WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

PUHKEA KUKKAAN TÄMÄN PÄIVÄNSEISAUKSEN MYÖTÄ


Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
19.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat Ystävät,
 
Monista teistä tuntuu mustelmille hakatulta. Se on nyt kyseessä, mitä annettiin vain muutama viikko sitten. Toiset teistä ovat tunteneet vain vähän muutosta muutamassa viime energiaräjähdyksessä. Se on odotettavaa.
 
Haluamme puhua niille, joiden tunteita viimeaikaiset pimennykset ja energiaräjähdykset ovat järkyttäneet.
 
Huolenanne on, että tämä järkytys, tämä kaaos on uusi sinä. Ei lainkaan. Kyse on siitä, että sinusta on tulossa uusi sinä.
 
Monet kanavat ovat käyttäneet analogiaa siemenen itämisestä maasta selittämään, miten elämänne näyttää hyvin kaoottiselta tällä hetkellä. Tämä on sopiva kuvaus, sillä teillä ei ole aavistustakaan siitä, kuka olette, sitten kun olette se kypsä valotyöntekijä, millaiseksi pyritte tulemaan.
 
Jotkut teistä uskovat, että koska te ette ole kokeneet kaaosta viime aikoina, olette varmaan parempi tai kypsempi valotyöntekijä kuin ne, jotka ovat sen keskellä. Se on osittain totta.
 
Jotkut teistä lykkäävät kaaostaan, kunnes teistä tuntuu mukavammalta kokea se. Toiset teistä eivät ehkä koe sitä koskaan. Ei siksi, että olette parempia tai opitte nopeammin kuin toiset valotyöntekijät, vaan koska olette päättäneet "istuttaa" olemuksenne siihen, missä olette fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti TAI te ette ole vielä tunteneet tarvetta siirtyä raskaimpien ongelmienne läpi.
 
On täysin oikein "istuttaa" olemuksensa tai lykätä kaaostaan. Mutta valotyöntekijät joille ohjaamme viestimme tänään, eivät ole tehneet kumpaakaan. He ovat myrskynsä keskellä. He tuntevat toisten tunteita sekä tutkivat syvimpiä salaisuuksiaan, mikä ei ole miellyttävää, mutta kaikki on tutkittava ennen täydellistä siirtymistä viidenteen ulottuvuuteen.
 
Jotkut tätä blogia lukevista eivät ole kovin kiinnostuneita siirtymään neljännen ulottuvuuden yli, ylösnousemaan tai tulemaan osaksi uutta maapalloa. Tämä on ok. Kyse ei ole siitä, että olette kiinnostunut jäämään kolmanteen ulottuvuuteen, vanhalle maapallolle, vaan teistä tuntuu mukavalta siinä, missä olette.
 
Sillä teillä jotka ette koe kaaosta tänä aikana, on tosiaan mukavaa siinä, missä olette - olette jatkuvassa hengähdystauossa. Kun taas niillä jotka työntyvät neljännen ulottuvuuden yli, ei ole luultavasti lainkaan mukavaa. Teillä on ehkä ollut viime aikoina tunteja ja päiviä, jotka ovat tuntuneet hengähdystauolta - mutta ei varmasti viikkoja.
 
Taas kerran, emme totea, että jotkut teistä ovat kehittyneempiä kuin toiset. Olette kaikki valotyöntekijöitä - vain eri roolien ja kiinnostusten kera.
 
Te jotka olette nyt kaaoksessa, tunnette pian rauhaa ja hyvinvointia.
 
Siemenanalogiaan palataksemme, niin puhkeatte maasta läpi ja löydätte rakastavan auringon ja sopivasti ravintoa näyttääksenne kauniin kukkanne. Seisotte selkä suorana ja ylpeänä kaikesta, mitä olette saavuttaneet. Ja sitten hoivaatte maahan piiloutuneita, jotka ovat liian pelokkaita ponkaisemaan läpi - niitä jotka ovat keskellä kaaostaan tai miettivät sitä.
 
Ajankohtaisen kaaoksenne lopputuote on aurinkonne löytäminen. Tämä päivänseisaus antaa teille tarvitsemanne työnnön, jotta kukkanne näyttää kauneutensa. Teille jotka olette huolissanne kukkanne kestävyydestä, niin meidän kasvianalogiamme loppuu tähän teidän kukkaanne. Pitäkää itseänne loputtomana kukintona, ei loputtoman kesän kukintona.
 
Mitä olemuksellenne tapahtuu tämän vuoden joulukuussa? Ennen sitä tapahtuu niin monia muutoksia, ettei ole tarvetta tai tilaa hahmotella niitä kaikkia.
 
Ajatelkaa taas kerran kukkatermein. Kenties perhoset, madot, jyrsijät, ihmiset ja mehiläiset pitävät kaikki kukkaa täydellisenä. Niillä on kaikilla eri odotukset eri lopputuloksista. Kaikki viittaavat kukan merkitykseen, mutta kukan eri puoliin eri aikoina.
 
Näin on teillä. Kenties iso roolinne on kävelyttää joku kadun yli ja käsittää, että olette pelastaneet hänen elämänsä. Tai kenties muuttaa jollekin asuinalueelle kohottamaan uusien naapureidenne henkeä tai tulla kansainvälisesti kuuluisaksi. Tietysti yksi ihminen voi tehdä kaiken tämän ja monet tekevät. Sillä kukan tapaan, olemuksenne edustaa monia asioita monille olennoille - mistä vähäisin ei ole perspektiivinne tähän kaoottiseen aikaan. Te puhkeatte ensimmäisenä esiin maasta.
 
Ettekö oleta, että jossain kohtaa maahistoriaanne mehiläinen piti tiettyä kukkaa makeampana kuin muita ja ohjasi oman pesänsä mehiläiset tuohon kukkatyyppiin? Ja eikö mehiläisten DNA sitten muuttunut, jotta tulevat sukupolvet tiesivät, että sellainen kukka on täydellinen niiden tarpeisiin?
 
Näin on teillä. Suoritatte oman roolinne täydellisesti olemalla sinä. Kaaoksenne on väliaikainen, mutta välttämätön puhdistamaan latentit, syvään juurtuneet vanhan ajan uskomukset ja pelot. Tämä ei eroa siitä, että siemen piilottelee pimeässä maassa viikkoja, ennen kuin se ponnahtaa maan läpi upeaan aurinkoon ja siihen rooliin, mikä sen oli määrä suorittaa luonnon, ihmiskunnan ja maailman kannalta. Sillä tosiaankin, kukan tai parin puuttuminen maasta ei vaikuttaisi paljon. Mutta jos kaikki kukat häviäisivät, maailmanne ei olisi yhtä kaunis tai omavarainen.
 
Jokainen kukka esittää tärkeää roolia, kuten jokainen valotyöntekijäkin. Siemenet eivät välttämättä tiedä, mitä roolia heidän pitäisi esittää - he tietävät osansa pelkästään kasvuprosessin aikana. Ja niin on monilla teistä.
 
Kenties sinusta tuntuu, että olet haudattuna niin syvälle maahan, ettet koskaan kuki. Saanemme olla eri mieltä. Salli tämän päivänseisauksen säteiden uudistaa olemustasi ja kannustaa sinut puhkeamaan kaaoksesta auringonvaloon. Niin olkoon. Aamen.
 

PUHKEA KUKKAAN TÄMÄN PÄIVÄNSEISAUKSEN MYÖTÄ
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: