WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

… TULEE LISÄÄNTYVÄÄ VALOAMikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
26.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tänään tuomme huomionne taas kerran itsearvostukseen ja ansaitsevuuteen. Ei ole mahdollista, että painotamme näitä aiheita liikaa tai kiinnitämme niihin liikaa huomioita. Ne ovat tosiaan asioita, joita melkein kaikki teistä eivät tunne eivätkä voi uskoa. Miksi näin on?

Se johtuu siitä, että olette tuominneet itsenne, vaikka edes Luojajumalanne ei ole tehnyt sitä - eikä hän koskaan tuomitsekaan teitä. Ja olette monta kertaa pyytäneet anteeksiantoa siihen, mihin olette tuominneet syyllistyneenne, kuitenkin useimmiten kieltäytyneet hyväksymästä anteeksiantoa itseltänne.

Olette kuulleet kerrottavan uudestaan ja uudestaan, että olette jumalaisia olentoja, Kaikkeuden kanssaluojia. Nyökkäätte päätänne viisaasti. Ette kuitenkaan pysty uskomaan siihen aidosti sydämessänne.

Mutta nyt rakkaat maan enkelit, sen verhon reunoista jonka takana olette piilotelleet kaikki nämä vuosituhannet, tulee lisääntyvää valoa. Nyt tulee mahdollisuus, tuo "ehkä". Taitoja, tuntemuksia, ajatuksia ja muistoja jotka ovat olleet teille vieraita lukemattomia elämiä, kurkkii läpi. Tunnette usein tarvetta kääntyä poispäin, kuten olette aina tehneet. Kuitenkin huomaatte enemmän ja enemmän alkavanne hyväksyä tuon totuuden mahdolliseksi. Olenko? Voisinko olla? Tulenko olemaan?

Kerromme teille taas kerran toivoen, että tällä kertaa hyväksytte ilman varauksia sen viestin, mitä on aina annettu. Useampi viestintuoja on omistanut elämänsä tuodakseen tämän teille. Kuulkaa se nyt. Sinä, rakas joka luet tätä, olet ykseyden jumalaiset kasvot. Pidät sydämessäsi osaa kaiken Luojan täydellisestä rakkaudesta ja elämästä riippumatta siitä, kuka olet, missä olet tai mitä olet tehnyt tai ollut tekemättä.

Laajentaen tuota ajatusta olet osa Luojaa, kuten ovat kaikki muutkin elämämuodot universumissa. Sinulta ei puutu mitään. Et voi uneksia mistään, mikä ei ole mahdollista. Jos on jotain, missä sinun pitää pinnistellä, niin se on tämän totuuden hyväksyminen, salliminen ja oivaltaminen. Käännä huomiosi tämän löytämiseen sisältäsi.

Sinä, naapurisi, maailmanne ja universuminne odottavat henkeään pidätellen, että teet tämän oivalluksen nyt. Me odotamme. Ja me ja lukemattomat muut lähetämme rakkautta ja valoa tukemaan ponnistustasi enemmän kuin koskaan suurimmassa ponnistuksessa, mitä voit kuvitella. Me näemme onnistumisesi faktana. Sinä odotat vielä. No, se tulvii sinuun nyt. Salli se ja juhlista sitä. Jos olosuhteesi näyttävät kieltävän sen, käännä energiatulva noihin olosuhteisiin. Se on todellinen, olosuhteet eivät ole.

Rakkaus ja valo ovat todellisia. Ne kasvavat siellä, minne lähetätte niitä. Rakkaat ystävät, sitä te olette aivan perustaltanne. Olemme alkaneet juhlia teitä, mutta seisomme aina tukenanne ja lohtunanne, kun pyydätte.

Olkaa ilossa ja puhumme taas pian. Hyvää päivänjatkoa.
… TULEE LISÄÄNTYVÄÄ VALOA
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi

Ei kommentteja: