WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 7. syyskuuta 2012

VÄLITTÄKÄÄ ILOAKanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
28.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä alkavat tuntea ennustettua poreilevaa iloa. Poreilua mikä ilmenee hyvin monilla tavoilla. Ei välttämättä lottovoittona, vaan kenties jonkun tapaamisena juuri oikeaan aikaan tai jonkin juuri oikean löytämisenä - minä tahansa. Kommentoitte "tuurianne" ymmärtämättä, että tuollaiset oikeat ajat, paikat ja asiat ovat alustavia merkkejä tulevaisuudestanne.

Roolinne vuorostaan muuttuu ns. hyvien asioiden toivomisesta elämässä kertomiseksi niistä upeista asioista, joita teille on tapahtunut. Olette tienraivaaja. Vaikka saatattekin vielä löytää vaikeita polkuja rämeen poikki, uuden maan ja uuden ajan yleiskauneus salpaa henkenne. Ja niin se on, että teidän täytyy kertoa niille, jotka ovat kiinnostuneita tuloksistanne siirtymisessä pelkojenne läpi, jotta hekin elävät sen uuden maailman kauneudessa, mitä te kaikki luotte.

Kenties vaikuttaa siltä, että yksi uusi roolinne on motivoija … ja niin se on. Sillä tosiaankin monet odottavat näkevänsä, oliko matkanne ja prosessinne ponnistelujen arvoinen. Jotkut teistä näitä materiaaleja lukevista kyseenalaistavat ehkä ponnistelujensa tulokset. Kenties jatkatte työssä, mitä inhoatte, tai teillä on vaikeuksia perheen tai ystävien kanssa ettekä voi todeta mitenkään vakuuttavasti, että valitsemanne reitti uuteen aikaan on yhtä iloinen, kuin haluaisitte sen olevan.

Olemme kertoneet teille, että siirtyisitte uuteen aikaan vähitellen - ei välttämättä henkisen tai tunnepuolen ymmärryksenne osalta, vaan fyysisten toimintojenne, mukaan luettuna ilmentäminen. Sillä henkinen ja tunneolemuksenne on voimakkaampi kuin fyysinen olemuksenne. Siirtyminen fyysisiin taitoihinne liian nopeasti olisi ehkä "polttanut" fyysiset virtapiirinne.

Alatte nyt magnetisoida luoksenne niitä osia, jotka luovat sen iloelämän, mistä olette kauan uneksineet, mutta minkä luomiseen ette näyttäneet kykenevän.

Käsitättekö, miten monet odottavat taustalla raporttejanne ja esityksiänne ilosta? Miksi kukaan haluaisi selvittää ongelmia, muuttaa elämäänsä ja tutkia uusia resursseja, jos tulokset eivät olisi positiivisia? Voitte tietysti huijata joitain ihmisiä sanoilla ilosta tai oikeuksista rikkauksiin, mutta useimmat eivät ole halukkaita luopumaan epämukavasta mutta turvallisesta (mielestään) elämästä tuntemattoman vuoksi, jos tuo tuntematon on unelma, mikä ei voi koskaan olla heidän todellisuuttaan.

Kun todellisuutenne muuttuu, roolinne on kertoa toisille, että se on niin. Jotkut teistä huomaavat näennäisen pieniä mutta upeita muutoksia elämässään. Toiset teistä eivät ole yhtä tarkkoja ja tuollaiset toiminnat ja ilopalat ovat pelkkiä "piippauksia" tuskatutkassanne. Saanemme olla eri mieltä. Kertokaa toisille löytyneestä ilostanne. Käsittäkää samaan aikaan, että mitä enemmän panette merkille ilonne, sitä enemmän iloa on elämässänne.

Iloisten kokemustenne kertominen toisille kannustaa heitä siirtymään uuden ajan rooliinsa tai käynnistämään sisäisen puhdistumisprosessinsa. Sen tekeminen myös muistuttaa teille, miten kauas olette päässeet. Kenties tärkeintä - mitä enemmän tunnistatte ilonne. sitä enemmän iloa luotte itsellenne.

Puhumme vetovoimanlaista, havaintotapamuutoksista, uudesta ajasta tai miksi tahansa haluatte sitä nimittää. Jos etsitte tuskaa ja tunnistatte sen, sitä maailmanne on. Jos etsitte iloa ja tunnistatte sen, sitä maailmanne on.

Tähän saakka maallinen ilonne on ollut maalattu niin rajallisilla väreillä, että kaikki iloiset tapahtumat näyttivät olevan ihme, ei odotusarvo. Nyt kun te tienraivaajat ja edistyneet valotyöntekijät olette siirtyneet tuskanne läpi uusiin ilotaitoihinne, teidän on aika maalata elämäänne laajoilla ja iloisilla vedoilla.

Älkää pelätkö, että teitä nimitetään rehentelijäksi tai valehtelijaksi, kun kerrotte, että elämänne menee hyvin ja vain paranee. Olette majakka. Majakat loistavat, jotta toiset voivat löytää tiensä.

Kenties olet ujo eikä sinulla ole kiinnostusta puhua löytämästäsi ilosta. Se on täysin sopivaa. Mutta jos naapuri huomaa kauniit kukat puutarhassasi, älä tunne olevasi rehentelijä toteamalla jotain sinne suuntaan, että tämän vuoden sateettomuudesta huolimatta kukkasi näyttävät onnellisilta ja kenties se johtuu omasta onnellisuudestasi. Esimerkkimme kaltainen yksinkertainen toteamus ei tee sinusta outoa, pelkästään ystävällisen ja onnellisen sielun, joka asuu kadun varrella.

Tietysti jotkut teistä kirjoittavat kirjoja, pitävät esityksiä tai teillä ei ole mitään vaikeuksia kertoa toisille löytämästänne - ja vakaasta - ilosta elämässänne. Älkää tunteko ikään kuin myyvänne tuotetta, mikä ei ole todellisuutta. Sillä tuntemanne ilo on todella itsellenne ja toisille. "Välitä iloa" tulee yhtä yleiseksi lauseeksi kuin "ojennatko leipää" on nyt monissa päivällispöydissä.

Sillä ei ole merkitystä, mikä roolinne on tässä ihmeellisessä siirtymässä. Tienraivaajina ja edistyneinä valotyöntekijöinä olette sitoutuneet kertomaan toisille ilosta elämässänne.

Mitä teidän pitäisi tehdä niille ihmisille, jotka eivät piittaa teistä, pilkkaavat tai hyljeksivät teitä? Ei mitään. Tiedätte, mitä tiedätte. Teillä ei ole mitään tarvetta nousta saippualaatikolle ja vaatia toisia uskomaan ja käyttäytymään kuin te. Olette pelkästään majakka niille, jotka haluavat löytää rantaan. Ei muuta.

Kenties kommentoituasi naapurille kauniista kukistasi, hän lähtee pois puhisten. Olet ollut majakka ja hän päätti olla näkemättä sen tai ottamatta onkeensa siitä. Valomajakka ei kurkota ottamaan kiinni merelle eksyneitä. Se seisoo vain ylpeänä ja loistaa upeaa valoaan kaikille, jotka haluavat navigoida sen avulla.

Ja näin on teillä. Teidän täytyy pelkästään olla oma itsenne ja kertoa toisille, jotka haluavat tietää, miksi elämänne on iloisempaa joka päivä, kun teistä tulee tehokkaampi uuden ajan ilokykyjenne käyttämisessä.

Ainutlaatuisina yksilöinä jokaisella teistä on erilaisia ilokykyjä sekä menetelmiä saavuttaa iloa. Niinpä roolinne ei ole kertoa toisille, miten löytää oma ilonsa - sellainen on vanhan ajan huolehtimista - vaan kertoa ainoastaan, että se on mahdollista. Olette majakka. Alkakaa loistaa valoanne ja se kirkastuu. Majakkanne vuorostaan kannustaa toisia sytyttämään omansa.

Tämä uuden ajan siirtymä on upea ja loistava suunnitelma, mikä etenee nopeammin, kuin odotitte ennen tulemistanne maan päälle. Ja kun tahti lisääntyy, niin tapahtuu myös teidän ja toisten ilomäärälle maakokemuksissa.

Loistakaa ilomajakkaanne niille, jotka haluavat nähdä sen. Ja kun teette niin, majakkanne loistaa kirkkaammin, kuin voitte nyt edes kuvitella. Niin olkoon. Aamen.
VÄLITTÄKÄÄ ILOA

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: