WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

ALITAJUINEN MIELI EI KOSKAAN UNOHDAEnkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
15.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tänään haluaisimme keskittää huomionne muistiin, erityisesti haluaisimme puhua siitä, miten voitte päästä käsiksi alitajuiseen mieleenne ja sen rajattomaan kykyyn säilyttää informaatiota. Tämä viesti on erityisesti niille, joilla on vaikeuksia muistaa, sekä niille jotka ovat kiinnostuneet oppimaan vielä yhdestä tietoisen ja alitajuisen mielenne kyvystä.

Miksi joillain ihmisillä on upeita muistoja, kun taas toiset näyttävät unohtavan melkein kaiken? Ihmisen muisti on hassu asia. Todellisuudessa jokaisella on moitteeton muisti. Miten näin voi olla? Kaikki informaatio minkä kohtaatte tietoisesti, ladataan välittömästi alitajuiseen mieleen. Voitte kuitenkin päästä tähän muistiin vain, jos tietoinen mielenne sallii sen. Miksi siis jotkut ihmiset unohtavat informaation, kun taas toiset muistavat paljon? Ainoa ero on heidän uskomuksensa omasta muististaan ja se, mihin informaatioon uskomukset sallivat heidän päästä.

Käytämme yksinkertaista tietokoneanalogiaa selittääksemme viestiämme lisää. Kuvitelkaa, että alitajuiseen mieleenne on tallennettu tarkasti kaikki informaatio, mitä olette oppineet, lukeneet ja kuulleet. Se on kuitenkin suojattu "salasanalla". Jos ette anna oikeaa salasanaa, niin kiellätte pääsyn informaatioon. Uskomuksenne ovat tuo salasana, mikä antaa teille pääsyn kaikkeen oppimaanne informaatioon. Uskomukset vastaavat myös siitä, mitä tallennetaan tietoiseen mieleen ja mitä alitajuiseen mieleen.

Kaikki informaatio mihin olette koskaan törmänneet, sisältyy alitajuiseen mieleen. Se ei unohda koskaan mitään. Haluamme teidän tietävän, että mielenne on säilyttänyt jokaisen faktan, selityksen ja aiheen, mihin olette koskaan törmänneet. Tarvitsette vain "salasanan" päästäksenne tähän informaatioon. Tietäkää, ettemme viittaa ainoastaan informaatioon, mitä olette oppineet tässä elämässä, vaan myös kaikissa muissa.

Alitajuinen mieli sisältää kaiken informaation, mitä olette koskaan oppineet, lukeneet tai kuulleet kaikissa elämissä. Kuitenkin informaatio mitä ette ole oppineet suoraan jossain elämässä, on tallennettuna Kaikkeuden akaasisiin tiedostoihin. Teillä on tietysti pääsy tähän informaatioon koska tahansa - olettaen, että olette kehittäneet kyvyn yhdistyä siihen tietoisesti. Joka tapauksessa alitajuinen mielenne pääsee aina tähän informaatioon ja lataa tarpeellisen tiedon tarvittaessa. Jotkut viittaavat akaasisiin tiedostoihin sanalla "supertietoinen". Nimellä mitä pidätte parempana, ei ole merkitystä. Kerromme vain, missä kaikkea universaalia informaatiota pidetään ja miten sitä voi hakea kuka tahansa koska tahansa. Kaikki informaatio on kaikkien ulottuvilla olettaen, että osaatte hakea sitä.

Näette tänä päivänä suppeamman esityksen tämän ilmentymisestä teknologiassanne. Internet on upea esimerkki. Internet sisältää monta, montaa miljardia sivustoa, joilla on uskomaton määrä informaatiota. Teidän on kuitenkin tiedettävä, missä tätä informaatiota on ja miten siihen päästään, hyötyäksenne siitä.

Miksi alitajuntaan on tallennettuna niin paljon enemmän informaatiota kuin tietoiseen mieleen? Vaatisi liikaa tietoiselta ajattelultanne järjestellä ja säilyttää kaikki informaatio, mihin olette olleet kontaktissa joka elämässänne. Se on tallennettuna alitajuiseen mieleen, jotta voitte päästä tähän informaatioon aina halutessanne. Täysin tietoisena olentona tulette tietysti taas kerran olemaan tietoinen kaikesta informaatiosta. Tämä todellisuus vaatii kuitenkin hyvin erityistä fokusta nykyelämässä. Tietoisuus kaikesta informaatiosta tavallaan "vetäisi teidät pois pelistä". Informaatiota ei ollut koskaan tarkoitus sulkea pois, vaan se oli tarkoitus vain tallentaa ja järjestellä niin, että voisitte päästä siihen tarvittaessa.

Tietoinen mieli toimii suodattimena. Se muistaa vain informaation, mikä on harmoniassa sen kanssa, minkä uskotaan olevan hyödyllistä tai mitä uskotaan tarvittavan kerralla. Yrittäkää ajatella, miten paljon informaatiota kohtaatte päivittäin. Määrä on ällistyttävä. Tietoinen mielenne säilyttää kuitenkin vain sen, mitä se pitää hyödyllisenä, tärkeänä tai kiinnostavana. "Suodattimen" määrittelevät ne uskomukset, joita teillä parhaillaan on.

Koska puhumme muistista, meistä on sopiva aika lyhyesti mainita, miksi toiset kärsivät muita useammin ns. lyhytaikaisista muistikatkoksista. Silloin kun sielu ei ole aktiivisesti maadoittuneena kehoon, se ei voi muistaa, mitä se teki vain hetki sitten. Tämä ei koske ainoastaan vanhempia ihmisiä. Itse asiassa myös monilla nuorilla ja muuten terveillä yksilöillä on hämäriä hetkiä. Tavallinen esimerkki olisi, että joku lukee kirjaa ja oivaltaa, että hän on lukenut useita sivuja tietoisesti muistamatta, mitä on lukenut. Toinen esimerkki tästä on, kun huomaatte kävelevänne tiettyyn huoneeseen ja pysähdytte ihmettelemään, miksi olette tuossa huoneessa. Kyse ei ole siitä, että sielunne on lähtenyt, vaan sanoisimme, että sielu ja siksi kehon tietoisuus on vaihtanut fokuksen toiseen paikkaan ja aikaan. Tämä jättää kehon liikkumaan näennäisesti automaattiohjauksella.

Keho kykenee edelleen tekemään tuttuja tehtäviä, tiedostaen vähän ympäristönsä tai ei ollenkaan. Yksilö osaa edelleen hengittää, puhua, syödä, kävellä, nukahtaa ja jollekin kehoa tarkkailevalle se näyttäisi olevan "normaali". Joillekin voi olla vähän yllätys havaita, että heidän sielunsa irrottautuu tai vaihtaa fokuksen pois fyysisestä kehosta hyvin usein, mutta se on melko normaali tapahtuma. Sielunne irrottaa fokuksensa kehosta joka yö, kun nukutte.

Puhutaanpa nyt siitä, miten voidaan saada pääsy informaatioon, mitä pidetään alitajunnassa, ja tuoda se tietoisesti esiin. Voitte tehdä useita asioita. Ensimmäinen on integroida ja todella ymmärtää se, mistä olemme juuri puhuneet. "Kaikki informaatio mihin olette koskaan törmänneet, sisältyy alitajuntanne. Alitajuinen mieli ei unohda koskaan mitään." Kun teille on esitelty jotain informaatiota tietoisesti, se tallennetaan välittömästi alitajuiseen mieleen. Sitten kun todella tiedätte tämän, voitte alkaa muuttaa uskomuksia salliaksenne tietoisen mielen päästä kaikkeen informaatioon, kun tarvitsette sitä.

Toivotamme aina tervetulleeksi pyyntönne auttaa teitä oppimaan, miten pääsette tähän informaatioon aina tarvittaessa. Voitte tietysti kutsua meitä apuun nukkuessanne. Se on meille upeaa aikaa työskennellä kanssanne, koska tietoinen mielenne ei enää "suodata". Tarvitaan vain aikomuksenne ennen nukahtamistanne, jotta voimme aloittaa työskentelemisen kanssanne. Käsittäkää myös, että sitten kun teillä on "salasana", teidän ei tarvitse tietoisesti muistaa jokaista faktaa, teillä täytyy olla vain kyky etsiä alitajuisen mielenne informaatiosta oikeaa vastausta. Toinen yksinkertainen analogia olisi laskimen käyttäminen. Teidän ei välttämättä tarvitse osata laskea itse, teidän täytyy vain tietää, miten saadaan oikea vastaus.

Hyvin harvoilla on tällä hetkellä tietoinen kyky muistaa välittömästi mitä tahansa informaatiota, mihin he ovat törmänneet. Usein näitä ihmisiä nimitetään autisteiksi. Heillä on kyky muistaa valtava määrä informaatiota tai tarkemmin sanottuna, heillä on kyky hakea alitajuisesta mielestä valtava määrä informaatiota. Oikeiden uskomusten myötä informaatiota välitetään vapaasti ilman vastustusta - vähän kuin avointen ovien politiikkaa. Informaatio on vapaata virtaamaan tietoisen mielen ja alitajunnan välillä niiden uskomusten ja suodatinten mukaan, joita on käytössä. Tämä potentiaali on kaikissa ihmisissä tänä aikana. Se kuitenkin havaitaan tällä hetkellä vain muutamassa harvassa, joilla ajatellaan olevan superihmisen kyvyt. Tämä on muuttumassa teidän kaikkien myötä.

Toivomme, että tämä viesti on jollain tapaa valaissut yhtä niistä äärettömistä mahdollisuuksista, jotka odottavat teitä.

Rakkaudessa ja Valossa, olemme Enkelioppaitanne.
ALITAJUINEN MIELI EI KOSKAAN UNOHDA
 

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: