WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE


Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (www.mastersofthespiritworld.com)
11.-18.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
Mestarit, kun olin pikkutyttö, järkytyin usein ja aloin itkeä ja sanoin haluavani kotiin, vaikka olin jo kotona. Pelkäsin usein nukahtaa illalla, koska näin ja kuulin asioita. Olen aina tuntenut olevani erilainen enkä tunne kuuluvani joukkoon. Olen nyt aikuinen nainen ja kohta 30-vuotias ja olen hukassa enkä tiedä, mikä tarkoitukseni on elämässä ja miten voin auttaa toisia sekä itseäni. Henkinen tietoisuuteni on kohonnut sen jälkeen, kun kumppanini kuoli puolitoista vuotta sitten. Tunnen hänet ja hän yrittää puhua minulle kuiskaamalla. Ihmiset eivät ymmärrä ja minun on vaikeaa tajuta tätä kaikkea. -Sara, Uusi-Seelanti

Vastaus:
Sielut viettävät vain hetken aikaa fyysisessä muodossa verrattuna aikaan Kotona tai ei-fyysisessä muodossa, ehdottomassa rakkaudessa. Silloin kun tietoinen mieli kokee tai muistaa, millainen tuo tila on, se haluaa palata tuohon rakkauteen. Vasta silloin kun inkarnoitumisenne muistinmenetyksestä tulee täydellistä, fyysisen ja ei-fyysisen välinen tila hämärtyy.

Tyttönä et ollut täysin sulkeutunut muistinmenetyksesi taakse. Koti jonka muistit, ei ollut maataso, vaan sielusi alkuperäpaikka. Se oli mukavaa ehdotonta rakkautta, missä olit osa epämääräistä energiapilveä kaikkien rakastavien sielukumppaneidesi ja oppaidesi kanssa. Äänet joita kuulit, olivat sieluja toiselta puolelta, jotka yrittivät saada huomiosi ja jatkaa keskustelua kanssasi. Suljit oven kaikille kontakteille kasvaessasi.

Sinulla on erittäin vahva yhteys kuolleeseen kumppaniisi. Olette jakaneet monta elämää yhdessä. Hän on sallinut sinun taas kuulla fyysisen ja ei-fyysisen välisen ulottuvuuden läpi. Ne joille kerrot keskusteluistasi, luulevat sinulla olevan harhanäkyjä, koska he voivat edelleen olla vain fyysisessä maailmassa.

Rentoudu ja mene tunteisiisi. Tuntuuko oikealta kyetä jakamaan rakkautta ulottuvuuksien yli? Tee omat valintasi, äläkä hyväksy, mitä toiset sanovat, jos omat kokemuksesi ovat erilaisia. Tarkoituksesi elämässä on ymmärtää, kuka olet ja miksi olet täällä, ja tehdä valintoja viisautesi kasvamiseksi tämän matkan aikana.

Kysymys:
Mestarit, onko kaksinaisuuden pääsyy fyysisyydessä oleminen? Voiko fyysisyydessä, kuten maapallolla, olla ei-kaksinaisuutta? Millaista on olla ei-kaksinaisuudessa, missä ei ole vastakohtia? -Greg, USA

Vastaus:
Fyysisyys ei ole kaksinaisuuden syy, mutta se on välttämätön hyödyn saamiseksi kaksinaisuudesta. Lähde loi sielut osiksi itsestään, jotta se voisi kokea sen, mitä se ei ollut. Se oli täydellinen, mutta janosi tietää, mikä täydellisyyden vastakohta oli. Maapallo on areena, mikä luotiin sisältämään kaikki nämä vastakkaiset energiat. Se on ainoa paikka, jossa on luontaisena kaksinaisuus. Sielu oppii oppituntejaan tekemällä valintoja negatiivisten ja positiivisten mahdollisuuksien välillä.

Silloin kun sielu on maan päällä fyysisessä kehossa, sen tarkoituksena on oppia valitsemansa oppitunnit. Ainoa tapa olla sielu maan päällä ei-kaksinaisuudessa, ovat ne harvat tilanteet, kun sielu päättää kokea eläimenä. Ainoastaan 1-2% sieluista tekee tämän valinnan. Sielut voivat päättää ottaa elämän toisella ei-kaksinaisella planeetalla, minkä aikana niillä voi olla fyysinen keho tai jokin toinen muoto.

Ei-kaksinaisuuteen liittyy erikoistuminen tietyntyyppisiin kokemuksiin, kuten musiikki, filosofia, teologiset debatit, fyysisten asioiden luominen tai ajan kuluttaminen mihin tahansa haluamaansa. Useimmissa ei-kaksinaisissa paikoissa ehdoton rakkaus on vallitseva energia (jos se ei puutu kokemukseen). Sielu luo oman todellisuutensa, joten valinta riippuu sinusta.

Kysymys:
Mestarit, tapasin aiemmin erään henkisen opettajan. Ihailin hänen työtään ja lahjakkuuttaan. Hän ei koskaan kätke sitä, että hänessä on vikoja ja hän on naistenmies. Hänen välittää vilpittömästi selkeää informaatiota tyrkyttämättä tai kontrolloimatta, mutta hänen henkilökohtainen elämänsä on sotkussa. Hän manipuloi usein henkilökohtaisia suhteita ja toimii sen vastaisesti, mitä hän sanoo, mikä sai minut vetäytymään hänen luotaan ja ystävyydestämme. Haluaisin tietää, mitä hänen tunteensa täsmälleen ottaen ovat minua kohtaan - sen viehätyksen lisäksi, minkä hän tunnusti. Oliko hän koskaan aito kiintymyksessään ja kiinnostuksessaan olla ystäväni ja työskennellä taiteellisesti kanssani vai oliko kaikki peliä? Voitteko selkeyttää, millainen persoona hän oikeasti on? Todella henkinen, mutta rehellisesti tekopyhä? Mitä hän tuntee tällä hetkellä siitä tavasta, millä hän käsitteli minua, ja poisvetäytymisestäni? -Lana, Iso-Britannia

Vastaus:
On paljon ihmisiä, jotka ovat tutkineet jotain aihetta, tietävät valtavasti siitä ja osaavat toistaa tuon informaation toisille, mutta eivät ymmärrä ja elä sitä filosofiaa tai elämää, mitä saarnaavat. Heitä voi kutsua ehkä tekopyhiksi tai sanoa vain, että heidän egonsa ja fyysiset tarpeensa menevät yli heidän henkisestä matkastaan. Jotkut summaavat tämän toiminnan näin: "Ne jotka tietävät, tekevät; ne jotka eivät, opettavat." Mutta opettajat jotka elävät sen, mitä opettavat, ymmärtävät täysin filosofiansa luonteen ja ovat tehneet tuon valinnan.

Entinen opettajasi on ainakin rehellinen julistaessaan, että hänessä on vikoja. Mutta onko se vika? Ainoastaan jos hän tuomitsee, ettei hän tee sellaista, mitä hänen mielestään pitäisi tehdä. Julistaessaan halunsa naisia kohtaan hän oikeuttaa sen, ettei ole uskollinen yhdelle ihmiselle. Hän pohjustaa itselleen mahdollisuuden saada sympatiaa toisilta ja estää heitä suuttumasta hänelle omien tunteidensa piittaamattomuudesta.

Hänen tunteensa sinua kohtaan olivat samat kuin kaikkia muita valloituksiaan kohtaan. Hän sanoo tai tekee sen, minkä hän tuntee tarpeelliseksi, saadakseen jonkun naisen tottelemaan itseään. Sitten onnistuttuaan hän usein kyllästyy tähän, kun ei tarvitse enää metsästää pysyäkseen virkeänä, ja hän siirtyy toiseen. Hänen viehätyksensä on kaikkia naisia kohtaan yleensä.

Sitten kun kierros on valmis, hän ajattelee hyvin vähän tuota ihmistä - hän siirtyy vain seuraavaan. Hän kyllä näki sinussa joitain ominaisuuksia, joiden hän ajatteli auttavan omassa etsinnässään. Mutta kaikki hänen ajatuksensa ja suunnitelmansa ovat häntä ja hänen henkilökohtaista tyydytystään varten, ei jakamista tai toisten auttamista heidän kasvussaan.

Egolla, vain oman fyysisen tyydytyksensä ajattelemisella ja sen tuomitsemisella, mitä haluat ennen kaikkea muuta, ei ole paikkaa ihmisen henkisessä valaistumisprosessissa. Seuraa omia tunteitasi. Kaikki menneisyydessä oli osa elämänoppituntejasi sen ymmärtämiseksi, kuka olet sieluna, jolla on ihmiskokemus. Huolehdi vain omista valinnoistasi.

Kysymys;
Mestarit, monta kuukautta sitten menin paikalliskauppaan ja tiskillä minua palveli nuori nainen. Hän tuijotti minua epäuskoisena useiden pitkien sekuntien ajan ja sai oloni tuntumaan hermostuneelta ja epämukavalta. Nyt aina kun menen sisään, ilmapiiri on "kosketeltavan" kummallinen. Haluaisin kysyä naiselta, mistä tässä on kyse, mutta olen liian hermostunut. Hän ei voi olla viehättänyt minuun, koska olen liian vanha ja nuhruinen. Kysymykseni on, mitä sellaista tämä nuori nainen näkee minussa tai ympärilläni, mitä toiset eivät näe? Onko kyse väreistä tai energiakentästäni, mikä on ehkä voimakas henkisen työn vuoksi? Onko kyse kvanttikentästä, minkä hän näkee, muttei voi ymmärtää sitä? Vai olenko käsittänyt tilanteen täysin väärin? Tätä on tapahtunut aiemminkin ihmisten kanssa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olen todella ihmetellyt asiaa. Mitä tässä tapahtuu? -Cooper, Englanti

Vastaus:
Sinä ja myyjä olette samaa sieluryhmää, joten hän pystyi tuntemaan energiasi, kun astuit kauppaan. Olette kokeneet useita elämiä yhdessä. Elämänne eivät ole aina olleet miellyttäviä ja hän aistii jotain epämiellyttävyyttä. Hän ei ole vielä myöskään henkisellä polullaan, joten hän ei ajattele näitä mahdollisuuksia. Hän yrittää epätoivoisesti selvittää, miksi energiasi vetää puoleensa häntä.

Vanha ja nuhruinen on vain peite, mikä sinulla on tällä kertaa. Menneisyydessä olette tunteneet vetoa toisianne kohtaan. Sisäpuoli, sielu, määrittelee, kuka olet. Määritellessäsi itsesi tietyllä tavalla, alat ajatella itseäsi tuolla tavalla, vaikka kukaan muu ei ajattele niin. Jos matkit ehdottomasti rakastavaa sieluasi, sen toiset näkevät, ei epätäydellistä ulkokuorta.

Lähetät kyllä voimakasta kenttää, mutta silloin sinulla on sisälläsi Lähde-energiaa. Kaikki voivat tehdä sen, mutta harvat ovat riittävän kahleettomia kolmanteen ulottuvuuteen kyetäkseen siihen. Sinun täytyy kysyä, miksi tämä vaivaa sinua niin kovasti. Sinäkin tunnet samanlaista energiaa hänessä, mutta pelkäät tunnistaa saman. Älä hermostu sen kysymisestä, mitä hän aistii sinusta. Jos laukaiset jonkin entisen pelon, teet hänelle palveluksen tuomalla sen pintaan, jotta hän voi ratkaista tämän keskeneräisen entisen oppitunnin.

Tietämyksesi kera voisit lähestyä aihetta vähän kierrellen: "Hei, saan pakosti sellaisen "déjà vu" -tunteen, että olemme tavanneet aiemmin. Reaktiostasi minuun voin nähdä sinun tuntevan jotain - voimmeko puhua siitä?" Valinnanvapaus mikä on universumin standardi, antaa sinun tehdä ehdotuksen mukaan, unohtaa sen kokonaan tai yrittää yhdistää tuntemuksesi häneen. Valinta on sinun.

Kysymys:
Mestarit, onko jonkin "negatiivinen" kiinnittynyt minuun? Tiedän, että jotkut henget voivat kiinnittyä jonkun loitsusta tai kirouksesta. Voitteko selittää minulle, miksi näitä negatiivisia ajatuksia tulee päähäni, mutta ne lähtevät, kun käsken? Voiko jokin olento tehdä tämän minulle? Haluan löytää vastauksia, jotta voin saada se loppumaan kokonaan. Haluan elää valossa ja olla onnellinen, mutta tällaisia ajatuksia tulee ja menee paljon ja tiedän siihen liittyvän jotain enemmän. Menin kerran kirkkoon ja minun kerrottiin olevan henkisen hyökkäyksen kohteena. Tarvitsen apua eikä kirkkoon meneminen uudestaan ole vastaus minulle, koska sillä mitä maisemissa on, näyttää olevan jonkinlainen kontrolli. Olen rukoillut ja rukoillut. Se on auttanut, mutta se mitä on tekeillä, palaa aina takaisin! -Vincent, USA

Vastaus:
Maailma on jaettu samaan määrään positiivista ja negatiivista. Negatiivinen vetää puoleensa negatiivista ja positiivinen positiivista. Silloin kun ajattelet negatiivisia ajatuksia, negatiivinen energia liittyy mukaan vuorovaikutukseesi. Lisäksi on negatiivisia inkarnoitumattomia - sieluja jotka ovat lähteneet kehostaan, mutta eivät ole päättäneet palata ehdottomaan rakkauteen - ja niitä on maisemissa pyrkien positiivisen energian varastamiseen sieluilta, jotka ovat edelleen kehossa.

Inkarnoitumattomat voivat kiinnittyä kehoon, mutta eivät saa astua sisään, ellei niitä pyydetä. Negatiiviset ihmiset ja sellaiset jotka harjoittavat mustaa magiaa ja voodoon kaltaisia asioita, voivat lähettää negatiivisia energioita kiinnittymään vihollisiinsa. Kiinnikkeet voidaan irrottaa, useimmiten ihmisten omilla toimilla. Kylvetät kehoasi positiivisella rakkausenergialla eikä negatiivisuus voi jäädä. Valinta olla rakkauden ympäröimänä torjuu negatiivisuutta.

Useimpien ihmisten oletusajatukset ovat negatiivisia. Kun tuomitsee, että on itse merkityksetön ja toiset käyttävät hyväksi ja kun saa loukkauksia toisilta ihmisiltä, vetää massiivisia määriä negatiivisuutta puoleensa. Päivittäisten uutislähetysten katseleminen, argumentoivan materiaalin lukeminen ja väkivaltatekojen tarkkaileminen perustuvat kaikki negatiivisuuteen.

Helpoin tapa olla positiivisessa energiassa on olla sallimatta negatiivisten ajatusten olla maisemissa. Etsi positiivinen puoli kaikesta elämässäsi. Rakasta elämää ja kaikkia ihmisiä, vaikket olisikaan samaa mieltä siitä, mitä he tekevät. Kaikki valo-olennot jotka kohottavat ymmärrystä henkisestä matkastaan, ovat majakoita, mitkä vetävät negatiivisuutta. Sitä voi verrata yöperhosiin, joita lamppu vetää puoleensa. Negatiiviset energiat haluavat ruokkia itseään positiivisilla energioilla. Katkaise vain "jakelu" muuttamalla kaikki ajatuksesi positiivisiksi.

Kysymys:
Mestarit, olen luultavasti pohjalukemissa elämässäni. Reputin lääketieteen tenteissä ja minua on kehotettu lähtemään kurssilta. Tehtyäni viisi vuotta kaiken mahdollisen tullakseni lääkäriksi ja päästäkseni opiskelemaan lääketiedettä, olen kaatunut ensimmäiseen esteeseen. Voin tehdä valituksen päätöksestä, mutta siitä tulee vaikeaa. Mikä elämänoppitunti minun pitäisi oppia? Halusin tulla lääkäriksi ja niin määrittelin itseni ja luulin, että auttaisin maailmaa. Mutta nyt kaikki on tullut rytisten alas. Tiedän, että minua on syyttäminen, mutta tämä sattuu aivan kamalasti. Onko valitukseni lopputulos kohtalo ja Jumalan tapa kertoa minulle, että edessä on jotain parempaa? Koska nyt tuntuu siltä, että universumi on salaliitossa minua vastaan. -Peter, Iso-Britannia

Vastaus:
Universumilla ei ole mitään kollektiivitietoisuutta, joten sen on mahdotonta olla salaliitossa sinua vastaan. Jokainen sielu luo oman todellisuutensa sillä energialla, mitä se lähettää universumiin. Olet niin tottunut näkemään itsesi lääkärinä, ettet ole nähnyt sitä työtä kokonaisuutena, mitä tarvitaan siihen pääsemiseksi. Olet antanut tuon kuvan varjostaa nykyhetkeä ja ottaa paikan osalta sitä kovaa työtä, mitä vaaditaan.

Unelmat ovat kuvia, joihin sijoitat itsesi, ja odotat niiden vain toteutuvan. Koska olet ollut lääkäri niin pitkään, siitä tuli itsestäänselvyys eikä saavutus paljosta hiestä ja kyynelistä. Sinua on syyttäminen, koska näit päämäärän ilman matkaa. Voit edelleen päästä sinne, mutta sinun täytyy todella omistautua opinnoillesi eikä millekään muulle. Polun on oltava ainoa asia, mitä teet, kunnes pääset määränpäähän.

Elämänoppitunnit ovat motiivina tässä. Olet tekemisissä kurinalaisuuden, omakuvan, oman arvon, egosta irtipäästämisen ja hetkessä elämisen kanssa. Elämälläsi ei ole oikeaa tai väärää sujumista. Älä kuluta aikaa ajatellen, mitä sinun pitäisi tehdä - rentoudu ja anna tuntemustesi ohjata sinua.

On monia muitakin tapoja auttaa maailmaa kuin olla lääkäri. Mutta miksi sinulla edes on tarve auttaa toisia, kun et ole pystynyt täysin auttamaan itseäsi? Elämäsi ei koskaan näytä valmiilta, ennen kuin tunnet itsesi ja kykysi. Rentoudu, arvioi, tunne hyvää elämästä ja sitten reagoi tai toimi.

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: