WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. toukokuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 314


Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
24.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Muutoksen aika on ollut kauan tuossa teille kaikille, mutta nyt voitte tuntea kuin raikkaan tuulahduksen, vaikka fyysinen ja mentaalikehonne voivat tuntua huonolta tällä hetkellä. Paljon on jo muuttunut, mutta on edelleen joitain vastustustaskuja, kun nousette tätä viimeistä ylämäkeä siihen lopulliseen tavoitteeseen, mihin olette pyrkineet monta elämää. Muistakaa, että aloititte tämän vapauden etsinnän kauan, kauan sitten. Se on ollut useamman elämän pituinen matka ja vaikka ette olekaan tiedostaneet sitä useimmiten näissä elämissä, olette kaivanneet tuota päivää melkein ikuisesti.
 
Nimittäin se siemen joka on ollut horroksessa monia sukupolvia, ei ole ollut täysin hiljaa ja sen pieni ääni on havaittu kaikenlaisilla tavoilla. Osaa ihmiskunnan toimista on aina hallinnut tämä pieni ääni - ovat ne sitten näyttäneet hyviltä tai huonoilta - koska tuo pieni ääni on monin tavoin ollut kuin sisällä kutittava hiekanjyvä. On aina ollut "jotain" määrittelemätöntä, mikä on työntänyt ihmiskuntaa jatkuvasti eteenpäin. Tämä "eteenpäin" valittu tie ei tietenkään ole aina tuonut vain iloa ja onnea. Itse asiassa muut voimat ovat tehokkaasti pysäyttäneet teidät, niin että tuon paikan etsiminen, mikä hiljentäisi tämän sisäisen tarpeen, on jättänyt teidät ilman tukea. Mutta nyt ihmiskunta on löytänyt lopultakin tavan tulkita tämän äänen kutsua niin, kuin oli alun perin tarkoitettu. Ja tuo alkuperäinen tarkoitus oli tämä ja vain tämä: majakka joka johtaisi teidät kaikki käytännöllisesti katsoen saamaan takaisin aiemman loistonne.
 
Joillakin tuo pieni sisäinen ääni toimii edelleen pelkkänä ärsytyksenä, mikä ei jätä heille muuta mahdollisuutta kuin hyökätä turhautuneena ja epätoivoisena. Sillä he ovat kauan sitten luopuneet halusta todella oikeasti kuunnella tätä ääntä ja ottaa siitä vaari. Sen sijaan he ovat pitäneet sitä vain ärsyttävänä itikkana, joka pörrää loputtomasti heidän ympärillään. Ja he lätkivät ja väistelevät ja yrittävät kaikenlaisia asioita poistaakseen tämän äänen - mutta turhaan. Mutta sitten yhtenä päivänä joku teidän kaltaisenne saapuu. Joku joka on ottanut aikaa ja istunut hiljaa todella oikeasti kuunnellen, mitä tämä sisäinen ääni on yrittänyt kertoa teille kaiken aikaa. Ja olette nähneet totuuden tässä muutosviestissä. Se ei ole enää sieluanne kalvava hiekanjyvä. Se on hohtava ja sateenkaaren väreissä kimaltava, niin kaunis helmi, että henkenne salpaantuu, kun lopultakin näette sen ilmestyvän esiin syvistä sisäisistä kerroksista.
 
Olette kaikki nähneet tämän helmen kauneuden, tämän sisäisen tiedonsiemenen mikä on ollut horroksessa ja odottanut valoa alkaakseen itää ja kasvaa. Ja nyt tuo siemen, tuo sisäinen helmi, ei ole alkanut ainoastaan itää, vaan se on alkanut kasvaa niin paljon, että se kietoo jo suuren osanne loistavaan ja säteilevään autuuden ja ilon kalvoonsa. Totta, tunnette edelleen raivoavien myrskyjen osuvan teihin rankasti toisinaan, mutta sitten kun ne ovat ohi, voitte nauttia autuudesta uudessa valon ja rakkauden "majassanne", mikä venyy, kasvaa ja kattaa suuremman ja suuremman alueen - ei ainoastaan teistä, vaan myös ympäristöstänne.
 
Ja silloin kun yksi teistä, joka on sallinut tämän sisäisen siemenen ilmestyä esiin ja kukoistaa, kohtaa sellaisen, joka kantaa tuota siementä edelleen horroksessa pienenä jyvänä sisällään, se valo ja eloisa energia, mitä huoutte, kutsuu myös tuota sisälle kätkettyä siementä. Ja silloin kun värähtelynne tulee kontaktiin tämän pienen ja vielä horroksessa olevan siemenen kanssa, se herättää sen ja antaa sille signaalin, että nyt kasvuolosuhteet ovat paljon suotuisammat kuin ennen. Ja sitten taikaa alkaa tapahtua.
 
Sillä on niitä, jotka alkavat ärsyyntyä vielä lisää, kun tuo sisäinen siemen alkaa tehdä äänensä kuulluksi enemmän ja enemmän näiden kasvun aloittamissignaalien vuoksi. Mutta on myös monia muita, jotka alkavat lopultakin ottaa vaarin tuosta kutsusta ja kuunnella sitä niin, että se saa myös heidät sallimaan tuon sisäisen itämisen. Ja niin näette näitä sisäisiä puutarhoja alkavan ilmestyä kaikkialla ympärillänne. Jotkut niistä ovat elämää sykkiviä ja vehmaita heti alusta saakka, kun taas toiset ovat alttiimpia jäämään liian lähelle varjoja ja ne tarvitsevat ekstravalmennusta ja valoa päästäkseen pontevampaan kasvuun.
 
Olette siis tavallaan puutarhureita tässä - ette ainoastaan ylläpitämällä oman terveen ja pontevan kasvunne, vaan myös auttamalla toisia hoitamaan omaa sisäistä puutarhaansa. Monia muita innostuu jokaisesta terveestä puutarhasta ja heitä kannustaa pelkkä kasvunne katseleminen. Kuten olemme kertoneet aiemmin, te ette ole enää näkymättömiä, sillä kannatte mukananne signaalia tästä juuri löydetystä elinvoimasta kaikkialle, minne menette.
 
Näiden kasvupyrähdysten vuoksi tunnette taatusti olonne vähemmän elinvoimaiseksi toisinaan, mutta se on vain odotettua. Ja muistakaa, että tämä näennäinen elinvoiman puute ja apatia mitä tunnette, ei johdu energian puutteesta - kaukana siitä. Se on pelkästään merkki superlisäpotkun tulemisesta ja näin fyysinen kehonne tarvitsee vähän lepoaikaa sopeutuakseen siihen kaikkeen. Mutta te kaikki kasvatte, rakkaat ystävät, ja muututte näiksi upeiksi ja vehmaiksi valkamiksi, jotka auttavat ihmiskunnan ja koko planeetan hoivaamisessa ikuisesti.
 
Muistakaa siis levätä oman kauneutenne siimeksessä ja yrittäkää olla tuntematta oloanne liian masentuneeksi niinä päivinä, jolloin tunnette väsähtäneenne. Olette jo ohittaneet sen kasvuvaiheen, missä olette haavoittuvimmillanne, joten mikään ei pysäytä teitä nyt. Nostamme teille hattua tänä suurenmoisena päivänä, kun näemme teidän seisovan hohtavana valossa ja valmistautuen astumaan esiin koko sisäisen taikanne kera.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 314
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: