WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. toukokuuta 2013

ÄIDIT, ÄITIYS JA JUMALAINEN FEMINIINISYYSKirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 12.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


USA:ssa vietettiin tänä viikonloppuna äitienpäivää ja tämä päivä vaikuttaa meihin monin tavoin riippuen äiti-lapsisuhteestamme. Jotkut asiakkaani kauhistelevat tätä päivää, kun he surevat rakkaan äitinsä kuolemaa. Toiset jotka ovat vihaisia äidilleen, viettävät päivän vihaisena, katkerana ja turhautuneena. Jotkut lapsettomista asiakkaistani itkevät lapsia, joita heille ei koskaan syntynyt. Useat asiakkaani jotka ovat kokeneet käsittämättömän lapsen menettämisen, viettävät päivän hiljaa surren menetystään. Ja toiset viettävät ilontäyteisen, kiitollisen ja arvostavan päivän äitinsä kanssa. Riippumatta siitä, oliko tuo kokemus upea vai kamala, se on täyttänyt tarkoituksen elämässäsi, ja jos et ole selvittänyt tunteitasi siihen liittyen, laiminlyöt tärkeän osa sielukasvuasi.
 
Odotamme äidin tyydyttävän fyysiset ja tunnepuolen tarpeemme niin, että meistä voi tulla tyytyväinen ja onnellinen aikuinen. Mutta unohdamme, että ennen syntymää teimme sopimuksen sen olennon kanssa, josta tulisi äitimme tässä elämässä, ja selvitimme tavat, miten hän voisi voimaannuttaa meitä ja antaa parhaan polun parantumiseemme. Voimaoppitunnit ovat harvoin helppoja ja niihin liittyy usein paljon heikentämistä, jotta voimme löytää voiman itsestämme. Vaikka postikorttien äiti on suloinen ja lempeä nainen, joka pyyhkii kyyneleemme, sitoo haavamme ja leipoo pipareita, oma kokemuksemme äidistä voi olla hyvin erilainen. Mutta jokaisella äidillä ja lapsella on side, minkä tarkoitus on parantuminen, kasvu, anteeksianto ja transformaatio, mikä lopulta johtaa karmakierron loppumiseen ja kehittymiseen uusiin olemisulottuvuuksiin.
 
Mestaruusmatkamme etenee, kun pystymme selvittämään energiakerroksia, ja jokaisessa parantumisosassa tulemme pisteeseen, missä meidän on annettava myötätuntoa, anteeksiantoa ja hyväksyntää saattaaksemme tämän syklin loppuun. Tämä on meille tienhaara ja seuraava askel vie meitä joko eteenpäin valaistumiseen ja ylösnousemukseen tai taaksepäin menneisyytemme tuskaan. Niin paljon kuin haluammekin surra, vaahdota, raivota ja katua äitivalintaamme tai vaatia häneltä anteeksipyyntöä kaikista asioista, mitä hän teki tai oli tekemättä, elämänpolkumme suunta riippuu halukkuudestamme hallita tunteemme, myös äitiämme koskevat. Silloin kun suljemme sydämemme tuskallisten tai vaikeiden äitimuistojen vuoksi, katkaisemme myös itseltämme pääsyn jumalaiseen feminiinienergiaan.
 
Ei sekoiteta äitiyttä jumalaiseen feminiinienergiaan, koska ne ovat kaksi eri asiaa. Äiti vanhempana suorittaa yhteiskunnallista ja biologista tehtävää. Jumalainen feminiinienergia on energiarakenne, mitä ilmaistaan kykynä olla luova, myötätuntoinen, hoivaava ja välittävä. Se ei rajoitu naispuoliseen ihmiseen, vaan on osa sekä miestä että naista. Kumpikin vanhempamme voi opettaa meille jumalaista feminiinienergiaa ja miten sitä käytetään tasapainossa jumalaisen maskuliinisuuden kanssa. Se epätasapaino mitä he opettavat meille peilaamalla omaa epätasapinottomuuttaan, voi kuitenkin olla portaali suurimpaan parantumiseen ja transformaatioon. Mutta tuomitsemme jumalaisen feminiinisyyden sen kautta, mitä koemme ihmisäitimme kanssa, ja kiellämme tämän osan itsestämme tämän suhteen torjumisena ja näin olemme kadottaneet kosketuksen jumalaiseen feminiinisyyteen.
 
Riippumatta siitä, mikä kokemuksesi oli äitisuhteesta tässä elämässä, se oli osa matkaasi etkä ollut siinä haluton osallistuja, vaan halukas kanssaluoja. Miten selviydymme äitienergiakokemuksestamme? Erotamme totuuden ja harhan. Totuus on henkinen matkamme - harha on se, miten se ilmeni aineellisessa maailmassamme. Henkisestä perspektiivistä äitimme on vain energiailmentymä siitä henkiolennosta, jonka tarkoitus on auttaa meitä karmakierron parantamisessa. Aineellisessa maailmassa äitienergia on oppitunti tunteista, voimasta, voimaantumisesta, parantumisesta, transformaatiosta ja evoluutiosta. Karma ei ole yksisuuntainen katu, mekin olemme osallistuneet tämän matkan jokaiseen muunnelmaan. Voit muuttaa harhan sellaiseksi, mikä heijastaa vaalituinta todellisuuskuvaasi ja parantaa ja päästää irti ne menneisyyden aspektit, joiden osalta olet valmis, jotta kuvasi voi tulla esiin voimakkaampana, voimaantuneempana ja parantavampana.
ÄIDIT, ÄITIYS JA JUMALAINEN FEMINIINISYYS
 

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: