WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 20. syyskuuta 2012

Syyskuun kuukausivisioita LUOTTAMUKSESTA KIINNIPITÄMINEN - SORMENPÄILLÄ!

Syyskuun kuukausivisioita
LUOTTAMUKSESTA KIINNIPITÄMINEN - SORMENPÄILLÄ!

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
16.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kun naiset saavat tietää olevansa raskaana, heille annetaan laskettu aika, vaikka täysiaikaisena raskautena pidetään 38-42 viikkoa ja vain noin 5% naisista synnyttää laskettuna päivänä. Kun nainen lähestyy tuota päivämäärää, hän alkaa usein tuntea innostunutta odotusta sekoittuneena ahdistukseen synnytyksestä. Jos laskettu aika menee ohi, täysin toisia tunteita alkaa tulla esiin. Mitä jos hän ei synnytä luonnollisesti? Onko vauvalla kaikki hyvin? Hän alkaa tavallisesti saada paljon toisten aiheuttamia paineita, vaikkei hän olisi vielä saavuttanut täyttä aikaa. Äärimmäisimmissä tapauksissa joillekin naisille kerrotaan, että heidän kehonsa ei kestä tämän vauvan luonnollista synnytystä, vaikka tämä onkin totta vain pienellä prosenttiosuudella. Tämä paine ei yhtään auta ja lisää tarpeetonta stressiä siihen, mikä on jo hyvin tunteikasta ja haastavaa aikaa ja minkä pitäisi olla hyvin pyhää ja iloista aikaa. Tästä syystä olisi fantastista, jos naisille annettaisiin "laskettu aikaväli". Naiset voisivat rentoutua lasketun ajan kuukauteensa helpommin, kuin kasattaessa kaikki omat ja toisten odotukset yhteen paineilla ladattuun päivään.

Tätä vuodesta 2012 ja erityisesti 21.12.2012-päivästä on tullut. Yksi suuri ja lihava päivä, joka häämöttää kaikkien yllä aivan hullun paineen kera. Mitä ihmettä tapahtuu, jos heräämme 22.12. eikä mitään ole tapahtunut? Mitä jos heräämme ja ihmiskunta on edelleen "raskaana", ilman mitään merkkejä uuden maailman syntymästä? No, ei olisi totta, ettei meillä olisi mitään merkkejä. Aivan kuten raskautensa viime päiviin pääsevällä naisella on aivan varmasti merkkejä siitä, että synnytys "uhkaa" tavalla tai toisella, mekin koemme kaikki merkkejä siitä, että olemme massiivisen kvanttihypyn partaalla ihmishistoriassamme. Kuitenkin - aivan naisen tapaan - myös meillä on luonnollisia hetkiä, jolloin meistä tuntuu, että olemme "raskaana" ikuisesti, ikään kuin tämä "synnytys" ei tapahtuisi koskaan ja kaikki voimamme menee siihen luottamiseen, että kaikki tapahtuu täsmälleen niin, kuin pitäisi, ja täsmällisesti ajallaan.

Kenties olisi ollut hyvä ajatus saada aikaväli merkiksi tästä siirtymästä sen sijaan, että keskitytään niin paljon yhteen päivämäärään. Tämä ei ole yritystä tuoda uutista, että tämä siirtymä ei tapahdu, eikä tämä ole yksi niitä lähetyksiä, jotka sanovat: "Voi, kyllä se tapahtuu, mutta se tapahtuu itse asiassa 2014 … 2020 … 2356." Ihmiskunta tekee siirtymää ja kun hyvin monet ihmiset tuntevat kollektiivisesti samalla tavalla, saavat samoja viestejä, heillä on samoja oivalluksia, niin luulen, että voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että kyllä, olemme aivan ehdottomasti "raskaana" ja kyllä, uuden luvun synnyttäminen elämäämme on tapahtumassa meillä kaikilla.

Tässä kohtaa ei tiedetä yksityiskohtia - milloin, miten, mitä. Meillä voi olla "harjoitussupistuksia" (koko ajankohtainen tunnevuoristoratamme) ja voimme katsella ultraääniä (nähdä visioita) - kaikkea mitä haluamme - mutta luulen, että siihen saakka kunnes näemme jotain mielen räjäyttävän poikkeuksellista, olemme kuin tuo raskaana oleva nainen, joka ei jollain pienellä tasolla itse asiassa usko ennen synnytystä, että hän saa oikean vauvan, ja sitten hän huomaa sanovansa uudestaan ja uudestaan: "Voi hyvä luoja, se on oikeasti vauva!"

Asioiden suuressa suunnitelmassa olemme 26 000 vuoden syklin viime päivissä. Raskaustermein olemme muutamassa viime minuutissa ennen lasketun ajan keskiyötä. Tietysti kaikki pelkomme tulevat pintaan. Tietysti alamme huolestua ja epäillä, tapahtuuko se ajoissa - jos ollenkaan. Tietysti asetamme valtavan määrän painetta siihen, että tuo yksi päivämäärä tuo massiivisen muutoksen.

Tämä aikajakso testaa sisäistä uskoamme enemmän kuin koskaan. Ei uskoamme johonkin uskontoon tai johonkin, mistä olemme lukeneet tai kuulleet, tai edes kalenteriin. Sillä useimmilla meistä ne oivallukset, tuntemukset ja tietämykset mitä meillä on ollut tästä ajasta, ovat tulleet sisältä - varmasti niiden ulkoisten lähteiden vahvistamina, jotka ovat olleet linjassa sisäisten tuntemustemme kanssa, mutta loppupeleissä nuo ulkoiset lähteet ovat vain vahvistaneet, laukaisseet ja herättäneet sen, mikä on aina ollut sisällämme.

Niinpä se mitä tunnemme nyt - supistusten välissä, luottamuksen, selkeyden ja ilon hetkien välissä - ovat uskonkriisin hetkiä. Mitä jos kaikki se mitä olemme uskoneet syystämme olla täällä, ei ole totta? Mitä jos emme koe muutoksen kvanttihyppyä elämämme aikana? Mitä jos ihmiset vain "huristavat" eteenpäin ottaen pieniä edistysaskelia siellä täällä, muttei mitään sen massiivisen siirtymän kaltaista, mitä olemme aina kuvitelleet? Mitä se merkitsee meille? Kysymme itseltämme: "Mitä se merkitsee henkilökohtaisesti minulle … kuka ihme ole silloin ja mitä ihmettä edes teen täällä?" Jokseenkin tätä monet ihmiset ajattelevat ja tuntevat tällä hetkellä.

Okei, mennäänpä tähän hetkeksi. Onko tässä teoriassa ylipäätään mitään tolkkua? Onko siinä tolkkua, että olet aina intuitiivisesti tiennyt jotain, mistä luit vuosia myöhemmin, että oli tieto, minkä jakoivat toiset, alkuperäisasukkaiden vanhimmat, muinaiset profetiat ja ne olisivatkin erillisiä sattumia? Onko siinä tolkkua, että jokainen luu kehossasi kertoo, ettemme voi jatkaa entisellä tavalla, ja kaikki jatkuu silti samaan malliin?

Monet ihmiset sanovat, että olisi ihme, jos asiat muuttuisivat tällä planeetalla. Mutta itse asiassa ei, se ei vaatisi ihmettä. Se vaatisi totuuden paljastumista. Ne uudet tavat joita olemme kuvitelleet, eivät ole mitään scifi-keksintöjä jonkun tulevan sukupolven nähtäväksi. Ne ovat todellisia, jo olemassa olevia - ne ovat ainoastaan olleet meiltä aivan liian kauan piilossa. Ongelmat joita kohtaamme ihmiskuntana, eivät ole ilman ratkaisua - ratkaisut eivät vain ole olleet mahdollisia niin kauan, kun meille on kerrottu "ettei sitä voi parantaa", tai "meillä ei ole rahaa auttaa", kun todellisuudessa on paljon hoitoja ja paljon rahaa - se ei ole ainoastaan oikeissa käsissä. Mielenkiintoista kyllä, kuten olen kertonut aiemmin, sana "apokalypsi" mikä on liitetty näihin aikoihin tuhona ja hävityksenä, merkitsee itse asiassa "sen paljastumista, mikä oli piilossa". Nyt se kuulostaa vapauttavalta ja voimaannuttavalta, kaukana tuhosta ja hävityksestä.

Kuvittele jättimäinen kupla. Kuvittele nyt paljon pienemmän kuplan, pikkuruisen kuplan, leijuvan tuon jättimäisen kuplan ympärillä. Jättimäinen kupla edustaa suurempaa todellisuuttamme, mikä on täynnä kaikkea, mikä on mahdollista hetkellä - ei energiapotentiaalina, vaan fyysisesti ja kirjaimellisesti. Hoitoja terveysongelmiin ja selkeyttä niiden syistä, ilmaista energiateknologiaa, teleportaatioportaaleja, pääsy toisiin ulottuvuuksiin, kestävän kehityksen asumista, vapaata puhtaan veden saantia kaikille ja paljon muuta. Pienempi kupla sisältää ihmiskunnan - voi, miten kupla rajoittaa meitä.

Olipa kerran kourallinen ihmisiä tuon ihmiskunnan keskellä ja he huitoivat käsillään. He pystyivät näkemään kuplan läpi suuremman kuplan. Sitten useampia ihmisiä liittyi heihin, he huusivat ja jakoivat tietoa, mutta heidän sanottiin olevan hulluja tai heidät vangittiin tai poltettiin roviolla. Tällä hetkellä miljoonat ihmiset keikuttavat tuota kuplaa kaikilla voimillaan, jalkojen ja käsien työntäessä hurjasti. Ihmiset ovat saaneet tarpeekseen hillitsemisestä, tarpeekseen rajoista ja rajoituksista, tarpeekseen niiden pettämisestä ja valehtelemisesta, jotka tietävät suuremmasta kuplasta ja ajattelevat, ettei ihmiskunta ole valmis totuuteen.

Viha, intohimo, epätoivo ja turhautuminen mitä tunnet nyt, tulee uupumuksesta siihen tosiasiaan, että ihmiskunta on edelleen tässä kuplassa, sekä sitä tiedosta, mitä sen ulkopuolella on saatavilla. Tämä kupla on valmis puhkeamaan, joten jatka keikuttamista!! Nyt ei ole aika nyyhkyttää, että olemme saaneet tarpeeksemme. Kaikilla on eri tehtävä, joten on omasi sitten keskittyä visioon paremmasta maailmasta tai mennä tekemään jotain positiivista, niin kaikki on hyvää. On aika kaikkien kapinallisten, sotureiden, äitien, isien, lasten, heränneiden, valotyöntekijöiden ja totuuden etsijöiden julistaa kollektiivinen oikeutemme suurempaan todellisuuteen. Se on uusi maailmamme.

Monet tuntevat pettymystä, kun lähestymme tätä häämöttävää "laskettua aikaa" edessämme. Monet meistä ovat aina tienneet, ettei elämä ole täällä sellaista, kuin sen on tarkoitus olla. Tosilla tuo tietämys on herännyt vähitellen. Olemme nähneet ihmisten työskentelevän työpaikoissa, mitä he vihaavat, kamppailevan taloudellisesti, kärsivän terveytensä vuoksi ja tuntevan onnettomuutta ja näemme hyvin erilaisen potentiaalin, minkä tiedämme olevamme luomassa täällä elinaikanamme. Olemme nähneet, että järjestelmät täällä - politiikka, media, koulutus, lääketiede, asuminen, sosiaalihuolto - ovat ylösalaisin ja takaperin. Missään ei ole tolkkua.

Siinä ei ole tolkkua, että löydämme rahaa sotiin, mutta tapahtuu jatkuvia budjettileikkauksia terveydenhoidosta ja koulutuksesta. Siinä ei ole tolkkua, että ne jotka tekevät paljastuksia hallituksista, armeijasta, pankkilaitoksesta ja suuryrityksistä, painostetaan pysymään hiljaa tai heidät sivuutetaan, samalla kun media raportoi viimeisimmästä Hollywood-erosta! No, siinä on tolkkua, silloin kun tiedät, että asiat on järjestetty palvelemaan muutamia monien kustannuksella, mutta nuo monet ovat nyt heräämässä ja ravistamme tuota kuplaa!

Kyllä, on ollut muutosta. Kyllä, on ollut edistymistä. Kyllä, nyt on miljoonia heränneitä ihmisiä enemmän kuin 20 vuotta sitten tai edes kaksi vuotta sitten. Kyllä, on enemmän tietoisuutta tiettyihin asioihin liittyen. Luulen, että meidät on pitänyt mukana sen tietäminen, että suuri muutos tapahtuu elinaikanamme ja olemme viime vuosina alkaneet nähdä merkkejä sen tapahtumisesta todella. Kuitenkin samaan aikaan jonkin aiheuttaa syvintä sydänsuruamme tällä hetkellä: mitä jos se ei tapahdu niin laajasti, kuin olemme kuvitelleet? Se on suurin pelkomme.

Kyllä, tiesimme, että kaikki pelkomme tulisivat esiin näinä aikoina, jotta varmistaisimme niiden puhdistamisen mahdollisimman hyvin! Puutteen pelko - puhdistettu! Sitoutumisen pelko - puhdistettu! Pelko muutoksesta ja kaikesta siihen liittyvästä - puhdistettu, ja olemme valmiita ja valmistautuneita tekemään sen, mitä meidän on tehtävä! Mutta siihen emme ehkä ole valmistautuneet, että kolme kuukautta ennen "laskettua aikaa" heräämme siihen, mitä valtavirtatelevisiossa on. Todella surkeat tositv-ohjelmat ja uutismedia, joka lukee kokonaisuudessaan samaa käsikirjoitusta. Useammat ja useammat ihmiset sulkevat sen ja luojan kiitos, meillä on paljon vaihtoehtoisia, upeita ja tietoisia uutislähteitä valittavana nyt, mutta en halua pyytää anteeksi sanoessani, että on jo enemmän aika!

Emme välittäneet, että "veistelimme" vähitellen tätä juttua. Työstäen sisäistä kasvuamme ja palvellen tavalla, mihin tunsimme kutsun. Emme välittäneet, kun toiset eivät ymmärtäneet meitä tai olivat piittaamatta meistä tai pilkkasivat meitä. Tunnelin päässä oli valoa, eikö niin? Eikö niin?

Kyllä, elämä on jatkuvaa kehittymistä. Kyllä, muutos vaatii aikaa. Miksi kuitenkin hyvin monilla meistä - itse asiassa miljoonilla - on polttava tietämys sisällään, että olemme täällä todistamassa merkittävää muutosta ja osallistumassa siihen? Ei ainoastaan tavallista vuosikymmenen vaihtumista, vaan merkittävää ja totaalista kvanttihyppymuutosta ja yhteiskuntareformia tälle planeetalle ja ihmiskunnalle. Muutosta parempaan.

Luulen, että useimmilla heränneillä ihmisillä on hyvin filosofinen näkemys elämästä. "Que sera sera, se tulee, mitä tulee. Tämä on upea asenne, vaikka meidän on myös muistettava, että olemme kaikki voimakkaita kanssaluojia ja se mitä tulee, on, mitä haluamme sen olevan. Mitä siis haluamme sen olevan? Visiomme, eikö niin? Voit olla varma, että vanha valta ei vain istuskele que sera sera -asenteella. He tietävät näiden aikojen voimapotentiaalin. He tietävät "lasketun ajan" merkityksen. He tietävät, että olemme käännekohdassa, tienhaarassa. Ja voit olla varma, että heidän politiikkansa ei ole: se tulee, mitä tulee. Voit olla varma, että he tekevät kaikki temput ja rituaalit nyt varmistaakseen, että se mitä tulee, on, mitä he haluavat sen olevan. Vaikka heidän haluamansa ei olekaan hyväksi maapallolle tai 99%:lle väestöstä. Vaikkei heidän haluamansa olekaan kestävää kehitystä, ei fyysisesti eikä energeettisesti, eikä siirrä meitä korkeampaan taajuuteen.

Meillä on kaikki puolellamme. Koko universumi tukee meitä. Aurinko tukee meitä - niin haastavia kuin auringonpurkaukset saattavat ollakin meille tunteellisesti ja fyysisesti sekä sähköverkoillemme, se auttaa meitä siirtymän keinotekoisista voimalähteistä aitoihin voimalähteisiin kaikilla tasoilla. Galaktiset asetelmat tukevat meitä. Korkeammat energiat joihin olemme siirtymässä, tukevat meitä. Emme voisi nyt epäonnistua, vaikka yrittäisimme. No, ei kokeilla sitä, mutta tiedät, mitä tarkoitan.

Näen kuvan miljoonasta ihmisestä, jotka yrittävät työntää jättimäisen tynnyrin esteen yli. Pääsemme "työntö, työntö" -rytmiin ja sitten se kierii vähän taaksepäin. Sitten taas työnnetään ja työnnetään ja taas se kierii taaksepäin. Haluamme jo antaa periksi ja myöntää tappion. Kuvittele itsesi tuohon kuvaan. Tiedät, mitä se vaatii. Vauhtia. Työntö, takaisin, työntö, takaisin, työntö, takaisin, työntö, työntö, työntö ja sitten suuri työntö ja se menee esteen yli. Vaikka olemme poikki tuntien (elämien) hikoilusta yritettyämme saada tämän tynnyrin esteen yli, olemme vähän hämmästyneen järkyttyneitä, sitten kun se oikeasti tapahtuu! Seuraavaksi huomaat tynnyrin kierivän mäkeä alas kiihtyvää tahtia ja kaikki juoksevat sen perässä huutaen "ptruu, ei niin nopeasti!!!" Hah-hah, eikö olekin hauskaa. Muutos tulee vihdoinkin ja se tulee niin massiivisella ja nopeutuneella tavalla, että sanomme kaikki: "Voi hyvänen aika, tämä kaikki tapahtuu melko nopeasti, eikö vain?" Jokin kertoo minulle, ettemme kuitenkaan valita siitä.

Ilmassa on ollut viime aikoina valtavaa surun ja murheen tunnetta. Jotkut ovat tunteneet sen "mitä väliä" -energiana, kyllästymisenä siihen mitä teet ja pettymyksen tunteena. Elämämme läpi 26 000 vuoden syklin loppua ja olemme uuden syklin sarastuksessa. Meille ei opeteta tästä kouluissamme. Mediamme ei opeta meille, mitä odottaa. Emme ole valmistautuneet (enimmäkseen) perheemme tai yhteisömme tunnevaikutukseen.

Koemme kaikki kollektiivisesti myriadeja tunteita, joita syntyy sen loppumisesta, mitä on ollut, ja astumisesta tuntemattomaan. Se voi tuntua pakahduttavalta, hämmentävältä, haastavalta ja turhauttavalta. Emme ole koskaan ennen kokeneet tätä samalla tavalla, näin suuren ihmismäärän ollessa planeetalla. Kukaan ei tiedä tarkkaan, miten kaikki ilmenee, mutta tiedämme kaikki, miltä meistä tuntuu päivittäin, ja jakamalla tunteitamme ja kokemuksiamme voimme auttaa ja tukea toisiamme näiden aikojen läpi - päivä kerrallaan.

Tulee myös esiin muistoja viime syklin loppumisesta Atlantiksella (ei 26 000 vuoden syklin, vaan 5125 vuoden syklin loppu), jolloin asiat eivät menneet niin, kuin toivoimme. Niinpä muistomme liittävät syklin loppumisen epäonnistumiseen, pettymykseen, suruun ja tuhoutumiseen. Näin ei tarvitse olla tällä kertaa ja uskon, ettei näin ole tällä kertaa. Tunnen meidän tehneen kollektiivipäätöksen ja olemme valinneet ykseyden, rauhan ja harmonian tälle planeetalle tällä kertaa. Tätä valtaosa haluaa. Mutta on suuri työ saada nuo vanhat muistot pois tieltä!! Ne voivat tuntua tukahduttavilta! Pyydä, että niistä vanhoista muistoista Atlantikselta jotka eivät enää palvele sinua, päästetään irti nyt. Kanssaluodaanpa jo taivas maan päälle!

Nyt on aika muistaa, että olet voimakas luoja. Nyt on aika muistaa vetovoiman ja ilmentämisen laki. Nyt on aika muistaa, mitä olet aina tiennyt jossain syvällä sisälläsi sen, kuka olet, miksi olet täällä ja minkä luomisessa tulit tänne auttamaan. Tyhjennä mielesi kaikista ristiriitaisista viesteistä, joita olet saanut näistä ajoista, ja täytä sydämesi sillä, minkä tiedät olevan totta. Mikä on visiosi maapallollemme? Täytä sydämesi tuolla visiolla ja seuraa sitten sydäntäsi. Siinä kaikki.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: