WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 8. syyskuuta 2012

Neitsyt Maria - pyhä äiti


~♥~

Neitsyt Maria - pyhä äiti

~♥~
Sininen on Neitsyt Marian väri ja symbolisoi uskollisuutta ja viattomuutta.

~♥~


Jumalansynnyttäjän Neitseen Marian syntymäjuhla on


8. syyskuuta,


ja


9. syyskuuta hänen vanhurskaiden vanhempiensa Joakimin ja Annan muisto.


~♥~


Jeesuksen äiti Maria on lähinnä sellaista naiseutta, jolle kristinuskokin voisi antaa jumalattaren aseman. Hän synnytti neitsyenä pojan Jumalalle. Erityisesti katolisessa kirkossa Neitsyt Marian rooli on merkittävä: hänelle on kirkoissa rakennettu omia alttareita, häntä rukoillaan, ja paavi Pius XII on vahvistanut julistuksella hänen ylösnousemuksensa taivaaseen.


Uskotaan, että äidillinen rakkaus antaa Marialle mahdollisuuden puhua pojalleen Jeesukselle ihmisen puolesta. Neitsyt Maria on ilmestynyt ihmisille erilaisissa näyissä ja ihmeissä kautta vuosisatojen, ja parhaimmillaan ilmestyksiä on ollut todistamassa jopa tuhansia ihmisiä yhtä aikaa.


Jumalattarena Maria edustaa äärimmäistä lempeyttä, kärsivällisyyttä ja suurinta mahdollista äidinrakkautta. Marian viestin ydin on uskon, toivon ja rakkauden sanoma. Usko ihmeisiin, ja luota siihen että rukouksesi kuullaan, ja niihin myös vastataan.


~<3 font="font" nbsp="nbsp">
ps. 
Jeesuksen äiti saattoi olla avatara tai ainakin edustaa tällaista....
Hindulaisuudessa avataara (sanskr. "se joka laskeutuu") on Vishnu-jumalan inkarnaatio, siis mikä tahansa niistä hahmoista, joissa Vishnu näyttäytyy.  

http://www.ort.fi/kirkkovuosi/jumalanaeidin-syntymaejuhla

Ei kommentteja: