WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 29. syyskuuta 2012

Kaksoisliekki meditaatio

Tämä alla oleva meditaation on suomennettu
Birgit Anderssonin julkaisusta:

KAKSOISLIEKKI MEDITAATIO
Monet kysyvät kuinka saada yhteys Kaksoisliekki energiaan.
Tämän meditaation myötä voit yhdistää itsesi siihen:
Anna itsellesi aikaa rauhoittua, voit sytyttää kynttilän tai kaksi, laittaa kaunista musiikkia soimaan tai nauttia vain hiljaisuudesta.

Visualisoi kulkevasi sydänchakraasi, kulje sydämeesi ja syvällä sydämessäsi tunne kuinka se on elävä, sykkien ykseydessä yhdessä maailmankaikkeuden kanssa. Tunne puhdas onnellisuuden tunne siitä, että kuulut johonkin. Pyydä oppailtasi, että saisit tuntea kaksoisliekki energian, sinun kallisarvoisen kaksoisliekki energian ja tunne kuinka sulat ykseyteen yhdessä pyhän kaksoisliekki energian kanssa. Tunne ja visualisoi kuinka energia virtaa sydämestäsi maailmaan, syleillen ja ympäröiden kaiken elävän energian.

Pyydä nyt Valonopastasi tuomaan sinut ykseyteen yhdessä kaksoisliekkisi kanssa, ja tunne tama syvä, puhdas rakkaus. Pysy tässä energiassa, anna sen parantaa kaikki haavasi sekä kohottaa henkeäsi. Kuuntele viesti kaksoisliekiltäsi.

Kun ihmiset meditoivat yhtäaikaisesti ykseydessä, energia voimistuu moninkertaisesti, siksi yhteismeditaatiot ovat hyviä sielun kasvuun, tapahtui se sitten fyysisesti yhdessä tai muulla tavoin.
Tätä voi tehdä vaikka päivittäisenä meditaationa.

Rakkaudella,
Birgit

Ei kommentteja: