WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 22. syyskuuta 2012

KELLO KAHDEN VIESTIArcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
18.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat Arcturuslaiset,

heräsin viime yönä klo 2 ja tunsin erittäin voimakkaasti "laskeutumiset". Saatoin tuntea läsnäolonne niin, kuin olisitte huoneessa. Sitten aloin huolehtia, olinko tehnyt kaiken, mitä minun piti, ja olivatko kaikki ryhmät valmiina. Olin hereillä ainakin tunnin. Voitteko auttaa minua ymmärtämään, mitä minulle tapahtui? Kenties reagoin vain viime blogiini vierailusta emäaluksella.

Rakas Suzille,
kyseenalaistatko kokemuksesi, sillä jos kyseenalaistat, olet hyvin hämmentynyt, sitten kun suunnitelmamme etenevät. On elintärkeää, että luotat vaistoihisi ja kuuntelet, mitä kuulet sisälläsi. Epäily on pahin vihollisesi, sillä se on avoin ovi pelolle. Siksi, rakas ylösnouseva ystäväni, voitko sallia itsesi luottaa siihen, mitä olet kuullut sisälläsi?

Itse asiassa olet luottanut täysin informaatioosi ja jakanut sen kaikkien nähtäväksi. Kuitenkin tämä viesti on erilainen, koska se voidaan osoittaa vääräksi. Tämä voisi olla taas väärä hälyytys. Miten monta kertaa olet kuullut toisilta, että maan ulkopuolisten paljastuminen tapahtuu tiettynä päivänä?

Emme kuitenkaan sanoneet mitään paljastumisesta, emmekä antaneet mitään päivämäärää. Oletko myöskään koskaan aiemmin saanut sisällesi informaatiota laskeutumisistamme? Et ole. Siksi tässä tilanteessa on monia ainutlaatuisia tekijöitä, joita et ole aiemmin kokenut.

Kaikkein ainutlaatuisin on, ettei sinulla ole pelkoa. Sinulla ei ole myöskään innostusta. Itse asiassa sinulla ei ole varsinaista tunnetta viestistäsi. Kuitenkin on lievää epämukavuutta, mikä kietoutuu yhteen toivon ja etäisen ilon tunteen kanssa. Uskallatko uskoa, että se voisi oikeasti tapahtua? Uskallatko uskoa, että kaikki se mitä olet työstänyt yli 40 vuotta, voisi lopultakin tapahtua?

Esitämme sinulle nämä kysymykset, sillä jos epäilet omia havaintojasi, et pysty olemaan yhteydessä todellisuuteen, mikä hahmotettiin. Hahmotit todellisuuden, missä maapallo tulee todella rauhalliseen siirtymään. Ajattelet todellisuutta, missä galaktiset, me, voisimme laskeutua planeetallenne ja jakaa viisaus-, voima- ja rakkauslahjojamme.

Koit todellisuuden, missä "livahdit" sille uudelle viidennen ulottuvuuden maapallolle, mistä olet uneksinut, kirjoittanut ja mitä olet kokenut. Kyllä, olet kokenut paloja uudesta maapallosta kietoutuneena yhteen päivittäisen 3D-elämäsi kanssa. On ollut muutamia hetkiä, joissa voit tuntea ITSESI.

On ollut seikkailuja, joissa tiedät, että se mitä vastaanotat kirjoituksissasi, on todellista. Valitettavasti liian usein matka korkeampiin ilmaisutaajuuksiisi rysähtää kolmannen ulottuvuuden kuiluun. Rysähdyksessä löydät osasi, mikä edelleen pelkää, epäilee ja on vihainen.

Onko tuo puhdistuminen koskaan valmis? Vastaus on: "Ei, ennen kuin karistat maakuoresi." Niin kauan kuin sinua rajoittavat harhakuvat, joita juoksee valtoimenaan todellisuudessanne, sinun on jatkuvasti tarkkailtava ajatuksiasi ja tunteitasi. Tämä jatkuva tarkkailu on elintärkeää. Kun siirryt viidennen ulottuvuuden todellisuustaajuuteen, jokaisesta ajatuksestasi ja tunteestasi tulee elävä.

Siksi itsemestaruus on päätehtäväsi tällä nyt-hetkellä. Sillä ei ole merkitystä, oletko oikeassa vai väärässä, sillä moniulotteisessa todellisuudessa mihin olet astumassa, ei ole eroa hyvän ja huonon välillä, koska ei ole polariteettia noiden ääripäiden mittaamiseksi.

On tärkeää, että uskot resonoivasi viidenteen ulottuvuuteen enemmän ja enemmän joka päivä. Sinun on myös muistettava, että kaikki valmistelusi ovat valmiita. Viidennessä ulottuvuudessa ei ole tuomitsemista. Ei ole hyviä tai huonoja pisteitä. On ainoastaan ehdotonta rakkautta, mitä tunsit tänä aamuna. Huoli mitä myös tunsit, oli harhaa.

Olet valokeho ja olet sen viidennen ulottuvuuden yhteisön aktiivinen jäsen, mikä on nyt-hetkessä. Näin ollen tälle maailmamme ei ollut alkua eikä sille ole loppua. Löydä ytimesi uudestaan ja uudestaan, jotta voit olla energiakenttäsi mestari.

Jos olet liian väsynyt, muista torkahtaa tai mennä nukkumaan, jotta voit vierailla luonamme neljännen ulottuvuuden kehossasi. Salli itsesi nähdä unta Kotoa.

Tapaamme sinut neljännessä ulottuvuudessa.

A*
KELLO KAHDEN VIESTI
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: