WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 20. syyskuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTEN Iloitsetteko matkastanne?


Kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 17.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


ArkkiEnkeli Uriel

Iloitsetteko matkastanne?

Se tuomitseminen mitä teette polustanne ja näkemistänne tuloksista, ovat menneisyydessä luomienne asioiden tunteellista tuomitsemista. Tuomitsemisen kautta kysytte, tekeekö jokin teistä onnellisen - mikä on tunne. Mutta te etsitte iloa - mikä on energiaa. Luotteko siitä käsin, että haluatte olla tyytyväinen tuloksiinne, vai leimaatteko luomuksenne ilmentymishetken ilolla? Oletteko onneton ja surullinen, silloin kun luotte jonkin muutoshalun? Sillä se mitä luotte, ei voi olla erilaisessa tai korkeammassa energiassa, kuin itsellänne on. Oletteko valmis iloitsemaan polustanne?

Vaikka kiitollisuus luo enemmän sitä, mistä voitte olla kiitollinen, se voi olla vaikeaa tilanteissa, mitkä tekevät teistä surullisen, ovat ristiriidassa haluunne tyydyttävämmästä elämästä eivätkä tuo iloa, rauhaa, rakkautta tai yltäkylläisyyttä. Mutta kaikki se mistä olette tietoinen tällä hetkellä, luotiin menneisyydessä. Jos ette luoneet menneisyyttänne ilossa ja ilon energiasta, ette nauti siitä nykyhetkellä.

Vastaus tämän hetken nauttimiseenne löytyy ilosta ja siitä, miten sen energia siirtyy menneisyydestä nykyisyyteen. Sen sijaan että keskitytte siihen, mistä ette nauti, miettikää energiaa, mitä käytitte sen luomiseen. Silloin kun haluatte olla onnellinen, luotte tunteista. Silloin kun luotte ilosta, asetatte energia-aikomuksen, mikä on paljon voimakkaampi. Tunteet ovat mielen ulottuvuudessa, ilo on korkeammissa henkiulottuvuuksissa.

Älkää käyttäkö tätä tarkastellaksenne ilottomia asioita elämässänne ihmetellen, miten voitte muuttaa ne iloisemmaksi. Toimikaa nykyisyydestä, ei menneisyydestä. Ilo alkaa aikomuksesta, ei tuomitsemisesta ja se vaatii uskoa ja luottamusta. Asettakaa aikomukseksi ilo tässä hetkessä ja olla ilossa luodessanne todellisuutenne joka askelta. On korkeinta värähtelyä, mitä voitte saavuttaa, kun päätätte olla ilossa matkallanne.


ELÄMÄÄ VALAISTEN

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: