WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 14. kesäkuuta 2012

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLEHenkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
(www.mastersofthespiritworld.com)
28.2. - 6.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, äidilläni on dementia ja on erittäin vaikeaa tietää, miten auttaa häntä. Näen usein hänen silmissään pelkoa ja turhautumista kykenemättömyydestä sanoa, mitä haluaa jne. Hän kaatuu tai vetää verhot alas satuttaen huulensa ja luulee, että huone on tulessa. Mietin vain, miten paljon hän tuntee kaiken tämän sattumisen. Näyttää siltä, että hän unohtaa seuraavassa hetkessä kaiken tapahtuneen. Onko hän jo siirtymässä rajan yli takaisin henkeen? Hän sanoi, että "ne" kertovat hänelle, milloin lapsi abortoidaan, jotta hän voi auttaa lasta siirtymään. Miten oppaat auttavat dementoinutta sielua? Mestarit, auttakaa äitiäni. -Sheila, USA
 
Vastaus:
Äitisi dementia on mennyt yli siitä, että se on oppimiskokemus erityisesti hänelle, ja nyt se on oppitunti kaikille hänen ympärillään. Kuten olet havainnut, hän elää enemmän hetkessä kuin koskaan ennen. Käsiteltyään jonkin tilanteen, vaikka kuinka traumaattiselta vaikuttavan, hän huolehtii vain välittömästä ympäristöstään. Hän on tavallaan oman ajattelevan mielensä vanki ja sillä on erittäin lyhyt tajuntasilmukka. Hän on yli siitä pisteestä, että hän tiedostaa muistinsa ja toimintansa puutteet.
 
Kun katselet häntä, kaikenlaisia tunteita ja historiaa pälkähtää päähäsi. Nämä ovat yleensä asioita, jota et ole täysin selvittänyt itsellesi. Voit tietää, mitkä ovat elämän oppitunteja, koska ne näyttävät olevan pelkoja ja epäilyksiä siitä, miten jokin tilanne käsitellään. Katsot myös peiliin ja omaksut energiaa. Päätä nähdä se oppitunteina eikä tulevaisuutena itsellesi.
 
Hän viettää suuren osan ajasta kommunikoiden toisen puolen kanssa ja hän alkaa työstää sitä projektia, missä hän on mukana kuoltuaan: auttaa sieluja, jotka ovat kiinnittyneet sikiöön, ja äiti tekee päätöksen olla synnyttämättä. Hän jättää vain hienoisen kiinnityksen fyysiseen kehoon ja käy läpi koulutusta.
 
Hänen sielullaan ei ole dementiaa, ainoastaan sen valitsemalla fyysisellä keholla on se. Tietoinen mieli joka yritti ymmärtää elämää, on lähtenyt "rakennuksesta". Sitten kun hänen ympärillään olevat ovat selvittäneet oman ymmärryksensä tästä vaivasta, hän lähtee tuohon seuraavaan projektiin.
 
Kysymys:
Mestarit, kertokaa minulle maapallon kaksinaisuudesta. Miten ihmeessä vain maapallo on paikka, missä tätä tapahtuu? Miksei ole muita paikkoja? Onko positiivinen ja negatiivinen täsmällinen heijastus energiasta täällä? Kun minä hengitän sisään happea ja puu hengittää sisään hiilidioksidia ja sitten toisinpäin, onko toinen positiivista ja toinen negatiivista vai onko kyse vain tasapainosta? Tai jos keltainen on violetin vastakohta, onko toinen positiivinen ja toinen negatiivinen? Elämämme ajatteleminen positiivisena ja negatiivisena näyttää hyvin mustavalkoiselta, kun maailma on täynnä värejä, jotka tasapainottuvat. Kuulisin mielelläni näkemyksenne. -David, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Kaksinaisuus käsittelee niihin valintoihin liitettäviä tunteita, joita teette oppiaksenne ja ymmärtääksenne ihmisolotilaa. Negatiivinen ja positiivinen viittaavat jokaisen elämänkysymyksen kahteen puoleen. Toisten organismien värisävyt ja toiminnat eivät ole negatiivisia ja positiivisia muille eläville asioille - ne eivät ole oppimassa itsestään tekemällä valintoja. Kaikki asiat jotka eivät ole inhimillisesti fyysisiä, antavat pelkän taustan mahdollistamaan ihmisen oppituntiprosessin.
 
Positiivinen ja negatiivinen ei merkitse hyvää ja huonoa, niin kuin ihmisen tuomitseminen toteaa. Nämä ovat kaikki egon rakenteita, joka haluaa arvostella kaikki asiat nähdäkseen, missä ne ovat paremmuuden asteikolla. Sielut toimivat arvioimisen tilasta, missä kaikkeen ryhdytään vain kokemuksen vuoksi. Sitten katsotaan, mistä voi oppia jotain tai minkä voi lisätä omaan harhaansa tai päättää, että kerta riitti - tämä ei ole tuomitsemista.
 
Maapallo valittiin kattilaksi, missä sielu pystyi kohtaamaan negatiivisuuden, mikä ei ole sielun valitsema tila. Aina muulloin kuin maan päällä, sielu on ehdottomassa rakkaudessa. Oppituntien oletusarvona on tunnistaa mukana oleva negatiivinen energia ja päättää muuttaa se positiiviseksi. Jos haluaisit mennä jonnekin viettämään aikaa kokien musiikkia, filosofiaa, fyysistä voimaa tai taidetta, sinulla ei tarvitsisi olla negatiivisuutta ympärillä. Se tekisi sinulle vaikeammaksi nauttia omasta hankkeestasi.
 
Tällä hetkellä maapallo riittää käsittelemään niiden sielujen tarpeet, jotka haluavat kokea elämän oppitunteja tapana ymmärtää perusolemustaan fyysisessä kehossa. Olemalla negatiivisuudessa sielun on löydettävä ehdoton rakkautensa tunteakseen täysin tuon ilmiön fyysisessä kehossa. Ihmisenä olemisen tarkoitus on käyttää ennalta valittuja elämänoppitunteja ymmärtääkseen sielun voimat ja ydinolemuksena luonteen.
 
Kysymys:
O! Jumalainen mestari, kun luin mainostanne, se todella ajoi minut korkeamaan itseen. Kiitos! Synnyin muslimina lahjakkaaksi selvänäkijäksi ja minua ihailevat useimmat keisarillisen hengen korkeimpien tasojen Jumalat ja Jumalattaret, jotka ovat tulleet siunaamaan minua. Kysyn, miksi elämässäni on ollut sitten niin paljon esteitä, kunnes köyhdyin ja nyt olen koditonkin. Miksi henkesi ilmestyi vain siunaamistarkoituksesta? En ole koskaan ajatellut rikkaana olemista. Auttaako Vaurauden jumala, mestari Chai Sn, minua saamaan rahani takaisin jumalaisten energioidensa läsnä ollessa? -Bashir, Singapore
 
Vastaus:
Elämä maan päällä on yksittäinen kokemuselämä, minkä kautta opit itsestäsi, kyvyistäsi ja siitä, miten käytät lahjojasi. Kaikki sielut ovat siunattuja. Siunaukset eivät merkitse mitään oikeutta. Se että olet tietoinen ja tunnistat korkeampien voimien tunnustukset, ei merkitse, että sinulle annetaan automaattisesti asioita. Sinun on tehtävä työtä asioiden eteen fyysisyydessä. Kohtaamasi esteet ovat elämän oppitunteja, joita suunnittelit itsellesi lisäämään viisauttasi. Sinun on selvitettävä ne siirtyäksesi eteenpäin.
 
Jos joku kertoisi sinulle, että sinulla on kyky parantaa toisia, tekeekö se sinusta automaattisesti lääkärin tai energiaparantajan? Ei! Sinun on otettava aikaa ja etsittävä oikeat ihmiset kouluttamaan sinua parantamistaidoissa tai -menetelmissä. Jos istut ja sanot: "Olen siunattu" ja odotat, että kaikki annetaan sinulle, elämäsi on juuri sellaista, kuin se on nyt.
 
Sinun on käännyttävä sisäänpäin ja löydettävä tieto, mistä nuo ylennetyt sielut puhuivat. Se on sinussa ja sinua, ei jotain heidän sinulle välittämää. Omalla voimallasi voit saada sen, mitä etsit. Sinun on laitettava energiasi ilmentämiseen. Lakkaa odottamasta, että toiset antavat sinulle - tuo itsellesi nyt se, mitä tarvitset.
 
Kysymys:
Mestarit, viikkoja sitten menin ostoskeskukseen tyttöystäväni kanssa. Yhtäkkiä tunsin valtavan tiheän energiaolemuksen tulevan ylhäältä. Minulta meni melkein tajunta, sydän hakkasi, pelkäsin, että menetän hallinnan, ja tuskin pystyin keskittymään ajatuksiini. Kamppailin tajuntani pitämiseksi yli puoli tuntia. Tyttöystäväni tunsi tuon olemuksen, muttei yhtä voimakkaasti kuin minä, ja luulen, ettei kukaan väkijoukosta tuntenut sitä. Minulla on aiempia kokemuksia olentojen, haamujen ja eksyneiden sielujen kohtaamisesta, mutta tämä kerta oli erilainen - se ei pyörinyt ympäri, se vain putosi. Jotkut sanovat sen olleen energiapyörre. Aluksi luulin sitä jonkinlaiseksi psyykkiseksi hyökkäykseksi. Oliko tämä (negatiivinen) energiapyörre? Vaikuttiko se myös toisiin ihmisiin väkijoukossa (tiedostaen tai tiedostamatta)? -SMD, Malesia
 
Vastaus:
Ollakseen tietoinen edes jossain määrin ympärillään olevasta energiasta on oltava avoin aistimaan se. Aivan kuten täytyy olla empaattinen toisen ongelmille voidakseen ymmärtää, missä kohtaa tuo ihminen on, ja täytyy lähestyä toisia ja omaksua heidän tuskansa. Kaikki eivät tunne energiaa, koska ensinnäkään he eivät usko sen olemassaoloon ja toiseksi he sulkeutuvat kaikelta yhteydeltä toisiin.
 
Ihmiset jotka kulkevat elämän läpi tiedostamatta mitään, paitsi omat ongelmansa, eivät pysty aistimaan lainkaan - ja tällaista on valtaosa yhteiskunnasta. Toiset, kuten sinä, haluavat kokea kaikkea, mikä on mahdollista elämässä, joten olet täysin avoin kaikelle, mitä maailmassa tapahtuu.
 
Tämä ei ollut psyykkinen hyökkäys sinua vastaan, vaan altistuminen valtavalle negatiivisuusmäärälle. Koska elät enimmäkseen positiivisissa ajatuksissa ja teoissa, tämä iski sinuun kuin paloletkun painesuihku. Se erosi aiemmista kokemuksistasi, koska siinä ei yksittäinen inkarnoitumaton sielu leijaillut negatiivisen energiansa kanssa, vaan siinä oli kerääntynyttä negatiivisuutta.
 
Samanlaiset vetävät toisia puoleensa ja joskus pysyvät paikoillaan jollain alueella, kunnes jokin saa ne liikkumaan eteenpäin. Pyörteet ovat pyöriviä energiamassoja, jotka voivat rajoittua tietylle alueelle tai yhdistyä syvempään lähteeseen ja jatkaa lisäenergian tuottamista. Kohtasit kasautuneen negatiivisuuden energiapyörteen. Se pyöri kuin tornado ja sinut imettiin siihen. Suuri määrä nuoria ihmisiä oli viettänyt aikaa tällä alueella suunnittelemassa, miten kostaa kahdelle ihmiselle, joiden he ajattelivat olleen epäkunnioittavia itseään kohtaan.
 
Silloin kun olet ulkona ja julkisilla alueilla, olisi hyvä ajatus peittää itsesi suojaavaan valkoiseen valoon, jottet ole niin haavoittuva negatiivisuudelle.
 
Kysymys:
Mestarit, tiede on vahvistanut, että homo sapiens on ollut maisemissa yli 100 000 vuotta. Historiatiedostot osoittavat, että uskonto on esitelty vasta 10 000 vuotta sitten. Mitä tapahtui noiden 90 000 vuoden aikana? Eivätkö ihmiset olleet valmiita ottamaan vastaan uskonnollisia opetuksia? Jätettiinkö meidät ulkopuolelle, kunnes kehityimme korkeampaan ymmärrystilaan? -Patrick, Singapore
 
Vastaus:
Se oli suunnilleen 100 000 vuotta sitten, kun nykyajan ihmisen edeltäjä alkoi löytää tapoja kommunikoida. Sen ensimmäinen huoli oli kyetä yhteistyöhön selviytymiseksi. Harvoilla oli mitään tietoa tai ymmärrystä mistään hengistä tai olennoista niiden tavallisten ihmisen ulkopuolella, jotka jakoivat heidän tilansa. Sitten kun tultiin esi-isiin ja ei-fyysisten energioiden kontrolloimiseen, he välittivät vain tarinoita isältä pojalle taikauskona. Kenelläkään ei ollut aikaa päättää, mitä uskomuksia käyttää toisten käyttäytymisen kontrolloimiseen.
 
Elämä oli aina negatiivista ja positiivista, joten noin niiden 90 000 vuoden jälkeen, jolloin tarvittiin kaikki energia selviytymiseen, jotkut jotka halusivat käyttää toisten pelkoja kontrollointivälineinä, muodostivat palkitsemis- ja rankaisemisjärjestelmän. Ensin sitä pidettiin hallinnollisena tai sosiaalisena järjestelmänä, mutta sitten päätettiin tuoda mukaan ei-fyysinen puoli, mikä iskostaisi pelkoa ja antaisi ylimääräisen kontrollikerroksen. Uskonto oli syntynyt.
 
Järjestäytyneet uskonnot alkoivat kouluttamattomien kontrollointitapana. Heille kerrottiin, että he olivat liian tyhmiä ymmärtämään jumalista ja hengistä ja että uskonnolliset johtajat huolehtisivat kaikesta heidän puolestaan, kunhan he tekisivät täsmälleen, mitä käskettiin. Väitettiin myös, että nämä samat johtajat suojelisivat heitä helvetiltä ja varmistaisivat, että he menisivät kamalasta maaelämästään taivaaseen.
 
Valaistuminen on seuraava askel ihmisen kehittymisessä. Kaikki yksilöt ovat täysin kykeneviä oppimaan itsestään ja sieluolemuksestaan, mikä on Lähteen osa. Ulkopuolisen jumalan etsimisen sijasta ihmiset tunnistavat ymmärtämällä sieluaan, että heillä on pala tuota jumaluutta sisällään.
 
Kysymys:
Mestarit, viimeaikoina henkinen fokukseni on ollut valaistumisen ymmärtämisessä. Uskon, että olen nähnyt sieluolemukseni, joka säteili valkokultaisessa valossa meditoinnin aikana. Tämä olemus oli kuitenkin vähän etäällä. Äskettäisessä unessa oli hääpäiväni aamu. Minulla oli valkoinen leninki, muttei valkoisia kenkiä (ajattelin, että mukavat ruskeat kenkäni riittäisivät) ja käteni tarvitsivat manikyyrin. Tulkitsen tämän unen niin, että tarvitsen enemmän kokemusta (ruskeat kengät) ja minun tarvitsee luoda enemmän (käsien manikyyri), mutta sieluni integroituminen (hääpäivä) on lähellä. Oletteko samaa mieltä? Kiitos! -Sharon, USA
 
Vastaus:
Sinulla on hyvin aktiivisia oppaita ja kuten kaikki oppaat joille annetaan vapaus, he rakastavat hauskan pitämistä kanssasi. Unesi ovat yksi helpoimmista tavoista, joilla näet tai kuulet ei-fyysiset auttajasi. Ne puhuvat vertauksilla. Saamiesi näkymien rinnalla on myös energiaa, mikä sallii sinun tulkita, mitä he sanovat.
 
Sieluolemuksesi jonka olet nähnyt valkokultaisena valona, puhtaimpina väreinä, tulee myös tunteen kera. Tämä aistimus on ehdotonta rakkautta. Tämä osa visiotasi kertoo sinulle, että sinulla on sisälläsi ehdotonta rakkautta, mutta et ole hyväksynyt, että voit kosketta ja käyttää tätä puhtautta ja tulla siksi ihmismuodossasi - tai kuten me usein sanomme: et rakasta itseäsi riittävästi.
 
Häät ovat fyysisen ja ei-fyysisen tai henkisen puolesi yhdistymistä. Ruskeat kengät ovat roikkumista fyysisen tai kolmannen ulottuvuuden egoperustaisessa tuomitsemisessa. Sinun täytyy päästä eroon tuomitsemisesta ja siirtyä arviointiin, jolloin et näe mitään oikeana tai vääränä ainoastaan olevan.
 
Manikyyri on niiden elämän oppituntien viimeistelyä, joita edelleen on epäilyksinä ja pelkoina olemassaolostasi. Kun näet jonkin näistä maisemissa, kysy, miksi se on ja mitä tunnet siitä, jotta voit ymmärtää sitä täydemmin. Oppaasi kertovat sinulle, miten lähellä olet, ja ne kannustavat sinua ottamaan nuo viime askeleet loppuunsaattamiseen.
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: