, että kaikki luomakunnassa on aivan yhtä elävää kuin me, emmekä tunne olevamme enää siitä erillään.


(Aluna lisää taas…) Haluan tunnustaa lordi Merun ja Seitsemän säteen veljeskunnan läsnäolon. Tunnen heidät todella voimakkaasti. Mutta vallitsevimpana on "Kaikkeuden lähde". Se on valtava. Ei ole sanoja kuvaamaan sen suunnattomuutta. Se on Jumalan olemus. Jumalan valo "iskeytyy" lopultakin maailmamme harhakuvien läpi saattamaan meidät takaisin harmoniaan ja tuomaan takaisin elämän sellaisella tavalla, että ne paikat sisällämme, jotka tuntuvat tyhjiltä, täyttyvät taas.


Ensimmäiset ihmiset jatkavat… Tämä alkaminen johtuu teistä, teidän positiivisesta energiastanne. Olette saaneet aikaan tämän muutoksen kohti harmoniaa. Toiset sydämeen keskittyneet ryhmät ympäri maailmaa ovat saaneet myös tämän aikaan. Olette tehneet tämän yhdessä, vaikka ette tunnistaisikaan niin tällä hetkellä. Ette ole niin erillään kuin luulette. Taajuus on ainoa asia, mikä teidät erottaa. Taajuus toimii oman kaltaisensa taajuuden kanssa. Olette luoneet aukkoja, halkeamia siihen harhaan, mikä tällä maailmalla on ympärillään. Ryhmät kaikkialla maailmassa tekevät sitä tällä hetkellä, myös te. Olette tehneet pikkuruisia reikiä harhaan, joiden läpi Jumalan valo voi loistaa herättämään ihmisiä ja maapalloa. Olette ajatelleet, että teidät täytyi herättää, mutta voitte tuntea teitä ympäröivien kallioiden ja vuorien imevän tätä energiaa, ja niistä on tulossa aina vain elävämpiä. Emme siis ainoastaan me ole olleet unessa. Maapallo ja sen kaikki elämä oli tämän harhapilven alla. Olette kaikki yhtenä siirtymässä paratiisiin.


Tämä tapahtuu teidän heräämisenne ja positiivisen tietoisuutenne vuoksi. Kukaan tässä ympyrässä ei ole alun perin maapallolta. Olette kaikki tähdistä. Olette oppineet, tehneet työtä, kärsineet, uhrautuneet, luottaneet ja olleet koskaan antamatta periksi noiden pienten reikien pistelemisessä tätä maapalloa ympäröivään harhaan. Teitte tätä, jotta voisitte tuoda valon taas takaisin maan päälle.


Sanomme siis teille, että kaikkeuden Lähde tuntee kiitollisuutta työstänne, koska maapallo ei olisi pystynyt tähän yksin. Se vaati tähtiolentojen tulemista tänne pitämään yllä tätä tilaa, sillä kuka tietää, miten monia ja monia tuhansia vuosia kestäisi rikkoa reikä tuohon harhaan valon tuomiseksi takaisin. Lähteellä on siis suuri määrä kiitollisuutta teitä kohtaan sen tekemisestä. Te ja tuhansia, kenties satojatuhansia, ympäri planeettaa tekee tätä tällä hetkellä.


Maapallo tulee heräämään, koska teillä oli rohkeutta vajota harhaan ja uneen, mikä teidän oli käytävä läpi päästäksenne tekemään tämän. Ja teette sen. Ja maapallo on kiitollinen ja Lähde on kiitollinen, puut, maa jalkojenne alla, vuoret, taivas kaikki ovat todella kiitollisia tästä, ja siunauksena on, että saamme elää paratiisissa taas kerran. Sen paratiisin mikä meillä oli muissa maailmoissa, muissa tähtijärjestelmissä ja muissa paikoissa, saamme tänne nyt. Tämä oli koko suunnitelma, tämä oli koko tavoite, mikä meillä oli tullessamme tänne - tuoda paratiisi takaisin maan päälle - ja näemme merkkejä nyt taivaalla siitä, että tämä tapahtuu nyt. (Ensimmäisten ihmisten viestin loppu)


(Aluna kertoo kiitollisuudestaan tästä viestistä…) Kiitos lordi Meru ja Seitsemän säteen veljeskunta, yllä oleva taivas, jalkojemme alla oleva maa, ympärillämme olevat vuoret ja kaikki olennot, jotka ovat tulleet kanssamme tälle matkalle, koska kyse on erittäin suuresta ryhmästä. Ryhmä on paljon suurempi kuin 33 ihmistä. Tiedämme sen kaikki. Meitä ympäröivät enkelit ja mestarit. Pyydän itseltäni ja jokaiselta tässä ryhmässä vain sitä, että venymme vieläkin pidemmälle ja sydämemme venyy, ja pyydämme Lemurian parantajia, jotka sanoivat olevansa kanssamme venyttämään sydämiämme vieläkin pidemmälle, jotta voimme tajuta, ymmärtää ja tuntea tämän päivän suuruuden. Ja niin se on.


P.S. Lemurian parantajat ovat neljän ihmisenkaltaisen olennon ryhmä, joiden kanssa yhdistyin vuonna 1996, kun meditoin Kuusaarella Titicaca-järvellä. He olivat järven sisässä kristallikaupungissa. Aina silloin tällöin he ilmestyvät ryhmiimme auttamaan sydänkeskuksemme venyttämistä (Lukiajat, voitte myös kutsua heitä tekemään saman teille, jos tunnette siihen kutsumusta.) Kun vastaanotin tätä viestiä ryhmällemme, uusi Ollantaytambo-aurinkokoira ilmestyi tämän voimakkaan aurinkokoiran alle, upean laulavan kallion päälle, kondorikotkan siiven alle.
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: