WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 28. syyskuuta 2012

UNIVERSUMIT HUUHTELEVAT TEITÄ ILOLLAKanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
25.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat Ystävät,

Kenties näyttää siltä, että huolenne lipuvat pois. Tai ratkaisuja ponnahtaa esiin vaikeimmissa ongelmissanne. Tai kenties ei. Mutta sitten toisaalta, näennäisen helpoissa ratkaisuissa vaikeisiin ongelmiin saattaa olla kyse vain siitä, miten alatte hahmottaa vaikeudet, ja näin sallitte ratkaisujen lipua maailmaanne.

Tuntuuko ensimmäinen kappaleemme - ajattele hyviä ajatuksia ja ne tapahtuvat - vähän populaaripsykologialta? Se on totta ja on aina ollut. Kyse on vain siitä, että vanhassa ajassa hyvät ajatukset tai tuntemukset useimmiten mitätöi pelko.

Tällä viikolla ja ikuisesti tässä uudessa ajassa auringonpaisteisen ilon säteet leviävät halki maapallon ja universumien. Noiden säteiden nappaamiseksi teidän täytyy vain ajatella onnellisia, positiivisia tai rakastavia ajatuksia - kaikki yhtä ja samaa.

Taas kerran, ennen niitä pidettiin vähän outoina, jotka ajattelivat onnellisia ajatuksia ja joilla oli hyviä tuntemuksia kaikista ja kaikesta. Sillä vanhan ajan maailmanne oli paljon synkempi ja raskaampi kuin nykymaailma.

Tunnetteko hauskoja asioita liittyvän lauseeseen "Päästä auringonpaiste sisään"? Meillä on paljon hauskaa tänään, sillä kannustamme tietä avaamaan iloelämänne. Olette uutterasti puhdistaneet tuskaa ja muuta tarpeetonta roskaa elämästänne. Nyt on aika täyttää nuo tilat ilolla.

Upea ja uusi alku niille, jotka haluavat vaatia sen ilon, mikä on kaikkien ulottuvilla.

Jotkut teistä uskovat, että koska te olette edistyneitä valotyöntekijöitä, toiset ovat kaukana takana valaistumisessaan - tai minkä tahansa nimen haluattekin antaa "uudelle sinulle". Se ei pidä paikkaansa.

Olet tosiaan yksi sen edistyneen valotyöntekijätiimin jäsenistä, jotka löysivät polun. Mutta nyt kun tuo polku on käytettävissä, seuraavien ei tarvitse käydä läpi kaikkia niitä vaiheita - tai kipuja - jotka te huomasitte välttämättömiksi tuon polun luomiselle.

Kenties viimeinen lause järkyttää joitakin teistä. Eikö kaikkien pitäisi kärsiä niin, kun te olette kärsineet? Tämä vastaa niitä lääkäreitä, jotka haluavat lääketieteen opiskelijoiden tekevän yhtä monta tuntia sairaalassa nukkumatta, kuin he itse tekivät opiskellessaan lääketiedettä. Nuo epämiellyttävät työskentelyolosuhteet eivät olleet terveellisiä opiskelijoille eivätkä heidän potilailleen. Mutta se ei saa "vanhan koulukunnan" lääkäreitä lopettamaan sitä voivottelua, että uudet lääkärit eivät ymmärrä kovaa työtä.

Käytettäänpä tuota lääketieteen esimerkkiä teihin, jotka olette edistyneiden valotyöntekijöiden prikaatissa. Miksi haluaisitte kenenkään olevan tuskassa hetkeäkään pidempää, kuin on välttämätöntä? Sillä mitä useampia olentoja, jotka siirtyvät iloon ja rakkauteen, sitä nopeammin uuden ajan ihme on kaikkien maan olentojen elämäntyyli.

Nyt kun tuo polku on auki ja valaistu, haluatteko toisten kärsivän niin kuin te? Olette rohkea ja vahva ryhmä, joka vapaaehtoisesti oli ensimmäisenä. Se on luonteenne. Mutta ette olleet vapaaehtoisesti ensimmäisiä, jotta toiset kärsisivät. Olitte vapaaehtoisia, jotta toiset voisivat siirtyä rakkauteen ja iloon helpommin. Ja niin he siirtyvät.

Olette tehneet lähes mahdottoman tehtävän. Jatkoitte tien valaisemista peloistanne ja vihastanne huolimatta. Niin kuin vastavirtaan uiva lohi, kieltäydyitte poikkeamasta suunnasta nälvimisestä ja pilkanteosta huolimatta - ja laitoitte maaongelmat sivuun, kun teitte sitä polkua, mitä nyt hyvin monet kulkevat.

Polulle voi nyt helposti päästä äärimmäisen rohkeiden ponnistelujenne vuoksi.

Onko uuden ajan roolinne nyt valmis? Ei tietenkään. Jos niin olisi, siirtyisitte maan ulkopuolelle ettekä ole tehneet sitä. Seuraava roolinne on vieläkin jännittävämpi. Annetaanpa lyhyt ennakkoesitys siitä, ennen kun lopetamme.

Seuraava vaihe edistyneille valotyöntekijöille on tervehtiä pioneereja, jotka seuraavat polkuanne, ja opettaa heitä käyttämään uusia taitojaan. Sillä nyt kun tienrakennusvelvollisuutenne on ohi, haluatte leikkiä uudella ohjelmistollanne ja vuorostaan opettaa noita taitoja polkua aloittaville.

Rakensitte tuon tien. Nyt saatte leikkiä niillä ilopalasilla, joita näyttää tulvivan maailmaanne. Kenties ei niin nopeasti, kuin haluatte, mutta varmasti tapahtumaketjuna mikä saa suurimmat huolenne näyttämään pienemmiltä. Teidän on aika leikkiä. Eikä kukaan voi koskaan täysin leikkiä tai nauttia elämästä, jos huolia tai murheita on olemuksessa.

Leikkikää, naurakaa - etsikää autuutenne. Loitte tuon polun. Teitä seuraavat pioneerit liikkuvat nopeammin, kuin odotitte - sillä työnne selvitti orjantappurat ja karhunvatukat. Kulkiessaan polkua pitkin nuo pioneerit haluavat tietää, miten nauretaan ja leikitään niin, kuin te alatte tehdä.

Uusi roolinne on luoda ja ottaa vastaan niin paljon iloa elämäänne, että vedätte polulla olevia luoksenne sekä kannustatte niitä polun löytämisessä, jotka kyseenalaistavat oman kiinnostuksensa.

Olette tosiaan erityisjohtajia. Suorititte monia tehtäviä, joiden mahdollisuudesta kukaan ei ollut varma.

Uusi roolinne on elää ilossa. Aloittakaa tuo rooli panemalla merkille jokainen ilon vivahde, mikä tulee elämäänne. Sillä kun huomaatte ilonne, lisää tulee ulottuville. Tähdet, kuu, aurinko ja universumit huuhtelevat teitä ilon valolla. Ottakaa vastaan tuo ilo. Kylpekää tuossa ilossa. Eläkää tuo ilo. Niin olkoon. Aamen.
 

UNIVERSUMIT HUUHTELEVAT TEITÄ ILOLLA
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: