WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 14. syyskuuta 2012

POLUN AVAAMINEN YKSEYSTIETOISUUTEEN Adamu puhuu, osa 7HYVÄKSYNTÄ Adamu puhuu, osa 8


POLUN AVAAMINEN YKSEYSTIETOISUUTEEN
Adamu puhuu, osa 7

Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
2.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tässä esityksessä Adamu alkaa kertoa meille, miten voimme saavuttaa ykseystietoisuuden. Hän puhuu ensin draamoista, joita käytämme pitämään itsemme kaksinaisuudessa. Tämä ymmärrys on oleellinen perusta "kuudelle pyhälle askeleelle", jotka hän opettaa seuraavaksi.

Tervehdys, ystäväni.

Olen Adamu Plejadien sivilisaation monadiolennosta.

Meidän on aika ottaa matkamme seuraava askel yhdessä. Toivon, että olette seuranneet koko "Adamu puhuu" -sarjaa, koska nämä keskustelut seuraavat toisiaan ja muodostavat yhdessä suuren yhtenäisen kokonaisuuden. Erillisinä niissä ei ole kovasti tolkkua.

Olemme puhuneet henkisestä tiedostamisesta nimeltään ykseystietoisuus. Olen puhunut teille, että kaikki on itse asiassa yhtä, että olette kaikki yhtä toistenne kanssa, yhtä planeetan kanssa ja yhtä ikuisen ja äärettömän kaikkeuden luojan kanssa. Ja kyllä, tietysti yhtä myös plejadilaisen monadin kanssa … uskollisesti teidän.

Olemme keskustelleet siitä, että vaikka tämä on totta, siltä ei kovinkaan paljon vaikuta sen ainutlaatuisen voimakkaan harhan tuloksena, mitä kutsutaan kaksinaisuudeksi ja mikä on luotu teille tietämättömyyden verholla.

Viimeisimmässä keskustelussamme kerroin teille joitain ykseystietoisuuden etuja. Nämä ovat hyviä asioita, joita voitte odottaa saavanne, jos alatte herätä riittävästi nähdäksenne erillisyysharhan läpi ja jos alatte havaita omana henkilökohtaisena totuutenanne, että kaikki on yhtä. Tuon keskustelun lopussa lupasin, että alkaisin kertoa teille työkaluista, joita voitte käyttää herätäksenne ykseystietoisuuteen. Tässä kerron teille, miten pääsette ykseystietoisuuteen itse.

Niinpä ennen kuin etenemme, minun on pyydettävä teitä olemaan varma. Oletteko todella varma tästä? Teidän on oltava varma, sillä tämä on peruuttamaton prosessi! Sitten kun olette hereillä ja tiedätte, ette voi enää koskaan olla tietämättä. Muututte iäksi, jos viette tämän loppuun. Ja tiedätte, että te ette ole ettekä ole koskaan ollut uhri. Ette minkään tai kenenkään. Olette ja olette aina ollut äärimmäisen voimakas luojaolento. Tiedätte tämän. Ja alatte tietää, miten tuo voima toimii. Alatte tietää, miksi kätkitte tämän totuuden itseltänne. Ja astutte voimaanne ja luotte täydessä tiedossa ja viisaudessa todellisuuden, minkä haluatte kokea. Avaatte energiakenttänne niille, jotka resonoivat oman henkisen värähtelynne kanssa, ja luotte yhdessä tietoisena ja auliisti.

Ystäväni, tämä on yksisuuntainen matka ykseyden todelliseen ja kirkkaanvalkoiseen valoon. Teidän on aika olla varma, että tämä on polku, mitä haluatte kulkea. On aika olla varma, että ne pienet, heikot, voimattomat, pelokkaat ja tuskalliset draamat joilla olette viihdyttäneet itseänne, eivät enää palvele teitä. Teidän on kuitenkin oltava varma. Jos ette ole valmis luopumaan näistä draamoista, niin ette pidä siitä, mitä minulla on sanottavana. Se aiheuttaa teissä vihaa ja vastustusta. Ja sitten ennen kuin olette menneet kovin pitkälle, huomaatte olevanne kyvytön kulkemaan tätä matkaa yhtään pidemmälle.

No niin, minulla ei ole mitään halua aiheuttaa teille tuskaa, joten pyydän teitä olemaan selkeä ja varma. Jos olette jo sitä, ottakaa hetki varmistaaksenne, että voitte ehdottoman vakuuttavasti vahvistaa seuraavan toteamuksen:

"Minulle on oikein kulkea nyt ykseyden polkua ja alkaa herätä suoraan sille tosiasialle, että olen yhtä kaiken elämän kanssa, yhtä planeetan kanssa, yhtä luonnon kanssa ja yhtä kaikkeuden ikuisen luojan kanssa."

Jos tämä ei ole oikein sinulle, jätä tämä keskustelu nyt. Se ei tee sinulle mitään hyvää. Jos tämä kuitenkin on oikein sinulle, niin olemme valmiita aloittamaan.

Sinä kuuntelet vielä minua.

Hyvä.

Luotan ja hyväksyn hyvässä uskossa, että olet käyttänyt vapaata tahtoasi ja päättänyt kulkea ykseyden polkua. Tämä on erittäin upea uutinen. Se mikä odottaa sinua, on todella suurenmoista!

No niin, on sarja askelia, jotka voit ottaa edistääksesi heräämistäsi ykseystietoisuuteen. Mutta ennen kuin voin kertoa sinulle näistä askelista, minun täytyy ottaa askel taaksepäin ja kertoa draamoista.

Draamat

Draamat ovat näytöksiä elämäksi kutsutussa näytelmässä, joita kaksinaisuustietoiset olennot käyttävät pitääkseen itsensä ja toisensa kaksinaisuudessa.

Nämä ovat monia, monia tarinoita, joita kerrotte itsestänne päivittäin ja joita voitte käyttää jatkaaksenne uskomista siihen, että olette erillään toisistanne, sisäisestä luojasta ja kaiken ykseydestä. Mikä tärkeintä, jatkaaksenne uskomista, että te ette ole kanssaluova olento, ettei teillä ole käsiänne mukana todellisuutenne luomisessa ja että te ette ole siksi vastuussa elämästänne ja kokemuksistanne. Tämä on draamojenne tehtävä.

Keskiverron kaksinaistietoisen olennon elämässä on limittäin monia draamoja, jotka tapahtuvat samanaikaisesti. Niillä kaikilla on yhteinen teema. Ne ovat kaikki tarinoita, joita olette luoneet tai keksineet ja jotka kertovat, että te ette voi olla onnellinen ja menestynyt, ennen kuin jokin kontrollinne ulkopuolinen asia muuttuu. Ja niin teidän on odotettava tuota muutosta tai jollain voimattomalla tavalla yritettävä kannustaa tuota muutosta tapahtumaan.

Draamat voivat olla luonteeltaan hyvin henkilökohtaisia ja hetkellisiä. Finni nenässä, jonka huomaat ennen romanttisen kiinnostuksesi kohteen tapaamista päivällisellä, ja tuolla hetkellä tunnet, ettet voi olla onnellinen niin kauan, kun se on siinä. Draamat voivat olla myös pidempään kestäviä. Kenties uskot, että tarvitset enemmän rahaa, ennen kuin voit olla onnellinen. Sinun on saatava velkasi maksettua tai ostettua jokin upea tavara, mikä sinun yksinkertaisesti on omistettava. Kenties tunnet, että kehosi täytyy näyttää erilaiselta tai olla laihempi tai urheilullisempi, ennen kuin voit olla onnellinen. Kenties tunnet, että puolisosi on käyttäydyttävä eri tavalla. Tai lastesi. Tai koko yhteisösi. Kenties uskot, että olet onnellinen, jos asuisit jossain muualla. Tai jos sinulla olisi erilainen työpaikka. Tai jos saisit ylennyksen. Näetkö? Nämä ovat kaikki kokemuksia, joita olet tuonut itsellesi, ja olet nyt valmis uskomaan, että olet niiden uhri ja ne seisovat sinun ja haluamasi onnellisuuden ja menestyksen välissä.

Eivätkä draamat ole luonteeltaan ainoastaan henkilökohtaisia. Ne voivat olla yhteiskunnan, maiden ja koko planeettakulttuurin kanssaluomia. Katsotaanpa täydellistä esimerkkiä planeettadraamasta: poliittinen järjestelmä.

Maailmanne on huonolla tolalla, eikö vain? Tietysti on. Ja auktoriteettiasemassa on ihmisiä, jotka voisivat käyttää valtaansa ja tehdä maailmasta paremman paikan: poliitikot. Mutta ongelmana on, etteivät he koskaan tee sitä. He näyttävät aina sotkevan asiat ja tekevän tilanteesta pahemman. Mutta teille kerrotaan, että jos pelaatte draamassa mukana ja annatte sille energianne, nykyinen pelleryhmä voidaan korvata fokusoituneiden visionäärijohtajien tiimillä, jotka tekevät kaiken oikein. Niinpä teette sen. Annatte sille energianne. Hämmennätte esiin jokin uskomuksen sielunne syvyyksistä, aktivoidutte poliittisessa järjestelmässä, seuraatte debatteja ja lopulta menette äänestämään. Mutta jotenkin vuoden tai kolmen päästä löydätte itsenne taas siitä, missä olitte. Uudet fokusoituneet visionäärijohtajanne ovat muuttuneet pelleiksi, jotka tekevät samoja virheitä kuin aiempi sirkusesitys. Tai pahempia. Mitä teidän pitäisi tehdä? Uskoa tiukasti tähän nykyjoukkoon? Vai liittyä nousevaan kuoroon vaatimaan suurta poliittista muutosta syrjäyttääksenne nämä pellet ja korvataksenne heidät uudella ryhmällä, joka odottaa valmiina luvaten fokusoitunutta visionäärijohtajuutta?

Politiikka on täydellinen esimerkki draamasta, koska tiedätte kaikki tämän ja kuitenkin huomaatte antavanne sille energiaanne. Huomaatte edelleen lankeavanne uudestaan lauluun ja tanssiin ja uskotte draamaan.

Draamat voivat siis vaihdella hyvin laajasti. Ja niiden vaikutus voi vaihdella hyvin laajasti. Ne voivat tietysti vaihdella kovasti siinä, miltä ne vaikuttavat niitä esittäville. Mutta niillä kaikilla on yksi asia yhteistä. Niissä on kaikissa kyse uskomuksesta, että te ette voi olla onnellinen ja menestynyt, ennen kuin jokin kontrollinne ulkopuolinen asia muuttuu. Niissä on kaikissa kyse voimattomuutenne harhasta. Harhasta että olette uhri. Ja tämä harha on kaksinaisuuden kulmakivi. Draamat ja kaksinaisuus ovat erottamattomasti yhdessä.

Ja uskoisitteko, jos kertoisin, että on draamoja, jotka ulottuvat planeettakulttuurien rajojen yli? Draamoja jotka ovat galaktisia laajuudeltaan? Uskoisitteko, jos kertoisin, että on olentoja, joiden draama on "En ole koskaan onnellinen, ennen kuin koko galaksi on tahtoni alla"? Uskoisitteko?

Kyllä, on tosiaankin olentoja, joilla on sellaisia pyrkimyksiä suureen henkilökohtaiseen egoa tyydyttävään valtaan. Miten eriskummallista se onkaan?

Ja sitten on täysin vastakkaista draamaa: "En ole koskaan onnellinen, ennen kuin nuo pimeät sielut jotka haluavat meidät muut valtaansa, hillitään ja eliminoidaan."

Tämä kaksinainen draama toisten valtaan saamisesta ja sitä seuraava taistelu vapaudesta ovat raivonneet galaksissa aioneita. Se on ikivanha ja se on väsynyt.

Ja niin ystäväni, haluan kysyä teiltä. Haluatteko tulla imetyksi tähän draamaan? Sillä juuri nyt planeettakulttuurinne seisoo heräämisen partaalla. Ja kun heräätte, nostatte itse sitä karanteenia, mikä on pitänyt teidät erossa vuorovaikutuksesta avaruudessa matkustavien galaksin muiden osien kanssa.

Ja kun tämä tapahtuu, teitä ei enää suojaa kontaktittomuuden tietämättömyys. Teidät vedetään galaksin asioihin. Eivätkä nuo asiat ole pelkää suloa ja valoa. On siis näitä galaktisia draamoja. Osa niistä jaetaan kanssanne kanavointeina olennoilta, jotka puhuvat vapaudestaan taistelevien perspektiivistä. He haluavat teidän liittyvän heihin. Ja on varmasti niitä, jotka levittävät väärää informaatiota ja haluavat johtaa teitä harhaan. Mutta asian ydin on, että kumpikin puoli on mukana samassa suuressa draamassa. Ja kumpikin puoli haluaa teidän olevan linjassa oman aatteensa kanssa.

Ja tästä syystä puhun teille näistä asioista. Yllytän teitä, ystäväni, ajattelemaan hyvin huolellisesti, ennen kuin teidät imetään lisää draamoihin - ovat ne sitten henkilökohtaisia, kansallisia tai universaaleja. Muistakaa, että näiden draamojen ydin on, että ne viihdyttävät mieltänne, jotta voitte jäädä kaksinaisuuteen.

Jos haluatte jäädä kaksinaisuuteen, se ei ole minulle mikään ongelma. Nauttikaa sitten draamoista. Mutta jos haluatte herätä ykseyteen ja omaan luontaiseen voimaanne luojaolentona, niin teidän on tiedettävä, etteivät draamat palvele teitä.

On draamaa, mistä puhuin aiemmassa keskustelussa maan ulkopuolisen elämän paljastumisesta. Monet uskoivat ja uskovat edelleen. että he ovat onnellisia ja menestyneitä vasta, kun paljastuminen tapahtuu. Parhaillaan on jatkuvia draamoja planeettanne valtasalaseuran hillinnästä. Ja pian on muita uusia ja erilaisia draamoja. Yksi asia mihin voitte luottaa, on jatkuva draama-anti! Ja kun tämä vuosi lähenee loppuaan, on odotuksia siitä, mitä täytyy ja pitäisi tapahtua planeettaylösnousemukseen liittyen, ja siitä tulee yksi draama.

Ystäväni, en sano, että nämä ongelmat eivät ole todellisia ja ettei niitä tapahdu. Muutos on jatkuvaa. Se on kouriintuntuvaa. Ja se kiihtyy. Tiedätte tämän. Ja tänä aikana suuria muutoksia tapahtuu joka tasolla tässä universumissa. Tiedätte tämänkin. Puhun voimanne ottamisesta takaisin. Tulemisesta oikeaan harmoniaan sielunne kanssa. Lakkaamisesta uskomaan, että avaimet onneenne ja menestykseenne ovat jossain muualla kuin sisällänne. Lakkaamasta uskomaan, että te ette ole omien kokemustenne luoja. Tulemisesta täyteen oivallukseen siitä, miten te luotte todellisuutenne. Ja sidottuna monisyisesti tähän on tuleminen täyteen tietoisuuteen, että olette yhtä kaiken olevaisen kanssa.

Ja tämä siis oli ensimmäinen kohtani. Draamoja tapahtuu. Niiden tapahtuminen jatkuu niin kauan, kun on kaksinaisuustietoisuuden valitsevia olentoja. He nimittäin tarvitsevat draamansa pitääkseen itsensä erillisyydessä. Ja niin nykyiset draamat leimahtavat ja kuolevat, vain tullakseen korvatuksi eri muunnelmilla samasta teemasta "tarvitset tämän tai tuon kontrollisi ulkopuolisen asian muuttumista, jotta voit olla onnellinen ja menestynyt".

Draamoja siis tapahtuu. Mutta tämä ei merkitse, että teidän täytyy jatkaa itsenne hukkaamista niihin. Mutta tietysti haluatte edelleen elää tässä todellisuudessa, vai kuinka? Ja tämä todellisuus kaikkine kauniine iloineen perustuu erillisyyteen. Joten ette voi vain jättää erillisyyttä taaksenne. Ette voi vain päästää irti kaikista kokemuksistanne, ajatuksistanne, halustanne ja luomuksistanne ja "sublimoitua" takaisin ykseyteen. Teillä on unelmia ja pyrkimyksiä toteutettavana ensin … olenko oikeassa? Tietysti olen tai muuten ette enää eläisi täällä!

Mitä siis tehdä? Asutte todellisuusjärjestelmässä, mikä on luotu erillisyysharhasta. Tämä merkitsee, että on aina draamoja. Ja tämä tuo minut sen ytimeen, mitä haluan tarjota teille. Suuri salaisuus omaan onnellisuuteenne ja menestykseenne on sallia näiden draamojen jatkua ympärillänne ja löytää kuitenkin aito ja todellinen voima itsestänne, löytää ykseys itsestänne.

Ja silloin, ystäväni, jotain hyvin taianomaista tapahtuu. Kun sitoudutte tähän aidon voimanne löytämisen ja sisäiseen ykseyteen yhdistymisen prosessiin, maailma ympärillänne muuttuu. Tätä ette pysty täysin ymmärtämään tai uskomaan, ennen kun olette kokeneet sen. Mutta hyvin yksinkertainen totuus on, että maailma ympärillänne heijastaa aina täydellisesti teille takaisin sitä, mitä sisällänne on. Ja niinpä kun löydätte todellisen "sinun" sisältä, ympärillänne raivoavat draamat laantuvat ja tulevat jatkuvasti harmonisemmaksi ja rauhallisemmaksi. Kun löydätte suuren rakkauden itseänne kohtaan, myös draamoista ympärillänne tulee jatkuvasti rakastavampia ja iloisempia. Ja kun astutte täysin omaan voimaanne ja totuutenne, teistä tulee kriittinen osa sen muutoksen tuomisessa, mistä on kerrottu ja mitä on levottomasti odotettu ajan alusta saakka.

Ja siis, miten teette tämän? Miten elätte meluisassa, pelon täyttämässä ja levottomuuden valtaamien draamojen maailmassa ja silti siirrätte tietoisuutenne sisäänpäin, kohti ykseyttä, kohti oman luojaluontonne löytämistä?

Minä kerron.

On nimittäin sarja askelia, joita voitte ottaa edistämään heräämistänne ykseystietoisuuteen. Ja vien teidän niiden kaikkien läpi yksitellen.

Kriittinen ymmärrys tässä on, etten lupaa tulla pelastamaan teitä. En lupaa jotain itsenne ulkopuolella, mikä jonain tulevana päivänä tekee teistä onnellisen, menestyneen ja turvassa olevan. Koska niin kivalta kuin se ehkä kuulostaakin, se pitäisi tosiasiassa teidät vain heikossa uhritilassa. Erillisyydessä. Se estäisi teitä löytämästä oman todellisen voimanne ja oman yhteytenne äärettömyyteen ja jumaluuteen.

Niinpä tämän sijasta tarjoan teille kriittisiä opetuksia, joita olen opettanut Zingdadin ylösnousemuskoulussa. Annan ne teille tiivistetyssä muodossa, jotta voitte alkaa soveltaa näitä periaatteita elämäänne. Mutta tiedostakaa, että annan teille perusperiaatteet. Teidän on tehtävä valintoja ja teidän on tehtävä työ. Teidän on sitouduttava muutoksiin omissa ajatuksissanne ja uskomuksissanne. Teidän on tehtävä tekeminen. Ja käytettävissäni oleva aika näissä esityksissä on rajallinen. Voin antaa teille vain periaatteiden peruspääkohdat. Jos voitte tuntea näiden asioiden toimivan teillä, mutta tarvitsette lisäopastusta ja -neuvoja, niin suosittelen ottamaan yhteyttä Zingdadiin saadaksenne intensiivisempää tai edistyneempää vuorovaikutusta, mitä minä voin antaa näissä esityksissä.

Mutta nyt "kuuteen pyhään askeleeseen". Niitä kutsutaan näin, koska joka kerta kun otatte nämä kuusi askelta, pääsette lähemmäs ykseystietoisuutta. Pääsette myös lähemmäs itsenne tuntemista oikeasti oman todellisuutenne luojaksi. Nostatte myös tietoisuustasoanne.

Ensimmäinen askel on nimeltään "hyväksyminen" ja tästä askeleesta puhun seuraavassa esityksessä.

Ja tämän myötä lähden nyt luotanne.

Rakastan teitä ykseyden sydämellä.

Olen Adamu, Plejadien sivilisaation monadiolennosta.


-----------

Adamua kanavoinut Zingdad (zingdad.com)
3.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Tervehdys, ystävät.
 
Jatkamme nyt keskustelua kuudesta pyhästä askeleesta. Varmista, että olet jo seurannut tämän "Adamu puhuu" -sarjan edellisiä esityksiä, kun tämä esitys on jatkoa tuolle materiaalille.
 
Hyväksyntä
 
Ensimmäinen kuudesta pyhästä askeleesta on "hyväksyntä". Mutta samalla kun se on ensimmäinen askel, se on paljon enemmän kuin vain askel. Hyväksyntä on sekä portaali että polku.
 
Nimittäin hyväksyntä vie teidät kaksinaisuustietoisuudesta tällä puolella ykseystietoisuuteen toisella puolella. Uhritietoisuudesta tällä puolella luojatietoisuuteen toisella puolella. Ja tästä syystä sanon sen olevan portaali. Mutta koska teidän täytyy elää hyväksynnässä sen sijaan, että valitsette sen vain joskus, se on paljon enemmän kuin vain ovi. Se on myös polku. Jotta nousisitte uhritietoisuuden yläpuolelle, nousisitte draamojen yläpuolelle ja saavuttaisitte ykseystietoisuuden, on kriittisen tärkeää, että löydätte täyden hyväksynnän sisältänne ja opitte elämään hyväksyen.
 
Hyväksyntä on uskomattoman voimakas asia.
 
Jos teillä ei ole ollut elämiä hyväksynnän hallitsemisessa, niin teiltä vaatii melkoisesti harjoittelua ja ponnistelua hallitaksenne sen nyt. Joskus kompuroitte ja käsitätte väärin. Hyväksykää se. Hyväksykää, että te ette ole vielä "perillä". Hyväksykää, että olette matkalla. Ja hyväksykää, että varmasti pääsette perille, jos pysytte kurssissa. Kuten teidän tietysti täytyy, koska ei ole muuta paikkaa, minne mennä, kuin Kotiin ykseyteen. Ja kuten olen sanonut, hyväksyntä on portaali ja polku, mikä vie teidät Kotiin.
 
Paras tapamme oppia jotain ovat omat kokemuksemme. Niinpä opetan teille hyväksyntää käyttäen omia kokemuksianne menetelmänä. Leikitelkää siis seuraavalla prosessilla.
 
Alkajaisiksi pyydän sinua nyt valitsemaan jokin merkittävän draaman elämästäsi.
 
Täydennä lause: "Olen onnellinen vasta, kun …"
 
Ajattele nyt jotain merkittävää asiaa elämässäsi, minkä uskot tarvitsevan muuttua, ennen kuin voit löytää täyttymyksen.
 
Keskeytä tämä esitys ja ota hetki keksiäksesi yksi sellainen asia. Kun olet tunnistanut sen ja täydentänyt lauseen, voit jatkaa esitystä.
 
Pidä nyt tauko.
 
Hyvä. Olet siis tunnistanut jonkin draaman omasta elämästäsi.
 
Nyt kuljemme lyhyen tien yhdessä. Minäpä kerron sinulle, että juuri draamasi olosuhteet tapahtuvat sinulle, kun ylläpidät tuota uskomusta.
 
Jos tietoisuushiukkanen tulee elämään, sillä on kokemuksia, joita sinulla on ollut, ja siitä tulee uskomus, johon olet päätynyt, niin se kokee juuri tämän draaman.
 
Ei voi olla muuta tapaa.
 
Tämä johtuu siitä, että syvimmät uskomuksesi hallitsevat kaikkia tekemiäsi valintoja. Syntymäsi olosuhteista, siitä keitä vanhempasi ovat, miten kasvat aikuiseksi - kaikki nuo formatiiviset kokemukset - asioihin, joita pidät hyvinä, asioihin joita et usko voivasi tehdä, ihmisiin joiden kanssa olet tekemisissä - kaikki ja tarkoitan kaikki, mitä olet valinnut ja valitset jatkossa - suodattuu uskomustesi kautta. Ja elämänenergiasi menee sinne, mitä uskot ja valitset. Ja menet sinne, minne energiasi menee. Lyhyesti sanottuna, ystäväni, elämä antaa sinulle aina palautetta omien syvimpien uskomustenne vaikutuksista.
 
Ja silloin kun sinulla on ollut useita elämiä kaksinaisuudessa, niin on ehdottomasti taattu tosiasia, että olet rakentanut monia uskomuskerroksia, joissa on kyse erillisyydestä. Sinulla on pelkoa, tuskaa, vihaa ja menetystä rakennettuna uskomusjärjestelmääsi. Ja näin elämä antaa palautetta sinulle siitä. Näet monia draamakerroksia elämässäsi - maailmanlaajuisia, kansallisia, yhteiskunnallisia, perhe- ja henkilökohtaisia. Kaikkia näitä tapahtuu elämässäsi jatkuvasti.
 
No niin, voit olla mukana draamoissa, voit jatkuvasti toivoa, että asiat olisivat eri tavalla, ja voit jatkuvasti yrittää tehdä niistä erilaisia, mutta draamojen toistuminen jatkuu, kunnes alat muuttaa sitä taustauskomusta, mitä ylläpidät itsestäsi ja mikä todellisuudessa kutsuu tuota draamaa.
 
Ystäväni, teidän on kriittistä ymmärtää tämä! Draamanne ei ole mikään sattumanvarainen asia, mikä sattuu teille jonkin huonon tuurin vuoksi. Luotte sen, kutsutte sitä ja tuotte sen itsellenne. Ja puoleenne vetämisen keino on se, mitä uskotte itsestänne.
 
Ja tätä itse asiassa teemme tässä. Kuusi pyhää askelta on itse asiassa uskomuksenne parantamiskeino. Aloitamme tunnistamalla uskomukset, joita pidätte jossain syvällä mielenne sopukoissa ja jotka aiheuttavat teille harmia, ja sitten parannamme tuon uskomuksen korvaamalla sen jollakin, mikä on äärettömästi rakastavampaa ja voimaannuttavampaa.
 
Ja tässä prosessissa havaitsette, miten syvällisen totta on, että te olette koko todellisuutenne luoja. Koska näette ensikäden kokemuksena elämässänne sen, että kun parannatte uskomuksenne, koko maailmanne muuttuu. Siinä missä koko elämänne olette kamppailleet, taistelleet ja epäonnistuneet muuttamaan asioita paremmiksi, koska olette painineet draaman kanssa, huomaatte nyt yhtäkkiä, että draama muuttuu itsestään, kun te muututte. Elämä ympärillänne parantuu, kun te parannatte itsenne.
 
Tätä siis teemme. Mutta emme voi työstää ongelmaa, koska olette kiinni ongelman väärässä tunnistamisessa.
 
Sallikaa minun havainnollistaa. Jos katsoisitte peiliin ja peili näyttäisi, että hiuksenne ovat hullusti, ette yrittäisi muuttaa peiliä, ettehän? Maalata siistit hiukset lasipintaan? No, draama on kuin peiliheijastuksenne. Se vain näyttää teille ehdottoman selvästi jotain, mitä tapahtuu omassa psyykessänne, mistä ette ole tietoinen. Ei siis ole yhtään enempää itua yrittää muuttaa draamaa, ulkoisia olosuhteita, kuin on yrittää korjata peiliheijastuksenne hiuksia.
 
Haluat käyttää peiliheijastusta omien hiuksiesi korjaamiseen. Ja sitten ikään kuin taianomaisesti huomaat, että peiliheijastuksen hiukset on korjattu. Täsmälleen samalla tavalla haluat käyttää draamaa ymmärtääksesi, mitä tapahtuu sisälläsi, sitten muuttaa omaa sisäistä maisemaasi ja sitten ikään kuin taianomaisesti näet draaman muuttuvan. Tai putoavan täysin pois.
 
Tämä on periaate. Nyt siis ymmärrät, ettei ole mitään itua järkyttyä peilikuvasta. Se on vain heijastus. Ei ole mitään itua vastustaa sitä ja vaatia sitä olemaan mitään muuta, mitä se on. Peiliheijastus vain on. Se on peilissä, koska olet sellainen, kuin olet.
 
Samalla tavalla draamasi vain on. Eikä ole mitään itua tulla vihaiseksi, surulliseksi tai katkeraksi siitä. Ja näin ensimmäinen askel, vapauttava askel, askel mikä avaa oven ja sallii meidän siirtyä eteenpäin, tekemään hyvää ja synnyttämään todellista muutosta … on hyväksyä draama. Hyväksyä, että näin asiat ovat, koska olet sellainen kuin olet.
 
Nyt siis otat askeleen, mikä näyttää kummalliselta ja kenties epämukavalta ensin. Peilivertauskuvan jatkamiseksi se on sama asia, kuin vain seisoa hiljaa ja katsoa peiliin. Ottaa hetki vain tarkkailla. Sanot jotain vastaavaa kuin "Tältä hiukseni tällä hetkellä näyttävät" - tuomitsematta, kritisoimatta. Vain pelkää arvio. Puhun sen hyväksymisestä, mitä peilissä on.
 
Tuo draamasi takaisin mieleen. Mutta tällä kertaa muutat toteamusta. Tällä kertaa lisäät draamasi toteamukseen:
 
"Päätän hyväksyä, että (mikä draamasi on) jatkuu elämässäni tällä hetkellä, koska tämä on täsmällinen heijastus uskomuksistani."

Ota taaskin aikaa ja pidä esityksessä tauko muodostaaksesi toteamuksen, niin että se heijastaa oikein tilannettasi. Tee tämä. Ja tämä on tärkeää: sano toteamus ääneen itsellesi. Tee se nyt.
 
Pidä nyt tauko.
 
Miltä se tuntui? Kummalliselta? Tuntuiko siltä, että valahtelit itsellesi? Tuntuiko siltä, että sanoit sanat, muttet tuntenut niitä? Vai tuntuiko se oudon vapauttavalta ja voimaannuttavalta?
 
Ystävät, miltä tahansa se tuntui, se on todella ok. Olette matkalla kanssani. Ja meidän ei tarvitse saapua määränpäähän ensimmäisellä askeleella. Älkää siis huolestuko liikaa siitä, miltä toteamus tuntui teistä. Pankaa se merkille. Hyväksykää se. Koska tässä kohtaa tarvitsette vain tuon toteamuksen tämän draamanne hyväksymisestä. Nimittäin se "määrä" mitä ette hyväksy draamastanne, asuu ulkopuolellanne. Kaikki mikä on ulkopuolellanne, on kontrollinne ulkopuolella. Olette sen uhri. Tätä siis teemme nyt. Hyväksymme tämän tilanteen. Tämän tekeminen tuo tilanteen kotiin. Draama ja sen syy siirtyy sisällenne. Silloin kun hyväksytte sen, siitä tulee teidän. Kun se on teidän ja sisällänne, voitte tietää, että olette luoneet sen. Sitten voitte luoda sen eri lailla.
 
Näettekö nyt, miten ensimmäinen askel, kriittisin askel hyväksyntä on?
 
On viisi muuta askelta ja niissä tarkastelemme varsinaista hiusten harjaamisprosessia peilissä. Mutta ensin sinun on täysin hyväksyttävä. Ja niinpä tämä on se työ, mikä sinun täytyy tehdä, ennen kuin katselet tämän sarjan seuraavaa esitystä. Yllytän sinua: ota siihen oma aikasi. Ota muutama päivä tai enemmän. Ota aikaa todella ollaksesi draaman kanssa. Sano ääneen itsellesi, että hyväksyt draaman. Ajattele sitä. Tunne sitä. Salli draaman näyttäytyä sinulle kaikissa puolissaan, jotta voit hyväksyä sen joka ikisen osan. Sitten kun tiedät, että hyväksyt sen sellaisena, kuin se on, olet valmis siirtymään eteenpäin.
 
Siirtyminen eteenpäin materiaalissa ennen kuin olet valmis, ei yksinkertaisesti toimi. Jos et hyväksy, niin et luo. Silloin vain reagoit, kuten aina olet tehnyt - uhrina joka vain yrittää välttää omien valintojensa lopputuloksia. Silloin tämä prosessi ei yksinkertaisesti toimi ja pääset sen loppuun sanoen "mutta mikään ei muuttunut!" Luulet prosessia puutteelliseksi. Kaikki tämä sen vuoksi, ettet pysynyt hyväksymisprosessissa siihen asti, kunnes todella tajusit sen.
 
Ystäväni, tämä on siis kotitehtävänne. Kirjoittakaa muistiin draamanne hyväksymistoteamus. Toistakaa sitten tuota toteamusta itsellenne ja katsokaa, miten tuo draama esittäytyy teille jatkuvasti eri tavalla, kun hitaasti siirrytte kohti hyväksyntää.
 
Pankaa merkille, miltä draama tuntuu, kun se ikään kuin siirtyy pois "ulkopuoleltanne" ja lopulta löytyy "sisältänne". Pankaa merkille, miten tunnette siitä eri tavalla. Pankaa merkille, että vaikkei tuo draama välttämättä muutu, miten tuntemistapanne muuttuu, miten teistä tulee rauhallisempi, levollisempi ja olette enemmän keskuksessanne.
 
Tämä on hyväksymisprosessi.
 
Hyväksyminen tapahtuu, silloin kun ette vastusta draamaa. Ette vaadi, että sen täytyy olla erilainen.
 
Hyväksyminen tapahtuu, silloin kun ette tuomitse draamaa, itseänne ettekä toisia pelaajia siinä. Kukaan ei ole väärässä tai rikki. Se on vain draamaa.
 
Hyväksyminen tapahtuu, silloin kun päästätte irti kiinnittymisestänne siihen, että elämä on erilaista, mitä se on. Tällaista elämä on, silloin kun olette sellainen, kun olette. Elämä on.
 
Hyväksyminen tapahtuu, silloin kun siirrytte anteeksiannon yli sen oivaltamiseen, ettei ole mitään anteeksiannettavaa.
 
Olette ottaneet yhden pienen askeleen hyväksymisen suuntaan päättämällä hyväksyä yhden draamoistanne. Nostan hattua teille. Tämä on ensimmäinen askel ja olette nyt polulla.
 
No niin, ystäväni, jos voisin isännöidä teitä kaikkia henkisessä retriitissä vuorenhuipulla, voisimme työskennellä pelkän hyväksymiskäsitteen kanssa monta vuotta, ennen kuin aihe olisi edes lähelläkään ehtynyt. Ja kuten olen vihjannut, voisitte viettää monia elämiä inkarnoituneena tullaksenne hyväksynnän mestariksi. Niinpä se mitä olen antanut teille tänään tässä esityksessä, on vain hyvin lyhyt ilmaus siitä, mitä hyväksyntä on ja millaista ehkä olisi elää hyväksyen.
 
Nyt on teidän tehtävänne elää tämä periaate. Ottaa tämä hyväksynnäksi kutsuttu siemen ja hoivata sitä, että se voi kasvaa ja kukoistaa sielussanne. Tavoitteenne on oppia hyväksymään - ei vain tätä draamaa, vaan kaikki draamanne. Ei vain kaikkia draamoja, vaan draaman periaate. Eikä vain draamaa … vaan koko elämä. Rakkaat ystäväni, pääsette aikanaan siihen. Alatte kaikki hyväksyä täysin ja kokonaan koko elämän. Ja silloin kun teette sen, olette suurenmoinen. Olette puhdas ja kirkas valo-olento, jolla on ääretön kapasiteetti ja luomisvoima. Ja se lepää edessänne hyväksymisen polulla.
 
No niin, ennen kuin lähden luotanne, on joitain asioita, joita neuvoisin teitä voimakkaasti tekemään tässä matkan risteyksessä.
 
Ensimmäinen on, että teidän täytyy ottaa joka päivä vähän aikaa henkiseen kasvuunne. Vähän aikaa nyt-hetkessä olemiseen. Meditoimiseen. Jos ette tiedä miten, on saatavilla apua. Teille voidaan opettaa miten ja teitä voidaan opastaa. Mutta ottakaa joka päivä vähän aikaa keskittyäksenne ja kuunnellaksenne sieluanne.
 
Toinen on, että otatte säännöllisesti aikaa elämänne omistamiseen. Tämä aika vietetään joko yksin tai joidenkin luotettavien ja rakkaiden ihmisten kanssa ja puhutte siitä tai ajattelette sitä, minne olette menossa elämässänne. Tavoitteistanne ja pyrkimyksistänne. Tämä on aikaa, missä opitte itsestänne ja draamoistanne, milloin asetatte tavoitteita parantumisellenne ja kasvullenne, milloin katsotte taaksepäin kulkemaanne polkua ja arvioitte, miten se meni, ja opitte itseänne varten, mitkä valinnat toimivat ja mitkä eivät.
 
On hyödyllisintä, jos voitte liittyä samanmielisten sielujen ryhmiin keskustelemaan. Etsikää ihmisiä, jotka ovat samalla aaltopituudella, ja katsokaa, mitä voisitte opettaa ja oppia yhdessä.
 
Ja tämän myötä, rakkaat ystäväni, minun on nyt lähdettävä luotanne. Seuraavaksi puhun toisesta, kuudessa pyhässä askeleessa. Aikomuksesta.
 
Rakastan Teitä Ykseyden Sydämellä.
 
Olen Adamu Plejadien sivilisaation monadiolennosta.

HYVÄKSYNTÄ
Adamu puhuu, osa 8

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: