WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 28. syyskuuta 2012

YRITÄTKÖ PELASTAA MAAILMAN?

YRITÄTKÖ PELASTAA MAAILMAN?

Kanavoinut John Cali (www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 25.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Olen viime aikoina jostain syystä kuulut paljon ihmisistä, joilla on rankkaa planeettamme tämän päivän tapahtumien kanssa - sodat, korruptio, talousromahdus, rikollisuus jne. He tuntevat olevansa eksyksissä, yksin ja epätoivoinen siitä, pystyvätkö he koskaan muuttamaan asioita paremmiksi.

Onko maailmamme menossa suoraa päätä helvettiin? Onko mitään toivoa, mitään valoa tunnelin päässä?

Tässä on Henki.

Henki

Te ette tulleet tähän elämään oikaisemaan maailman vääryyksiä. Ensinnäkään maailmassanne ei ole mikään väärin. Tietysti on tapahtumia ja olosuhteita, joiden monet teistä haluaisivat nähdä muuttuvan. Mutta te ette ole maailman pelastaja - ette ole sen ritari valkoisella ratsulla.

Tulitte tähän maailmaan osallistuaksenne täysin niihin kokemuksiin, joita olette päättäneet luoda. Sama pätee kaikkiin planeetalla. Olette täällä luodaksenne omia elämänkokemuksianne ja kanssaluodaksenne toisten kanssa niitä kokemuksia, joita päätätte jakaa yhdessä.

Jos toiset päättävät luoda kokemuksia, joita te pidätte negatiivisina tai huonoina, niin olkoon. Se on heidän oikeutensa.

Te ette voi tuomiota toisten kokemuksia, valintoja tai aikomuksia. Voitte vain sallia ne. Jos ette salli niitä, teette itsenne hulluksi.

Jos ette pyri omaan onnellisuuteenne niissä elämänkokemuksissa, joita olette luoneet, ette koskaan kykene auttamaan toisia löytämään omaa onnellisuuttaan.

Ainoa paikka mistä voitte auttaa toisia, on tuo rauhan ja voiman keskus sisällänne. Etsikää ensin omaa onnellisuuttanne. Sitten olette voimaantunut auttamaan niitä, joiden elämä on vaikeaa ja synkkää. Ette koskaan kykene auttamaan ketään tällä planeetalla ottamalla hänen tuskansa ja surunsa itsellenne.

Olkaa onnellinen. Pitäkää hauskaa. Sitten auttakaa toisia tekemään sama antamalla esimerkin, energiaa ja värähtelyä, mikä voimaannuttaa heitä. Ette voi tehdä heille sellaista, mitä ette ole valmis tekemään itsellenne.
 
YRITÄTKÖ PELASTAA MAAILMAN?
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: