WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 29. syyskuuta 2012

LUOVAN ENERGIAN PIIKKI
Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Lokakuun 2012 Shaumbra-uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Jos on sattunut menemään ohi, niin tämä on elämäsi luovinta aikaa.

Se on helppoa ohittaa, jos jäät kiinni kaikkiin muihin intensiivisiin 2012-energioihin. Olen varma, että olet kokenut muutamia päiviä tunnetta, että hypit seinille. Päiviä jolloin ihmettelet … mitä vittua? Asioissa ehkä vaikuttaa olevan entistä vähemmän tolkkua. Harvat vanhoista tavoista näyttävät toimivan enää, mutta ei ole aavistustakaan uusista tavoista. Tämä kaikki on totta etkä ole tulossa hulluksi. Elät vain hämmentävässä nyt-hetkessä.

Mutta tällä hetkellä leijuu enemmän luovia energioita ympärillä kuin koskaan ennen. Toisinaan ne sekoittuvat kaikkiin vuoden 2012 kaaos- ja epäilyenergioihin, mutta niitä on. Isosti. Luovat energiat ovat tukemassa korkeimpia tavoitteitasi ja halujasi. Ne ovat ilmaisia. Ne ovat voimakkaita. Se ovat valmiita palvelemaan sinua. Mutta jos keskityt "mitä vittua" -hetkiin ja syöksyt sohvan taakse joka kerta, kun energialeimahdus ampuu ohi, tämä saattaa mennä sinulta ohi.

Luova energia on erilaista kuin useimmat energiatyypit. Sillä ei ole samaa kaksinaisuusdynamiikkaa kuin konventionaalisella energialla. Se ei ole kovaa ja tiukkaa niin kuin älylliset energiat. Se ei väsytä sinua niin kuin selviytymisenergia. Se saa jokapäiväiset rutiinienergiat näyttämään tylsiltä ja elottomilta. Luova energia on kuin monitahkoinen jalokivi. Siinä on välkettä ja kirkkautta, syvyyttä ja loistoa. Se sädehtii ja tanssii, kun taas tavallisella energialla on usein tiettyjä kuvioita ja rajoja. Luova energia näkee seinän sellaisena, minkä läpi se voi virrata. Tavallinen energia näkee sen esteenä.

Monia ihmisiä hämmentää luova energia, koska he liittävät sen sellaisiin asioihin kuin maalaaminen ja tanssiminen, tai sellaisiin ihmisiin kuin graafinen suunnittelija ja muusikko. Toisin sanoen, sinulla joko on sitä tai ei ole. Tämä ei ole lainkaan totta. Kellään ei ole syntyessään enemmän luovaa energiaa kuin toisella eikä sinun tarvitse olla luova tyyppi käyttääksesi luovaa energiaa. Joillekin ihmisille sen vapaamuotoiset ominaisuudet ovat mukavampia, kun taas toiset tarvitsevat strukturoidumpaa ja maadoittuneempaa energiaa. Mutta ei ole mitään lakia, joka sanoo, ettei voi saada kumpaakin.

Voisit väittää, että energia on vain energiaa, ja itse asiassa tietoisuutemme sallii energian luovan käytön. Tai täsmällisemmin, gnostimme käyttää luovasti saatavilla olevia energioita. Olen laajasti samaa mieltä tästä, mutta viime kuukausina olen pannut merkille, että tulevassa energiassa on uusia kerroksia kera taajuuksien, mitkä tekevät niistä helpommin mukautuvia luoviin sovelluksiin. Ja tiedoksesi, että Adamus vahvisti tämän minulle. Mutta ei jäädä kiinni siihen, mistä näitä tulee tai mikä niiden taajuus on. Se olisi tavallaan älyllistä emmekä puhu tässä sen soveltamisesta elämään.

Miten siis voit käyttää tätä luovaa energiaa elämässäsi? Kirjaimellisesti sen joka osassa. Onko sinulla vanhoja jumiutuneita ongelmia? Luovat energia antavat uusia näkemyksiä ja ratkaisuja. Onko sinulla yltäkylläisyysongelmia? Luovat energiat avaavat uusia ovia. Onko sinulla haasteita integroitumisen kanssa? Luovat energiat näyttävät sinulle uusia sallimistapoja. Jos haluat päästä pois vanhalta polultasi, muttet pysty kuvittelemaan, miltä se näyttäisi, luovat energiat näyttävät sinulle uusia mahdollisuuksia. Oletko kyllästynyt järkisuuntautuneeseen elämään? Luovat energiat vievät sinut uusiin ulottuvuuksiin, mielen rajojen tuolle puolen.

Asian ydin on, että nämä luovat energiat ovat täällä näyttämässä sinulle "uutta". Tiedämme kaikki, miltä "vanha" näyttää, ja jos en erehdy, monet meistä haluavat mennä vanhasta yli. Siksi luovia energioita on täällä. Kutsuimme ne sisään, koska halusimme jotain uutta, muttemme tienneet, miten kuvitella uutta vanhalla mielellä. Luovien energioiden sisäänvirtaaminen on oma nerokas ratkaisumme tuolle puolen menemiseen. Ja nyt ne ovat täällä palvelemassa meitä.

Tässä on muutama yksinkertainen askel luovien energioiden aktivoimiseksi elämässäsi. 1) Myönnä, että luovia energioita on vapaasti käytössäsi. 2) Vedä syvään henkeä ja päästä ne todellisuuteesi. 3) Päästä irti odotuksistasi. Et voi ajatella tietäsi luovuuteen (tai valaistumiseen). Voit vain kokea sen. 4) Tee jotain. Mitä tahansa. Laita erikoispäivällinen, siivoa kaappi, aloita liiketoiminta, kirjoita laulu tai tanssi alasti kuunvalossa. Tee vain jotain normaalirutiiniesi ulkopuolella. Tämä aktivoi luovat energiat elämässäsi.

Avaimena luovien energioiden virtaamiseen elämässäsi on käyttää ja kokea niitä. Kun olet avannut ovet luoviin energioihin, havaitset, että niitä virtaa elämäsi toisiin osiin, tarvitsematta puskea tai manipuloida tai suunnitella. Voi, olemme erittäin hyviä energian manipuloijia, koska niin olemme oppineet työskentelemään tavallisten kaksinaisuusenergioiden kanssa. Mutta sinun ei tarvitse tehdä sitä luovien energioiden kanssa. Niillä on tapansa synnyttää ja virrata itse.

Tiedän tämän toimivan, koska näen sitä Crimson Circle -järjestössä. Viime kuukausien aikana olemme lanseeranneet monia uusia tuotteita, mm. Adamuksen uusi Merabhs ja Kuthumin "Studio K" -cd, uusia tapahtumia ja työpajoja, täysin uudet nettisivut ensi kuussa, uusia teknologiaratkaisuja, uusi Shaumbra-teatteri … ja luettelo jatkuu ja jatkuu. Tätä ei tapahdu pelkästään kovalla työllä, koska kaikki palaisivat loppuun matkan varrella. Sitä tapahtuu, koska Crimson Circle -tiimi päästää luovat energiat joka projektiin, kokoukseen, haasteeseen ja prosessiin. Siksi pieni ihmisryhmä tai myös yksi ihminen voi luoda valtavan määrän "uutta".

Adamus on sanonut sen monta kertaa aiemmin: käytössänne on nyt enemmän energiaa kuin koskaan ennen. Lisään tähän, että runsaasti luovia energioita juuri nyt, vuoden 2012 loppuosassa, odottaa aktivoimistasi. Pysähdy hetkeksi, ennen kuin lopetat tämän artikkelin lukemisen. Vedä kunnolla syvään henkeä. Päästä nuo luovat energiat elämääsi.

Mene nyt tekemään jotain!

LUOVAN ENERGIAN PIIKKI
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: