WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 22. syyskuuta 2012

Lemurialainen yhteys

Lemurialainen yhteys

Kryon-yleisökanavointi

Mt. Shasta, Kalifornia - 20. kesäkuuta 2004
Lee Carrollin kanavoimana
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva tieto on vapaasti käytettävissäsi. Voit halutessasi kopioida tai tulostaa sen tai välittää sen ystävillesi. Sen Copyright kieltää kuitenkin sen myynnin kaikissa muodoissa muilta kuin Tekijänoikeuksien haltijalta.

Lee Carroll


[Kryon on lisäillyt ja parannellut tätä kanavointia uudelleenkanavointiprosessissa alkuperäisen puhtaaksikirjoitetun kanavoinnin päälle. Tämä tehtiin siksi, jotta teksti olisi arvokkaampaa ja jotta yleisökanavoinnin aikana energeettisesti annetut käsitteet olisivat selvempiä.]

-----------

Tervehdys, rakkaat ystävät, minä olen Kryon Magneettipalvelusta. Tämä huone on ollut niin täynnä energiaa viimeisten päivien aikana! [Tämä on Shasta-konferenssin kolmas päivä.] On ollut joutenoloa, opetusta ja parannusta. On ollut myös paljastuksia - ehkäpä myös alku henkilökohtaisen ajattelutavan vallankumoukselle.

Te olette kuulleet näistä olennoista verhon takana. Te voitte sanoa tämän olevan yhden niistä. [Kryon hymyilee] Kuitenkin jokainen on sanonut monia samoja asioita. On kerrottu, että me, jotka olemme toiselta puolelta, olemme vain sentin murto-osan päässä. Me tiedämme, keitä te olette ja mitä te olette käyneet läpi. Mutta todellinen mahtavuus on teidän sisällänne, ja tämä on tämän päivän kanavoinnin yhteinen teema. Adama [Louise Jonesin kanavoimana] sanoi siitä niin, Gaian äitienergia [Pepper Lewisin kanavoivana] sanoi, ja kyllä minäkin sanoin. Niinpä me kysymmekin teiltä, kuinka monta kertaa teidän täytyy kuulla tämä viesti, ennen kuin alatte uskoa sen?


Aletaanpa alusta. Voisiko olla niin, että teidän kuulemanne on todellakin totta? Voisiko olla niin, että tämä on Ihmisolennon kanavoima ääni, mutta se edustaa jotain sellaista, joka on yhtä vanha kuin Maapallo? Voisiko olla niin, että tämä ääni edustaa monia vanhoja sieluja, jotka ovat ”perhe” ja jotka tulevat sellaisesta paikasta, jota me kutsumme kodiksi, mutta jota te kutsutte salaperäiseksi? Kryon puhuu ryhmänä eikä tämä ole uusi uutinen. Voitko sinä ymmärtää tämän? Voiko sellaista asiaa olla, mitä me kutsumme perheen rakkaudeksi - Jumalan rakkaudeksi - joka on miellyttävää ja sakeaa - jotakin sellaista, jonka sinä voit tuntea juuri nyt ja joka asustaa sinun sisässäsi, DNA:n tasolla? Voisiko mikään näistä asioista olla todella näin?


Jälleen kerran me muistutamme teitä, että tällä tavalla kaikki Jumalan viestit on toimitettu tällä planeetalla! Sillä ei ole merkitystä, mistä uskonnosta tai uskomusjärjestelmästä oli kysymys tai mistä henkisestä lähteestä oli kysymys, joka tapauksessa Ihminen toimitti tiedon. Ajattelitko sinä koskaan tätä? Tämä salaperäinen kanavoinniksi kutsuttu asia on vastuussa kaikista kirjoituksista Maapallolla… Jumalalta Ihmiselle ja sitten monille Ihmisille. Ehkä se tapahtui näyssä, tai ehkä enkeli puhui. Ehkä se tapahtui todellisessa ajassa, kuten tämä tapahtuu. Ehkä se oli yhteys kirjailijaan, sellaiseen kuin Paavali oli vankilassa ollessaan, tai viesti palavalta pensaalta tai enkeli luolassa. Mutta minä muistutan jälleen teitä, että tällä tavalla viestit aina annettiin. Jumala ei kirjoittanut teidän suurimpia kirjoituksianne… ihmiset kirjoittivat ne!


Suurimmat taidemaalarit maailmassa loivat jotkut jumalallisimmista, koskaan olemassa olleista teoksista niin, että heidän käsiään ohjattiin verhon toiselta puolelta. Kun jotkut mestarit kirjoittivat suurimmat musiikkiteoksensa, sellaiset, jotka täyttävät teidän sydämenne tunteella, ovat ne sitten nykyisiä tai vanhoja, heidän luovaa energiaansa ohjattiin verhon ulkopuolelta. Nekin kanavointiin! Kuitenkin on vielä niitäkin, jotka sanovat, että tämä prosessi on outo, epätavallinen ja kummallinen.


Mutta monille niistä vanhoista sieluista, jotka ovat tässä huoneessa ja jotka lukevat tätä, tämä kokemus on todellinen. Se on niin todellinen, että monet teistä alkavat itse asiassa tuntea sen. Niin me jälleen kerromme teille, että täällä on sellainen seurue, joka on ollut täällä koko viikonlopun ajan. Se ei koskaan poistunut täältä. Me emme koskaan sivuuttaneet heitä edellisissä kanavoinneissa, kuten me usein teemme. Sen sijaan me loimme näitä päiviä varten tänne turvapaikan… turvallisen paikan, ja he jäivät koko viikonlopuksi.


Annetaanpa tämän olla turvapaikka myös lukijalle! Tiedätkö, että me näemme sinut? Tämä on jättiläismäinen tila, jossa ei ole aikaa ja jossa monet kuuntelevat ja monet lukevat. Menee vuosia tästä hetkestä, ja kuitenkin lukija on edelleen ”täällä”. Tämä on turvallinen paikka vapautua seuraavien hetkien aikana. Tämä on turvallinen paikka uudistua. Tämä on turvallinen paikka hymyillä ja kokea Hengen ilo. Tämä on turvallinen paikka kehittää viisas ymmärrys käsittämättömästä. Tämä on turvallinen paikka kysyä moniulotteisesta ja odottaa sellaisia vastauksia, joissa ei ole järkeä, mutta jotka todellakin ovat turvallisia. Tällaisia turvapaikat ovat. Ne ovat kaksisuuntaisen kommunikoinnin paikkoja, vaikkakin kommunikaatio usein nähdään yksisuuntaisena.


Täällä on mahdollisuus moniin tapahtumiin, tässä kuuntelijoiden ja lukijoiden jättiläismäisessä huoneessa. Tänä aikana jotkut viedään pois tämän maallisen, puhutun kielen piiristä, ja he vaipuvat johonkin, jota he saattaisivat pitää unitilana, mutta se ei ole sitä. Se on transsin kaltainen tila, jossa pelko pestään pois ja sinun Korkeampi Itsesi puhuu sinulle sellaisella kielellä, jota sinä et pysty ymmärtämään. Me luotamme siihen, koska se osa kommunikointiprosessia. Ainoastaan Korkeampi Itse voi todella selittää moniulotteisia ominaisuuksia 4D-olennolle, jollainen sinä kuvittelet olevasi. Katsohan, sinä olet 4D-olento moniulotteisessa todellisuudessa. Sinä näet ainoastaan todellisen tietoisuuden alkukohdan, ja sinä pysytkin siinä tilassa, ellet sinä aktiivisesti halua laajentaa sitä. Muut todellisuudet, jotka ovat sinun ympärilläsi, ovat silti olemassa riippumatta siitä, halutako sinä nähdä niitä vai et!


Nyt tulee ohjeita minun kumppanilleni: Sinä voit kirjoittaa tämän puhtaaksi, mutta älä julkaise tätä kanavointia, ennen kuin minä kerron olevan sen aika. [Kryon sanoi, että syyskuu olisi ensimmäinen sallittava ajankohta.] Et ymmärrä syitä tällä hetkellä, mutta ne tulevat ilmeisiksi jälkikäteen. Niinpä minä kutsun niitä useita moniulotteisia olentoja liittymään meidän seuraamme, jotka haluavat niin tehdä, tätä hetkeä varten, tämän informaation paljastamisen ajaksi. Minä sanon tästä Shasta-vuoreksi kutsutusta turvapaikasta - paikasta, johon monet kokoontuivat niin kauan sitten - olkaa hyvät ja liittykää meihin tällä hetkellä, tähän Maapallon aikaan. Nämä olennot ovat odottaneet ihmiskunnan tulemista moniulotteiseksi, ja tätä tapahtuu nyt. Me kutsumme heitä liittymään yhteen Kryon-seurueen ja paikalla olevien Ihmisten kanssa. Me kunnioittaisimme heidän sukujuurtaan. Ajatelkaa tätä jonkinlaisena jälleennäkemisenä - lemurialainen toisen lemurialaisen kanssa, auttaja työntekijän kanssa.


Näetkö sinä tämän vuoren [Shasta] meidän takanamme? Ehkä sinä pystyt näkemään sen eri valossa kuin aikaisemmin. Se ei ole kummallinen paikka, jossa satunnaisesti nähdään valon muotoja. Se on moniulotteinen koti. Me ja lemurialaiset sen sisällä näemme sen aikakapselina, joka on pakattu odottavalla energialla ja informaatiolla. Sillä on menneisyyden energiaa, joka värähtelee, kunnes se löydetään. Kun se löydetään, silloin energia vapautuu. Me kerroimme teille, että tämä vapautuminen alkaa näiden vuosien aikana, joten aikakapseli on löydetty!


Minä haluan antaa teille niin paljon lisää, mutta ennen kuin me aloitamme keskustelun lemurialaisten sukujuuresta, minä haluaisin kertoa teille jotain moniulotteisuudesta - se on muistutus, oppitunti. Vaikka joitain niistä asioista, joita on havaittu ja kommunikoitu tämän viikonlopun aikana, ei ole täysin ymmärretty, me aloitamme pienellä tiedeosuudella. Me aiomme antaa teille joitain muistutuksia. Tieteen mestareita ei voi erottaa henkisyyden mestareista. Nämä käsitteet ovat yksi ja sama, ja jonain päivänä ne sulautuvat yhteen niin täydellisesti, ettei niitä voi erottaa toisistaan. Sillä moniulotteisen fysiikan alkuunsaaminen alkaa ratkaista henkisyyden epätavallisten ominaisuuksien arvoituksia.


Toista ei voi heittää pois, jotta ymmärrettäisiin toista. Toista ei voi jättää huomiotta ja keskittyä vain toiseen. Sillä ne ovat olemassa yhdessä. Ehkä täällä on joitain sellaisia henkisesti suuntautuneita Ihmisiä, jotka eivät halua tietää korkeammasta fysiikasta? Se on ymmärrettävää, sillä se varmasti pätee myös toisinpäin! Kuitenkin minä rohkaisisin teitä etsimään käsiinne jonkun saatavilla olevan alkeiskirjan, joka selittäisi ajan suhteellisuutta. Katsokaa joitain perusselityksiä siitä, mitä te kutsutte supersäieteoriaksi. Sillä tällä tieteenalalla on sellaisia ymmärryksen jalokiviä, jotka sopivat juuri teidän henkisyyteenne ja myös joihinkin teidän kokemuksiinne.


Henkinen aikaparadoksi


Esimerkiksi tänään kysyttiin Gaialta: ”Jos vauhtimme kiihtyy, miksi minä sitten toisten kanssa työskennellessäni yritän venyttää aikaa ja saada sen kulkua hidastumaan? Onko se tarkoituksenmukaista? Mitä tapahtuu? Kuinka hidas ja nopea voivat olla yhdessä? Meidän pitäisi elää pidempään, mutta voimmeko me tehdä sitä kuitenkaan, jos ajan vauhti kiihtyy? Meitä on kehotettu olemaan nyt-hetkessä, joka on melkein ajan pysähdys! Eikö se ole ristiriidassa ajankulun kiihtymisen tieteeseen?” Gaia antoi kauniin ja oikean vastauksen: ”Se on suhteellista teidän ulottuvuudellenne ja tarkoituksenmukaista teidän todellisuudessanne, että te tunnette molemmat.” Mutta jotkut eivät ymmärtäneet, miten asia voi olla niin. Mutta se on oikea vastaus.


Antakaapa minun siis selittää enemmän perustasolla eteenpäin sitä, mistä Gaia puhui, sillä se on tärkeätä. Henkisyyttä ei voida erottaa korkeasta fysiikasta. Te kuljette nopeampaa teidän todellisuudessanne. Tämä näyttää olevan ajan nopeutumista. Itse asiassa se ei ole sitä. Se on ainoastaan teidän avaruudessa olevan paikkanne värähtelyn lisääntymistä, mikä saa teidät tuntemaan ajankulun nopeutuneen. Te olette nopeutuneet. Kun Einstein antoi teille ajan moniulotteiset toimintasäännöt, hän sanoi: ”Mitä nopeampaa te kuljette, sitä enemmän te venytätte aikaa ja hidastatte sitä.” Muistatteko? Eikö tämä kuulosta ristiriitaiselta? Se on todella sekä fysiikan että henkisyyden moniulotteinen piirre. Jälleen kerran me muistutamme teitä henkisyydestä/fysiikasta: Te kuljette nyt paljon nopeammin [värähtelette nopeammin] kuin silloin, kun tämän planeetan ensimmäinen tietoisuus kehitettiin. Värähtelyn lisääntymisen myötä tulee muutoksen tunne ajassa. Te voitte tuntea energian ilmeistä nopeutumista itsessänne, mitä nopeampaa te kuljette. Mutta mitä nopeampaa te kuljette, sitä venyneempää ajasta tulee! Tämä ei ole metafysiikkaa, tämä on fysiikkaa!


Ajattele aikaa jättimäisenä kumimattona, jolla on tietyt säännöt. Mitä nopeampaa sinä kuljet tällä matolla, sitä enemmän se venyy kaikkiin suuntiin. Ajattele nyt tämän maton edustavan yhtä elämäsi vuotta. Mitä nopeammin sinä kuljet, sitä enemmän se venyy pitääkseen sinut sisällään vauhdistasi riippumatta. Niinpä riippumatta siitä, kuinka nopeasti sinä juokset tämän ”vuosimaton”, se sopeuttaa kokoaan niin, että ”vuosi” edelleen kestää niin kauan, että sinä ajattelet sen olevan vuoden. Tämä on ristiriitaista/kaksijakoista. Nämä kaksi piirrettä ovat olemassa erittäin tiukasti yhdessä sekä fysiikassa että metafysiikassa. Tämä muuten on, rakas Ihmisolento, sen ydin, mitä me olemme pyytäneet sinua tekemään moniulotteisella tavalla. Me olemme pyytäneet sinua hidastamaan kehosi biologista kelloa. On sopivaa venyttää aikaa, koska sinä kuljet tarpeeksi nopeasti tehdäksesi sen. Ehkäpä tämä auttaa sinua ymmärtämään jotain, mikä näyttäisi olevan logiikan vastakkaiset päät. Aika on suhteellista nopeutumaan.


Kaikessa tässä opetuksessa on kysymys todellisuuden avartamisesta. Mitä sinä ”näet” ympärilläsi? Onko se täydellistä? Onko mitään muuta olemassa? Gaia vastasi toiseen kysymykseen syvällisellä viisaudella. Kysymys oli: ”Kuinka pääsen irti kivusta?” Gaia vastasi: ”Se todellisuus, jossa sinä valitsit pysyväsi, pitää kivun sinulla.” Eikö tämä vihjaakin siihen, että teidän horisonttinne ulkopuolella on monia muita todellisuuksia teidän elämäänne varten ja että teidän pitäisi etsiä niitä. Ja tämä on kaikkien meidän viestiemme totuus!


Moniulotteisuus… jälleen kerran


Ulotteisuus on jotain sellaista, joka havaitaan täydellisenä. On vaikeaa kertoa Ihmisille, että kaikki heidän ympärillään näkemänsä edustaa vain pientä osaa siitä, mitä todellisuudessa on olemassa. Tämä on enemmän kuin hämmentävää, sillä se lähestyy sellaista aluetta, jonka lääkärit ymmärtävät teidän henkisenä terveydentilananne. Monet loukkaantuvat, kun heille kerrotaan, etteivät he näekään koko kuvaa, sillä Ihmisen havainto on usein erittäin henkilökohtainen asia. Kun te kyseenalaistatte 4D-todellisuuden, teidän usein nähdään olevan järjen rajamailla. Näetkö sinä enkeleitä? (Rentoudu. Niin profeetatkin näkivät.) Mutta tuo kokemus saattaa heittää sinut kiperään tilanteeseen nykyisessä yhteisössäsi. Monet kyseenalaistavat sinut, koska sinä ”näet” jotain enemmän kuin sen, mitä monet pitävät täydellisenä todellisuutena. Teidän yhteiskuntanne myöntää, että 11 ulottuvuutta edustaa normaalia atomirakennetta (todellisuudessa on monia enemmän), kuitenkin todellisuudeksi määritellään se ”mitä useimmat Ihmiset pystyvät näkemään ja tuntemaan”. Sen vuoksi voidaan sanoa, että myönnetään 11, mutta teidän sallitaan nähdä vain neljä. Älä vaan näe enemmän, tai sinä olet todella outo! Jos sinä teet sitä liian usein, sinä saatat päätyä tällaiseen tilaisuuteen tai lukemaan sellaista, mitä sinä pidät käsissäsi.


Me olemme usein kertoneet vertauskuvallisen tarinan Ihmisolennosta, joka oli eristyksissä eräällä saarella ja joka ei ollut vuonna 2004 koskaan nähnyt muuta kulttuuria kuin hänen oman saarensa kulttuurin. Yhtäkkiä te laitoitte tälle Ihmiselle siteen silmille (hänen luvallaan) ja veitte hänet pikavauhtia, kuin taianomaisesti, teidän erään kaupunkinne korkeaan rakennukseen. Sitten te laitoitte hänet hissiin ja otitte siteen pois silmiltä. Kun te etenitte kerroksesta toiseen ja avasitte oven jokaisessa kerroksessa voidaksenne omin silmin nähdä, mitä hissin ovesta näkyi, saaren ihminen järkyttyi. Hän oli ihmeissään siitä, miten se huone, joka oli tuon erityisoven toisella puolella, muuttui joka kerran, kun ovi avautui! Kuinka kalustusta voitiin muuttaa niin nopeasti oven toisella puolella? Näin saaren asukas ei ymmärtänyt jotain niin yksinkertaista kuin hissi, koska se ylitti kaiken sen, mitä hän tiesi, oli nähnyt tai oli kokenut. Niinpä ulottuvuus on todella suhteessa sinun kokemukseesi. Me aiomme puhua siitä nyt, sillä me haluamme kertoa teille vähän Lemuriasta.


Lemuriasta


Meidän aikomuksemme ei ole antaa teille tietoa Teloksesta [moniulotteinen kaupunki vuorella], sillä, rakkaat ystävät, sitä on kuvattu ja siitä on kanavoitu erittäin ytimekkäällä ja kauniilla tavalla. Ei. Sen sijaan me haluamme palata taaksepäin ja kertoa hieman muinaisesta lemurialaisesta kokemuksesta, ja koskettaa ainoastaan paria aihetta, jotka voivat auttaa teitä ymmärtämään vähän enemmän tätä syvällistä perhettä.


Jälleen kerran me haluamme opastaa sinua: Älä mene taaksepäin teidän aikakehyksessänne, antropologiassanne, sosiologiassanne, yhtään pidemmälle kuin 100.000 vuotta, koska sinä et löydä sieltä ketään kaltaistasi. Joskus tämä väite on ymmärretty tai myös tulkittu väärin, ja on sanottu, että Kryon sanoi, ettei Ihmisiä ollut olemassa aikaisemmin kuin 100.000 vuotta sitten. Tämä on naurettavaa. Me sanomme sitä, että se maapallo, joka luotiin teidän Ihmisenä olemisenne testiä varten, kävi läpi monia vaiheita, jotka kaikki olivat tarpeellisia ja välttämättömiä. Teidän koko henkinen ja tietoisuutenne kehitys ei tapahtunut yhdessä hetkessä. Sadattuhannet vuodet olivat todellakin osa lemurialaisten menneisyyttä. He ovat tämän planeetan ydinrotu. He ovat vanhempia kuin sumerialaiset ja vanhempia kuin Indus-laakson ihmiset. He olivat täällä tarpeeksi pitkään, jotta heidän kielensä kehittyi ja muuttui suuresti, ja se antoi siemenen joillekin sellaisille kaikkein syvällisimmille kielille, jotka te tunnette tänäkin päivänä… egyptiläisten, israelilaisten ja polynesialaisten kielille… jotka kaikki ovat meidän Solara Maruksi kutsumamme alkuperäisen kielen johdannaisia. Näihin kieliin sisältyi sellaisia perustotuuksia, joiden kanssa te vielä tänäkin päivänä kamppailette, ja se johtuu eräästä sellaisesta asiasta, joka lemurialaisilla oli mutta teillä ei. Minäpä kerron lemurialaisesta fyysisestä olennosta Maan päällä kauan sitten. He olivat ydinrotu, mutta he eivät olleet samanlaisia, kuin mitä te olette tänään.


Siemenbiologia


Ensimmäinen on heidän mahtavuutensa. Tämä rotu sai siemenbiologiansa tähdistä. Sen, mitä te kutsutte ihmiskunnan aluksi, antoivat plejadilaiset lemurialaisten kautta. Seitsemän Sisaren energia tuli vierailulle fyysisesti, ja tämä maailman ulkopuolinen energia myötävaikutti lemurialaisten kokemukseen, kulttuuriin, rotuun ja heidän ulkonäköönsä. Minäpä annan teille jotain: Minä aion heittää teille haasteen. Minä haluan teidän näkevän jotain sellaista, mitä ei ole aikaisemmin käsitetty.


[Se, mitä seuraa, viittaa Shasta-tilaisuuden kokemukseen:] Perjantai-iltana teille näytettiin [ruudulta lavalla] Teloksen korkea-arvoisen papin kanavoitu kuva. Papin nimi oli Adama. Te saatoitte katsoa tätä kanavoitua piirrosta hänen ulkomuodostaan, mikä oli melko tarkka. Teillä oli yli tunti aikaa tuijottaa sitä. Minä haluan teidän muistavan sen, sillä tässä on se haaste: On ollut sellaisia, jotka ovat vierailleet täällä Plejadeilta useamman kerran viimeisen sadan vuoden aikana. On tapahtunut kolme tärkeää vierailua, ja useampikin niistä on hyvin dokumentoitu. Kuvat on piirretty niistä, jotka ovat tavanneet Ihmisiä, ja noita kuvia on saatavilla teidän kirjastoissanne. Ne näyttävät sen, miltä plejadilainen näyttää niiden näkökulmasta, joiden luona he kävivät ja jotka raportoivat heistä. Nyt minä kerron, miltä he näyttävät: He näyttävät juuri Adamalta! Menkää etsimään nuo piirrokset. Olkoon tämä todiste tämän planeetan sukujuuresta ja siitä osasta, jonka lemurialaiset siinä esittivät, sillä olisi hullua ajatella, että kaikki nämä kuvat eri aikakausilta ja eri kulttuureista jotenkin petkuttaisivat teitä. Ne eivät petkuttaneet. Tuolta plejadilaiset näyttivät… ja lemurialaiset myös.


Monta kertaa me olemme kutsuneet teitä lemurialaisiksi, koska niin monet teistä ovat vanhoja sieluja, vanhempia kuin tallennettu historia. Ja te olitte todellakin osa sellaista kokemusta, jota te ette voi muistaa, mutta joka syöksyy teidän DNA:ssanne. Katsohan, lemurialaiset eivät olleet niin kuin sinä, ja tämä tulee kuulostamaan oudolta… mutta heillä oli normaalissa havaintokyvyssään lisäulottuvuus. Sinä voit kutsua tätä lisähavaintokykyä Numero Viideksi, jos haluat, mutta moniulotteisessa puheessa se ei todellakaan ole oikea määritelmä.


Lemurialaiset kulkivat tällä maapallolla, ja heillä oli sellaisia ulottuvuusominaisuuksia, jotka ovat teidän yläpuolellanne. Lemurialaiset ymmärsivät moniulotteisuutta paljon ennen Telosta. He tulivat myös ajan kuluessa tietoisiksi siitä, että oli tapahtumassa taantumista (ilmaus, jota käytämme evoluution vastakohtana) ja että he olivat menettämässä tiettyjä ominaisuuksiaan. Lisäksi he olivat myös tietoisia siitä, että heidän aikansa tällä planeetalla oli rajallinen, koska he käsittivät vettä olevan väistämättä tulossa. Tämä taantuminen johtui yksinkertaisesti siitä tosiasiasta, että jotkin niistä asioista, joita plejadilaiset olivat heille antaneet, eivät säilyneet hengissä aikojen saatossa Maaplaneetan energioissa.


On ollut niitä, jotka ovat kysyneet, kuinka Ihmisten kaltaiset fyysiset olennot voivat yhtäkkiä päättää tulevansa moniulotteisiksi ja asettua asumaan vuorella olevaan aikakapseliin (lemurialainen tarina Teloksesta ja Shastasta). Se on liian uskomatonta! Se on jotain, jota te ette voi ajatella, ja se informaatio pyörittää kuulijoiden silmiä. Todellisuudessa se johtuu siitä, että lemurialaisilla oli sellainen, plejadilaisten antama havaintokyky, jossa oli yksi ulottuvuus enemmän kuin teillä on.


Palataanpa hetkeksi taaksepäin ja tehdään jonkinlainen yhteenveto. Me tiedämme, että puhe sellaisesta alkuihmisten rodusta, jolla oli ylimääräinen ulottuvuus havaintokyvyssään, on jokseenkin hurja ajatus. Mutta siitä on olemassa todisteita, ja minä annan nyt teille jotain ajateltavaa: Lähin muinainen rotu, josta on olemassa artikkeleita, on sumerilaiset. Sumerilaiset olivat kaukana lemurialaisista ajallisesti, mutta heillä oli edelleen vähän siitä tietoisuudesta, jonka lemurialaiset antoivat heidän kulttuuriinsa. Kaikki nämä asiat tapahtuivat tuhansia vuosia sitten. Haaste: Menkää katsomaan sumerilaisten töitä. Ensinnäkin te näette, että heidän laskelmansa olivat kaikki 6-pohjaisia (12-pohjaisen matematiikan johdannainen sekä luonnon ja todellisen fysiikan perussisältö). Seuraavaksi Berliinin sinetti selvästi näyttää, että he tiesivät teidän aurinkojärjestelmästänne. He tiesivät teidän planeettojenne liikkeestä ja jopa siitä, että joillakin oli renkaita… kaikki tämä ilman todisteita siitä, että tällä kulttuurilla olisi ollut teleskooppeja.


Teidän tieteenne nauraisi tälle ja hylkäisi täysin sen ajatuksen, että he voisivat tietää mitään näistä asioista. He kertovat, että tällä yhteiskunnalla on täytynyt olla onnekkaita arvauksia. Mutta todennäköisyys sellaiselle onnekkaalle arvaukselle, joka esittää oikeaa aurinkojärjestelmää, näyttäen jopa Saturnuksen renkaat, olisi todella kaukaa haettua. Minäpä muistutan teitä siitä, että teidän oma tieteenne on olettanut, että atomin rakenne on moniulotteinen ja että teidän ajatuksenne todellisuudesta Ihmisenä on vähemmän kuin puolet siitä, mitä todellisuudessa on olemassa. He ovat myös kertoneet teille, että kun aletaan tutkia muita ulottuvuuksia, sekä aika että välimatka mitätöityvät lähes kokonaan, ne kietoutuvat toisiinsa ja ovat kvanttitilassa.


Nyt minä vien teidät takaisin sumerilaisiin. Heillä ei ollut teleskooppeja, kuitenkin he tiesivät kaiken kosmoksesta. Tämä johtuu siitä tosiasiasta, että ”moniulotteinen näkökyky” antoi heille tämän tiedon. Heidän havaintokyvyssään oli ehdottoman intuitiivista ”tietää” se, mitä oli heidän ympärillään. Ei aika eikä välimatka ollut tekijänä aurinkojärjestelmän ”näkemisessä”. Joten sen, mihin te tarvitsette vuonna 2004 teknologiaa, he tekivät intuitiivisesti. Sama on totta lemurialaisten kohdalla, vielä suuremmassa määrin. Lemurialaisilla ei ainoastaan ollut tätä kykyä, vaan myös intuitiivinen tieto moniulotteisesta DNA:sta. Tämä johdatti heidät helposti rakentamaan Nuoruuden temppelin, ja antoi heidän käyttää magnetismia muuttamaan kehonsa biologista kelloa.


Ymmärtäkää siis, ettei mikään näistä sumerilaisista paljastuksista tarvinnut korkeatasoista tiedettä, kuten te saattaisitte sanoa niiden tarvinneen, vaan paremminkin ainoastaan sellaista yksinkertaista havaintokykyä, jota teillä ei ole. Se olisi aivan kuin sokea yhteisö, joka löytäisi näkevän. Jos kulttuuri olisi ollut sokea vuosisatojen ajan, heistä näyttäisi hämmästyttävältä löytää muinainen kulttuuri, jolla oli näkökyky. Näkökyvyttömässä todellisuudessa täytyisi mennä katsomaan, millainen kaukana oleva vuori oli, mutta te voisitte ”nähdä” sen etäältä! Tämä on erittäin samanlainen tilanne: yhdenlainen havaintokyky vastaan toinen.


Maapallon henkinen kehitys


Tämän planeetan uudesta energiasta, värähtelyn [nopeuden] lisääntymisestä ja sen jälkeisestä ajan laajentumisesta johtuen jotkut näistä ihmiskunnan ominaisuuksista ovat palaamassa. Meidän opetuksemme ovat olleet tarkasti tällaisia, ja nyt ne ehkäpä ovat enemmän järkeenkäyviä. Monet teistä omaksuvat jotain sellaista, mitä kutsutaan ”DNA:n aktivoinniksi”. Jotkut ovat kutsuneet sitä ylösnousemusasemaksi, mutta minä kerron teille, että se on pikemminkin paluu Lemuriaan.


Vuori teidän takananne [Shasta] ei muutu. Sen sisällä olevat lemurialaiset eivät ole yhtään erilaisempia, kuin mitä he koskaan olivat. Sen sijaan he ovat odottaneet teidän muuttuvan ja tulevan enemmän heidän kaltaisikseen! Te alatte aktivoida niitä DNA:n osia, jotka olivat aina olemassa, mutta jotka ovat moniulotteisia ja sen vuoksi eivät ole teille vaistonvaraisia. Asioiden suuressa suunnitelmassa he ovat siis odottaneet teitä. Ja niin se on, että teidän aikaansaannoksenne ovat luoneet kyvyn nähdä heidät ja tietää sen, mitä he ovat tehneet Teloksessa. He ovat olleet kärsivällisiä. Heidän aikansa poikkeaa hivenen omastanne, mutta he ovat olleet kärsivällisiä. He tiesivät, että jos Ihmiskunta koskaan kehittyisi henkisesti, heidät voitaisiin nähdä, ja he voisivat auttaa. Nyt on se aika.


Oli myös olemassa vakaa usko siitä, että he olisivat osa tämän planeetan historiaa. Sen vuoksi he eristivät itsensä moniulotteiseen tilaan. Jälleen kerran minä siis sijoitan teidät muuttuvaan todellisuuteen, mikä voi olla erilainen, kuin mitä te olette ajatelleet. Vuori ei muutu - te muututte! Vuosi vuodelta muuttuessanne te tajuatte, mitä tämä tarkoittaa, ja monet pystyvät näkemään ja tuntemaan enemmän sitä, mitä siellä todella tapahtuu. Parantumiset suurenevat, kun te ymmärrätte, minkä kanssa te olette tekemisissä. Vuorilla asuvat voivat vierailla teidän luonanne vahvemmin, koska te ymmärrätte oman sukujuurenne. Te annatte heille luvan auttaa teitä.


Tällä vuorella olevalla aikakapselilla on siis samat ominaisuudet, joista me puhuimme eilen puhuessamme Venuksen Transiitista [kanavointi 19.6.]. Se on energiaa, jolla on tekemistä jonkin sellaisen kanssa, joka on aina ollut olemassa, mutta joka on nyt herännyt ja on valmis kehitettäväksi. Muistakaa tämä: Moniulotteisuus on aina olemassa. Se ei ole jotain sellaista, jonka te luotte. Jos on olemassa 12 omenaa ja te näette niistä vain neljä, se ei tarkoita sitä, että niitä muita ei ole olemassakaan. Jos sinä yhtäkkiä kehität kyvyn nähdä yhden omenan lisää, älä hämmästy, jos se sanoo: ”Hei, olenkin odottanut sinua!” Se oli aina olemassa, ja se odotti sinun löytävän sen. Nyt sinulla on enemmän ravintoa kuin aikaisemmin [enemmän omenoita syötäväksi].


Te kasvatatte uutta planeetan tietoisuutta, ja teillä on apua. Tämä oli lemurialaisten aikomus alun perin. Ne, jotka kerääntyvät teidän luoksenne nyt, sanovat: ”Lopultakin heräämistä tapahtuu!” He katsovat teitä ja sanovat: ”Me emme ole epätavallisia, me emme ole outoja. Me olemme pelkästään heräävää ulottuvuutta. Jos te ette olisi koskaan valinneet tätä vaihtoehtoa, me olisimme olleet olemassa joka tapauksessa ja me olisimme säilyneet hengissä maailmanloppuun saakka teidän kanssanne. Te olisitte voineet olla koskaan heräämättä, mutta me olisimme kuitenkin olleet vuorella, ainoastaan täyttämättä tehtäväämme.” Tämä on Teloksen tehtävän kauneus. Se on olemassa ihmiskuntaa, ei itseään varten. Se on aikakapseli siitä, mitä voisi olla, mutta mikä aktivoituisi vain silloin, jos ihmiskunta tekisi tiettyjä valintoja… joita se teki.


Lemurian koulut


Minäpä kerron vähän lisää Lemuriasta ja joistain heidän yhteiskuntansa ominaisuuksista. Te voitte sanoa: ”Miksi sinä tekisit niin?” Syynä on se, että te voitte alkaa ”yhdistää pisteitä” siihen, mitä muuta tällä planeetalla on tapahtumassa. Minä puhun nyt lemurialaisista silloin ennen sellaisessa maassa, joka oli kaunis, ennen kuin meri peitti sen. Minäpä kerron teille heidän lapsistaan.


Koulunkäynti oli hyvin, hyvin erilaista pääosassa Lemuriaa. Tämä oli ennen Atlantista, ja se meni näin: Opettajia kutsuttiin vanhimmiksi. Heitä kunnioitettiin suuresti, sillä he jakoivat kulttuurin tietämystä. He olivat vanhoja ja he edustivat joitain yhteiskunnan korkeimpia ominaisuuksia. Kuitenkaan he eivät pitäneet kouluja samalla tavalla, kuin mitä teidän opettajanne tekevät eikä heillä ollut mitään tekemistä arkipäivän askareiden kanssa. Kouluissa ei ollut myöskään olemassa hallintoväkeä tai hallintorakennuksia, ja rakennukset olivat pieniä, eristettyjä, eivätkä luokkahuoneet olleet toistensa yhteydessä.


Ei ollut myöskään mitään lineaarista järjestelmää! Sen sijaan vanhimmat kerääntyivät yhteen ja päättivät, mitä lasten pitäisi oppia ja tietää tiettyyn aikaan mennessä. Vanhemmat lähettivät lapsensa paikallisille luokille tietyssä iässä. Tyypillisessä luokassa lapset ja vanhin [opettaja] päättivät yhdessä, mitä piti opettaa. Lapset ottivat sitten asian haltuunsa ja yhteisesti päättivät, kuinka nopeasti he opettelisivat sen ja raportoivat siitä vanhimmalle. Opettaja oli joustava ja toteutti lasten suunnitelmia. Sitten lapset valitsivat usein johtajan joukostaan tai kierrättivät johtajaoppilaan tehtävää, ja tämä auttoi sen ylläpidossa ja hallinnossa, mikä heidän päämääränsä oli.


Niinpä vanhin oli jakamassa tietoa ja varmistamassa sen, että lapset saivat tarkoituksenmukaista tietoa. Mutta lapsilla oli korkeita käsitteellisiä ajatuksia ja he pystyivät usein tekemään koko vuoden oppimissuunnitelman yhdessä päivässä. Ilman todellista tietoa he siis suunnittelivat sen, minkä he tunsivat olevan parhaan tavan oppia sitä, nopeimman menetelmän ja kuinka yhdistää sen parhaiten omaan luokka-aikatauluunsa. Kun he tunsivat oppineensa sen, he pyysivät testausta. Jos luokka läpäisi testin, he saivat loppulukukauden vapaaksi. Sitten alkoi loma (tämänikäisten lasten todellinen päämäärä).


Niinpä yleisen kestoajan sijaan lukukaudet aloitettiin samaan aikaan, mutta mitään lopetusajankohtaa ei asetettu. Lapset siis päättivät lukukauden keston sillä, miten nopeasti he oppivat. Tämä oli käsitteellistä ja heijasti heidän kykyään ymmärtää se, mitä täytyi oppia, ilman tietämystä siitä, mistä informaatiossa oli kyse. Ei ollut mitään kouluvuosia tai asteita, ainoastaan päämäärä tietystä tietämysasteesta ja sen saavuttamista, jotta he voisivat leikkiä! Lapset olivat itse vastuussa, mutta he tiesivät ehdottomasti, että heidän täytyi oppia se, mitä vaadittiin.


Nyt monet saattavat väittää: ”Ei, tämä on liian epätavallista ja outoa. Se ei toimisi. Ihmisluonto ei sallisi sitä!” Minun vastaukseni on tämä: Ehkä 4D:n Ihmisluonto ei sallisi sitä koskaan, mutta käsitteellinen, moniulotteinen lapsi tekisi sen helposti. Kerron tämän teille sen vuoksi, että tämä on sen Indigolapsen alkuominaisuus, josta me kanavoimme monia vuosia sitten. Tämä on erittäin lemurialaista! Myös monet Indigolasten ”tunnusmerkeistä/leimoista” listattiin moniulotteisiksi.


Takaisin Lemuriaan: Jos luokassa oli hitaasti oppivia, lapset näkivät tilanteen välittömästi ja auttoivat heitä! Teidän kotitehtäviksenne kutsumien sijasta jokaisen oppilaan tehtävänä oli auttaa toisiaan niin, että he kaikki kykenisivät pysymään luokan tahdissa. Mutta he veivät kotiin ainoastaan toisia oppilaita! Mitä nopeampaa he oppivat, sitä pikemmin he pääsivät lomalle. Siinä oli lapsien mielestä järkeä. Te voitte sanoa: ”No, entä ne, jotka tuottivat harmia? Oliko sellaisia ollenkaan Lemurian suurenmoisessa maassa?” Tietenkin. Älkää tuomitko, kun minä paljastan, miten tällaiset tapaukset hoidettiin.


Lapset hoitivat kurinpidon itse - voi, ei millään uhkailusysteemillä, sillä se ei ole käsitteellisesti suuntautuneen lapsen tietoisuuden mukaista. Muistakaa, että tämäntyyppisessä tietoisuudessa yleiskuvana on ryhmän päämäärä, ei henkilökohtainen valta. Lapset hoitivat asian loogisesti. Jos oli olemassa sellainen oppilas, joka olisi heidän lomansa esteenä, he auttoivat häntä niin hyvin kuin osasivat. Jos jotkut eivät siihen suostuneet tai olivat harmin aiheuttajia, oppilaat heittivät heidät lopulta ulos. Se, joka heitettiin koulusta ulos luokan yhteispäätöksellä, ei koskaan voinut liittyä uudelleen luokkaan. Sen sijaan heidän täytyi mennä toisille luokille, jotka eivät sijainneet Lemurian tärkeimmässä osassa. Tämä (tietenkin) loi toisen yhteiskunnan, jota ei kunnioitettu ja joka ei usein elänyt kauan, koska he eivät ansainneet oikeutta mennä Nuoruuden temppeliin, mikä oli oleellinen osa Lemurian terveysjärjestelmästä.


Ankaraa, te saatatte sanoa? Todellakin. Tämän päivän kehittyneiden standardien mukaan se ehkä oli. Mutta näin koulut toimivat. Teidän yhteiskuntanne on edistynyt sellaisilla tavoilla, joilla he eivät taas edistyneet, koska te olette työstäneet valaistumisenne toisia osia.


Nämä selitykset voivat auttaa teitä ymmärtämään, miksi koulu on niin vaikeaa nykyisille Indigoille, Kristalleille ja kaikille uuden Maapallon energian lapsille. Sillä heissä on yksi aktivoitunut DNA:n kerros valmiina toimimaan. Ja se muistaa. Minä aion kertoa teille siitä hetken kuluttua.


Lemurialainen terveydenhoito


Minä haluaisin kertoa teille lemurialaisesta terveydenhoitojärjestelmästä. Tiedäthän, että lemurialaisilla ei ollut erityisen korkeatasoista tiedettä. Heillä ei ollut tietokoneita, kuten teillä on. Sen sijaan heillä oli korkealle kehittynyt moniulotteinen intuitio. Ne teistä, jotka tietävät, mitä lääkinnällinen intuitiivisuus on, ymmärtävät tämän. Kaikilla heillä oli tämänkaltaista intuitiivista tietoa. Keho on viisas. Lemurialaisten kehot olivat paljon suurempia kuin teidän siitä riippuen, kuinka pitkälle taaksepäin mennään. Mutta kuten sanoimme, he taantuivat… heistä tuli pienempiä ja lyhyempiä. He tiedostivat tätä tapahtuvan. Tämä myös saattaa antaa teille sen tiedon, että plejadilaiset olivat suurempia, kuin mitä te olette. He ovat sitä edelleen.


Tässä siitä, mitä lemurialainen yhteiskunta päätti tehdä terveydenhoidolle. Suurin osa Lemurian voimavaroista käytettiin varmistamaan se, että kaikki olivat niin terveitä kuin mahdollista. Ei ollut mitään terveydenhoitomaksuja, koska he olivat käsitteellinen kulttuuri. Heillä oli paljon paremmin kehittynyt intuitio kokonaiskuvasta kuin yksittäisen Ihmisen näkökulmasta. Lemurialainen yhteiskunta käsitti intuitiivisesti, että mitä terveempää väestö oli, sitä enemmän se auttoi taloutta. Oli olemassa maan omistussuhde, mutta hyvin erilainen kuin nyt. Se oli ryhmäomistusta. Siksi siihen liittyi aina ryhmän päätös.


Jos yksi oli sairaana koko ajan, niin he eivät voineet jakaa työtaakkaansa. Tämä vahingoitti kokonaisuutta, joten he havaitsivat hyvin nopeasti, että jos jokainen olisi terve, heillä olisi paljon parempi talous.


Nyt jälleen minä keskustelen siitä syystä, miksi minä vien teidät Lemurian historiaan. Se johtuu siitä, että tämä sama asia on tapahtumassa uudestaan teidän planeetallanne. Yhtäkkiä tulee ymmärrys siitä, että terveet Ihmisolennot voivat ostaa maata ja maksaa veroja, saa aikaan vallankumouksellisen ajatuksen… jos hallitus voi parantaa väestön, se voi saada vauraan yhteiskunnan. Mikä ajatus! Tarkkailkaa tätä koskevaa rahastojen, resurssien ja painopisteen muutosta. Miten me voimme parantaa useimmat pienemmällä määrällä rahaa? Miten me voimme siirtää taloudellisen painopisteen kohteesta toiseen? Oletko sinä koskaan ihmetellyt, miten te tulette parantamaan tämän planeetan sairaudet? Monet ovat valittaneet: ”Ihmiskunta ei koskaan saavuta sellaista valaistumisen tasoa, missä omistetaan tarpeeksi varoja parantamaan massoja.” Te olette oikeassa! Niinpä eräs toinen menetelmä, joka on paljon järkevämpi nykyluonteiselle Ihmisen, tekee sen! Älkää tuomitko tätä, vaan tiedostakaa se, että te olette kohtaamaisillanne uuden idean, jossa on kysymys ”taloudellisesta parantamisesta”. Miten muuten maapallo saisi aikaan jotain niin tarpeellista tänä aikana? Vastaus: Löytäkää se tapa, millä tämä sopii niiden ohjelmaan, joilla on eniten rahaa sijoitettavaksi. Parantamisesta tulee investointi maailmanlaajuiseen terveyteen. Miten investoijat saavat tuottonsa? He ottavat osuuden sen hallituksen BKT:sta, jonka kanssa he työskentelevät, ja sitä mitataan maan ”parantumisasteella”. Pitäkää silmällä tätä. Se on väistämätöntä ja tekeillä tällä hetkellä.


Ja muuten, katsokaa Yaween saavan aikaan muutoksen tässä opissa. Tämän vuoksi hän on täällä. Me mainitsimme hänet. Ja me mainitsemme hänet uudestaan [puhutaan tohtori Todd Ovokaitysista, joka on yleisön joukossa].


DNA:n seitsemäs kerros


Minäpä kerron sellaisesta DNA:n kerroksesta, mitä me emme ole maininneet. Tähän mennessä me olemme antaneet teille kuuden moniulotteisen DNA-kerroksen nimet ja tarkoitukset. Me olemme antaneet teille informaatiota jokaisen ominaisuuksista ja niiden erityiset energeettiset nimet. Me olemme puhuneet pelkokerroksesta - ylösnousemuskerroksista ja me olemme puhuneet MINÄ OLEN -kerroksesta. Jokaisella oli nimi, mutta se ei ole niin tärkeätä, koska se on esoteerinen tiedonpala, ja lemurialaisella kulttuurilla, joka itse asiassa pystyi näkemään kerrokset, oli niille sellaiset nimet, jotka eivät ole samat kuin ne, mitä me olemme antaneet teille hepreaksi.


Mutta hepreankielinen nimi auttoi kuvaamaan kerroksen todellista tehtävää, koska tämä on tunnettu ydinkieli. Lemuria ei ole. Me kerroimme teille, että kaikilla kerroksilla on Jumalien nimet hepreaksi, ja me olemme luetelleet ne teille kuudenteen kerrokseen saakka. Nyt minä paljastan numero seitsemän. Minä annan teille nimen, mutta koska tämä on Lemuriaan perustuva kerros, minä annan teille sen hepreankielisen nimen vasta myöhemmin. Sen sijaan minä annan teille seitsemännen kerroksen nimen lemurian kielellä.


Monet niistä kerroksista, jotka minä tulen paljastamaan teille näiden kuukausien aikana, annetaan teille siksi, koska ne pitää aktivoida. Tämä saadaan aikaan yksittäisen Ihmisolennon tahdon avulla, mistä me olemme keskustelleet monta kertaa. Tässä on moniulotteisen DNA:n yksi kerros, joka on numero seitsemän yhteensä 12:sta. Se on ollut lepotilassa koko sinun elämäsi ajan ja odottanut tietyn energian muodostumista tälle planeetalle. Se värähtelee samalla tasolla kuin nuo teloslaiset [lemurialaiset vuorella olevalta Telokselta], jotka ovat tässä huoneessa, ja sitä kutsutaan lemurialaiskerrokseksi. Se on kerros numero seitsemän.


Hoa Yawee Maru on seitsemännen kerroksen lemurialainen nimi. *)


Sen merkitystä lemuriaksi on vaikea kääntää englanniksi, sillä se ei ehkä olisi järkevä. Lauletut äänenpainot tarkoittavat asioita tavujen lisäksi. Se, miten se lauletaan, tarkoittaa informaation eri sävyä. Joten sen kuuleminen ja lukeminen ovat hyvin erilaisia. Mutta periaatteessa se tarkoittaa tätä: DNA-kotikieli. Hoa Yawee Maru. Hoa on kotimaa. Yawee tarkoittaa ”DNA:ta” lemuriaksi. Ja Maru tarkoittaa ”kieltä”. Niinpä tässä on numero seitsemän selitys ja minä aion kertoa teille, mitä se tekee. Se värähtelee. Teloslaiset tässä huoneessa haluavat koskettaa sinua sanoen: ”Tästä me olemme kertoneet sinulle. On aika aktivoida tämä.” Mitä korkeammalla tasolla tämä kerros värähtelee, sitä nopeammin se kulkee. Mitä enemmän värähtelyä on läsnä, sitä enemmän aika venyy ja sitä enemmän vuorella asustavat voivat sinua tervehtiä. Tämä on lemurialainen mestarikerros. Se on ydinsiemenkerros.


Tässä huoneessa istuu vain harvoja sellaisia, joiden seitsemäs kerros on aktivoituna. Minun kumppanini ei ole yksi heistä. Sillä hänen aktivointinsa aloitettiin viime yönä [tauko, minkä aikana Lee toipuu tästä informaatiosta ja hän ymmärtää nyt, mitä edellisenä iltana tapahtui!]. Nyt hän tietää, mistä oli kysymys. Täällä on muutamia muita, joiden numero seitsemän värähtelee, ja he ovat niitä, jotka tapasivat Adaman [puhutaan Louise Jonesista] ja niitä, joille on annettu lemurialaisia symboleita ja ääniä [puhutaan tohtori Todd Ovokaitysista]. Me emme kertoisi teille näitä asioita, jos ne eivät olisi oikeita ja totta. Tässä on paljon niille, jotka ovat heräämässä.


Lopuksi, jotkut sanoisivat: ”Okei, mitä me teemme tällä informaatiolla? Kuinka me voimme yhdistää tämän kaiken?” Ensinnäkin teidän on uskottava se. Te ette pääse minnekään omaksumatta näitä asioita omaksi ydintotuudeksenne. Rakas Ihmisolento, sinä et voi teeskennellä tässä. Sinä et voi tässä odottaa ja nähdä sitä. Se on joko olemassa tai ei ole. Ole uskollinen uskomuksellesi ja ala ymmärtää se, että nämä asiat ovat todellisia. Moniulotteisuus on olemassa, aivan kuten fyysikot sanovat sen olevan. Se ei ole uskoa. Usko on uskomista näkymättömään. Tämä menee sitä pidemmälle. Tämä on uskomista sellaisen käsitteen toimimiseen, joka on jo osa teidän todellisuuttanne.


Kun sinä istut tuolissa, sinun todellisuutesi on se, että tuoli aina kannattelee sinua. Se ei ole uskoa näkymättömään. Tuoli ei ole näkymätön. Sen sijaan se on puhdas uskomus sellaiseen käsitteeseen, joka perustuu fyysisen tuolin rakenteeseen. Kuitenkaan ei ole todellisuudessa olemassa todistetta siitä, että tuoli kannattelee sinua, ennen kuin sinun istumisesi sen päällä antaa tämän todisteen. Tämä on sinun todellisuuttasi, ja sinä istut tuolilla eikä se ole mikään yllätys, että se kannattaa sinun painosi. Itse asiassa sinä järkyttyisit, jollei se kannattaisi sinun painoasi. Tämä on enemmän kuin toivomista tai uskomista. Se on sen ajatuksen omaksumista, että tuoli toimii aina.


Moniulotteisuus on todellista tiedettä. Se on kuin tuo tuoli. Sinun uskomuksesi on sen vuoksi: ”Moniulotteinen informaatio kannattelee minua.” Niin, se on numero 1. Jos sinä et pääse sen ohi, mikään näistä moniulotteisista asioista ei toimi. Sinä saatat sanoa: ”No, Kryon, miten me teemme sen?” Minäpä kysyn teiltä: Kuinka sinä uskot johonkin? Ala kuoria sitä kaksinaisuuden sipulia, josta me olemme niin usein puhuneet. Anna olemuksesi Korkeamman Itsen puhua sinulle sellaisilla termeillä, joita sinä ymmärrät, ja ala värähdellä niillä tavoilla. Kuinka me selitämme intuition? Miten sinä voit selittää sinisen värin sellaiselle ihmiselle, joka on ollut sokea syntymästään lähtien? Mitkä ovat oppimisen askeleet? Joskus asioita on vain tehtävä ilman askelia ja lineaarista liikettä. Joskus ne ilmestyvät ainoastaan siksi, että sinä alat pyytää niitä!


Ole hiljaa ja tiedä, että sinä olet Jumala. Ymmärrä, että nämä asiat ovat sinun. Se on yksinkertaista, mutta kuitenkin monimutkaista, jos sinä tunnet niin tarvitsevan olla. Äly tulee tielle, Ihminen tulee tielle ja 4D:n oppijärjestelmä tulee tielle, kun sinä yrität eritellä askelia. Mitkä ovat ne askeleet, joilla selitetään kuinka jotakuta rakastetaan? Mitkä ovat ne askeleet, joilla löydetään intuitio? Ymmärrätkö? Joitain asioita ei voida antaa sinulle 4D:n tavalla. Joten istu ja anna sen tapahtua, sillä se on osa sinun luonnollista biologista prosessiasi, joka vain odottaa pyytämistä.


Numero 2: Tervehdi sitä päivittäin! Puhu soluillesi. Katso niiden suurenmoisuutta, puhu niille ääneen, niin ne tietävät, että sinä olet pomo. Se parantaa luottamusta. Se vakiinnuttaa uudenlaista todellisuutta.


Numero 3: Meidän neuvomme: Vieraile tämän planeetan portaaleilla, jos sinä voit. (Muuten te istutte yhdellä niistä [Shasta]. Me mainitsimme joitain muitakin portaaleja, ja ne ovat jäljellä olevia Lemurian vuorenhuippuja: Pääsiäissaaret, Havaiji, Uusi Seelanti ja Mount Shasta. On vielä muutama muukin.) Sitten tunne siellä oleva energia ja täytä itsesi sillä. Se tulee sopimaan sinulle.


Numero 4: Ole kumppani Gaian kanssa. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa ”tunne kristalli”. Mene makaamaan sille. Tunne ruoho, pistä jalkasi virtaan ja tiedä, että osa sinua on siellä. Ole kumppani äidin kanssa ja ymmärrä, että sinä olet kietoutuneena kvanttitilassa kaiken näkemäsi kanssa. Kuten Gaia sanoi eilen [Pepper Lewisin kautta], se ei ole niinkään äitienergiaa vaan pikemmin sisko tai veli. Se ei ole avioliiton suurenmoisuus. Sen sijaan se on parhaan ystävän suurenmoisuus, merkittävyys ja pyhyys. Ja tämä on totuus.


Hyvä on, me olemme lähes lopussa. Kerroksella numero seitsemällä on toinenkin nimi. Se on Lohikäärmekerros - luova, tähtisiemen, lemurialainen, Indigo. Se herättää tietoisuuden, joka tuo sinut takaisin alkuperäisen siemenbiologian mahdollisuuteen. Tämä kerros on ollut lepotilassa kuin aikakapseli. Siinä on lääkinnällinen intuitiivisuus.


Niin me olemme saavuttaneen sen kohdan, jossa me sanomme, että tätä viikonloppua varten tulleiden olentojen on aika aloittaa vetäytymisensä. Kryon-seurueen jäsenet ovat lähdössä, he ripustavat niitä vateja, joita he käyttivät teidän jalkojenne pesemiseen ja menevät takaisin verhossa olevan repeämän kautta. Sitten on vielä ne, jotka ovat vuorelta. Tiedättekö, kuinka kauan he ovat odottaneet teitä? He ovat ihmiskunnan palveluksessa, he ovat teidän perhettänne, he ovat teidän sukujuurtanne ja he tervehtivät teitä täysillä myös lähtiessään.


Kun sinä aktivoit DNA:si missä tahansa Maapallolla, he ovat siellä. He ovat ajan ulkopuolella, välimatkan ulkopuolella, mutta he ovat olemassa. Se on osa suunnitelmaa. Se on osa kokonaisuutta. Se on osa Gaiaa. Se on osa Kryonia ja se on myös minun perhettäni.


Lähde täältä erilaisena, kuin sinä tulit tänne. Kun sinä ajat tätä vuorta alaspäin, muista tämä hetki. Muista, että täällä on perhettä. Muista tuo aikakapseli vuorella takanasi. Älä ylläty, jos elämässäsi on uutta iloa, sillä sitä kerros seitsemän tekee, kun sitä aletaan käyttää: Se näkee elämän koko käsitteen. Älä ylläty, jos sinä naurat itsellesi. Älä ylläty, jos jotkut perheenjäsenet rakastuvat sinuun uudestaan, sillä sinun valostasi on juuri tullut kirkkaampi.


Rakas Ihminen, me lähdemme tästä paikasta iloisina emmekä koskaan enää vähänkään surullisina. Tämä on niiden juhlimista, jotka kutsuvat itseään Ihmisiksi. Ja niin se on, että tämä täällä oleva turvapaikka tulee sisäistetyksi, ja se tulee kotiin jokaisen teidän kanssa. Rakas Ihminen, me kaikki rakastamme sinua mittaamattomasti, ja on ollut meidän etuoikeutemme olla täällä tänä iltana.


Ja niin se on.


- Kryon


*) Kerros numero seitsemän on Kadumah Elo him, mikä tarkoittaa ”paljastettua jumaluutta”.

Ei kommentteja: