WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 25. syyskuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 200Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
23.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Kuten olette jo kenties huomanneet, ilma on täynnä huolestuneisuutta ja levottomuutta ja monet teistä tuntevat huonovointisuutta ympärillänne nyt pyörivien energioiden vuoksi. Valo lisääntyy - ei hitaina ja vakaina lisäyksinä nyt, vaan intensiivisinä energiaräjähdyksinä, jotka alkavat transformoida monia asioita ympärillänne. Mutta sen myötä tiheämmät energiat alkavat kiukutella vielä lisää. Aivan kuten vuoroveden vaihtuessa ja veden vetäytyessä rannikolta, monia pimeitä sieluja vedetään pois rannoiltanne. Mutta ne eivät lähde vapaaehtoisesti ja kun jatkuvasti lisääntyvä valo työntää niitä pois rannoiltanne, ne käyttävät kaikki raihnaat voimansa ja potkivat kaikkiin mahdollisiin suuntiin. Ja monet teistä tuntevat niiden purkaukset. Älkää siis antako niiden huijata teitä ajattelemaan, että teistä tulee yhtä raihnainen kuin ne ja että teiltä on katoamassa ote tähän koko prosessiin. Ne haluaisivat ottaa teidät mukaansa, kun ne uppoavat vielä syvemmälle kukistumisen epätoivoon, ja ne ovat myös erittäin hyviä siinä.

Tietäkää, että nämä ahdistusenergiat joita ne lähettävät, on tarkoitettu vain satuttamaan teitä - ei auttamaan - ja jos lankeatte tähän ansaan, on todella helppoa kadottaa fokuksensa. Ne ovat kavalampia, kuin voitte kuvitella, ja ne ovat erittäin hyviä manipuloimaan toisia lähettämillään signaaleilla. Niinpä jos tunnette itseänne vähintäänkin ravisteltavan näinä päivinä, yrittäkää mennä tämän levottomuuskerroksen läpi takaisin keskukseenne. Ja kutsukaa meitä, kun autamme mielellämme teitä taas kerran vakautumaan. Tämä ei ole heikkouden merkki - kaukana siitä - koska teitä kaikkia ravistaa jollain tavalla tämä hysteria, mitä ympärillänne olevat ilmaisevat.

Te olette rohkeimmista rohkeimpia, mutta tarvitsette tukea, silloin kun nämä olennot kurkottavat epätoivoisesti vetämään teidät mukanaan. Tämä ei ole minkäänlaista kritiikkiä, pelkästään muistutus, että teillä on meidän tukemme koko ajan, ja näin pyydämme lähestymään meitä, jos tunnette olevanne tavallista haavoittuvampi. Olette hyvin voimakkaita, mutta vahvimmatkin teistä tuntevat tämän pohjavirtavedon, mitä aikaansaavat nämä luotanne pois vedettävät voimat. Älkää siis soimatko itseänne, jos tunnette vähän horjuvanne tällaisina aikoina. Antakaa meille vain vinkki ja ojennamme teille käden - ja iloisesti, koska enemmän kuin ilahdumme avuksi olemisesta. Sitä vartenhan olemme täällä. Sillä olette veljiämme ja sisariamme nyt ja ikuisesti.


SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 200
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: