WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 17. syyskuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 196

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 196

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
15.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Viime päivät ovat olleet intensiivisempiä kuin useimmat. Itse asiassa olette nyt kaikki saavuttaneet uuden energiatason kehossanne ja tämä jättää teidän lisäksenne merkkinsä myös yhteiskuntaan, missä elätte. Selitetäänpä.

Kuten olemme usein puhuneet, nämä energia- ja informaatioruiskeet ovat paljon enemmän kuin vain se ohikiitävä vaikutelma fyysisestä ja henkisestä uupumuksesta ja epätasapainosta, mikä tulee niiden mukana. Toisin sanoen, vaikka ne saattavat näyttää hyvin negatiivisilta, silloin kun ne istutetaan järjestelmäänne, ne tekevät teille kirjaimellisesti hyvää maailmaa. Kuten tiedätte jo erittäin hyvin, epämiellyttävyyden määrä voi hyvinkin naamioida tämän tosiasian, kun olette tietoisia vain sivuvaikutuksista ettekä tunne niiden varsinaisia vaikutuksia.

Ytimekkäämmin ilmaistuna, tunnette vain olonne huonoksi kaikista näistä kehittymisen synnytyskivuista, kun kehonne ja mielenne on vielä rekisteröimättä ns. vastasyntyneen tulemiseen. Toisin sanoen, teillä on vielä näkemättä se jälkikasvu, minkä synnyttämisen keskellä olette, koska tämän peittää enimmäkseen sumu - jollakin intensiivisen fyysisen epämukavuuden vuoksi ja toisilla hyvin epämiellyttävän henkisen laskusuhdanteen vuoksi. Mutta tämän jälkeen toivomme, että tämä hämmennyksen ja pettymyksen sumu alkaa vähän hälventyä ja alatte nähdä, mitä paljastuu esiin kirjaimellisesti oman fyysisen kehonne avulla. Sillä synnytätte monin tavoin sitä uutta maailmaa, mitä kaipaatte kovasti, koska näiden energialatausten tärkeimmät osat toteutetaan kehonne kautta.

Ja miksi näin on, kuulemme teidän kysyvän. Miksi meidän on käytettävä - joidenkin mielestä - primitiivisiä organismeja, jos olemme niitä, joita meidän väitetään olevan - nimittäin edustajia sivilisaatioista jotka ovat paljon kehittyneempiä, mitä tällä hetkellä meidän voidaan väittää olevan? No, sanotaanpa, että tämä on ollut sopimuksena koko ajan, koska tämän prosessin ei olisi sallittu ylipäätään alkaa, jos ette olisi suostuneet osallistumaan. Nimittäin tämä on paljon laajamittaisempi hanke, mitä kenties pystytte tällä hetkellä kuvittelemaan, mutta sitä ei olisi voitu edes käynnistää, jos ette olisi suostuneet vapaaehtoisesti tulemaan näihin maasidonnaisiin kehoihin kyetäkseen seisomaan valomajakkana ja kanavoimaan kaikkea tätä transformaatioenergiaa planeettaan, minkä pinnalla seisotte hyvin tiukasti.

Tämä voi kuulostaa kummalliselta, mutta on kiistämätön tosiasia, että ilman teitä näiden energiaruiskeiden ankkureina koko operaatio olisi ollut aivan turha. Näin ollen, ilman kaikkia teitä ns. jalkaväen sotilaita meidän vähemmän konkreettisten osallistujin ei olisi sallittu puuttua asioihin millään tavalla. Eikä se olisi mahdollistakaan, kun näitä energioita ei voi tehdä mitenkään tehokkaiksi ilman, että ne välitetään teidän kauttanne. Tämä on erittäin monimutkainen prosessi ettekä pysty tällä hetkellä tajuamaan sitä täysin, joten annetaanpa teille vain muutamia yksityiskohtia ja jätetään loppu myöhempään ajankohtaan.

Kuten kaikki hyvin tiedätte, se fyysinen keho missä parhaillaan asustatte, ei ole todellinen "sinä". Se on vain huolellisesti rakennettu kulkuväline, mikä mahdollistaa liikkumisenne vapaasti päivittäisissä toimissanne. Tai oikeastaan ei "vapaasti" sillä kapasiteetilla, mikä meillä on toisilla tasoilla, mutta vapaasti hyväksyttynä ihmisperheen jäsenenä. Ja sellaisena teistä on jo tullut tärkeä pelaaja tässä ns. pelissä. Nimittäin ilman teitä tällä planeetalla olisi vain "näkymättömiä" edustajia.
Älkää ymmärtäkö väärin, on monia, mutta niiden ei ole koskaan sallittu hallita vapaasti täällä.

Kuten olemme todenneet aiemmin, tämä planeetta järjestettiin alun perin harjoittelukentäksi, mitä käytettiin opettamaan monien eri sivilisaatioiden jäsenille olemista paikassa, missä asetutaan fyysiseen kehoon. Mutta kuten aiemmin puhuttiin, tämän harjoittelukentän kaappasi kauan sitten olentoprikaati itsensä huvittamiseen, kaikkien muiden täällä asuvien olentojen kustannuksella. Nyt niiden aika on lopussa, mutta sen räikeän epätasapainon muuttamiseksi mihin nämä huijarit ovat piirittäneet teidät, teidän täytyy tehdä tämän muuttamisprosessin tärkein osa nostamalla oman kehonne energian tasolle, mikä muuttaa koko tasapainon etupäässä pimeästä taas takaisin valoon.

Toisin sanoen, olette kuin valopisteitä, jotka ovat olleet himmennettyjä aionien ajan, ja nyt sytytte hitaasti mutta varmasti taas maksimitehoon. Ja nyt kun alatte loistaa aina vain kirkkaammin, myös kaikki ympärillänne alkaa erottua paljon selvemmin. Niinpä tasonne nouseminen uusiin korkeuksiin joka päivä, joka tunti, saa koko planeetan taas alkamaan säteillä. Olette majakoita, mutta teidän kaikkien yhteisponnistus loistaa kirkkaasti yli sen vaikutuksen, mitä teillä on yksittäisinä valolähteinä. Niinpä luotte käytännössä voimakkaan energiahehkulangan, mikä risteilee koko planeetalla ja saa pimeät täplät erottumaan enemmän ja enemmän, kun teidän kaikkien sisäänne ottama valo tekee kontrastista suuremman ja korostuneemman päivittäin.

Tiedämme, että sanamme saavat monet teistä raapimaan päätään hämmentyneenä, koska yritämme antaa teille suuren kuvan. Mutta summataanpa kaikki yhteen sanomalla, että vaikka teistä ehkä tuntuukin merkityksettömältä - ja tässä vaiheessa vähintäänkin epäonnistuneelta - pelaajalta, olette päähahmo koko tässä pelastusoperaatiossa. Ilman teitä emme voisi auttaa ja ilman teitä tämä planeetta millä asutte, ei koskaan pystyisi painimaan itseään irti noista pimeistä sormista, jotka yrittävät vetää sen syvemmälle pimeyteen.

Nyt aurinko on noussut lopultakin horisonttiin eikä se laske enää koskaan, riippumatta siitä miten kovasti nuo vanhat huijarit yrittävät huiskia mutaansa ympäriinsä. He jättävät merkkinsä sinne tänne, kun he sotkevat yrittäen himmentää jo läsnä olevaa valoa, mutta vaikka he yrittäisivät kuinka kovasti, he voivat jättää vain muutamia tahroja. Sillä teitä ei enää himmennetä, rakkaat ystävät, olette alkaneet säteillä tosissaan. Ja kun lähestytte taas täyttä voimaanne, valon vahvistuminen vain jatkuu ja niillä jotka eivät pysty kohtaamaan tätä voimakkuutta, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä pois ja etsiä toinen pimeä nurkka asuinpaikakseen.
 
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 196

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: