WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 22. syyskuuta 2012

TUTKI SATUNNAISTA KIPINÄÄSI JA ILOASIKanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
17.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat Ystävät,

Uusi kuu, uudet energiat, uudet ajatukset. Ehkä - ehkä ei. Muistakaa, että kun olemuksenne muuttuu, niin muuttuvat myös elämänne merkit.

Mikä on todellista? 

Se mistä teette todellista.

Koska vanhassa ajassa oli niin paljon tuntematonta, täytyi muodostaa tarinoita, uskomuksia ja ajatuksia. Samanlaisia ajatuksia kuin aiemmilla sukupolvilla maapallon litteydestä.

Olemme puhuneet, että teidän täytyy tarkastella vanhan ajan uskomuksianne ja päättää, mitkä - jos mitään - haluatte siirtää uuden ajan elämäänne. Tässä ajatuksessa on vaikeutensa. Sillä jos teillä ei ole enemmän informaatiota uskomustenne käsittelemiseen kuin ennen, miten tiedätte, mitkä uskomukset ovat tarkoituksenmukaisia uuteen elämäänne?

Tietysti on uskomuksia sellaisista asioista, kuin vanhan ajan ydinperhe, jotka ovat heti havaittavissa. Hyväksyttekö uudet perherakenteet vai ette? Helppo kysymys useimmille. Mutta entä ne avaruusolennot, joista monet henkimaailmassa puhuvat - joita he jopa odottavat? Haluatteko tutkia tuota uskomusta vai vaaditteko lisätodisteista ennen sitä?

Teette siirtymän omalla tahdillanne. Mutta kun teette sitä, lisätodisteita tulee auttamaan teitä vanhan ajan uskomustenne muuttamisessa avaruusolennoista, toisista planeetoista täynnä elämää ja hyvin monista muista asioista, joita on tanssinut päässänne aioneita kera kysymyksen: 

"Onko se totta vai ei?"

Mikseivät menneisyyden mysteerit ole enää mysteerejä lähitulevaisuudessa? Tarkastelette nyt uskomuksianne ja odotatte konkreettisia todisteita siitä, minkä toivotte tai minkä pelkäätte olevan todellisuutta. Mutta mikä tärkeämpää, te edistyneet valotyöntekijät ette ole enää vanhaa aikaa.

Ajatelkaa vanhaa aikaa maan varhaislapsuutena ja uutta aikaa nuorena aikuisuutena. Pienet lapset uskovat, että jos nenäliina laitetaan äidin kasvojen päälle, äiti on poissa. Ja kouluikään mennessä leikki on muuttunut piilosilla olemiseksi, sillä hyvin harvat kouluikäiset lapset hyväksyisivät, että nenäliina jonkun kasvoilla merkitsee, että hän ei ole enää huoneessa.

Uusien uskomusten etsinnässä olette nopeasti siirtymässä kurkistusleikistä piilosille. Eli ymmärrätte paljon enemmän kuin mikään aiempi sukupolvi maan päällä ja siksi odotatte enemmän vastauksia ja vähemmän satuja.

Miten tällaiset ajatukset liittyvät astrologiaan?

Planeetat ja tähdet joihin astrologiset tulkintanne perustuvat, ovat muuttumassa. Astrologinen informaatio mikä oli oikeaa tai ainakin jonkin verran oikeaa ennen, ei enää ole. Ne jotka ovat osa edistyneiden valotyöntekijöiden liikettä, tulkitsevat nyt planeettojen ja tähtien uusia merkityksiä.

Kyse ei ole siitä, ettei astrologia enää päde. Astrologia vain muuttuu dramaattisesti, kun planeetat ja tähdet muuttuvat. Ne jotka ovat edistyneen valotyöntekijätiimin jäseniä, soveltavat tätä uutta tietoa jo tunnettuun. Ne jotka eivät ole, jatkavat entisen informaation kanssa. Teitä jotka haluatte ymmärtää paremmin maailmaanne astrologian avulla, kehotamme voimakkaasti etsimään astrologeja, jotka ovat avoimia muutoksille.

Mutta sitten tuo kommentti on vain esisoittoa kaikista niistä, joiden puoleen käännytte saadaksenne ohjeita tässä nopeasti muuttuvassa siirtymässä. Kenties haluatte saada tarot-tulkinnan tai lukea olemukseenne liittyvää aineistoa. 

Tiedätte, mikä materiaali kehittää tietoanne, tuntemalla iloa sen saamisesta.

Tämä on äärimmäisen oppimisen ja muutoksen aikaa. Mutta se ei ole mahdollista, jos käytätte vain vanhan ajan tekniikoita, uskomuksia ja malleja. Mikään ei ole entisensä. Ette ole enää pikku lapsi, joka pelkää, ettei äiti ole nenäliinan takana. 

Laajentakaa tutkimuksianne. Lisätkää tietoanne. Hyväksykää uusi maailma uusien ajatuksien kera.

Tiedätte, miten parhaiten tehdä sen, seuraamalla sisäistä ääntänne tai olemustanne.

Kenties luitte eilen blogin, mikä tuntui typerältä tai pelkoa aiheuttavalta - mistä kumpikaan ei ole tuottavaa tänä dramaattisena aikana. 

Tai kenties löysitte kirjan, mikä oli tehty 40 vuotta sitten, mikä tuntuu juuri oikealta ja avaa olemustanne uusille ajatuksille ja uskomuksille. Kirjan mistä haluatte kertoa kaikille. Mutta myös kirjan mikä voi tuntua vanhentuneelta kuukauden lopussa.

Sallikaa itsenne oppia kasvaessanne. Ei ole enää kiveen kirjoitettuja uskomuksia, malleja tai ajatuksia. Kasvatte nopeasti. Aivan kuten leikki-ikäinen laajentaa näkemyksiään ja taitojaan päivittäin, tekin teette niin tämän siirtymän aikana.

Kenties ensimmäinen oppimisvälineenne oli helistin ja kankainen kirja, missä oli monia kuvia ja muutamia sanoja. Mutta lukioon mennessä luitte monimutkaisia kirjoja ja puhelimet, lentokoneet ja jääkaapit olivat tavallinen osa maailmaanne. Niin on nyt.

Kaikki muuttuu, myös tietonne ja kiinnostuksenne. Sallikaa niin olla.

Etsikää uutta tietoa. Laajentakaa repertuaarianne - sillä jos sisäinen olemuksenne vetää teitä johonkin, tarvitsette sitä. Mikään ei mene hukkaan. Kaikki on tärkeää - aivan kuten oli totta ollessanne leikki-ikäinen. 

Eivätkö pannut ja kattilat olleet yhtä viihdyttäviä ja kasvua aikaansaavia kuin eksoottisin lelu? Ja näin on teillä nyt.

Jos jokin tuntuu mielenkiintoiselta, tutki sitä. Jos se näyttää tylsältä tai arkiselta, sivuuta se. Salli sinun opettaa itsellesi, mitä haluat tai mitä sinun tarvitsee tietää.

Ainoa sääntö on, että jos jokin ei tunnu oikealta - vaikka se olisi tuntunut oikealta eilen - lakkaa tekemästä sitä, sillä olet kehittynyt tuon pisteen ohi. 

Älä odota elämäsi olevan jatkumoa, kuten se on ollut aioneita. 

Et elä enää "a+b=c" -elämää. Olet siirtynyt satunnaisen kipinän ja ilon elämään. 

Niin olkoon.

 Aamen.
TUTKI SATUNNAISTA KIPINÄÄSI JA ILOASI

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: