WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 8. syyskuuta 2012

Vertauskuva äidistä ja lapsesta

 

KAIKKI VUODESTA 2011 … JA ENEMMÄN


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
11.6.2011 Sedona, Arizona
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Tämä kanavointi on lauantai-illalta 11.6. Kryonin Kesän valokonferenssista Sedonassa, Arizonassa. Kryon puhuu vuoden 2011 numerologisista energioista sekä DNA-aktivoinnistamme ja siitä, mitä Jumala oikeasti haluaa meiltä. Sydäntä lämmittävä kanavointi ja myös kuuntelemisen arvoinen.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sedonassa, Arizonassa Kryonin vuosittaisessa Kesän valokonferenssissa 2011.
 
***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Täällä on ydinryhmää ja monia vanhoja sieluja. Eivät kaikki näillä tuolilla istuvat ole vanhoja sieluja, mutta useimmat ovat. Vanha sielu on ihminen, joka on ollut maan päällä uudestaan ja uudestaan eri ilmaisumuodoissa, joita kutsuisitte inkarnaatioiksi. Kun istutte tuolilla, tiedätte sen sisällänne. Sillä tiedätte, miten asiat toimivat. Sisällä tunnette viisaan ihmisen.

Niinpä taaskin vetoamme siihen, mitä kutsumme "synnynnäiseksi". Synnynnäinen on soluälykkyyttä, mitä teillä on sisällänne, mutta mikä usein on erillään teistä, mutta mikä tuntee teidät. Synnynnäinen on sitä, mihin luotatte päättäessänne tehdä sellaisia asioita kuin lihastestaus ja kinesiologia. Synnynnäinen asuu DNA-kentässä, mikä on älykäs. Synnynnäinen puhuu teille ja sanoo: "Olet ollut täällä aiemmin." Jos siis tutkisitte itseänne juuri nyt ja kysyisitte: "Olenko ollut täällä aiemmin? Onko mikään tästä totta?", synnynnäinen antaa teille väristyksiä, antaa teille tunnustuksen ja antaa teille ilon tunteen, mitä ette voi teeskennellä. Nämä ovat vahvistuksia, jotka tulevat sisältä ja sanovat: "Kyllä, olet osa suurta suunnitelmaa, mistä et tiedä ollessasi täällä. Olet auttanut asettamaan tälle planeetalle näyttämön sellaiselle tapahtumalle, mistä ihmisten tietoisuus on vain uneksinut vuosituhansia, ja tässä sinä olet."

Olet opiskelupaikassa, kun istut täällä. Olet paikassa, mikä haluaa tietää enemmän siitä energiasta, mikä tapahtuu - Istut tarkoituksella paikassa, mikä on suunniteltu opettamiseen [kouluteatteri]. Yksi puhuu monille. Monet puhuvat yhdelle ja se kertoo paljon Hengelle siitä, kuka on täällä ja miksi. Hyvin harvat ovat täällä viihdytettävänä. Olemme tietoisia niistä, jotka täällä ovat vieressään istuvien vuoksi. Olemme tietoisia shamaaneista yleisössä. Olemme tietoisia vanhoista sieluista, lemurialaisista - on muutamia Tiibetistä, useita Intiasta.

Katselen täällä viisautta ja siitä tässä tilaisuudessa on kyse tänään … viisaiden, vanhojen sielujen syöttämisestä. Viisasta, vanhaa sielua syöttämään ei voi antaa puppua enkä voi antaa niitä asioita, jotka ovat yksinkertaisia. Niinpä ryhdymme monimutkaiseksi ja sitä varten tulitte, eikö vain? Aiomme puhua tänään järjestelmistä ja ei-järjestelmistä. Aiomme puhua siitä, mitä asiat merkitsevät, ja muistutamme teitä muinaishistoriasta. Meistä tulee hyvin esoteerisia [Kryon hymyilee]

Lisää numerologiasta

Aloitetaanpa laajentamalla sitä tutkimusta, mikä on kirjassa nimeltään "Kaksitoista" [Kryon-kirja kaksitoista - DNA:n kahdestoista kerros]. Haluamme tehdä lisäyksen siinä olevaan informaatioon tavalla, mikä on sanallista ja mikä kirjoitetaan puhtaaksi, jotta tiedätte enemmän tästä - ajankohtaisesta energiasta planeetalla, mitä parhaillaan koette. Puhutaanpa numerologiasta. Tiedän, keitä täällä on. Tiedän tutkijat, joita on täällä, enkä aio sanoa tänä iltana mitään, mikä loukkaa ketään teistä. Te jotka tutkitte muinaisia numerojärjestelmiä, tiedätte, miten monimutkaista se on. Tiedätte, ettei sitä voi opettaa näyttämöllä 20 minuutissa enkä aio tehdä sitä. Sen sijaan aion tutkia prosessia ja sovellamme sitä vuoteen 2011. Onko numerossa viesti? Kenties on. Aloitetaanpa siis numerologiasta.

Numerologia tutkii numeroiden energiaa. On monia, jotka eivät ymmärrä tätä, sillä he eivät tunne mitään energiaa numeroissa. Sitä on tutkittava ja ymmärrettävä. Se ei ole välttämättä elämänne kolmiulotteinen piirre. Aivan kuin henkiset asiat ovat 3D:n ulkopuolella, niin on myös numerologian ydinolemus. Teidän on ajateltava ulottuvuutenne ulkopuolella antaaksenne uskottavuutta sille, mikä energia johonkin numeroon liittyy.
 
Tässä on siis toteamus, jonka aion tehdä. Numerologia ei ole järjestelmä. Jos tarkastelette fysiikan numeroita ja tutkitte fysiikkaa, käsitätte, ettei fysiikka ole järjestelmä. Sen sijaan se on kartta. Se on kaavakartta siitä, miten Luoja laittoi maailman liikkeeseen. Se on kartta, joka on edessänne ja jota ymmärtäessänne voitte käyttää järjestelmää, johon sovelletaan tätä karttaa, lähettämään avaruusraketin Marsiin. Järjestelmä vie teidät siis Marsiin käyttäen fysiikan karttaa. Kun alatte ajatella näin, ymmärrätte, että numerologia on esoteerinen energiakartta, joka pyytää teitä kehittämään järjestelmiä sen käyttämiseen. Se on siis kartta, mitä haluatte ymmärtää, sillä tuo kartta opastaa elämäänne tavalla, mikä tekee siitä helpompaa planeetalla, missä elätte.

Tämä kartta, kuten mikä tahansa kartta, ei pakota teitä menemään suuntaan tai toiseen. Kartta vain on siinä. Se missä määrin haluatte tutkia karttaa, on vapaa valintanne, mutta mitä enemmän tutkitte sitä, sitä enemmän se auttaa teitä ymmärtämään elämäänne. Tämän yksinkertaisen selityksen myötä tarkastelemme sitten vuoden 2011 numerologisia piirteitä.
 
Aiomme käyttää yksinkertaisinta muotoa, alkuperäistä muotoa, muinaismuotoa numerologiasta. Tarkastellaanpa luvun 2011 yksittäisiä numeroita, sitten lisätään ne yhteen toisten yksittäisten numeroiden kanssa ja tarkastellaan niihin liittyviä energioita. Mutta tässä on ilmoitus teille, jotka tutkitte numerologiaa ja olette vasta pääsemässä siihen: ette voi olla piittaamatta yksittäisistä luvuista. Teillä on taipumusta laskea ne välittömästi yhteen, saada ratkaisu ja laittaa kaikki selitys tuolle ratkaisulle [numeroiden summa]. Tämä toimii, mutta se ei ole tarkoituksenmukaista, sillä prosessissa olette heittäneet pois numerot, joilla oli energiaa antamaan tuon ratkaisun. Niinpä meidän on ensin tarkasteltava kakkosta, nollaa, ykköstä ja ykköstä [2-0-1-1].

Eipä lasketa niitä yhteen vielä. Tarkastellaan vain niitä hetken. Jos numeroihin liittyy energiaa ja se on tuttua teille, niin mitä ne merkitsevät? Katsotaanpa karttaa. Yleisössä on niitä, jotka ehkä sanovat: "Tämä ei ole oikeastaan kovin täsmällistä. Nimittäin nuo numerot eivät olleet satunnaisia. Ne olivat peräkkäisiä numeroita. Niiden tarvitsee olla satunnaisia saadakseen energiaa." Ei, ei tarvitse. Ne voivat olla peräkkäisiä ja silti saada merkityksen. Itse asiassa jos ne ovat peräkkäisiä [kuten vuosilukujen numeroissa], voitte katsoa eteenpäin ja tietää jotain, mitä ette olisi muuten tienneet siitä, mitä on tulossa. Niinpä vuosilukujen numerot on suunniteltu peräkkäisiksi eikä tämä ole yllätys.
 
Kaksi, nolla, yksi, yksi. Älkää laskeko yhteen vielä. Sitten kun laskette, tiedätte, mistä tässä vuodessa on yleisesti ottaen kyse, ja jotkut teistä ovat jo tehneet sen. Mutta pysytäänpä numeroissa. Kaksi, nolla, yksi, yksi. Numerologisesti "kaksi" edustaa sitä, mitä te kutsuisitte kaksinaisuudeksi ja me kutsumme polariteetiksi. Polariteetti on energiaa, joka on kehitetty jumalaisen ja lineaarisen välille - energia mikä on ihmiselämä ja mikä on jumalaista ihmiselämän sisällä. Jotkut kutsuvat sitä taisteluksi, jotkut kutsuvat sitä energiayhtymäkohdaksi, jotkut kutsuvat sitä avioliitoksi ja jotkut kutsuvat sitä iloksi. Tiesittekö sen?

Älkää liittäkö negatiivista piirrettä polariteettiin tai kaksinaisuuteen. Mitä jos olette saavuttaneet tasapainoisen kaksinaisuuden? Mitä jos olette ehdottomasti harmonisoineet polariteetin jumaluuden ja ihmisyyden välillä? Mitä jos rakastatte sitä? Mitä jos selvittäisitte sen - olisiko se sitten negatiivista? Ei. Mitä jos se generoi iloa elämässänne joka kerta, kun heräätte, silmänne avautuvat ja sanotte: "Tämä on hyvä. Olen täällä maan päällä Jumalan ydinolemus sisälläni. Olen täällä kylvämässä rauhan siemeniä planeetalle. Tuskin maltan odottaa tätä päivää. Mennään." Tiedän, ettei näin ole kaikilla teillä. Mutta mitä jos olisi? Olisiko se negatiivinen asia? Ei. Se on vain polariteetti. Se yksinkertaisesti edustaa kahta - polariteettia jumaluuden ja ei-jumaluuden välillä.

Puhutaanpa nyt tämän polariteetin muuntamisesta. Mitä tapahtuu, silloin kun otetaan ei-jumalainen ja teillä on jumalainen oivallus sisällänne? Sitten siitä tulee jumalaista! Mitä tapahtuu polariteetille, silloin kun ei ole mitään äärimmäisyyksiä? Oletteko koskaan ajatellut sitä? Tuleeko siitä sitten yksi? Se oli vitsi. [Kryonin huumoria] Ok. Numerologiassa on myös vitsejä.

On siis "kahden" polariteetti. Seuraavaksi on "nolla". Nyt jotkut teistä sanoisivat: "No, hyppäämme nollan yli, koska sillä ei ole mitään arvoa." Se ei ole totta. Sillä ei ehkä ole arvoa niin, kun nimitätte sitä kolmessa ulottuvuudessa, sillä se ei ole välillä 1-9. Eikä se ole paikanpitäjä. Nollalla on merkittävä arvottomuuden arvo - ja se on arvo, jos ajattelette sitä! Se on tärkeä. Joskus se vain erottaa toiset numerot, jotta voitte nähdä kartan paremmin, ja joskus se esittää vielä tärkeämpää roolia. Laskennassa käytettynä se kertoo 10:llä! Eikö se nyt ole mitään tai eikö se "tee" jotain? Näettekö, mitä tarkoitan? Jos tarkastellaan sitä kvanttisesti, se todella säteilee. Mutta ei tarkastella. Ei vielä. Se on toinen kanavointi. [Kryon hymyilee]

Seuraavaksi on "yksi". Aa, mutta se on itsensä vieressä, toisen ykkösen vieressä. Numerologian yksinkertaiset säännöt sanovat, ettei tätä tilannetta voi ottaa "yhtenä", se on otettava "yhtenätoista". Yksitoista on ensimmäinen mestarilukusarjassa: 11, 22, 33, 44. Ihmiskunta tunnistaa ainoastaan kolme mestarilukua yhdeksästä. Tiedättekö miksi? Ei ole mitään yhteisymmärrystä luvuista 44, 55, 66, 77 jne. Taas kerran, tiedättekö miksi? Koska ette ole siinä vielä! Teillä ei ole tietoisuutta ymmärtää, mitä ne merkitsevät. Niihin liittyvä henkisyys, suuruus, fysiikka on niiden rajojen ulkopuolella, joiden sisällä olette tällä hetkellä.
 
Annan tämän ennusteen: kahdessa sukupolvessa niille jotka tutkivat numerologiaa, niille jotka tuntevat järjestelmän, niille jotka tietävät, mitä on tulossa, annetaan kaunis ratkaisu 44:lle. Ja sitten tiedätte, että kehitytte niin, kuin olemme sanoneet teidän kehittyvän … kehitytte henkisesti ja myötätuntoisesti.

Siis tässä on kaksi, nolla ja 11. Mitä on 11? Valaiseminen! Se on myös Kryonin numero. Se on myös numero, jonka näette jatkuvasti kellossanne, eikö vain? Se ei ole sattumaa, rakkaat ystävät. Monet teistä näkevät 11:11 synkronistisesti ja olette nähneet yli 17 vuotta. Se on muutoksen symboli. Se on synkronismin symboli, joka sanoo vanhalle sielulle: "Olet saapunut paikkaan, missä tiesit olevasi. Katso, se on tässä. Katso, se on tässä." Se ei ole virhe, että näette 11:11. Minäpä otan hetken sanoakseni, ettei ole reilua, jos katsotte kelloa 11:10 ja tuijotatte sitä jonkin aikaa. [Naurua] 11:11 täytyy esiintyä täysin silloin, kun ette odota sitä - uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kaiken todennäköisyyden vastaisesti.

Aa, 11 … valaiseminen. Laitetaanpa ne yhteen. Älkää lisätkö niitä vielä yhteen. Mitä saamme? Mikä on merkitys? No, yksi merkitys, minkä annamme teille, on "polariteetin valaiseminen". Ajattelitteko sitä? Mistä tässä vuodessa on kyse? Kaksinaisuuden ja polariteetin valaisemisesta! Jos valaistaan jonkin, siihen laitetaan valoa. Kenties laitatte valoa johonkin, mikä on ollut pimeässä, johonkin mikä antaa teille informaatiota, mitä teillä ei ollut aiemmin? Tällä ei todellakaan ole sitä merkitystä, kun ne lasketaan yhteen - mitä emme ole vielä tehneet - vaan se antaa näkemystä numeroihin, jotka kohta lasketaan yhteen. Palaamme tuohon näkemykseen hetken kuluttua.

Mitä saadaan, kun lasketaan 2-0-1-1 yhteen? Saadaan neljä. Neljä - se on Gain vuosi! Sillä "neljä" on "rakenne" ja myös "maapallo" [Gaia-energia]. Oletteko huomanneet, mitä planeetalla on tapahtunut tänä vuonna? Emme puhu vain säästä. Puhumme monista asioista. Puhumme siitä, mikä on vulkaanista. Puhumme asioista, joista myös Gaia puhui, kun se nousi puhumaan eloisasti Grand Canyonissa. Se sanoi: "Emme ole vielä valmiita. Odottakaa muutosta. Odottakaa lisää mullistuksia." Gaia tietää.

Ja muuten, samalla Gaia sanoisi saman asian teille, minkä minä olen sanonut: älkää pelätkö näitä muutoksia. Ne ovat aikataulussa, tavoitteessa. Olen kanavoinut tästä aiemmin ja olen antanut teille myös joitain ennusteita viimeisimmistä maanjäristyksistänne, jotta ette järkyttyisi niiden tullessa [puhutaan ennusteesta minkä Kryon antoi 2008 Chilessä]. Nämä asiat ovat hyvin ennustettavia, koska silloin kun navat sulavat vähän, se jakaa veden uudelleen maan ohuella kuorella. Se työntää kuorta tavoilla, joilla sitä ei ole työnnetty aioneihin, ja tuloksena on maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia. Kyse ei ole maailmanlopusta, kyse on vain vesikierrosta ja kumppanini selittää sitä huomenna [Lee luennoi seminaarissa].

Siis 2011 on rakenteellinen ja Gaian vuosi. "Ok, tiesimme sen", sanotte ehkä. Palataanpa siis vivahteisiin, kaksinaisuuden valaisemiseen. Miten sovellamme sitä ja mikä on paras tapa? Tässä on lisää esoteerista. Jos aiotte soveltaa numerologiaa johonkin elämässänne, teidän täytyy katsoa, miten se soveltuu teihin - ei naapuriinne eikä yleisesti. Teidän kannattaa tuoda se itseenne. Olette täällä työstämässä jotain, eikö niin? Jokaisessa tuolissa täällä on tarkoitus [puhuen ihmisistä, jotka istuvat tuoleilla]. Onko se vain tietää enemmän? Onko se löytää iloa elämäänne? Onko se parantaa itsenne? Onko teillä turhautumia, jotka haluaisitte selvittää? Haluaisitteko saada asioita liittyen rauhaan ja iloon, joita teillä ei ole koskaan ollut? Teille on kerrottu, että ne ovat ulottuvillanne. Jokaisella teistä on eri tarkoitus olla sillä tuolilla.

Nyt haluan näyttää teille jotain. Haluan näyttää teille asenteen. Te tulette jonkin ongelman kanssa ja me tulemme rakkausseurueen kanssa. Tuomme ratkaisun. Emme aio kuitenkaan korjata mitään, mitä teillä on. Aiomme näyttää teille kartan ja miten voitte korjata johonkin liittyvän ahdistuksen. Mitä siis teette? Kenties tänään voisitte aloittaa tutkimalla numerologiaenergiaa vedettynä teihin. Miten vedätte sen itseenne? Visualisoitteko köyden, joka vetää jotain esoteerista, mitä ette oikeastaan ymmärrä? Ja vedettynä mihin? Teidän on tehtävä se DNA:llanne!

"Tässä sitä taas ollaan", jotkut sanovat. "Kryon puhuu taas biologiasta. Miksi et voi puhua henkisistä asioista, Kryon? Haluan tietää enkeleistäni. Haluan tietää oppaistani. Haluan tietää esoteerisista asioista, maan ulkopuolisista olennoista. Mutta taas puhut biologiasta … molekyylistä." Ok. Puhutaanpa molekyylistä, mutta puhutaan siitä tavalla, mikä voi yllättää teidät. Sillä se sisältää kaiken, mitä pyydätte! Tarkastellaanpa taas sitä ensimmäistä kertaa tallennetussa historiassa, jolloin DNA-kentän suurenmoisuus nähtiin ja tallennettiin. Olen antanut tämän esimerkin monta kertaa aiemmin. Teen sen lyhyesti, mutta kerron, että tällä viestillä on merkitystä. Tarkastelen sitä nyt, jotta näette sen, mitä haluan teidän näkevän.
 
Paljastus DNA:n kvanttikentästä historian mukaan

Muinainen profeetta Elia on kaikkien tämän päivän pääuskontojen profeetta. Sillä niiden pyhät kirjoitukset, jotka ovat israelilaisia, islamilaisia ja kristittyjä, ovat kaikki listanneet Elian suureksi profeetaksi … yhdeksi isäprofeetaksi. Hän oli viisas ja kaikki kunnioittivat häntä.

Elia teki jotain, mitä kukaan muu ihminen ei ollut koskaan tehnyt. Hän toivoi ylösnousevansa eläessään ja hän halusi sen tallennettavan, jotta kaikki tietäisivät, miltä se näytti. Tämä merkitsee, että hän halusi sen kirjoitettavaksi muistiin ja näkevän jonkun, jonka kanssa oli sovittu siitä. Ja hän teki niin. Elia valitsi seuraajansa, Elisan, katselemaan häntä ja tallentamaan näkemänsä. Olen antanut tarinan monta kertaa, mutta se on suuri joka kerta annettaessa!

Elisa halusi jotain vastineeksi. Hän teki sopimuksen Elian kanssa. "Mestari, teen, mitä tahnansa haluat. Jos olet oikeasti lähdössä, kaipaan sinua hyvin paljon! Mutta antaisitko minulle manttelisi?" Kenties tätä ei ole selitetty hyvin, joten aion kertoa teille, mitä se merkitsee, ja haluan teidän näkevän jotain niin edistynyttä, ettei siitä puhuta edes tänä päivänä. Meillä on kaksi miestä, jotka ovat henkisiä. Toinen ylösnousee kohta ja lähtee planeetalta. Toinen pyytää saada kaiken viisauden, mitä lähtevällä on koskaan ollut. Tiedättekö, miten se tavallisesti tehdään? He kumpikin kuolevat! Se tehdään verhon toisella puolella sopimuksella ja toinen tulee takaisin tuon toisen viisauden kanssa. Ei tällä kertaa.

He katsoivat toisiaan silmiin ja Elia hymyili ja sanoi: "Se on tehty. Se on sinun." Tosiaankin! Antakaa historian näyttää, että Elian kuoleman jälkeen Elisa teki suuria ja mahtavia asioita, joista jotkut ovat vielä suurempia, mitä mestari Elia itse teki. Elisa otti profeetta Elian viisauden ja manttelin itselleen ja niistä tuli hänen omiaan. Rakas ystävä, kerro minulle nyt, mistä tässä prosessissa on kyse. Miksi ette voi tehdä sitä tänä päivänä? No, kerron teille, ettei se ollut 3D:tä. Kerron teille, että se on yksi esoteerisimpia asioita, mitä on koskaan tapahtunut - kuitenkaan tuskin kukaan puhuu siitä.

Miten haluaisitte välittää viisautenne jollekin toiselle sopimuksen mukaan? Voi, se on toisen kanavoinnin aihe. Se on kvanttista. Se on kaunista. Se on prosessi. Ja muuten, se liittyy jotenkin 44:ään! Kuvitelkaa ihminen, jolla on kyky välittää edelleen viisautta ilman kuolemaa! Edes shamaanit eivät pystyisi siihen! Voi, he ovat yrittäneet, mutta he eivät ole pystyneet. Siksi suurimmat shamaanisielut joita on elänyt maan päällä, siirsivät edelleen tietonsa. Sen täytyi tulla takaisin heidän akaasiansa kautta. Kuvitelkaa, millaista olisi, jos voisitte välittää kaiken oppimanne jollekin toiselle! Tämän käsityksen on tuskin kukaan vielä tuntenut tällä planeetalla. Vain tiibetiläisillä on tämä tieto tällä hetkellä.

Mestari Elian ylösnousemus

Elia käveli pellolle Elisan katsellessa. Tapahtui seuraavasti, kuten pyhä kirjoitus sanoo Toisessa kuninkaiden kirjassa - kuten sitä kutsutaan. Elia muuttui valopalloksi! Elisa kirjoitti niin nopeasti, kuin pystyi. Elisa tunsi transformoitumisen vaikutuksen, kirjoitti niin nopeasti kuin pystyi, mutta hämmästeli spektaakkelia. Se oli valopallo, mutta hyvin kirkas, hyvin sateenkaaren hohtava.

Nyt haluan teidän näkevän, mitä ei tapahtunut, ja vahvistavan se itsellenne kirjoituksista. Mikään valo taivalta ei tullut alas hakemaan Eliaa! Käsitittekö sen? Mikään ei tullut alas ylhäältä. Kaiken energian minkä Elisa näki, generoi ihminen nimeltään Elia. Hän teki sen omalla henkisyydellään, kun hän hetkessä muuttui osaksi sitä Jumalaa, mikä hän oli. Hän ei voinut myöskään pysyä kovin kauan tai hän olisi haihduttanut kaiken ympärillään! Se kävi nopeasti ja Elisa näki sen.

Elisa ei oikeastaan tiennyt, mitä hän näki, mutta se oli hämmästyttävää. Melkein hetkessä, kuten Elisa kertoo siitä, taivaasta tuli kolmenlaisia energioita auttamaan Eliaa. Vertauskuva oli, että Elia ajoi valkoisten hevosten vetämillä vaunuilla. Henkiset asiat jotka ovat 3D:n ulkopuolella, ovat aina vertauskuvia, rakkaat ystävät. Se on ainoa tapa antaa viestejä asioista, joita ette voi ajatella. Mutta haluan teidän tarkastelevan numerologiaa. Kyse on "kolmesta" - katalyyttisestä kolmesta. Se on henkisyydessä kaikkialla. Löydätte sen joka uskonnosta edustamassa Jumalan energioita. "Kolmessa" on jotain. Mekin sanomme teille nyt, että käytämme kolmatta kieltä yläpuolellanne, kun kuuntelette ja luette tätä. Kolmas kieli on vertauskuva ihmisille Jumalan katalyyttisestä kommunikoinnista. Se oli kommunikointia Elisalle siitä, mitä Elia koki. Elisa oli pakahtunut! Hän antoi nimen vaunuille, joilla Elia ajoi. Hepreaksi hän nimitti niitä merkabaksi, mikä merkitsee "ajaa". Elia ajoi omassa Jumalaenergiassaan.

Minäpä kerron teille, mitä Elisa oikeasti näki. Hän oli ensimmäinen ihminen historiassa katselemassa sitä, mikä on luotuna jokaiseen ihmiseen, kahdeksan metrin etäisyydelle saakka. Sitä kutsutaan DNA-kvanttikentäksi [merkaba]. Jos teillä on Jumala DNA:nne jokaisessa osassa ja DNA alkaa aktivoitua, saatte saman kokemuksen kuin Elia! Ja niinpä se on siinä - DNA vielä kerran. Kyse ei ole vain biologiasta, vain molekyylistä, vaan kaiken sen kantajasta, mikä on henkistä jokaisessa ihmisessä.

Akaasinen tiedostonne on siellä. Kaikki mitä olette koskaan tehneet, on siellä. Kaikki elämänoppituntinne ovat siellä. Henkinen ytimenne on siellä. Enkelinimenne on siellä. Myös maan ulkopuolinen energia on siellä! Kaikki nuo asiat jotka ovat henkisesti ainutlaatuisia jokaisessa ihmisessä, ovat siellä. Puhutaanpa siitä nyt, kun olemme osoittaneet tämän ja olemme näyttäneet teille sen, mitä haluamme näyttää siitä ja mikä on kvanttista jokaisen elävän ihmisen ympärillä.

Olemme määritelleet DNA-kerrokset teille. Teillä on ne kirjassa. Teillä on hepreankieliset nimet - kaikki Jumalan nimiä. Eikö olekin mielenkiintoista? Näettekö, miten jokaista kerrosta kunnioitetaan? Niissä tai teissä ei ole mitään tavallista! Jos siis nyt haluaisitte tajuta, mitä teette itsellenne tänä vuonna, mitä noista käsitteellisistä DNA-kerroksista työstäisitte? Kerromme teille ja annamme teille esimerkin. Se on esimerkki, jonka todella haluamme naulata [ankkuroida], jotta ette unohda sitä. Tämä kanavointi on yhtä tärkeä, kuin mikään minkä olemme koskaan antaneet, kuitenkin niin yksinkertainen kuin olemme koskaan antaneet. Näette sen.

Mitä DNA-kerrosta työstää tänä vuonna?

No niin … On niitä, jotka tuntevat jo kerrokset ja he sanovat: "No, sen täytyy olla kuudes kerros. Se on korkeampi itse. Sen täytyy olla se. Lopulta, onhan korkeampi itse kommunikointiportaali. Silloin kun meditoidaan, se aktivoituu ja se on putki. Myös silloin kun kutsutaan sisäistä iloa, se on putki. Sen täytyy olla se. Sitä työstämme, eikö vain?" Sanon, ettei se ole se. Ei, se ei ole.

"Sen on oltava sitten kymmenes kerros. Se on hyvin henkinen kerros. Se liittyy olemassaolon, jumaluuden olemukseen. Jumaluus on olemassaolon lähde. Sen on oltava se. Siinä on kyse luovuuden lähteestä ja siitä, mikä ei ole Jumala, vaan Luoja - energia joka on erillään Jumalasta ja edustaa kaikkeutta ja universumin luomista." Sanon, että ei, se ei ole sekään.

"No, kenties se on 12. kerros", sanotte ehkä. "Kahdestoista kerros on vaikea ymmärtää, koska se todetaan niin yksinkertaisesti. Sitä kutsutaan kaikkivaltiaaksi Jumalaksi. Tämä sen on oltava." Minäpä kerron, mitä 12. kerros on. Se on Jumalan kasvot teissä! Kaikkivaltias Jumala on sitä, minkä ihmiset näkevät, silloin kun olette myötätuntoinen. Sen ihmiset näkevät, silloin kun olette rakkaudessa. Sen ihmiset näkevät, silloin kun juhlitte ongelmia ja olette iloisia. Luomisen hyväntahtoisuus on kaikkivaltias Jumala. Onko se tämä kerros? Ei, ei se ole.

Kaikki nuo kerrokset ovat tärkeitä, ne ovat kaikki pyhiä. Mutta ei, mikään niistä ei ole se, mistä työssänne on kyse tänä vuonna. Teillä on jo vihje, sillä se liittyy vuoden nimeen. Se on numero 11. Ja tässä joudumme vaikeuksiin, koska sitä ei ymmärretä. Niinpä aion selittää sitä.

DNA:n yhdestoista kerros

DNA:n 11. kerros määritellään jumalaisen feminiinisyyden viisautena. No niin, tässä kohtaa kadotamme kaikki miehet. [Naurua] Sillä 3D:ssä ette oikeastaan halua sitä, miehet, ettehän? Se johtuu siitä, että ajattelette seitinohuita asioita, naisellisia asioita. Sinä olet mies ja tämän kerroksen energia ei näytä olevan välttämättä yhteismitallinen sukupuolesi kanssa. Tämä on kuitenkin hyvin 3D:tä eikä niin ole. Ensinnäkin jokainen teistä on ollut kumpaakin sukupuolta. Tiedätte sen, eikö niin? Vuorottelette. Olemme puhuneet tästä monta kertaa. Teidän on tiedettävä, että tämä on osa järjestelmää. Se kehittää tasapainon monien ilmaisumuotojen ja inkarnaatioiden aikana siitä, kuka olette tänään. Usein naisilla on soturienergiaa - miehillä on äitiä, joka on lempeä. Se kaikki on teissä. Olette kaikki sekoitusta, joten voin puhua viisaasta jumalaisesta feminiinisyydestä ja puhua jokaiselle huoneessa, sillä Jumalalla ei ole sukupuolta. Niinpä aion määritellä tämän viisaan ja jumalaisen energian tavalla, minkä ymmärrätte.

Ensinnäkin, mikä on jumalaisen feminiinisyden viisautta? Muutamalla sanalla, mitä on tuo viisaus? Mikä on niin tärkeää tälle vuodelle? Puhutaanpa sen toiminnallisuudesta, mitä se on, ja jumalaisen feminiinisyyden viisaudesta. Pääasiassa se on myötätuntoa. Se on avainsana ja olette kuulleet sen aiemmin, eikö vain? Olette kuulleet sen myös Adamukselta tänä viikonloppuna [puhutaan Geoff Hoppen aiemmasta kanavoinnista]. Olette kuulleet sen Gaialta, eikö vain [puhutaan Pepper Lewisin aiemmasta kanavoinnista]? Myötätunto. Millainen myötätunto, kysytte ehkä. Myötätunto toisia ihmisiä kohtaan? Kyllä. Mutta se on enemmän kuin sitä. Ja aion selittää sen teille käsittein, jotka ymmärrätte.

Aion antaa teille nyt syyn myötätunnon ja viisauden yhdistymiselle feminiinisyyteen. Teillä on yksi mahtava esimerkki, missä te kaikki ymmärrätte sen - myös miehet tässä huoneessa, koska heillä on ollut tämä kokemus. Vanha sielu, istut mieskehossa ja olet ylpeä siitä, mutta sinulla on ollut kokemus viisaasta jumalaisesta feminiinisyydestä ja kun alan puhua siitä, niin muistat. Kyse on synnyttämisestä.

Vertauskuva äidistä ja lapsesta

Ei ole mitään lapsen synnyttämistä vastaavaa. Se kaivertaa tuon kokemuksen jokaisen ihmisen tietoisuuteen, joka liittyy tuohon kokemukseen jollain tavalla. Silloin kun enkelit seisovat sängyn ympärillä laulamassa ja kuulette tuon lapsen ensiparkaisun, se on hyvin iloista! Ja jos olette riittävän onnekkaita ollaksenne tilanteessa, missä tämä lapsi laitetaan äidin rinnalle ja kenties lapsi katsoo ylöspäin hetken, se on ensimmäinen silmäkontakti. Tällä planeetalla ei ole mitään sen vertaista!

Tästä siis haluan puhua nyt. Miten paljon rakastat tätä lasta, äiti? Mitä antaisit tuolle energialle asteikolla 1-100? Äidit huoneessa sanovat: "Satakaksikymmentä." Sitä ei vastaa mikään. Elämän luominen on upeaa ja suurta. Se edustaa koko mallianne lapsessa. Kaikkia tarkoituksenmukaisia asioita, jotka ovat tulleet läpi, ja lapsi on täydellinen. Esoteerisesti tässä on lapsi, mitä odotitte. Esoteerisesti se on ehkä myös entinen sukulainen. Näin homma toimii. Tiedätte sen, eikö vain? Esoteerisesti lapsi valitsi teidät. Esoteerisesti te valitsitte lapsen.

Niinpä tuo hetki on taikaa ja jos ymmärrätte näitä kauniita ja henkisiä toimintoja, se on vielä taianomaisempaa. Mutta vaikka olisitte täysin tietämätön näistä asioista, se on silti taianomaista, koska lapsen ja äidin välillä on dynamiikkaa ja moniulotteista rakkautta, mitä ei voi kuvata. Se on universaalia ja maailmanlaajuista.

Nyt annamme teille esimerkin kuvitteellisesta tilanteesta. Kun katsomme tätä rakkautta, annan teille vertauskuvan mietittäväksi. Haluan antaa teille esimerkin viisaan, jumalaisen äidin myötätunnosta. Se ei ole vain myötätuntoa toista ihmistä kohtaan tällä planeetalla, se on myötätuntoa Jumalaa kohtaan. Se on myötätuntoa sitä kaksinaisuussuhdetta kohtaan, mikä on jumalaisuus ihmisen sisällä. Se edustaa rakkaussidettä äidin ja lapsen välillä, mikä on myötätuntoista rakkautta. Se edustaa myös kommunikointia teidän ja Jumalan välillä, sidettä meidän välillämme. Tämä on vertauskuva. Silloin kun ratkaisette, kuka Jumala on elämässänne ja kehossanne, kaikki muu alkaa selvitä.

Leikitäänpä siis tällä kuvitteellisella tilanteella. Sanotaan, että tällä taianomaisella hetkellä lapsi on yhtäkkiä iätön ja älykäs. Yhtäkkiä aika on pysähtynyt. Yhtäkkiä lapsi alkaa esittää teille kysymyksiä! Siis hetken lapsi vain kyselee teiltä, kuka olette ja mitä haluatte. No niin, älkää erehtykö siinä, mistä vertauskuvassa on kyse, koska sen minkä äiti kertoo tälle lapselle, on sitä, minkä haluan kertoa jokaiselle tuolissa istuvalle teistä ja Jumalasta. Kuunnelkaa siis tätä äidin ja lapsen välistä vuorovaikutusta, mikä edustaa viisasta ja jumalaista feminiinisyyttä.

Lapsi puhuu äidille: "Äiti, millaista elämäni on kanssasi? Kuka oikeastaan olet? Mitä aiot tehdä?"

Ajatelkaa hetki, mikä vastauksenne olisi. Kysytäänpä, olisiko se tämä.

Äiti katsoo vastasyntynyttä lasta rinnallaan ja sanoo: "No, ensinnäkin aion pitää itseni salassa sinulta. Sinun täytyy tehdä oikein kovasti työtä löytääksesi, miten paljon rakastan sinua. Minun täytyy lokeroida se ja laittaa se paikkoihin, mistä sinun on etsittävä ja etsittävä löytääksesi sen. Se on pimeässä, eristettynä vain toisille ihmisille, ei sinulle. On monia salaisuuksia etkä ehkä koskaan löydä minua."

Aiotko sanoa tuon lapsellesi, äiti? Onko se viestisi? Vai sanotko päinvastaista?

"Olen täällä sinua varten, olen täällä sinua varten! Olen täysin avoin sinulle ja aion olla kanssasi koko elämäsi. Sinun ei koskaan tarvitse etsiä minua, koska olen rinnallasi rakastaen ja suojellen sinua. Se ei ole koskaan salaisuus, missä olen … Ei salaisuuksia! Sillä ei ole merkitystä, mitä sinulle kerrotaan tai mitä toiset ehkä ajattelevat. Olen täällä!"

[Tauko]

Tämä on totuus siitä, mitä aiotte sanoa tällä erityisolennolle, joka on juuri saapunut sinun veresi kera, eikö vain? Lapsi huokaisee ja halaa teitä tiukemmin. Se on totuus.

"Kerro minulle lisää, äiti! Mitä muuta?"

Äiti, katsoisitko sitten lastasi silmiin ja sanoisit: "Sinulle on tilauksessa myös hyvä suhde kanssani, mutta haluan sinun kärsivän vähän. Eikä vain tämä, vaan on muutamia suoritusasioita … muutamia tuhansia portaita kiivettävänä. Haluan läimäyttää sinut maahan muutaman kerran varmistaakseni olosi epämukavuuden ja kurjuuden ja oman arvosi epäilemisen. Sitten jos et osaa käyttäytyä, hylkään sinut."

Aiotteko sanoa tämän? Vastaus on "ei"! Ja haluan kertoa, ettei Jumalakaan sano sitä teille!

Kuuntele minua, ihmisolento: tämän ei tarvitse olla vaikeaa. Ihmiset ovat laittaneet ihmissääntöjä Jumalaan. He ovat tehneet Jumalasta ihmisolennon, antaneet Jumalalle myös ihmisen biologisen sukupuolen ja laittaneet sotia taivaaseen! Ja he ovat tehneet hyvin monia muita asioita "ihmistääkseen" universumin luojan! Älkää uskoko sitä. Käyttäkää omaa henkistä logiikkaanne. Tämä ei ole meidän suhteemme, vanha sielu, eikä ole koskaan ollut.

Haluan teidän lähtevän tästä paikasta tietäen, kuka olette: lapsi joka makaa kaikkivaltiaan luojan rinnalla ja katsoo Jumalaa silmiin.

Otetaanpa seuraava kysymys, mutta tällä kertaa vertauskuva on lopetettu. Sen sijaan kyse on teistä ja Jumalasta: "Jumala, mitä haluat? Mitä haluat minulta?"

"Haluan sinun rakastaan minua koko elämäsi. Tiedän, että on vaikeita aikoja ja on aikoja, jolloin et ymmärrä, mitä tapahtuu. Tiedän, että olet lapsi ja sinulla on kasvukipuja. Tiedän, että on aikoja, jolloin vetäydyt luotani ja tulet takaisin. Mutta haluan sinun tietävän, että olen aina täällä. Ja käteni on aina ojennettuna auttamassa sinua pimeyden läpi. Voit kutsua minua koska tahansa." Ja se, rakas ystävä, on meidän suhteemme sinuun.

Edustan palaa verhon toiselta puolelta, joka voi puhua avoimesti ja vapaasti vanhoille sieluille tässä paikassa, ja sanon: "Tämä on myötätuntosuhteemme." Ja tästä tässä vuodessa on kyse.

"Mitä muuta, Jumala, mitä muuta haluat?" Mitä äiti sanoisi vuosien saatossa? Sama pätee meihin. Lapsi kasvaa ja äiti sanoo: "No, miksi et tule päivälliselle useammin?" Silloinkin kun lapsi elää omaa elämäänsä, on selvittänyt kaiken ja sillä on jo oma perhe, äiti jatkaa rakastamista ja sanoo: "Miksi et soita minulle joskus?" Eikä teidän tarvitse olla juutalainen! [Naurua]

Tämän haluan antaa teille nyt. Tämän sanotte lapselle, eikö vain? Lapsi on elämän mittainen rakkaus. Voiko se olla yksinkertaisempaa? Voiko se olla syvällisemmän puhdasta? Miksi ihmiset laittavat Jumalan laatikoon, ihmismuodon ansaan kera sellaisten ihmisominaisuuksien, kuin sukupuoli, tuomitseminen, kateus, kosto ja rangaistus? Emme me sitä ole! Olemme kaikkeuden luojia - myös sen kauneuden, joka on ihmisolento.

Et kerro noita negatiivisia ja pelottavia ominaisuuksia lapsellesi, ethän? Äiti? Isä? Emme mekään kerro! Sana on siis myötätunto. Se vastaa 11:een luvussa 2011, se vastaa siihen, mikä on 11 DNA:ssa ja se vastaa tuohon energiaan, mitä työstätte nyt. Sillä sitten kun saatte äidin, viisaan jumalaisen feminiinisyyden myötätuntoa, polariteettianne Jumalan ja ihmisen välillä ei enää kutsuta kaksinaisuudeksi. Sen sijaan se on yksittäisyyttä, mikä on te ja Jumala yhtenä.

Rakas ystävä, jokainen näkee sen kasvoiltasi. Silloin se parantuminen alkaa, mitä varten olet tullut. Silloin ongelmat ratkeavat. Silloin alat kylvää rauhan siemeniä maan päälle.

Miksi ette tarttuisi tarjouksemme? Miksi ette kutsuisi meitä joskus? [Naurua] Tänä iltana kenties? Sattuisiko niin kovasti nostaa kätesi taivaalle ja sanoa: "Rakastan sinua, Jumala"? Älä ylläty, jos tunnet kätemme kädessäsi sanoen: "Sinun olikin jo aika kutsua."

Tämä on tämän illan viesti. Tästä tässä vuodessa on kyse.

Pysykää keskuksessanne, tulkaa myötätuntoiseksi. Voi, tulee häiriötekijöitä, vanha sielu, sillä olette taistelussa. Kerroimme teille, että olisitte. Tämä on vanhan ja uuden energian taistelua eikä se ole miellyttävää. Jotkut teistä käyvät läpi asioita, joita ette odottaneet. Pysykää keskuksessanne - siinä mikä on teissä, mikä on Jumala ja mikä on edelleen vanhempanne energiaa. Siemenet ovat siellä ja tulevat aina olemaan kaikkeuden luojana. Rakkaus on ikuista ja nyt olemme sanoneet sen ja monien vanhojen sielujen tarvitsi kuulla se.

Antakaa parantumisen alkaa.

Ja niin se on.

Kryon
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: